badkruka

Meeh, jag lovade mig själv att inte bada i år, minns inte ens hur många gånger jag var ner i vattnet och plaska idag.
haha illa.

Iallafall, dagen liknade gårdagen, simskola för saga och melvin 10.30 - 11.00 och sen djäkens från det till halv fyra.
haha, nästan så man måste se min rygg alltså, fick inge bra kort så skiter i att lägga ut.
 är iallafall värsta kräftan.

Nu blire plugg teori, sen köpa blommor för imorgon skulle min mor ha fyllt år så ska sätta dem på graven och sedan blir det fotbollsträning :) Hoppas många dyker upp så vi kan bestämma hur höstens spel ser ut.

Tisdag ?

Blöh känner mig fortfarande bakis sen i söndags? haha nej omöjligt.

Iaf så var jag i Örebro igår med syster annsofi och melvin, vi hann med både stan och marieberg.
Jag råkade såklart göra över med massa pengar, 1600 sa pappa att det var. Opssiee,
köpte ett par we hörlurar och fick en väska på köpet :P köpte mig ett par nya fred perry skor och scrubs säsong 3. även ett linne. Undra om jag köpte något mer ? eller jo justja en jeans kjol :P
var gött att vara i stan med dem :)
Sen på kvällen kom kusinerna från ställdalen hit och vi grillade och käkade och jag gav bort lite gamla kläder.

Sen började det åska så jag kollade på ungefär halva the happening ( som jag kollade klart på idag, okej film men väldigt konstig ) innan jag gick hem till grannen och där blev jag kvar till fyra. Vann ett playstation gjorde jag också, kung på fotbollsspelet är jag för lyckades även vinna Niclas oskuld, hur nu det ska gå till...
jag säger bara en sak, 1-1 i fotbollsspelet, David kommer få smaka på däng, mohaha.

Idag kom melvin saga och bror och väckte mig vid halv tio, då vare bara att gå ner och göra frukost. jag åt mackor saga skulle ha ägg och falukorv melvin ville bara ha falukorv så jag hade en del att göra innan vi skulle dra till simskolan i ställdalen . Sen åkte vi ut till djäkens, låg där en stund sedan åkte vi hem för kusin micke från dalarna kom med söt Malda och söt Gry och frugan Jenny. jag Jenny Malda Gry och Saga hängde i lekparken medans resterande 3 personer fixade klart det mesta i mormors lägenhet.
sen åkte vi ner till syrran så barnen fick bada lite i polen.
Sedan bar det av hemmåt och träffa Micke och Vera och prata skit i några timmar.
träffade även på nördis och gabbie, inte sett dem sen studenten.

Nu ska jag plugga teori, inte långt kvar för mig och frida nu, gosh, hur ska detta sluta.

barnkalas - krogrunda

Mister skjutsade hem mig till Koppis i Lördags morse.
Hann bara innanför dörren innan jag åkte iväg med annsofi och Melvin till Ställdalen där det var barnens dag, på melvins födelsedag och allt :) så var väl där någon timme, saga syster och torbjörn kom dit också :)


När jag kom hem tog jag det lugnt duschade och så innan vi skulle fika. Sen fick Melvin presenter och vi hade vattenkrig allihoppa och så.
Framemot kvällningen gick jag ner till Gärdet och träffa Frida, även Johanna en kortis. jag och frida drog vidare lite. tillsist gick vi hem till Titti och satt där i några timmar med henne och bröderna Gud gånger tre.
vi kollade på jyrtjyrkogården eller hur fan den nu stavades, sen drog vi till två kockar. drog i oss lite men drog sedan vidare till ansans för att dricka drinkar och smirnoff :) mums såklart blev de någon Teuqila och några shottar Emil också.
när dom väl stängde där drog jag med en massa random folk på efterfest, men efter ett tag tog vi taxi till gärdet men vf lurade som aset, de va inge kul så vi började gå till byn igen, efter att ha väkt och fått med oss en till person. Då kommer det en bil och är snäll nog att plocka upp den lilla skaran. Hatar att sitta i knä på folk i bilar.
iaf så vart jag dyngtrött sista efterfesten. men sen kom jag till liv när vi spelade lite fotbollsspel, sen kollade vi på kill bill också när typ alla gått hem, mmm den är bäst. men såg inte hela för jag somnade såklart. Så vaknade jag typ vid 8 när jag sovit två timmar av att det är varmt och killbill menyn står och spelar en melodi om och om igen. Då sätter vi på filmen igen, ser lika långt som innan och somnar sedan om. sen ringer pappa och säger att jag ska komma hem, så då gick jag hem :)

