28 februari

tupplur, ja eller nej ?

Nu är det så att de flesta dagar i veckan, har jag kommit på att de skulle vara jätte skönt att sova efter skolan. " jag sover väl inte så länge?" tänker jag. OKEJ! de funkar tyvärr inte! Kollade klart på top model 4, sen så somnar jag. Vaknar inte förens klockan sju, när Frida ringer. iaf så var klockan halv 8 då. hur ska jag nu kunna sova inatt?

Jaja igår var det ju bio som gällde. Tyckte jag och frida var sena, vi var ändå där vid 20 över 6, -filmen började 18.45- och där stod vi och väntade på grabbarn, när kom dom då ? sent, klockan 18.39 stog vi i kön, reklamen hade börjat. vi var tvugna att köpa biljetter. Men allt gick ju bra. men missade ju reklamen, jag älskar reklamen...
Frida vart såklart kissnödig mitt i filmen, så vi smyger iväg. när jag står och väntar på henne tar en brud upp en brunkräm, jaha tänkte jag, de där gör ju vilken tjej som helst. men hon smetar bara på läpparna, gör man sånt nu för tiden? Har jag blivit så gammal att jag faktiskt inte hänger med i svängarna ? är de fint med brunkräm som gör läpparna ljusare ? jag har då ingen aning, verkar lite skumt imo.

well, är som vanligt hungrig när jag vaknar. Fattig är jag, så de får bli varma koppen =)


27 februari

underligt

Vi sitter i ett grupprum, ( egentligen ett helt klassrum, men som står tomt nu nät treorna är på praktik och därför används som ett grupprum) de är jag och några ur min grupp för denna tema vecka. även en utomstående.
jag sitter vid min dator, lyssnar på ljudet från de andra datornerna, de står en dator brevid mig, den är låst och den som äger datorn är inte där. brevid mig sitter Helena, som tittar lite smått på vad dom två andra ser på. Dem tittar på olika småfilmer på youtube.com.
När dem sen sätter på en ny liten film så spelas en låt med Slagsmålsklubben, och i exakt samma stund som deras film börjar, exkat i samma sekund, kan här skilja några få hundradelar, börjar den låsta datorn brevid mig spela samma låt, exakt samtidigt. Helena och jag var dom enda som la riktigt märke till detta, vi undrade om de kom från min först, men nej, jag hade ju min hörlurar i. men nej, i den stund som de andra två märkte detta, stänge de av ljudet, vi hörde fortfarande samma låt. vi tittar undrande på varandra, hmm tänker vi.
Det hela visades sig vara på de viset att den låste datorns ägare hade börjat nedladdningen på en WOW film ( trot eller ej, wow på john bauer ? nehe ) och den var klar i samma stund som de andra två började kolla på deras film.

har haft många underliga konversationer idag. men de är nästan inget jag orkar gå in på.
ikväll ska jag gå på bio, Jumper. Med Frida Daniel och Kristoffer.

26 Februari

Nostalgi

Blir alltid att prata om gamla minnen när jag träffar Micke, och idag har vi lunchat så vart en hel del med prat. hehe, saknar högstadiet lite faktiskt, men även skönt att komma bort från Kopparberg.

idag har jag inget att skriva om, mer än att jag måste säga Grattis till Malin som fyller 19 idag :D


24 Februari

Carola Häggqvist ( akta stavning)

idag har jag och Pappsen fart runt i örebro, påväg från sjukhuset ut till Marieberg hörde vi carola och andreas melodifestival låt, vi kom snabbt fram till att detta var ingen bra publicity för andreas, pappa tyckte han nervärderade sig själv. man måste hålla med fullt ut, vem gör något sådant mot sig själv...

Iaf, så har jag varit på ikea idag, vanligtvis hatar jag ikea, men vet ni va ? idag tyckte jag att det var rtt roligt faktiskt, jag köpte lite småsaker, som t.ex diskställ och saker till duschen och till att diska med, även en ny lampa. sen bar det av vidare till Marieberg, där inkasserades ett par diesel byxor och ett par urgölliga skor, storlek 37, aouch. dom sitter åt lite, men man ska ju ha rätt storlek? har ju ( tyst säg inget till någon) 36 egentligen, anledningen till att jag köper 38-39 är mina väldigt breda fötter. vart kommer dem ifrån ? haha
jaja köpte väl lite smått annat skit också.

Men nu ska jag och Frida gå ut på stan och härja, opepp är jag ^^,

Byebye

23 Februari

en artonårings liv

vet ni, att nu har jag varit arton i 5 hela dagar. nu kanske ni undrar, " hur känns det ? "
Ska jag vara ärlig finns det ingen större skillnad mot de 17 åringa livet, men vem försöker jag lura?
Jag ser ingen vitts i att snusa, när jag tar min sista snus ur dosan kan jag gå till ica, själv, och köpa en ny. alltså ingen spänning i " ooh hur ska jag fixa när ska jag kunna göra detta och vem vill göra mig den äran" jag får köpa billig jag-är-på-väg-att-bli-alkis-öl på ica, vilket jag inte gjort för ser inge större tycke i detta. Dock känns det väldigt bra att jag, när som helst -nästan- kan gå ut och ta mig en öl - ta en öl låter bättre/tuffare/skönare än att säga att jag sak gå ut och ta mig en cider/drink, vem vill stolltsera med de liksom? - såklart måste jag väldigt snart testa konseptet med att ta mig en öl, för detta har jag missat. Jag har druckit en cider på en pizzeria här i byn, med min bror och min far faktiskt, kanske lite udda, men man måste ju göra allt någon gång.. jag har druckit cider och drink på en skit fräsh pizzeria i Tybble, och en drink och en smirnoff på pitchers, Pitchers, ni vet, ett uteställe i örebro, en vanlig pub så att säga som liggeri samma hus som kompassen, där på Pitchers kollade dom inte mitt leg. till och med statoil och gärdeskiosken har kollat mitt leg, och ica, både i kopparberg och örebro...
Men vad har jag mer gjort för vuxet ? jag har, trot eller ej skaffat mig en bankdosa, konstigt nog har jag inte testat denna ännu, men de kommer. jag har skaffat mig en telefonbank? heter de så ? Ja iaf jag kan ringa och kolla mitt saldo, är inte riktigt haj på de heller än.
Men vad händer en lördag, första lördagen som artonåring ? Jo jag ska städa, träffa Emma och Lina - känns som en evighet, men vet ni va, såg dem sist i måndags. önskar att dom bodde här igen, att vi var 8-10 år lekte varje dag och kunde göra nästan vad vi ville ? - sen ska jag kanske till örebro, men jag tror faktiskt inte jag orkar, jag tar Örebro imorn istället.

Så nu ska jag kolla klart på scrubs, sen ska jag ta tag i städningen.


21 Februari

jaha, här går jag och glömmer skriva på min födelsedag.
jag kan gladerligen informera om att jag typ gjort allt man borde =) jag har köpt snus och ciggaretter druckit cider + drinkar och spelat på sånna där spelautomater =) wiihiiii

skönt att vara arton ibland. :P

RSS 2.0