fyllekäk på mcdonalds

Parken igår var faktiskt jätte roligt, träffa en massa människor och skratta är verkligen min grej.
Efter parken åkte jag och martina till kopparberg, blev inte långvariga där inte. Jonas och Johan kom och hämtade oss och vi åkte till donken i Ludvika och tog mcdrive. satt fint med en cheesebörgare mitt i natten.
har ingen aning om när jag kom hem, men jag sov de längsta i hela mitt liv typ. vaknade 12.04 och ville somna om. dock vare fotbollsmatch vid 1 och sen vid 2 skulle vi vara på gymmet med innebandyn.

Var verkligen superskönt att gymma lite idag, länge sen jag var på något gym nu.
Efter gymmet blev det dusch och mat sen fick jag stresspacka ihop mina grejjer för att johan v kom och hämta mig. Skönt de är ibland att ha en kopparbergare som granne här i örebro. Och ja juste, jag har internet i örebro igen. Min dongel eller vad de nu heter funkar hur bra som helst.

Nu ska jag chilla lite och så, sen blire buss till Universitet idag för att kolla på film utomhus, hoppas det blir awesome!

Inventering

Inventeringen igår gick hur snabbt som helst höll på mellan 21.00 till typ halv tolv. sen vare bara hem och sova. eller sova och sova, gick väl inte så jätte bra att somna för jag fastna i boken jag läser. upp vid 05.30 och börja igen vid 6. Jag Cicci och Martina vart klara när alla höll på med frysarna, så vi fick dra lite tidigare. När jag kom hem tänkte jag vila lite på soffan, vaknade flera gånger men gick tillslut upp vid halv tolv typ.


Nej nu väntar jag på att Frida ska höra av sig så jag kan färga håret, och sen dra till parken. Sista parken ikväll, hoppas de kommer mycket folk och roligt folk dessutom.


Jag och Daniel på förra parken!


FÖR VI ÄR LUPP, OCH VI GER ALDRIG UPP

Första festen var extremt lyckad. hade hur trevligt som helst, träffade massa människor lekte lekar och blev indelad i fadder grupper. Min fadder grupp - den bästa - har en maskot som heter Clemens, han är en liten snigel.
I onsdags, på första festen alltså träffade jag en jätte trevlig tjej som heter Jennie, hon är uppvuxen i Ludvika till och med. Så igår träffades vi på en fika på stan innan vi drog hem till henne och gjorde oss iordning för första maskeraden, förfesten började vid 4. Det är ju alldeles för tidigt för att börja dricka vid 4 men, vad gör man inte för att göra sina faddrar glada.

Förfesten och själva festen var hur kul som helst, det var ju maskerad så dom flesta var utklädda, och temat var något som börjar på L, det fanns allt från luder till lägereld. Jag smart som jag är gick som leksing.
Tyvärr har jag inga kort, dom kommer upp när jag hittar dom. Vi har tagit gruppbild på hela LUPP gänget men även på bara våran faddergrupp. LUPP är alltså lärarprogrammets sektion.

Nej nu ska jag aktivera mitt studentkonto sen ska jag chilla, för ikväll 21-00 ska vi från innebandyn inventera på ica och även imorgon 06 tills vi är klara! Jobbigt, men kan nog bli rätt kul!

Första dagen

Idag var de inskrivning och informationsdag för mig och malin och flera andra på universitet. På bussen dit imorse träffade vi Robin som ska bli idrottslärare. najs! Kom dit och hittade oss iväg till aulan. efter aulan vare rundvandring som gällde. Var rätt jobbigt att de regna, fy och usch. När vi tillslut hade registrerat oss käkade vi, jag malin och robin. Sen kom Olof och Brandt och joina oss. och sen såg jag lilla phille som jag tittat efter heeeeela dagen, vart superglad när jag såg honom så när han och oskar skulle käka satt jag vid dem.
Efter maten drog vi iväg till aulan igen och fick lite information, och nu sitter jag hemma vid malin. Ska snart smyga iväg till järntorget och tröffa en massa från våran sektion för att ha första "festen" själv så ser det ut som jag ska vara nykter. trååååkigt!

Sen har jag fixat ett rabatt kort också, super najs!

nej nu ska jag vara lite social, tjohej!

inglorious bastards

Filmen igår var värd att se, alla borde se den faktiskt. Var helt enkelt en suverän film.