hade iaf en askul kväll igår :) haha. Dock skulle jag dra ett skämt hos titti ( hennes pojkvän kallas gud efter sitt efternamn )
Jag: Jag tror jag är med barn
Titti: Vem är pappan ?
Jag : GUD är pappan !
( precis då kommer emil in i rummet och jag kommer just på vad jag sagt )
hahahahhahahaha åååh ni anar inte hur kul det var :D


handla handla del två

yes så när man legat hemma en stund och slappat så har Holland dykt upp på stan, så de är bara att pallra sig upp till pitcher och sitta där en stund med han och hans kompis, mums på smirnoff ice, det var alltid för länge sen man smakade på det .
Satt väl där en stund till hollands bror patrik kom och vi gick iväg till stan och gick in på mq igen, fan skulle inte kollat killdelen, hittar en fred perry tröja som jag blir galete kär i och som såkalrt inte är på rea, meeen jag köpte den ändå. holland köpte 5 plagg där inne tror jag. sen gick vi ut på stan en stund och var ute i fina vädret sen gick jag till ica och handlade mat till kvällen, tror jag glömt massa hoppas inte det iaf :( orkar inte gå ut igen. haha

Fan va gött det är att vara i örebro när det är såhär fint väder, hade jag varit i kopparberg idag hade jag varit ute på min gård hela dagen eller tittat på tv. eller varit på byn och haft skit tråkigt. jag hatar byn, mycket roligare att sitta någonannanstans i kopparberg. meeen iaf, nu kommer snart Mister så ska ta och göra mig fin, eller ligga kvar i soffan och vara svettig och äcklig för jag har inte öppnat fönstrena idag hihiihihi.

handla handla

Tråkigt har jag när Mister är på jobbet, så jag tog saken i egna händer och drog upp på stan. Ville träffa malin men hon var inte i örebro, ville träffa hollis men han var seg så han skulle höra av sig senare.
Iaf så köpte jag present till Melvin byxor linne och sen något litet byxliknande sak och sen hörselskydd, sånna där stora klumpiga :)
Sen köpte jag champagne glas till mister, vart en impulsgrejj eftersom han inte har sånna glas och vi ska dricka skumpa idag :)
Sen vare ju rea på mq och de är ju alltid spännande hittade en långt linne och ett klänningsliknande plagg som inte satt så bra men vafan 99 kr på mq :)
Sen konstigt nog gick det väldigt bra att gå på stan själv, brukar inte gå så bra för mig annars, vet ej varför.
i smyg så köpte jag en liten sak till Saga också, de gör jag när melvin fyller år, haha :) igår sa hon med såndär ledsen barnröst att hon saknade mig och ville träffa mig, så hon bestämde att jag ska sova över hos henne snart.
Hon jag och Melvin, hjälp.

Well well, ska väl ta tag i lite mer teori, sen handla mat inför kvällen :) jag är hungrig och behöver mat eller någon att fika med (A) :D


mmmmm Örebro <3

Mmmmmm SISTA VECKAN PÅ INTESIVKURSEN AVKLARAD.
Teorin går bättre och bättre, lika så med körningen. har inte så mycket att berätta från veckan som gått faktiskt .

Idag kom snälla Fritjof och Bornis och hämtade mig i ludvika och körde hem mig till koppparberg där jag hann äta fem fiskpinnar innan jag tog tåget till Mister i Örebro. Vi har fetat med chips och kollar på sista samurajen snart ska vi sova  en massa, jag mer än han eftersom han ska jobba. MOHAHA. men tro inte att jag går lyckligt lottad för det. imorn ska jag nämligen göra skit mycket teori sen ska jag handla presenter till melvin, och kanske något fint till mig själv och sen handla mat inför kvällen som ska bli super mysig.
Sen har jag faktsikt stor lust att festa också så jag tänkte dra mig iväg till nora och träffa mikaela nästa helg om hon har tid, och inte åker utomlands. skulle vara kul att träffa lite folk från nora det var allt för länge sedan nu .
Saknar mina små kompisar som jag inte träffat på år och dar. konstigt nog har jag börjat sakna skolan lite också. elelr egentligen att träfa mikaela så ofta och kunna snacka med henne normalt igen men även min dator, alla treor har ju övergett mig TACK SÅ MYCKET !!! haha hoppas ni tar åt er.

well well ser ut som filmen snart är slut så ska väl ta och dra mig iväg till sängen snart. myspatrull.se

Helgens schema
Fredag - har jag skrivit där uppe orkar inte igen
Lördag - åka hem till kopparberg fira Melvins tvåårs dag och mysa med familjen innan jag åker hem till Bornis och kollar på film med han och fritte
Söndag - Städa klart resten av mormors lägenhet och sedan framått eftermiddagen spela en träningsmatch mot grängesberg. GULD fotboll igen <3 verkligen något jag saknat, skönt att komma igång med träningen igen.

