Spyyyya

Igår var en bra dag, först religion och fick massa gjort till jesus analysen och sen naturkunskap, det var riktigt roligt och vi redovisade och sen labbade. Efter skolan gick jag med några stycket upp till stan och sen käka vi glass och pommes sen träffade jag johanna. vi gick hem till mig och gjorde oss i ordning och vid sju var vi vid Michibaby, var ett gäng där och föra. Sen gick jag gabs och johanna till hanna, och jag och johanna vart pruttfulla. Det var inte najs. drack för mycket på satin också. usch! pinsamt haha. Sen så satt jag och prata med en tjej som var på förfesten, så känner jag hur det blir helt varmt i knät, WATTA FUCK! Bruden spydde på mig, jag blev inte arg eller så. Jag förstod knappt vad som hände om jag ska vara ärlig. Hon var snäll ochhjälpte mig ta bort de och sådär. Men jag pallade inte att lukta spya, de var sjukt vidrigt. Så jag gick hem, hem hem hem. Jag grät, det vet jag hade tydligen skrattat också. Haha stackars bjornen, fick prata med en full full Linn. Jag duschade och hade mig när jag kom hem, mhm hade tydligen sagt att mitt schampoo var slut, inte okej, inte brå ;)

Idag har jag mått dåligt haft seminarium och så har birgitta tvingat in mig i vilorummet. awesome, lärarna här är så snälla, tar hand om mig när jag är bakis och grejjer.

Förövrigt så är Frida bäst, hon skjutsade mig till skolan idag.

Tihi. nu ska jag berätta för min lärare att jag blev spydd på igår.

Måndag

Vaknade halv nio idag, lika bra att gå upp då så jag gjorde det. åkte med bussen kvart över tio till örebro och satt och "plugga" lite. sne hade vi samhäll, sen när jag träffa tommie och dom vid maten skulle jag höra om dom ville dra till strömpis med mig och mikaela på studentkvällen. Mikaela fick fråga sin ska först om vad som händer på Valborg, sen var de min tur att fråga tommie, jag hinner säga ett ord så säger han " kan du fixa biljetter till strömpis till studenten?" var ju precis de jag skulle fråga, om dom ville ha biljetter. Så ja, jag mickilili tommie anton marcus fritte och andy drar till strömpis tillsammans på studenten, de kommer bli awesome!

Har inte hänt så mycket intressanta saker annars, dock har mikaela tappat eller glömt sin skinnjacka. inte okej. hoppas den kommer till rätta.

Förresten så drömde jag inatt att jag skulle tatuera mig, men jag kunde inte komma på vad jag ville göra. jag hade typ 1½ timme inbokad men jag gjorde inget. sen när den va slut kom jag på att jag ville ju tatuera mig där och där och där.

Örebro

Gårdagen fortsatte bara att bli längre och längre. träffade filip var upp på ica träffa martina träffa fritte och åkte bil i några timmar med han och markus.
När vi stog på icaparkeringen och prata så börjar de gå fram en fyllis mot oss, snabba som fan att starta motorerna och glida iväg, vi fick fingret och arga blickar. Samma arga elaka äckliga fyllis stog och liftade idag när jag åkte förbi. Men jag har bara tagit upp liftare en gång och tänker inte börja göra de oftare.
Idag har jag träffat syskonen och syskonbarnen, när jag var ner till sis och mös med henne och ida i de varma, men inte allt för soliga vädret. När vi stog där på gården kom de en bil, och de va någon av torbjörns kompisar, och han hade en superliten 8 veckors rottweiler/labrador tror jag det var, någonting iaf. Gud hela hans kropp var som herkules huvud, såg lite kul ut när herkules försökte busa upp honom. Dock var lillen super lugn och gosig.
Så nu vet jag vad jag vill ha i studentpresent, en lite hundvalp. Tihi, kommer jag aldrig få dock. jag kommer få vänta i flera år, tills jag är klar med skolan. Och det suger.

Ja jag åkte till örebro idag för jag trodde att frida ville umgås, hon kom hit i en timme kanske, sen var hon var toanödig så hon var tvungen att åka till skolan. Nu sitter jag här helt ensam. Inte kul, haha. drar nog till skolan tidigt imorn så jag kan sitta där och plugga lite!