Idag har jag fixat lite i lägenheten, traskat hem till malin en sväng har jag också hunnit med innan vi åkte iväg till John Bauer för att hälsa på. Min favorit lärare Biggan var tyvärr inte där, så det får bli ett besök snart igen. Satt inne i lärar rummet och pratade med dem under deras lunch. Vi stör ju inte längre eftersom vi inte är elever.
Sen åkte vi upp till stan igen, träffade Johnny och Louise så köpte jag min Beverly hills mjukisdress och en t-shirt med Dylan McKay på (Luke Perry). Dom flesta borde veta hur mycket jag gillar Beverly hills. Och nu blir det iaf köp stopp för mig. Nu har jag spenderat för mycket pengar.

Sitter hemma vid Frida nu, har käkat och sådär. Gosat en massa med Bilbo. Ska träffa dom två nya örebroarna idag. Emma och Michaela har ju flyttat hit från Borlänge. Roligt!




Hittade ingen bättre bild på t-shirten.
Fick googla fram en random.
Ser ni hur mysig dress de är? Perfekt för mig som är
ett STORT Beverly Hills fan.
Jobbigt bara att folk som inte ens vet att det
är en serie kommer köpa det :/

Några hundralappar senare.

Stan idag var bra, "dock" så har de varit rätt så varmt. har iaf fått de jag ville ha och har till och med lagt undan en mjukisdress på bikbok med loggan från beverly hills 90210. ååhå, när jag såg den, usch vad gladjag blev. Kollar på det pogrammet varje dag istort sett. och kollat på de många gånger förut. blir nog första köpet för lönen imorn.

Har käkat sushi också, mums så gott det var. Det var så roligt när vi satt där vid ett fönster, alltså med ansiktena vända utåt och så skriker malin till och utanför önstret står malin och stina, har inte sett dom sen studenten. Var roligt att se dem igen. Nu ska vi spela lite spel innan Beverly hills börjar. sen ikväll blir det bio, nya quentin tarantino filmen med brad pitt i huvuroll. mycket bra hoppas jag på.


diskborste och disktrasor från Åhlens 60 kr
Dust it 110 kr
Trosor 3 för 149 Gina
Skor från HM 99 kr
Converse från Nilson 699 kr

Kofta från HM 199 kr
Tröja från Bik bok 199 kr
Blus från HM 249 kr

hos malin

Igår åkte jag som sagt till örebro. När jag kom hit satt jag i lägenheten ett tag och kom på hur jäkla värdelöst ett liv utan internet är. haha! sen gick jag mot norr, ville ju träffa lille bilbo. Frida och Joakims nya familjemedlem, han var supersöt den lilla nakenhunden.
Sen gick jag och frida och mötte Michelle en sväg, inte träffat henne sen studenten.

När jag hjälp frida lite med bloggen kände jag att det var dags att gå hem innan det blev allt för kallt. Ringde gabrielle och Nisse som fick möta mig vid vasa torg. Men jäklar vad nojjig jag är. Livrädd när jag gick från norr till station. Men jag är ju iaf beredd på det värsta. När jag stog och prata med g och n utanför min port så åker carro förbi, blev lite sur för att jag inte såg henne. men hon och sofi åkte förbi igen såg oss, så stog och snackade as mycket med dom. sen vare dags att gå upp och sova.

nej nu ska jag vara social mot malin. Vi ska ut på staaan och shoppaaaa

Pennybridge

igår tog jag de väldigt lugnt på dagen. Träffade filip en stund och hann även se Punka och therese lilla flicka Julia för andra gången. Gud va söt hon var, jätte nöjd hela tiden. Och så har jag allt snokat runt lite och sett att Jenny och Jimmy har fått sin lilla bäbis, enligt snokandet tror jag den heter William. Hoppas på en fika ganska snart!

Igår på kvällen drog jag upp till Cicci, satt där en stund innan vi gick ner till Ansans. Var hur kul som helst att dom gör något annorlunda, som igår med trubadurer. Sånt uppskattas verkligen.

Nu ska jag snart börja åka runt på lite ärenden. ska till syster och till brorsan och till Martina och Gabriella.

Ååh de kommer bli så kul att komma till örebro, saknar verkligen en massa folk där just nu.