Lite tråkigt att mitt sommarlov varit ganska dött, önskar jag hade mer roliga berättelser att dela med mig av...
citerar min Pappa " men du kommer ju minnas denna sommar som sommaren då du tog körkort och du hade ditt första riktiga jobb "

Vad jag vill egentligen är att minnas denna sommar som vild och galen med utomlandsresor och diverse små resor i Sverige, är väl bara att vänta två år på att man kan ta ut en riktig semester och göra något.

Min första sommarlovvecka, här kommer jag <3

Dalarna <3

Yesyes, då har man varit i dalarna varenda dag denna vecka då :) Några småstopp i Kopparberg skadar ju aldrig.

Emma Lina och deras far Tomas kom och hämtade mig runt 1 i Fredags, så bar det av till Stugan.
Där satt vi mest och mös inne, de var blåsigt ute. Vem vill äta kakor i vinden liksom ?
På kvällen gjorde vi mat och pratade färgade mitt hår och kollade random saker på tv :) Gick och la oss i skaplig tid. Dock ringde Mister och väckte mig.

På lördagen strosa vi runt lite lagade mat gjorde oss iordning och åkte iväg till Falun där tomas bor. Blev bjudna på Tacos och öl och mös, sedan kom även Thobias. SAtt där och drack och prata några timmar sedan kom thomas hockey hunkar till jobb kamrater som hade varit på finlandsfärga och var i toppskick. Då ble man bjuden på rödvin och pratade en massa.
En hel del skratt blev det också vill jag lova. Istället för att dom skulle fixa in oss på Harrys så drog jag emma lina och tb iväg till etage, när vi väl kom dit var vi trötta hade ont i fötterna och suget på att dricka var i stort sett borta. Men det gjorde inget, vi hade ju varandra.
Mitt och Linas dansande var däremot inte helt bekymmerfritt. av misstag petade vi en kille i ögat, opsie sorry. han märkte inte att det var vi men förföljda vill jag lova att vi blev. Han höll sig i närheten och såg helt jävla psyk ut.

Och föressten, ni som kollade på Filip och fredriks de där sveriges skönaste eller va fan de hette, ni som såg han karln som dansade och hade med sig extra ombyte och sånt för han vart så svettig ? yes yes han var där, haha många goda skratt vart det åt han vill jag lova.
Var även något slags Top modell grej där, hon som höll i det var på tåget idag när jag åkte hem, inte så fräsch vill jag lova.

Åkte hem med 12 tåget idag, dock vart det lite försenat pga av en buss från säter som var försenad, såklart väljer en kille att sätta sig brevid mig. Pust och flämt, inte min grej att prata med okända personer när jag inte har lust för det. Satt och läste teori hela vägen men det stoppade inte honom från att prata med mig. Jag är ju inte elak så det var ju bara att prata på.

Nu hade jag tänkt plugga teori men sidan jag gör det på fungerar inte, kul för mig. Kanske får bli lite tv tittande ist.
ÖREBROOOOO PÅ FREDAG

Första intensivveckan

Jag kan nu säga att mitt lokal sinne går att lita på, okej att jag hade lite problem att hitta lägenheten när jag skulle gå dit första gången men nu sitter allt som ett smack, hitter i stort sett vart som helst där uppe nu ;D

Måndagen började med körlektion klockan sju, så det var bara till att kliva upp i gryningen åka till Ludvika och ut och åka med Lennart, som jag kört med 8 lektioner varje lektion 55 minuter. har även haft en lektion med Jonny, som gick bättre än alla med Lennart.
Pluggat en hel del teori har jag också gjort :)

Kvällarna har bestått av ensam mikromat framför fyran eftersom jag inte orkar gå fram til ltvn och byta kanal. Har även pratat i telefon 3-6 timmar varje dag. inte en och samma person såklart.
Men igår fick man fin besök från Borlänge. Emma Lina och Fredrik kom ner på ett besök, vi käkade mat och pratade.
Mer pratande blir det i helgen då jag åker till Borlänge i morgon och vidare till Falun för att gå på krogis på lördag med Emma Lina och Michaela. Gööör mysigt. Kan inte slita mig från Dalarna. Känner mig mer hemma där.