Aa och måste bara säga att jag sov så jävla länge idag, är ju ingen långsovare. men gick och la mig igår vid typ tio tiden. Men tänkte så jävla mycket så det tog jätte lång tid att somna. och sen imorse varje gång jag vakna så valde jag att somna om, och de gick? helt otroligt, så vi halv tolv så vaknade jag för sista gången, men tammefan så är jag aptrött nu!

Lördag

De här har utan tvekan varit den längsta dagen någonsin.
Igår var en kanon kväll, dagen var också najs för den delen, massa sol så jag låg på balkongen sen promenad med Ida.
Kom ner till Nördis vid  6 tiden och började grilla, awesome. drack och prata och skåla och sjöng singstar och drack och prata och ja, de var kanon mysigt.
Vid elva drog jag bornis och ronnie upp på byn, jag och bornis drog in på pizzan och ronnie gick till campus. Träffade massor med folk på pizzan, kul kul! drack väl rätt mycket där också, sen vidare till Campus! Kuulkuul att träffa massor med folk. jag drack mer och lite mer och lite mer. och de gick hur bra som helst, inge ont i magen eller någonting. ja ne sen vart klockan ganska mycket, så jag kilade hemått va väl hemma vid 5. Var skapligt skönt att sova dock, men jävlar va hungrig jag var.

Idag när jag vakna var min första tanke "nej nej nej nej inte vakna, skit nu är jag vaken okej, jag får inte göra någa plötsliga rörelser" de gick bra, låg där och rörde mig i slowmotion i 20 minuter innan jag vågade kliva upp. Jag var hungrig, men jag orkade inte äta. sen så blev det jag och toan igen!
Har hunnit med lite tv och sen vart hos syster vid graven chillat hemma vart upp till grillen med jossan och ätit första mjukglassen för i år, käkat grillat med pappa och sovit några timmar. AWESOME!

Igår va fan crajsi!


Torsdag

Jag kommer ingenstans i matten, jag orkar verkligen inte anstränga mig för att lära mig räkna ut allt. har inte motivationen för matten nu, känns som jag kan ta ett ig, dock kommer de bli två st i slutbetyget då. Och de är INTE najs.
Och som vanligt så var jag sämst på att va med min grupp idag, jag ber om ursäkt. Men ne, de är verkligen inte min grej.
Trött har jag varit idag också, men hade mycket roligt med gabbs tjoffy och nissepisse idag. Tåg med Tjoffy och Sabina sen hem och chilla innan jag började gå mot dagis för att hämta melvin. Sötnosungen, vi gick hem han och jag. Sen gjorde vi inte så mycket, jag provade klänningen.
Men jag vet inte med de där rosa, ser ju dumt ut utan de, men de satt lite löst. Får se om jag får mer tid att prova den senare. Men de blev bara 1700, och de är ju najsigt!
Var även ner till Sis med mjääponken, träffade sagan och ida. Liv var där en stund och lekte med sagan. sen åkte jag till Johanna och va me henne och Jossan.
Och nu, är jag helt slut. Sitter och planerar morgondagen. Funderar på att ta en morgonpromenad om de är fint väder, nackdelen är dock att jag glömt mina solbrillor hos bruuushan, men jag får väl ta mina totali äkta dolce gabana, yeah right! Sen blir Pluggpluggplugg, och sen supa mig så jävla pruttfull på kvällen. Jag ska bli spy/äckel/kaninteståpåminaben full. Får se om jag lyckas med den bedriften!


Nu blir det sängen med min Twilight bok som jag kommit absolut ingenstans i.

Onsdag

Usch, måste få säga att jag inte är så aktiv i hela filmgrejjen, sorry gruppen! Men helt seriöst, jag vet inte hur mycket jag kan hjälpa om jag sitter på en stol bakom, men jag gillar verkligen hur filmen är! Man blir superglad över att se den. Bra jobbat Torsten, looks awesome!
Men har iaf hunnit med en hel del pluggande på dagen, de är bra.

Min klänning är i Kopparberg nu också, så imorn får jag prova den när den är helt klart :D UNDERBART!!!!