En smak av vinter

Blev inte så mycket gjort på mitt rum idag faktiskt.
När jag var upp och handla idag med pappio så hyrde jag film och köpte godis till mig själv. Sitter och kollar på filmen nu, seven pounds. Vet inte vad jag tycker om den faktiskt. Har svårt att greppa den.
Ja iaf, när jag hade varit och handlat så ser jag att de kommer en drös bilar och parkerar vi magasinet, mitt grannhus. Det är Ciccis och hennes kompanjoner som kom med ett litet flyttlass. Jag var inte sen över och började hjälpa till. Hur fin lägenhet som helst. Och så blir det ju så nära också, mohaha!

När jag kom hem till huset igen så gjorde jag iordning för min och pappios lilla middag, kräftor. mums säger jag bara. Hur gott som helst. Men fy så mätt jag blev.

Förresten så hittade jag en hemsida idag som ska bli min nya bästa vän slutasnusa.com.

Helt plötsligt när jag sitter här, och tittar på filmen och hör regnet utanför. så blir jag sugen på vinter.
Förstår ni hur jäkla mysigt det skulle ha varit om de istället för regn var snö ute? usch usch usch, ser framemot de så himla mycket. Sommaren är slut nu, och den hann jag ändåså inte se mycket av. Då äre bättre att gilla den årstiden som varar längst. iaf känns det som det!
 


Underbart

tänk om

Tänk om varje kväll denna sommar kunde spenderats som igår?

Igår var vi innebandytjejer till gymmet och kollade in vad som händer och när vi ska vara där osv.
Efter gymmet åkte jag med Sabina ner till Bångbro och vi gick på en långpromenad och pratade en massa massa massa. Det var hur trevligt som helst. Sen fick jag skjuts hem av henne.
När jag kom hem tog jag bara på mig lite mer kläder och så hämtade jag Martina och födelsedags barnet Natalie. så åkte vi ut till djäkens och starta en brasa. Efter ett tag kom det mer folk, som åkte hela vägen från linde.
Var hur trevligt som helst. synd att man blir att lukta så mycket rök när man eldar.

Nu ska jag ta och kasta mer ifrån mitt rum, hittade nyss två gamla dagböcker. Pinsamt, men ändå så roligt att ha. Min senaste ligger i örebro. Den har jag skrivit i sen i sjuan till andra året på gymnasiet tror jag. sen tog den slut. Tyvärr, älskar att ha sånt kvar, även fast det är väldigt, väldigt pinsamt ibland.


städa städa städa

Tror inte de är meningen att människor ska sluta snusa. De är helt enkelt förjävligt.

Idag har jag tagit tag litegrann, har städat rummet. Eller städat och städat kastat grejjer har jag gjort. en fylld sopkasse och mer ska de väl bli. Vart ska jag göra av allt ? jag vill ha fyllor längs alla väggar, jag vill ha en stor walk-in-closet och jag vill ha de fint. Någon som vill ge mig det ?

har iaf hittat en hel del söta och gamla grejjor idag, och tro det eller ej men jag har till och med lyckats kasta en del just sånna saker. Dockor som jag använde som barn och andra saker. Men vissa saker kan jag verkligen inte kasta. speciellt inte rosen jag fick på alla hjärtans dag 2006, den stannar ett bra tag till.

Snart börjar Beverly hills 90210, äntligen en anledningen att gå ner. Ikväll ska vi innebandy tjejer förövrigt till gymmet, vi ska typ kolla runt lite och så, för vi ska tydligen börja träna där. Synd nu när jag flyttar. De är seriöst nu, hoppas de blir något bara.

har ingen lust eller ork

har varken ork eller lust att skriva längre.
Idag har jag varit vis syster och bror, gosat med barna och djurena.

Lucinda ringde och väckte mig imorse, kunde knappt andas för att hon var så nervös inför skolstarten som var idag.
Hon var så nervös så jag blev också nervös, sen hörde hon inte av sig efter skolan.
Men nu har jag fått veta att det hade gått jätte bra och hon hade umgåtts med två tjejer från klassen hela dagen.

Alla har lämnat mig nu och på söndag tror jag att de blir min tur. Då tar jag mitt pick och pack och drar iväg till örebro.
Saknar Frida Malin Michelle och Putte.

HAHAHA




Yr och virrig

baksmällan höll i sig hela två dagar. Är fortfarande inte på topp, men tror de är för att jag är sjuk.
Var yr mest hela dagen igår så de va väl sådär att träna. Träningen var jätte rolig för övrigt.

Idag har jag varit ner till Sis och träffat mina två flickor, sen åkte vi till bruuschan där jag fick träffa melvin och lille lovisa, som faktiskt var vaken en stund när jag var där idag. Mysigt!
Har ingen ork alls att skriva, är mest bara yr och virrig och vill bara sova, men kan inte.
Nu slänger jag upp bilder från Lördagen, funka inte att ladda upp på fejjan!