Var nyss på en promenix upp till byn med Robin, länge sen man träffa han. Konsigt när man bor grannar och allt.

Nu ska jag chilla

Ciao

Helgen

I Fredags bar det av till Ludvika med Fritte som chaufför Bornis Kim och Jeje, käka donkis sen körde vi mcdrive för jag hade med skick på 10 cheesbörgare ;D Brorsan och Torbjörn såklart.
Sen körde vi runt lite i byn, dött som vanligt så kollade hur rallybanan såg ut och lite sånt.

Sen vakna tidigt på Lördagen dra iväg ner till Elin för att klippa mig, var inte så jäkla mycket som var slitet. Som tur var, sen beställde jag tid för blekning lördag om två veckor, får se om jag hinner ångra mig eller inte.
när jag hade klippt mig klart kom fritte och bornis och hämtade mig så körde vi ut till industri området, kollade lite på bilarna och pratade lite med folk sen gick vi och ställde oss i skogen för att glo på rally. Det var skojj och det var mitt första rally, tog en jävla massa kort också. Kan ju vara bra att ha ?
När jag kom hem käkade jag sen försökte jag att ta det lite lungt, men fullt upp ska det vara hela tiden, så åkte ut och övningskörde med pappio, sen hem till syrran och sitta där och prata ett tag innan gabbs och Vic kom och hämtade mig så åkte vi upp till mig så jag fick byta om och ta med mig lite saker, och sen bar det av till linde. Vic skulle till Alex och jag och Gabbs tyckte det var en bra ide att svänga förbi hemma vid Andreas där han och Johan satt och mös, dom skulle ändåså ta en buss till Koppis vid tiotiden. Så vi satt där en stund sen vart det till att panik gå för mig och Gabbs ner till stan eftersom vi inte rikigt visste vart vi var eller så, karlarna flög iväg på sina cyklar. som tur var hann vi med bussen. Hann även med att träffa lite folk från peace and looove, det var trevligt.
Sen så åkte vi buss, Gabbs hoppa av vid sig sen hoppade vi av längre fram, karlarna skulle till Julia och jag beslöt mig för att träffa SÖT Johanna, så gick hem till Rappen där hon var och pratade en massa skit med henne i köket, spelade lite poker och hade trevligt. Sen gick hon med en bit på vägen, såklart så gjorde vi bort oss lite men de slutade iaf med att vi fick skjuts hem. Vilket var gött.

Sen idag blev det till att gå upp tidigt igen, åkte till mormors lägenhet och har rensat och delat upp saker idag med bror syster och kusin micke. Micke hade med sig söt Malda och söt Gry, jag älskar dom små liven. vart lite mycket liv dock när Saga och Melvin också kom dit, massa tjöt på ungara hela tiden.
Sen när vi var klara med de fram mot sent på eftermiddagen så åkte jag och pappio till Ludvika och kollade ut vart Mattias trafikskola ligger så vi hittar imorn. Jises vad nervös jag börjar bli. har ingen lust alls. Kommer inte prata med en jäkel där. Hur ska jag våga äta liksom ? haha stora problem i Linns värld.

yes yes, hoppas det finns internet där för jag får låna brorsans bärbara.

önska mig lycka till

asbradag

Idag har allting ( allt förutom en kniv ) gått precis som jag velat.
Igår gick allt bajs, för både mig och Sebbis, allt krånglade som aset, vi var sura arga och svettiga.

Idag var vi bara glada. mest hela tiden, Sebbis vart lite arg bara när jag skrämde honom hela tiden, men de var så värt det för det var skit kul.

Idag blir det nog en tripp till Ludvika med Fritt Kim och Jeje. Träffar ju dem aldrig längre.

Imorn blire klippning sen blir barnvakt och rally och sådant. Kanin vakt är jag också.