Bilder kommer definitivt, men jag är ju lite seg, men de kanske ni vet.


Askall dag på stan

idag möttes vi klockan tio på stan och skulle filma, vi fick ihop väldigt mycket och jag ser framemot resultatet, kommer bli gulligt gånger tusen. men kallt de var de. mikaela var smart, hon hade sin snygga vinterjacka. och där gick jag i någon jävla kall jäkla jacka och ballerina skor och leggins, jag frös. Men de var mysigt. Var kvar i skolan länge också. Imorn blir de en jävla massa plugg i skolan de vill jag löva !


Vindögda kattungen ;D
 
Och Saga ringde nu precis när jag skrev
" kan jag sova över hos dig någon dag?"
"Ja klart du kan de sötnos"
blablablasenskulleviläggapå
"Hejdå Jag älskar dig, puss och kram"
"Älskar dig också saga, puss hej"
"Aa men lägg på nu Linn puss och kram"
"Okej, jag lägger på nu, puss hej"
HUR SKA JAG KLARA MIG UTAN HENNE I GÖTEBORG?

Och vet ni vad, nu ska jag fan ge mig med allt planerande och att bry mig i va alla andra tycker!

Jag tar det som det kommer.

Mupp



Mupp och Mupp två ( Gabrielle ) har varit här idag (:

Måndag

Igår var slappt, pluggade kollade fotboll fikade  lagade mat kollade tv/pluggade gjorde kvällsmat och sen ner till Johanna och mös med henne hennes systrar och Lucinda.

Idag tänkte jag som vanligt att jag hade sovmorgon och skulle därför gå upp tio i åtta så jag skulle hinna duscha också, vaknade tjugo i sju, la mig och läste sen duschade och hade mig. När jag skulle gå till tåget, sisodär tio i nio ringde Mikaela och frågade vart jag var. när jag sa att jag kulle gå till tåget sa hon - Missade du första tåget? när jag precis skulle börja dumförklara henne kom jag på att vi har schemabrytande den här veckan, happ! opsi, så dom hade hunnit en massa och förra veckan kommit på en idé och jag fattar ingenting. Men det blir säkert asbra, gulligt och dant.
vid två tiden åkte jag Frida och Emelie in till Marieberg så nu har jag skor och väska till studenten, känns gött!
Blev föressten ett par helt vanligt pumps, tråkigt men pappsen blir ju glad om jag köper ett par skor som jag kan använda igen!

Ikväll blir det ica med Gabbs och plugg för min del.

Puss

Boda Borg

Klockan åtta imorse började resan, först fummel i Kopparberg för att hitta alla sen iväg mot Karlskoga. Var helt okej, jag hade dock valt lite för fel skor för fick sjukt ont tillslut. Men jäkla kul var de iaf, jag Dea och Jessi i ett lag och Kim Jeje och Emil i de andra. men jag Emil och Jessi tröttnade tidigare, pågrund av onda fötter skallebank och hunger. så vi drog till Max sen leta vi oss vidare hem.
Gick rätt bra att hitta hem iaf, efter några om och men!

Skjutsade hem gullparet till ställdalen och sen åkte jag till bångbro och syrran och så spelade vi pictionary eller hur det stavas, så jäkla kul. tjejerna mot killarna. och barnen blir helt crajsi. Saga somna dock. Blir en tidig kväll idag tror jag, nästa vecka ska jag bli pruttfull (:

Ledig dag + sooool

Vaknade tidigt imorse, pluggade lite och kände mig duktig, bara av att göra en fråga eller så känns bra!
käkade lunch och sen gick jag upp och sola solarium, påvägen upp träffade jag på både titti malin och jossan och linnea, när jag solat träffade jag på Johanna och satte mig i solen med henne jossan och linnea till klockan två när jag tog ut Ida på en promenad, hämtade upp Martina och gick till byn och träffa Cicci. köpte dricka sen gick jag och märta tillbaka till johanna och dem och glassa tills ida vakna.
Sen hem till märta och grisa i solen sen fick vi grillat och nu sitter jag här, röd och rosig, kollar på så ska de låta med pappsen och vill börja läsa twilight, som jag fick idag, men jag är såhimla trött dock.