Malena :D

Cicci och Jenny, födelsedagsbarnen :D

Folk

maaaaaaat (:

Dyngsmäll

Victor, Valdemar och Jonas

Lillebruuuuushan Daniel

Martina och Valdemar

Fredrik och Malin

hur stor ska en grav vara?

Igår var jag riktigt när apå att gräva min egna grav.
Lördagen var hur rolig som helst trevligt folk och allt var på topp. Skrattade nonstopp och kändes som att inget kunde gå fel, men ne. Vad fel man kan ha. Vart tog min bag in box vägen? ja de kan man ju undra. Var nog den jag spydde upp i tre timmar. jag kommer inte ihåg ett skvatt. usch och fy. Fick jag sota för igår iaf, jag kunde inte äta förens 7 på kvällen och inte dricka heller för den delen. jag spydde 7 timmar och de var jätte jobbigt.

Meeeeeen, det var en hel rolig fest och jag önskar jag hade skött drickandet bättre.

Bilder kommer lite senare, la nyss in dom på datorn men får ångest när jag ser bilderna jag är med på haha!

dunder fest!

Idag kommer det bli en riktig dunder fest, det känner jag på mig. Cicci och Jenny har fest uppe i stora sten, kommer bli riktigt roligt. Ska grilla och sånt där mysigt. Ser verkligen fram emot det, satte nyss batteriet på laddning så kameran ska med också.

Igår var jag riktigt uttråkad och rastlös, så jag åkte ner till Sis. Där satt dom och rensa blåbär som Skuggan och Torbjörn hade plockat. När jag hade varit där en stund kom Skuggan och Henrik ner och skulle dricka lite. Efter ett tag blev jag också sugen på att shotta lite, men hade ju bilen. Men snälla syster körde hem den så fick pappsen köra ner henne igen. Trodde ju såklart att hon skulle köra hem mig senare, men hon sätter sig och dricker rödvin. så vi satt väl och snacka och dansa och sånt till 2 kanske, sen gick vi hem.
Rätt läskigt att gå över byn själv, men söta Gabrielle höll mig sällskap i telefon. Sen mötte jag Carro vid gärdeskiosken, hon var ute och körde tidningar.


Idag har jag kollat fotboll, Kopparberg förlorade och Linde vann. Nu lär jag börja packa. Sovsäck Uggs liggunderlag och så vidare.

mini dator

jag såg på Kenzas blogg att hon har en tävling där någon kan vinna en minidator, en ASUS Eee PC Seashell 1008HA. Den är ju hur söt som helst, skulle vara helt perfekt till universitet. tyvärr så har jag bara vunnit något en gång, de var när jag var liten och man skulle skriva sitt "bästa" recept när man använde kavli mjukost. då vann jag något som man antingen ska ha i vattnet eller i snön. har inte riktigt kommit fram till vad än, och de var ju ändå 7-8 år sen nu.

Söt dator va?


Nej nu ska jag ringa bror och höra om man kan komma förbi och gosa lite med lille Lovisa

bye bye

Sa hejdå till Veronica idag, vi träffades vid station och sa hejdå. Nu sitter hon på en buss påväg till Jönköping för att på måndag börja högskola. Gud va alla försvinner hit och dit.

När jag hade gett henne en hejdå kram och hon hoppat på bussen gick jag ner mot syster. Busade med Ida Herkules och nya tillskottet i familjen Tiger Tingeling. TT är hur söt som helst, en lite randig kattunge, när vi hade busat ett tag somnade Ida och Herkules på golvet ( Ida på sina filtar och grejjer åsklart) och jag och TT somnade på soffan.

Sen hittade Sis en lägenhet, så jag mailade på den och sådär. hoppas hoppas..


lilla snorkråkan

Träning

Skönt med träning, börjar väl få liiiite koll på bollen iaf. Synd bara att vi inte är så många som vi var förra veckan.
Visst några jobbar och är borta, men ändå. Känns som att vi lika gärna kan skita i laget om folk redan börjar skita i det.

