25 mars

slut på lov, back to school

Jag är inte överlycklig över att vara tillbaka i skolan idag. De bästa är väl att treorna kommit tillbaka från son praktik, så man får ha lite pauser från klassrummet. Men var en ganska okej dag ändå. Tog lite kort på grabbara när de filmade sin film, så gjorde vi ( vi = helena mikaela lisa och jag ) en varsin affisch till filmen.
Sen hände inte mycket mer, käkade träffade folk och pratade en massa med malin, de var länge sen.
Ingen träning idag, tråkigt... Men det tas igen imorn, kanske ska vara helt frisk innan jag ska träna.

Well well, natti natti <3

21 mars

Jag gråter, jag skrattar, jag jublar, jag ryser. JAG TITTAR PÅ HOCKEY

just nu rinner de tårar, brynäs gjorde just ett noll. Nyss var jag nära att gråta, fast av glädje, alla trodde Leksand gjorde mål, men de var inget mål. Vad ska jag ta mig till ? Jag hör brorsan skrika där nere. vill helst inte titta själv.  Men jag har inget val, min pappa är där, i ejendalsarena och tittar. på mina män, mina änglar, mitt hockey liv.

Mina KUNGAR vill jag säga. med stora feta bokstäver. stor del av mitt hjärta.


hejdå...

16 mars

Nu har jag gjort min tattis, ska lägga upp bild, men de vill inte fungera.
den är lite ojämn, alltså vingarna. och årtalena är lite hokus pokus, så även texten, man kan ju inte mer än att acceptera, de komemr sitta där resten av livet.


14 mars

Inte långt kvar nu, imorn stickere. haha !

well well, idag ska jag träffa Kajsa. Vi ska äta lunch tillsammans, visst låter de vuxet? Men så äre iaf. Ska snart gå upp mot byn, som man säger här i kopparberg, känns fel att inte säga stan faktiskt, det har blivit en vana. Men jag gillar Kopparberg, inte för litet, inte för stort.

Nu ska jag göra mig lite mer iordning.

hejdå

12 mars

På lördag ska jag tatuera mig.Men är inte säker på datumena, vart dem ska sitta och så. Men jag gillar vingarna jätte mycket faktiskt.

Nu ska jag plugga till fotoprovet vi har imorgon.

10 mars

en mycket händelserik helg

vart ska jag börja? finns mycket att säga, men vill ni verkligen veta allt ?
De hela började i fredags, Klaras stog högst upp på listan. Jag gick och träffade Anton vid station, där träffade vi Fritjof efter en liten stund. Vi gick hem till mig, påvägen dit köpte vi en pizza som vi skulle dela på. Vi började dricka och äta lite smått, efter en liten stund kom Malin och Robert, vi var alltså 5 st, på 15 kvm. 5 kvm var alltså. vi drack och drack, spelade lite up and down the river. mycket trevlans. Vid nio någon gång kom Jeje och chaufför Kim. Vi begav oss till Klaras efter en stund, vi fick åka två vändor. Ställer oss i kön, kommer in. Malin ger mig en rundtur, lär mig vart allt är. Vi köper vårt första dricka, går ut och röker, sen dansar vi, och ojj vad vi dansar. Ni vet, man dansar dricker lite mer dansar dricker dricker dricker dansar. Well, jag träffade en hel del intressant folk, gjorde även bort mig en hel del, vad vill jag inte skriva här, haha. Men jag hade roligt, kvällen avslutades på Burger King på med tre intressanta killar, träffade även en fjärde, han hette therese var rolig och vi gymmar på samma gym.
I hel het så var det en bra kväll, jag drack ( väldigt bra fylla ) jag skämde ut mig, träffade folk och DANSADE tjohej.

Lördagen, vad ska jag säga om lördagen ? Jag var lite full när jag vaknade, även riktigt bakis. Men de ordnade upp sig mot kvällen. Träffade Frida och Erica, strosade runt på stan ihopp om att inte bli först på klubb smart, vi var inte först, de gick in 4 brudar före oss, haha. men de kom en hel del folk efter bara en liten stund. Vi tog de mest lungt, drack några drinkar+cidrar. Vid halv tolv - tolv tiden började Lykke Li spela, bra live band, och riktigt bra musik. Köpte även en t-shirt av bruden. well well, efter en stund gick vi ut, vi kände oss yngst och därav väldigt små. Vi gick och stallde oss utanför Satin, där de var millencolin open fest, vi ville inte gå in för de var dyrt och skulle stänga snart. så vi gick till grill corner, äntligen skulle jag få mat. Men dom jäklarna tog inte kort. Så jag gick hem, kände mig riktigt röksugen när jag kom hem, men vågade inte gå ut själv. Så jag gick hem till min fulla granne Johan, vi rökte och sen ringde vi efter skjuts till Max. en trevlig kille vid namn Alex hämtade oss. vi åkte dit, träffade någon annan kille där. vi käkade. sen blev de otrevligheter, Johan blev misshandlad. de va inte alls roligt och jag var rädd och därav kommer jag inte ihåg så mycket från händelsen, läskigt när man aldrig varit med om något sånt här förut. När vi väntade på polisen var det något vi skrattade bort. vi hade roligt. Sen åkte vi hem, skjuts hela vägen till dörren är inte fel. Vet inte när jag somnade, efter 5 vare i alla fall. Vaknade halv 12. Ännu en slö dag, skönt enligt mig. Träffade Frida på kvällen, vi bara umgicks och kollade på top model. Sen åkte hon hem. och jag somnade vid 9.

Intressant right?