Imorgon blir det Bodaborg med jeje kim jess pemil och dea :D


Helg

Nu kan jag inte ändra mig, kommer jag in på mitt första hands val - vilket jag dock inte tror att jag gör - så kommer jag flytta till GBG. Hur ska jag klara mig utan mina syskon och mina syskonbarn och framför allt min PAPPA! Gosh, jag förstår inte. Men, men måste ju Upptäcka för att Uppnå! hihi.
Förresten så åker visst pobin till Thailand idag, och Malin om du ser de här och har lust att läsa hans resedagbok så kommer länken här
http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=24&section=journey&journeyId=356314&userId=260430 .


Idag har nästan alla jag pratat med kommenterat mitt hår, va platt de är har du färgat eller klippt dig? :P höhö Jessica platta de på tåget imorse så de är asplatt, haha sen när jag skulle gå hem sa Nisse att jag såg ut som Posh,  om jag hade haft pumps, han la även till att hon är äcklig. haha Nisse är störtskön.
Hade som vanligt en mysig frulle med Tommie och Anton, och Tjoffen dök aldrig upp på tåget imorse, inte så kul! köpte en skvallerblaska när jag åkte hem så jag hade något att göra!
Nu tänkte jag plugga lite Samhäll!


Kopparbergarn

Fick studentkläderna idag, ett brunt linne, som tyvärr var aptajt som de står med guld Student 09 och ett par vita tröser som de står Student 09 på rumpan och där fram på sidan har jag skrivit dit Kopparbergarn, haha jag är så himla frän!
Mitt humör blev bättre när jag fick käka lite spaghetti och köttfärssås med grabbarna och Mickilili. Lektionen efter flöt på, eller ja. Jag har varit helt uppriven, har ju sökt fyra universitet i fyra olika stora städer runt om i Sverige, men vilken skulle ligga först?
Jag vill ju jämt att allt ska vara så bekvämt, nära hem och folk runt omkring som jag känner, men vet ni vad som kommer hända om jag kommer leva så hela livet? jag kommer flytta till gärdet och så kommer jag säkert börja punda som alla andra, och de vill jag inte. Så jag sökte Örebro i andrahand, tror dock inte jag kommer in på mitt första. men jävlar va kul och spännande det skulle vara, får inte ta och bli helt förväntasfull och sen blir det inget. Det är inge kul att bli missnöjd.
Iaf, Mikaela och Biggan satt och puscha mig, så nu har jag till och med ställt mig i kö för bostäder till staden jag sökt!

Åkte tåg med Fritjof Jeje och Jessica idag, och när jag går på gatan hem så ser jag att tant grannen öppnar fönstret och börjar hissa ner en korg samtidigt som de kommer en bil, ur bilen kliver en karl lägger vad som ser ut att vara ett ciggpaket i korgenoch sen hissar hon upp den, haha. Det såg jätte roligt ut faktiskt!
Har även hunnit med att träna lite Innebandy idag, dock kommer jag nog inte träna så mycket mer. Har så jävla mycket att göra så jag tror jag dör. Inte kul med schemabrytande vecka nästa vecka.

John Bauer

Är så jävla sur på JB just nu, trött på att behöva göra tråkiga filmer. och trött på att människor vajnar om att jag planerar.
Vad fan ska jag göra? jag är en planerare, ursäkta. När jag var 15 planerade jag min 18 års dag. JAG ÄR SÅN, och jag tror faktiskt inte jag kan ändra mig, synd för er/dig. . . . Bry dig om ditt istället.

Usch. nu har jag käkat och sträckt rumpan. Hem till Kopparberg idag, GÖTT med Innebandy ajjemän!


tisdag

Aha, idag ska jag åka ut till marieberg och köpa studentskor. Men vad gör jag? jag glömmer plånboken i kopparberg, rätt kul INTE!
Sitter i skolan nu, de är jag och två till här, för man får läsa hemma idag. Pallade inte att ta ett senare tåg, vaknade vid halv 6 och mådde lite halv dåligt så jag gick upp och käka frukost med pappa.

Öm, nu har de kommit tre personer till, så nu har jag lite sällskap, GÖTT.

helt väck är jag också, har varit väck sen i söndags när jag vakna! ! !