Och så läste jag Kissies blogg nyss, typ andra gången i mitt liv. Och jag skrattar lika mycket varjegång. hahahaha vem tror hon att hon är? ja tydligen så tror hon att hon är någon iaf. "Säger inte vart jag köpt den för då kommer ni härma mig"
OOOOOHNEJ, glömde ju att allt hon köper får ingen annan köpa. Så jävla fjantigt. Vad tror hon? Vill hon bli känd, men att ingen får ha liknande kläder som hon har? Shit, hon är ju mer irriterande än den där lilla tjejen som typ är 14 och inte kan stava, va heter hon? Pauline, något liknande iaf.

Haha nej, dags att läsa Blondinbella, Kenza och Stina-Lee. Mycket bra bloggar, för det mesta iaf.

Hejdå middag!

Idag var det som sagt hejdåmiddag för Lucinda Lucy Fisen Erlandsson. Hon flyttar till halmstad imorn, samma för Veronica, fast hon flyttar till Jönköping. Och Daniel Skuggan Black Erlandsson drar tillbaka till Mullsjö. Nu försvinner allihoppa samtidigt. fan vad tråkigt.

Såklart när man är med Fisen så händer något tokigt, jag gick upp till hennes lägenhet när jag skulle hämta henne. Skulle tydligen hjälpa henne bära över en dator till någon granne på andra sidan gräset. Jag fick uppgiften att bära tangentbordet och själva datorn. Hinner utanför dörren innan jag tappar tangentbordet och de smäller i backen. Får ställa ner allt och sätta dit på knappar f11 och f12 flög av, tur att det var dom, man använder ju ändå inte dom. Iaf så stog det en granne i trappan precis när jag tappa de, och vi hinner sätta dit alltihopp innan en till granne kommer ut och säger att de braka i trappuppgången, haha.
Middagen som jag bjöd på bestod av löfbiff, egengjorda klyftpotatis med skal, broccoli och beasås. Vi snackade en massa sen var det dags och säga hejdå, men vi ses igen. Förhoppningsvis på kopparbergsmarken.
Kommer bli lite tomt utan syskone Erlandsson i byn faktiskt.

Nu har jag sovit lite middag, snart dags för träning. Men först ska jag fortsätta lyssna på Ted Gärdestad, jag älskar hans musik blir så himla glad. Ska spela lite Yatzy också :P

För ett år sen ...

För ett år sen hade jag den mest nervpirrande dagen i mitt liv tror jag. För ett år sen körde jag upp. Usch och fy vill aldrig mer göra om det, jag nästan grät av nervositet. Som tur var så gick det ju bra, trotts ett motorstopp och en fel placering i en vänster sväng så klarade jag det. men det var dom värsta 45 minutrarna i mitt liv, eller var de 30? jag minns inte ens.

Idag har jag planerat en farväl middag, eller ja farväl, hejdå middag kanske. Det är ju inte för alltid. Lucy flyttar till Halmstad imorn och jag ska bjuda henne på mat idag. Mitt på dagen till och med. blir lite lövbiff med massa gott till.
Kommer nog bli en mysig dag, skulle gärna ta de till kvällen, men jag har ju träning idag igen. Den kan jag ju inte missa!

Nu ska jag kolla klart på filmen, sen ska jag diska för en gångsskull.

Älskar känslan efter träning

Åkte hem till Annsofi Melvin och Lovisa idag, brorsan var såklart och spela gubbgolf. Nu är han väl full som ett svin också, han måste ju fira att han blivit pappa. Hade jätte mysigt där hemma, Lille Lovisa sov i min famn och sen kollade jag igenom kläder som annsofi fått. Sen blev det dags att käka lite mat, lasagne. Melvin var så duktig och käkade upp allting och lite mer.
När jag ätit mig proppmätt, säger annsofi.
 "men hade inte du träning?"
"jooooo, vadå vad är klockan?"
"Halv sju"
Jäklar, velade fram och tillbaka om hur jag skulle göra ja-nej-ja-nej-ja-nej-JA. Så de blev en joggingtur till olovsvallen från hallen sen springa fem varv där och sen fotboll sen tillbaka till hallen. Jag var nog klenast av alla, maten i magen ville upp men kom aldrig, blev bara massa rapar haha. Sen kollade vi en stund på killarnas träning fick massage av Anna som är utbildad. hon knäckte också, så jävla skönt!

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, och chilla lite.