7 mars

Calle Schulman

Fredagar är bäst, Calle är med på the voice. Klart att jag älskar alla mornar med the voice, men calle är så söt och rolig, jag blir så glad av att se honom. Han får mig att skratta, tidigt på morgonen.
Igår hade jag matte i 6 timmar, de var rätt skönt faktiskt, och roligt? ja inte roligt men ni förstår, man lärde sig. Ska till skolan idag igen och ha matte, åker in lite senare bara.

KLARAS IKVÄLL TJOHEJ.

5 mars

Ny dag, nya tag

Igår efter skolan träffade jag Frida och Emelie. Frida var på jakt efter ett par nya lee byxor, jag märkte för länge sedan att de har gjort en helt ny kollektion, alltså knappt inga låga midjor. Vi var in på bik bok, där hade dem ingenting som passade henne, vi gick vidare mot Carlings, jag får en chock. Där utanför står någon jag inte träffat på länge, och tycker de är lite obekvämt att träffa denna. Men eftersom en god vän till oss båda var med gick det bra och vi pratade, faktiskt ganska mycket.
Fortfarande en väldigt obekväm stämning, tillslut sa vi hejdå.
Frida hittade sina byxor på carlings, modellen Lynn en modell som jag också införskaffat mig, fast i somras.

Har inte något mer intressant att berätta.


4 mars

Johnny

Idag vaknade jag med ett leende på läpparna, var det för att jag sovit sen nio på kvällen? Var det för jag vaknade av mig själv ? Eller hade jag drömt något bra?
Jag vaknade iaf vid 6, av mig själv. Tror int ejag lyckades somna om någon gång, jag låg bara där, vaken, väntade på att min klockradio skulle gå igång, när den väl gjorde det, så spelades Johnny Cash, vem får inte världens bästa start på morgonen då? Vem älskar inte honom? Jag blev glad, och medan jag käkade frukost, tog jag även chansen att ladda ner ett par låtar med denna fantastiska man. Jag har en enorm lust att se " Walk the line " den är inte bara bäst, med musik och allt, utan även minfavorit skådespelare, kan varken stava han namn eller uttala det.

Denna dag tillägnas alltså Johnny Cash, min räddare i nöden <3

3 mars

Funderingar

Ojj ojj ojj, jag har haft tretusen bra saker att skriva om, men nu är allt som bortblåst. Jag måste börja skriva upp nyckelord, men vart ? på min arm, där de syns? Men usch är alldeles för fult.
Nu är det ny månad, måste ursäkta att jag råkade skriva Januari i de förra inlägget, men de är nu ändrat.
Idag har vi haft idrott, jag och Mikaela höll första halvan av våran 3 timmar långa lektion. Vi lekte lekar, de var omtyckt, som tur var.
När vi sen skulle åka bussen till skolan, fick Mikaela inte gå på, hon hade ju en coca cola från mcd i handen, hur ofta brukar dem säga till annars ? Gubben hade nog vaknat på felsida, synd för honom...

I Fredags då var de fest som stog på listan, inte krogen dock :/. Var fest i folkan - ni vet med lista och sådär, så man behövde skriva upp sig - var på förfest hemma vid Veronica, inte så många, men kul hade vi. Körde Up and down the river  ett riktigt bra förfest spel, full blir man, och snabbt. sen bar det av ner till folkan, betala få ett nummer på handen ochslänga av sig jackan. Träffa folk, kramas prata. Ni vet de klassiska när man träffar folk för första gången på länge. Lång/kort kram - beroende på person -  sen kommer de vanliga, : Hur är det ? man svarar, var för sig, sen pratar man inte mer! Vad ska man säga mer, prata om barndomen? Visst är de väl så att de är lättare att prata med vissa personer, beroende på hur ofta man träffar dem.
Men till saken, vi dansade skrattade och drack lite smått. bara umgicks. Efter några timmar går jag ut för att möta Mikaela, medans hon går in stannar jag ute. Vem pratade jag med? Jag minns iaf inte. Men på vägen in igen så blir det världens krock, alla ska ut samtidigt som alla ska ut. hör lite vagt på håll " ALLA SOM ÄR UNDER ARTON SKA UT " de är lungt för mig, men ingen av mina kopparbergsvänner har fyllt år, vad händer? Jag känner en stark hand mot min över arm, hur den tar i mer och mer och sen en arg kvinnlig röst " FLYTTA PÅ ER " jag blir hårt puttad åt sidan, flyger in i någon och blir väldigt förvirrad, varför går jag inte iväg, jag står kvar i kön. Ser den arga kvinnliga polisen - det var alltså hon som hårt puttade mig åt sidan - jag känner en liten liten verk i armen. hon rusar in, efter sig en manlig polis. Jag fortsätter in endå, går in skrattar åt polisen. Dansar cirka en halvtimme med Mikaela och compani innan jag kilar ut, för sista gången. Umgås med folk utanför, bara har trevligt, trots att insatsstrykan från Örebro kom. När jag sedan ska gå ut en bit på gruset och se om jag kunde se Mikaela när hon skulle åka. Då hör jag snabba fotsteg bakom mig, jag stannar. Får en hård smäll i ryggen, någon trampar mig på hälsenan, jag vänder mig om får en och annan smäll här och där. bakom mig står alltså två poliser och en kille som de har jagat och fått tag på prcis bakom mig, varav alla smällar jag fick. Ont gjorde de, och jag blev hatisk mot poliserna. Men det var fortfarande kul att se dem på håll när dem tog folk och tog i allt för hårt. Jag funderar på att göra en anmälan, en vän sa till mig att om jag gör de kommer de göras en utredning på hur poliserna betedde sig...
I helgen blir det annat, då blir de Klaras på fredag och Satin ( Millencolin open ) på lördag.

Nu ska jag låtsas jobba lite...


RSS 2.0