Påsk

Vart ska jag börja, har missat att blogga litegrann.

Aa i fredags iaf, var jag barnvakt åt saga. Vi lekte och måla ägg och sådär. Sen skjutsade jag hem henne så träffade jag camulla en sväng, och bestämde mig för att bli asskalas på kvällan. vid sju drog vi ner till sis, satt och drack lite vin och sen spelade vi spel. Åkte upp till byn halv 12. Upp till cicci träffa dom där dra till två kockar md märta, och där träffa jag noffe. sen stängde dom och jag drog till malinskarl på efterfest med massa folk, sen kom lilla pluttisklotälskling kvarn kim förbi också, sen när do mdrog tänkte jag dra med dom. men jag vart kvar.
Har inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge, men sen var jag ju rätt trött också. När jag väl skulle gå hem på dagen vare för varmt, så jag ringde martina så hon fick komma till ica och bjuda på cocacola. Hur snällt som helst, som vanligt. 
Kom hem runt tre, då var jag så jäääävla trött. somna kanske halv 4 och vakna igen vid 5. käkade och gick upp och duscha.
När jag duschat gick jag hem till Martiiiiina, där bjöds det på mat. GÖTT grillat jojamänn!  sen hem och gjorde mig iordning upp till cicci och sen dricka och sen hem till lisa och sen dricka och sen till två kockar och vara hur trött som helst och sen fick Vivi skjutsas hem mig på paket hållaren. 
Vakna tidigt igår göra mig iordning åka till kusinerna och käka och umgås, kom hem åkte till syrran sen hem till Johanna satt och umgicks med henne och jossan och sen kom camulla sen vart johanna och camulla asfulla och åkte till stopet, och jag och jossan hade hyrt film, sen kom lucinda över så satt vi och prata hur länge sem helst så vi såg aldrig på filmen så jag ser den nu. 

Blir att kolla på fotboll idag (:  

folkan

Igår var jag hem till Jenny och fikade och pratade, det var riktigt mysigt. Så fick jag se bebis grejjorna också, gud så sött! så mysigt så!
Sen drog jag upp till cissi en stund innan jag och lisafisa drog ner till folkan, de va rätt kul attstå i garderoben faktiskt! Fick dock lite ont i ryggen, men de kan jag ta! Har ju mitt liniment när jag kommer hem.
Hände en del roliga saker när vi stog där, sen när de va slut drog jag och Sigge till jansson och kolla, men vi drog hem ganska fort. När jag hade släppt av lilla Sigge märkte jag att bilen lät skumt, undra vad jag har gjort nu :(


Aja sitter och väntar på Sagan, hon kommer hit och vi ska leka idag, sen ikväll blir det mys och spel med family!

Justja! jag ska prata med pappa om en lägenhet idag :P

twilight

Hade verkligen lust att se twilight idag, så när jag hade käkat frukost - vaknade sent för en gångs skull och vart jätte glad över det -kom pappa hem från jobbet och vi hämtade gröna volvon, så nu har jag nya bilen för mig själv över sommaren. Aa iaf, vi åkte ner till syster och jag letade igen tusen filmer och tillslut hittade jag den. När jag väl kom hem och skulle kolla på den vare så jävla kass kvalite och den hoppade över slutet på vissa scener, så jag sket i de.
men istället beställde jag boken, plus andra och tredje. Det fick bli på engelska eftersom att dom svenska inte fanns i pocket än.
Ville beställa "i takete lyser stjärnorna" också, men den fanns inte alls.
Men nu har jag lite att läsa när jag är klar med den jag börja på igår när jag skulle sova. "jag väljer livet" .

Ja och förresten igår var jätte kul, jag märta klot och danjiel drog upp till kåtan fullpackade med korv bröd bacon och annat gott och grillade.  när vi typ hade käkat upp allt kom matsen upp och sa hej och käka lite rester (:
Va inte där så länge, va lite kallt och blåste så alla ljus släcktes. Men det var mysigt, de vare!