Marcus Allbäck baby


Ser ut att vara lite törstig på uppvärmingen (:

Stylar lite för mig och alla andra som också avgudar honom (: lille baby

Precis innan matchstart, hoho (:

Visar vart bollen kommer hamna vid en frispark,
såklart kom den dit han peka,
en bit ovanför vänstra stolpen (:

Satin

Gårdagen var riktigt rolig, på förfesten körde vi olika roliga och hel knäppa lekar. Dags att införa dom i tråkiga kopparberg så man kan få lite roligt kanske, haha. Nejdå, klart de kan vara roligt här om det är rätt folk.
Som sagt så skulle jag inte dricka, så det blev tre små cider sen blev dete såklart en rosa pantern på satin, hitta min favorit bartender på en gång, och jag fick väl såklart skaka den också. Han sa att färgen på den blev riktigt bra, ett yrke att sattsa på kanske?

Kvällen slutade lite udda, Tommie blev att må dåligt och ville gå. jag och Mikaela var hungriga som fan. Så vi tänkte esch vi går ut nu, käkar sen går tillbaka hit till två när dom stänger. Men var det något som var öppnat, nej! Såklart inte. Som tur var "ville" dom andra också ut. Erik hade skurit upp sig ganska djupt i handen och så där. I taxin påväg till Nora så var de en som spydde i bilen.
Tror jag fått en förbannelse över mig. Kommer ni ihåg sist jag var på Satin? Det var ju sista Tisdagen på gamla stället när en tjej spydde i mitt knä och ner på mina ben. mhm, vad tror ni? Lätt en förbannelse.
Och för att prata lite om "nya" Satin, de är ju männskor i baren och vakter man känner igen, vilket känns tryggt. Likaså så är liknande DJs så man känner ju igen musiken. Men, de är trångt dålig planlösning enligt mig. "stora" dansgolvet spelade inte bra dansmusik. Men det fanns mycket ställen att sitta på de var fint inrett och de fanns toer i båda ändarna av krogen. Vet inte vad jag ska tycka, det var så mycket folk. Det var nästan jobbigt att andas.

Det var jätte roligt att träffa allt nora folk igen, snart är det noramarken, men vet faktiskt inte om jag kan vara komma. Hoppas kan jag alltid.
Idag har vi tagit de lugnt, jag vaknade av en av katterna vid typ halv nio, låg vaken och gosade med Tifa hur länge som helst, sen vaknade tigra också, så vi busade lite. Sen somnade jag dock om, och vaknade lite över elva. Efter att ha varit vaken i två timmar. Sen gick vi och köpte macka och käkade frukost, Ägg och Anjovis, mumsigt!


Marcus, Erik och Jimmy

urfokus jag och lille Taamie - Tommie!

Nora och utgång idag

Om cirka tjugo minuter tänkte jag sätta mig i bilen och bege mig mot Nora, där Mikaela och några fler väntar. Senare blir det utgång, på Satiiiiiiin. Woho! Är lite små taggad, kan dock inte dricka mer än någon drink eftersom jag ska köra hem imorn, tråååkigt! Men rätt skönt ändå, blir ju billigt samtidigt som man har mer koll på vad man gör, vilket jag inet brukar ha annars.

Hade tänk lägga ut bilder på Allbäck sen förra måndagen som jag hade glömt bort att jag hade tagit, men datorn strular och är super seg så ska försöka komma ihåg de så snart som möjligt.

Var riktigt hemskt att vakna idag förresten, vaknade kvart över sju av att de skrapa en massa och hade sig, de var några målare i våran trappuppgång och skrapa bort gammal färg, inte alls kul. La mig på soffan och kollade på tv. Lyckades väl sova några minuter då och då, inte precis såhär jag ville ha min "semester".
Tog de lugnt och sen åkte jag ner till sis och flickorna en stund och snacka med Saga och mös med Ida.
Nu ska jag nog ta och kolla så jag fått med mig allt, glömde faktiskt leggins, måste ta de på en gång så jag inte glömmer!
 

Ikväll kommer bli awesoooooomeee! Mikaela och Tommie

Lille Lovisa

Igår hann jag med riktigt mycket, vid halv tolv kom Ingrid och Magnus och hämtade mig och vi for iväg.
Dom ville stanna i Nora föra att kunna köpa en present, det gjorde mig ingenting. Jag tackar ju inte nej till att träffa Mikaela en sväng. Jag köpte en liten boddy som det stog sötnos på till Lovisa och sen en almenacka - ÄNTLIGEN - till mig själv. Den är rosa och hur bra som helst.