Sen på Måndag flyttar jag till Ludvika i två veckor, blööööh. Örk !

mmm örebro<3

Örebro idag med Mikaela :D fan vad härligt att träffa henne igen :D mycket att tjåla om.
sen har isst någon av oss gått och bliit shoppoholic, nämner inga namn men det är då inte jag :P

Men eftersom pappa förbjudit mig att köpa linnen/t-shirtar eftersom det inte får plats i min gå in garderob såå blev det inge sånt, förövrigt ( där kom det igen ) så är de fullt i mina byrå låder också. och i min garderob med tjocktröjer får det plats lite saker, men hitta inget som var helt perfekt tyvärr .
hittade dock två par jeans. tajta, vill jag ha nu igen. ett par diesel och ett par crocker . sen två par söt troser en sommarjacka från hm. och sen smink och bra att ha saker.

och JA MALIN :D om det nu var du som kommenterat om döskalle glaset, det är super bra. dock efter användning i tre dagar med endast en disk om inte alkohol som spills räknas som disk var det äckligt, men en söt tjej från Lindesberg ville ha det så hon fick det :) haha ett sånt måste införskaffas för att husfesta+förfesta med. eller ja kanske inte bara ett men flera :D

Jag får iaf besök i helgen och det gör min vecka as bra.

Träffade föressten öven på Gabrielle och Sanna inne i örebro. mycket trevligt då jag träffat gabrielle 1 gång tidigare detta lov. jag har inget liv längre :D till och med pappa sa en sak här om dagen. Jag sa något shit som handlade om kompisar i kopparberg. då sa han " men du har ju inga kompisar i kopparberg" sen skratta han som bara han kan sitt haha-nu-var-jag-allt-bra-rolig-men-inte-seriös-skratt  :) Jag älskar min pappa :)

Gonatt imorn ska jag plugga teori, städa rummet och träffa Micke .

brist på kort i bloggen



yes yes, tänkte ni skulle få se hur jag ser ut andra dagen på peace and love, recis innan en fotbollsmatch och sista dagen på peace and love.

Känner på mig att det här kommer bli en bra vecka.
Kvar att göra i sommar :
denna vecka : torsdag och fredag förmiddagsskift med Sebbis
vecka 29-30 : Bo i Ludvika på mattias trafikskola när jag går intensiv kurs.
vecka 31 : Augustibuller
vecka 32 : jobba igen med Sebbis och Bornis
vecka 33-34 : Ledig .
15 Augusti begravning
18 augusti degerfors - örgryte ? Marcus Allbäck <3
Någon gång Sthlm eller Gbg eller helg tur med grabbarna :)

morgonstund har guld i mun

Dags att sova snart kanske ? Drack en kopp kaffe ( japp, ytterligare vuxen poäng för Linn då hon på natt och förmiddagsskift dricker kaffe ) vid halv 3 tiden. Eller så lurar jag mig själv att vara pigg, somnar väl som en stock när jag träffar kudden.

Natten har varit lång. förvånande då gårdagens natt for iväg. Kanske var det för att det var mitt sista skift med Leffe, som jag nu lärt känna rätt bra och som är en bra lärare. kanske för att de var mitt sista nattskift. eller kanske för att jag fick sprätta som en idiot på sista rullen för det vart en massa veck. Iaf så spelades en av mina favvis låtar under tiden allt gick som mest dåligt, alltså när jag sprättade. " All night long" med snyggdansken Simon Mathews, som jag dessutom glömt hur man stavar till.
Inge afasi och filthy inatt heller. igår natt vid 03.21 spelades Jobb på begäran från någon familj. Förövrigt diggar jag musiken som spelas i p4 nu för tiden eller ja på nätterna är det ju p4 och p3 och programmet vaken, som alltid annars tröttat ut en, men nu händer det roligare saker och vem vill inte höra gamla klassiker då och då ? "Jenny har en Jenny har en" nananana.

Imorn tänker jag åka iväg till Örebro för att träffa Mickilili. Alldeles för länge sen nu. usch vad tiden går, snart börjar skolan och man är äldst på skolan, fan var ju inte länge sen man började nian känns det som.
STUDENT NOLL9 HERE I COME !!!

Förövrigt ( roligt ord att använda ) så har Sebastian och Bornis väntat på mig i två dagar för att prata med mig, kanske inte just bara för att prata eller jo såklart dom vill prata med mig för att jag är kung !

Nu tror jag att sängen börjar känna sig ensam.

Najti Najti

Fullt upp

tycker jag har saker att göra hela tiden.
Inatt när vi körde sista rullen sg jag något svart i ögonvrån, de var en stor jävla skalbagge. Döpte hoom till Herbert. sen kom byggarebob (teamleadern för mitt skiftlag) och tog honom :/


Träffat mina kusiner från dalarna idag. det gillar vi :)

hade en massa skojj saker jag ville säga. men allt är glömt. ssova lite sanrt så jag rkar med natten. 3 skift kvar :D

sommar

Jag vill inget mer än att ha sommarlov just nu.
Hatar att jobba verkligen. Speciellt dom två dagarna som varit. Natt. Man missar ju den sköna kvällen.
Det är ju kvällarna man vill åt.