Idag blir det fika hos Jenny vid fyra tiden, och ikväll ska jag och lisa stå i garderoben i folkan, kommer bli så himla roligt. Hoppas jag på iaf, titta på alla drunken människor (:

Det fattas en tärning

För nån månad sen köpte jag fyra böcker, om ni minns det? läste ut den andra av dem igår. Den andra självbiografin av Berny Pålson som skrivit vingklippt ängel, precis som jag trodde var den inte lika bra som den första. var mycket upprepande och man tröttnade lite på den även om den var lite bra.
Började på den tredje idag, valde att ta "det fattas en tärning" av Johanna thydell, som skrivit den där " i taket lyser stjärnorna" som jag totalt missat, men tänker absolut läsa den innan jag ser filmen.
Läste ut boken idag också, den var grymt tagande, så vare rätt stor text och bara 205 sidor, så de gick fint.
Ikväll börjar jag nog med den tredje, vad nu den hette (:

Har hunnit med att hämta saga på dagis också och vart nere vid henne nån timme, nu ska jag snart göra mig iordning för Innebandyn och ta med lite extra packning så vi kan dra upp till kåtan efter innebandyn och grilla med klotplutt martina och resten (: kommer bli mys!

Pusspusspusssssss

Fridas dag

Vakna som vanligt innan nio, så jag gjorde lite frukost och letade reda på filmen under ytan, inte sett den på hur länge som helst men den är ju så bra.
Har även hunnit med att gå upp och handla käka glass i solen sola solarium idag igen och nu har jag precis ätit maten jag lagade igår så gjorde jag mat så pappa har matlåda imorn. Wok med kyckling i, skulle ha nudlar men dom hade gått ut. så det blev inge.

Nu tänkte jag pugga lite Historia och sen ska jag hämta Mjä på dagis, undra sa flundra hur jag ska gå honom därifrån, esch de problemet får jag ta när de väl kommer. tihi

Ha en bra dag i solen (:

Innebandy

Innebandy måste vara den bästa sporten som uppfunnits, ja efter Hockey! Det är riktigt roligt, lite krångligt att hålla koll på bollen bara. men kanske de blir bättre om man fortsätter träna.
Var bort till Flipsen innan träningen och kollade när alla höll på med bilarna, Frida städa sin så nu är den ren, inuti och utanpå, inte dåligt för att vara Frida ;) ska nog bjuda henne på en glass imorn eftersom hon fyller år (:
Så ska jag vara barnvakt också, 16-19.30 hämta Melvin på dagis blir en klurare. Hoppas på bra väder så man kan sitta ute och läsa bibeln imorn.

höhö, tänkte lägga ut en ful bild på henne, men hon är för söt för de :P


saknar min lilla galenpanna, men ska ju till örebro nästa vecka (:

ööööh, gud va jag vill ha min studentklänning. Ska försöka ta mig ut till mberg och köpa dom där blingbling skorna också, men då blire svårt och fixa smycken ^^ haha skit samma.

Soool sol sol

Oj oj oj, vilket väder det är. är de såhär imorn går jag upp till Jenny och tar en morgon fika i solen :D
Var ner till syster igår, lekte lite med saga och semlan och gosa med ida! sen drog jag upp till Cissi, va skyldig henne lite money. Satt och snacka ett tag innan jag drog hem till Filip, jag och friad drog upp och köpte lite fucking godis så vi inte skulle lacka ur. hahaha, frida fattar! Sen kollade vi på Twilight, första gången jag såg den men absolut inte sista, var lite hipphapp och stojj ibland så missa lite saker. Gud, vilken bra film. Helt sjukt, vart helt tagen. Så jävla bra skådespelare. Och han karln, de va ju läskigt. Nej gud, längtar GRYMT mycket efter tvåan. Och den SKA ses på bio, de lööövar jag er.

Haha föressten, kul busringning igår! Hej gumman va göru? fick ditt nummer av en kille i kopparberg, är du bisexuell ? jag vill ta på dina tuttar! haha rolig brud asroligt att jag satte på högtalar telefon precis när hon sa massa cpe saker så dom andra fick ha lite roligt också, sthlmarn verkade vara lite övertrött och fann det väldigt roande, små Fulla Filip också.
Förövrigt så fyller FLIPSEN år idag, 23 år. Dags för åldersnojja!