Sen bar det av mot Karlskoga där Familjen befann sig. Lovisa var ingen liten tjej, 54 cm och 4455 kg, har för mig att Melvin till och med var mindre än så, och han var ju en michellin gubbe när han var liten, men såklart så var han hur söt som helst, precis som Lovisa.
Satt och fikade och pratade lite, Melvin har slutat nästan självmant med tutte nu när Lovisa kommit. För vi har ju sagt de att lillasyster ska ju ha alla nappar.


Titta så söt

Jag tror hon drömmer lite? (:

En stolt storebror


Gårdagskvällen spenderades med Frida hemma hos Filip, vi tittade på alla bring it on filmer och hade det trevligt

Lovisa

Ska snart åka iväg till Karlskoga med Annsofis mamma och Magnus. Ska stanna i Nora och köpa någonting till lilla Lovisa, ska gå in på den där tre små gummor? Undra om det var den som det var massa söta saker i. Det visar sig iaf, ska hitta ett par hörlurar också tänkte jag.


Ska väl ta någon bild idag så ni får se.

Faster Linn gånger två

Idag vid 13.17 tror jag det var blev jag faster igen, till en liten flicka, Lovisa heter hon. Om jag orkar och känner för det åker jag ner imorgon till Karlskoga och hälsar på henne. Mysigt

Gårdagen blev lyckad, hade supermysigt hemma hos Cissi. Skrattade hur mycket som helst. Kom till parken vid elvatiden, hade skoj och träffat männskor och dansade en massa. Åkte med bussen hem, sen fick snälla pappsen skjutsa upp mig och gabbie till mårtenstorp. Somnade väl åtta imorse och vaknade vid tio, gick ner och käkade frukost. Sen var jag och Gabbie ner vid sjön en stund och sen åkte vi till Två kockar och käkade. har hunnit vara barnvakt idag också, Saga och jag kollade på Hitta Nemo och lekte med hennes nya kattunge.

Sen åkte jag lite bil med fritte och thyffsi, var kul att se deras ångest idag. sen åkte jag hem till Lucinda, var med henne en stund så gick vi upp till hennes bröder och sen gick hon med mig en bra bit påvägen hem. Men kom aldrig hela vägen hem, drog hem till Filip och sa hej till han Frida och Petter. Och en naken hund, usch så äckligt det var att klappa den hunden. haha!

Nu måste jag dock sova, skönt att sova i min egna säng för första gången sen i tisdags!


Något onyktra, jag och Daniel.

Ingen bäbis på G

Brorsan ringde för cirka 10 minuter sen och sa att värkarna hade upphört, så dom är påväg hem. Synd och tråkigt. Tycker lite synd om Annsofie som får bära runt på den där magen ett tag till, men hon kommer nog snart ut.


Bäbis på G

Inatt när jag låg och sov, vaknade jag aav att det ringde, hade telefonen i handen redan innan de ringde och innan jag såg vem det var visste jag redan. Det var Brorsan som sa " Nu är vi påväg till BB, vattnet gick just". När jag prata med honom fick jag ett sms, från Annsofi som nog smsade alla i sin telefon där det stog "Nu gick vattet, så vi drar till bb. Inte en dag för tidigt (:" Hon var beräknad mellan 7-8 Augusti. Gud så spännande, vill att bäbis ska komma ut. Vill att Sis Torbjörn Saga Ida och Melvin ska komma hem från sin semester och jag vill åka till Karlskoga imorn och träffa bäbis.

JAG SKA BLI FASTER IGEN :D

Idag håller jag på att röjjer undan lite här uppe efter mina 5 dagar här, ikväll blir det hem till Cissi och sen blir det parken. Förhoppningsvis blir det en superkväll.

Innebandy

Träningen idag var ingen hitt, synd eftersom jag var pepp för en gångsskull. hoppas på tränare nästa vecka?
Lärde mig en sak idag, jag ska inte stå i mål, så är det bara. haha blunda nästan varje gång bollen kom emot mig. Tycker vi borde låna in en av killarnas målvakt någongång som kan ta dom målvakterna vi har och träna dom en gång i veckan, eftersom vi ändåså ska träna 3 dagar i veckan från och med nästa vecka.

Nej usch, blev inte alls på bra humör efter den där träningen, blir till att ta en dusch och lägga sig i sängen och kolla på tv. Men först ska jag nog springa av mig lite på gårn med herkules. Min lilla godbit!

OCH FÖRRESTEN, jag åkte gräsklippare idag på jobbet med Daniel :D

Student katalog



Bättre bild kommer så småning om (: den här skickade gabrielle till mig för ett tag sen. Åh så fint, hoppsan säger jag som råkade komma på tre vimmelbilder, hur när var? haha.