Hart tre nätter kvar sen ledigt måndag tisdag onsdag för middag torsdag fredag sen slipper jag det där jobbet, grymt skönt ska dt bli. har iaf ledigt lördag söndag innan jag börjar på körskola :S
jaja, kul att pappa bokar upp hela mitt sommarlov..


Fritjoooof och Boooornis ? VI LÄR ju dra utomlands eller neråt i landet i augusti? snääääääällla ?  :D
Annars om någon annan vill ? säg bara till jag är på på en jävla gång!!!

Mormor<3

Idag runt nio gick mormor bort.
Syrran ringde och väckte mig vid halv. jag gick upp och vakna till liv ringde henne igen ringde sen brorsan han var och jobba han skulle hämta mig när han var klar så skulle vi åka ner tillsammans, sitter lugn i några minuter sen ringer syster igen. Mormor hade somnat in, jag ringde brorsan som kom hem hämtade mig annsofi och melvin. I bilen ringde jag pappa.

Väl där nere sa v i väl ett sags hejdå.
sen var det saker som skulle göras, brorsan fick hämta checklista och annat från fonus, jag och syster hämtade mormors brudklänning hon skulle svepas i sedan vid tolv, efter en fika med syskonen så fick vi åka ner och säga hejdå, då hade dem satt på henne klänningen tänt ljus och plockat blomor och lagt fint i en bukett som hon höll i.
Att säga som jag sa när älskade mamma dog, att jag aldrig mer ville se ett lik håller jag fast vid, det är inget man kan se, men hur ska man annars kunna få ett sista hejdå ?
Jag är glad över att jag spenderade min dag med mormor igår, känns bra att hon visste vart hon hade mig.

Jag och syrran har rensat ur kylskåpet och så idag, resten av lägenheten tänkte vi ta när kusin micke och kanske även marina kan komma ner, kanske kommer även febe och ulla. vem vet.
har iaf tagit mormors klocka, den vill jag ha, vet inte varför då jag inte använder klocka men känns bra.


På kvällen har jag övningskört till hjulsjö, jag börjar få kläm på det. tror jag.
snart är det dags för jobb. sen en massa saker att göra imorgon också.

Oooonsdag

Idag har jag gjort ganska mycket, mormor mår jätte dåligt nu och vill inte säga det, men det är inte lång tid kvar...
så jag satt vid henne från 11 till halv 5 ungefär tror jag, syster kom kvart över tolv eller något.
Senare kom bror också, så tog ledigt från jobbet, när jag kommer hem mår skit och har världens huvudvärk som inte släpper efter peace and love släpar pappsen med mig till jobbet, har ju redan varit ledig en dag, en dag är en för mycket, tydligen. Men var chill att bara jobba halva tiden.

Så nu sitter jag här och taggar Augustibuller. Pepppepp.
Sen hände de konstigaste igår, världen är så sjukt liten.
På bilddagboken bevakar jag fyra personer, en brud som målar som en gud en karl som tar bilder som en gud, en kille som går på min skola men som jag inte bevakat på sissodär 8 månader så jag vet inte varför han ligger kvar och en kille som jag såg som hade snygga tatueringar.
Well killen med tatueringar laddade upp bilder för första gången på månader, mhm tänkte jag vem  fan är det här ?
Så kollade bakåt några bilder. mhm men vafan de är ju han ju. Alltså en av karlarna jag umgicks med på peace and love, bara så där.. världen är sååå jävla liten..

Iaf har jag kommit på att jag ska tatuera mig igen, de ska bli det jag tänkte göra när jag var yngre, fast inte samma sak.. För många många år sedan tänkte jag tatuera en lilja, för lilja på engelska är väl lilly? eller ja typ iaf, och mormor heter ju just Lilly, så någonstans på kroppen tänkte jag tatuera Lilly, vet inte vart än dock men det kommer.
snart i sommar till och med hoppas jag på :)

Nu ska jag snart slänga mig i sängen imorn ska jag och syster klippa oss vid halv 11. Inte klippt mig sen i december börjar bli dags nu, så jag kan bleka håret ? eller ska jag göra det ? :P

RSS 2.0