Idag har jag och Frida gått och solat kollat på skor vart till komun köpt glass och suttit i solen! Underbart. Sis saga och ida kom förbi också. Nu ska jag försöka plugga lite. Något måste jag få gjort innan jag börjar med maten (:

bajbaj

söndag

Ingen söndagsångest eller något, för imorn har jag lov. Känns så himla underbart!
Åkte ner till Sis igårkväll. Dom hade besök, så karlarna jobbade barnen lekte och brudarna satt och snacka.
Åkte hem vid tio och då kolade jag lite på tv med pappa, sen la jag mig tidigt.

Inatt drömde jag först att vi satt och alla i klassen och alla fick veta om dom kom in på universitet eller inte. Alla kom in utom jag. Sen helt plötsligt var jag utomlands och sen hemma, och då fick jag veta att jag hade HIV, hur kul är de liksom? Gå runt och tro att man har HIV. nu kommer jag ju gå runt och tro att jag har det!

Sitter och kollar på gran torino med pappa, en bra film, snart slut tror jag också. Efter de ska jag göra mig iordning och höra av mig till Frida och sen ska hon få färga mitt hååååååår !
Igår fyllde Fridah år
Imorn fyller Filip år
på tisdag fyller Frida år
på onsdag fyller Lina år
På torsdag fyller kusin Maria år
På fredag fyller Emma Lina och Niclas år
och på lördag fyller julia år.
galen vecka. Tur att man slutat dricka :P

Moppedisterna har vaknat

Japp, de är sant. Moppedisterna är överallt. Jag kommer missa dem när jag kör bil sen och köra på dem, inte bra.
Dagen började vid sju, somnade ju vid 1 halv 2 inatt så jag låg kvar i sängen till åtta sen duschade jag och gjorde mig i ordning sen kom annso och melvin och hämta mig så åkte vi till kumla. Klänningen är superfin, nu äre pyttelite kvar så får den om en eller två veckor. åååhåhåhå <3

Sen åkte vi in till örebro. annso och melvin drog till trädgårsmässan och jag gick på stan, köpte två skor. kan dom heta ballerina skor? aa nått sånt, ett par svarta och ett par vita, sen köpte jag ett par leggins. Sen käka vi max och sen hem. Kom in innaför dörren ringde Martina som satt vid rs med campusbrudsen och johan så drog upp till dem och sen gick jag hem till bror och annso satt ute och snacka och sådär. Sen åkte jag fyrhjuling, de är rrätt roligt. Blir mer av de i de här fina vädret i sommar kan jag löva er.

Sen kom pappa dit så fika vi lite och nu har jag och pappa bestämt om lite ommöblering och så har vi rensat skor. och jag hitta 5 par skot jag glömt bort om. så nu har jag 14 par fina sommar/vår skor (: och sen har jag ju lite i örebro också, undra vart mina bruna stövlar är ? mhmm.

Aja, nu ska jag chilla eller dra ner till Sis!

hahahahaha, muppen (:

Mail from the past

http://futureme.org/

Kollade nyss min mail, och måste verkligen säga att jag vart förvånad, fick mail från mig själv som jag skickat för ett år sen, förra året fick jag de också, men den gången hade jag kommit ihåg att jag skickat de, eftersom vi va ett gäng brudar i skolan som skickade iväg samma dag.
Det är riktigt roligt att försöka förutspå vad som hänt på ett år.

" Nu är det snart studenten, och sommaren kommer bestå av jobb peace and love augustibullet och utlandsresa"

Haha vadå utlandsresa, okej att den var bokad när jag skrev de där. men jag hoppas för mycket hela tiden.

Kollade nyss på Talang, brorsan har kommit över med två filmer, men skippar att se dem idag. Klockan vart så mycket. Ska träffa Frida och Joakim hos Filip snart sen tänkte jag hälsa på vid Campus där de är fest idag.

sol sol sol

jag vet inte om ni upplevt den där känslan av nervositet och kärlek samtidigt. den är grym!
Första perioden va bra spelad av leksand ett mål iaf, tur för aik som hade en bra målvakt och synd på leksand att dom aldrig kommer till skott, dom är även riktigt sega i power play. träffade AIKarn Johan och Andreas i halvlek också, trevligt trevligt, kommer knappt ihåg när jag träffa dem sist. måste varit på halloween.
Andra perioden gick sämra, aik gjorde två mål i den och leksand inget. Tredje va mest bara fummel. inga mål blev det, synd de.

Körde halva vägen hem sen för pappsen va lite småtrött.
Idag vakna jag vid åtta, och vid kvart i nio kom melvin hit och vi käkade lite frukost och han prata på om massa konstiga saker. Sen kom syster med Ida för syster skulle färga håret så fick jag och melvin sitta och titta på ida när hon sov, fast vi gjorde annat också, sen kom annsofi och då fikade vi allihoppa.

Har hunnit med lite på medeltiden, gjort två frågor på de och de blev väl lite mer än 1½ a4. Vet inte om jag överdriver när jag skriver så mycket, men eftersom det är en specialuppgift som bara jag fått så ska de nog va en hel del och inte korta lätta svar.


Aja, fint väder ute, klätt mig somrigt och hämtat mina sommarskor. är de någon hemma som vill gå på promenad? (:


Leksand

Snart bär det av till Leksand, sitter med min Ollas tröja på mig nu, känner mig som ett barn som lånats en vuxen tröja. Är rätt taggad faktiskt !

Och vet ni vad? JAG GJORDE KLART MIN NATURKUNSKAP IDAG, rätt stolt över mig själv faktiskt, blev rätt bra också, och intervjun är också klart och åh, känns lättande. blir nog klar med mhm, vad ska jag välja imorn ? MEDELTIDEN SÅKLART!

Jag var med syrran och hämta Saga idag, dom kände igen mig där på dagiset, kom ihåg vad jag hette och allt. Åh, ska hämta henne en gång nästa vecka också, bara för att!

Nu måste jag leta reda på kissen sen drar vi. HEJA LEKSAND

Naturkunskap

Åååh, fy fan va gött, la mig ju as tidigt igår. Så vaknade ju tidigt idag.
Men bra var väl det, Naturkunskapen kommer bli klar idag, har skrivit klart allt förutom intervjun med syrran, gött gött gött gött. Hon kommer hit vid ett kanske, för uuuh, är så nervös för att åka till dagiset. Tänk om dom inte känner igen mig, tihi.


Nej nu ska jag göra lite samhäll innan jag ska duscha och käka så jag är pigg och fräsh när syrran kommer och ska bli intervjuad sen! Hoppas pluggis stämningen håller i sig hela lovet.

kid cudi - day and night <3

Orkar inte

ööhöhö, imorn måste jag söka till falun och karlstad annars kommer jag aldrig minnas det. Kul att Biggan sa att med mina betyg kanske jag inte kommer in, men sen kollade vi upp de och alla som sökte förra året kom in. Så kan ju hoppas på de bästa.
skulle tränat innebandy idag, men så vart de inte. Var där och kolla lite innan jag drog och träffa Cissi, vi fikade och sådär.

Har lust att se på en film nu, men med huvevärken, som just spreds sig till andra sidan ( min huvudvärk sitter alltid i tinningen när den är som värst, och alltid den högra) så nu har jag ont på båda sidorna. Blir till att kolla synen igen, öhöhöh, kunde dom inte satt någon diagnos på min huvudvärk när jag var liten istället. ont i lungorna/revbenen också, snart blir de väl lederna också, efter de brukar febern komma (Y) har inte tid att vara sjuk :/

Aja imorn blire plugg hämta saga på dagis :D:D:D:D och förhoppningsvis åka till Leksand och kolla när gnaget får SMISK !!

snart looov

bara nån timme kvar till lov, eller ja en och en halv typ! usch börjar oroa mig för att jag inte kommer komma in på universitet. Meeeen de ska nog gå bra.

Idag blir det tåg med Tjoffy och kajsa, sen blire innebandy om huvevärken lägger sig sen blire fika hos Cissi, myyyyysigt!

Usch har haft huvevärk sen igårkväll så jävla drygteeeeee, men ska iaf kolla innebandyn. Blir träning hela nästa vecka iaf :D

RSS 2.0