Ska fortsätta kolla i den nu, innebandyträning ikväll och halvdag imorn sista dagen på jobbet !

Promenad

Var nyss ut på en promenad med Herkules och Gabrielle. Det är tur att min lilla vovvsing är så duktig och lyssnar och skiter i andra djur, han är stark hade aldrig orkat hålla emot.

Har myst med Lucinda idag, sen åkte jag upp till Martina och vi åkte och panta massor. men pengar vart det!

Så har jag tandvärk också, jäkla visdomständer. Nu ska jag kolla på alot like love. Hoppas tv4+ finns i sovrummet också så jag kan fortsätta kolla där snart.


Hittar bara en bild på den här datorn, en på lilla snuttis Ida (:

Herkules

Hann tyvärr inte blogga igår. Direkt efter jobbet packade jag åkt ener mot syster och på vägen ner handlade jag. När jag kom hit busade jag med Hekkan en stund sen lagade jag mat och så däckade jag på soffan, vaknade en halvtimme innan träning och då var det bara att mata sig upp till den. Skön träning, roligt var det också. Från och med nästa vecka lägger vi till en extra dags träning, den blir på onsdagar och det blir fysträning. Jobbigt, men vafan. Man måste ju ta tag i saker och ting.

Efter träningen blev det dusch tv och sängen, och idag har jag jobbat. Fick slöjobb idag, jag och fanny satt och torka av pärmar som var sotiga sen branden som var i förrådet, dessutom satt vi i solen och gjorde det. Skönt!
Nu är det bara två dagar kvar på jobbet.

Nu ska jag tare lite lugnt, alldeles snart kommer Lucinda. Ska få med henne ut på en promenad med Herkules hade jag tänkt.

Marcus Allbäck

Hej hopp. det blev 2-2 i matchen, synd att mina grabbar gjorde två självmål, men örebroare kan ju inte göra NÅGONTING själva. Ja nej, usch. Imorn kommer det bilder från matchen, typ alla på Allbäck, nu väntar sängen.

Förresten bara 4 dagar kvar på jobbet

Dop och nu är jag gudmor "fadder"

Usch så nervös jag var imorse, innan jag gick in i kyrkan han jag visa både mormors och mammas grav för släkten från örebro arboga, sen fick jag gå in och veta vad jag skulle göra. Korset behövde jag inte bära, för det ska papporna göra. Rätt åt Torbjörn. Och David fick inte hålla i Ida, för hon skriker så fort hon inte bärs av sin mamma. Jag hällde i vattnet och David tände ljuset. Det gick bra, men var jobbigt att veta att alla kunde se en hela tiden.
Sen var de hur trevligt som helst att träffa kusin Micke med familj, Malda och Grytan hade blivit jätte stora poch Maldis har börjat prata!

Niclas Alex Izabella och Olga

David jag Torbjörn Sis och Ida

Ida och gudmor Linn

Lucy fjantar sig som vanligt, haha 

Ida Plutt

Gry har blivit stor och ser ut som syster sin (:

Melvin har blivit stora pojken, snart storebror till och med

Malda hur söt som helst, sjukt stor har hon blivit.

Sis Ida och Saga

Imorn blir det fotboll med pappa, ska kolla på ÖSK - ÖIS, ska få se MARCUS ALLBÄCK.
Vet ni hur glad jag är eller ? :D

snart dags för DOP två för helgen

Snart är det dags, snart ska lilla Ida döpas. Och jag ska gå där med korset som en jubelidiot. Har gjort två kladdkakor, och dom andra två väntar på att bli till lagade. Nu kommer Kakaot.

Nej usch, måste skynda mig, bilder från helgen kommer sen (:

En myskväll


Bilden är från förra hösten

Haft en myskväll hos bruden på bilden med Martina också, skulle ju egentligen druckit en sanfrancissi, meeen jag fick äran att köra andreas skoda så jag höll mig borta från alkoholen idag, skönt känns det på ett sätt.

Förresten så tänker jag starta operation - bli blond igen - Vad tycker ni ? ska jag ha som på bilden?

Dop ett för helgen avklarat

Dopet idag var hur mysigt som helst, bilder kommer senare. Kände mig dock lite lost bland alla sandberg och andersson släktingar, men det var hur trevligt som helst. Har träffat dom flesta innan faktiskt.
Izabella var jätte duktig i kyrkan, grät bara en liten stund. Hon var huuuur söt som helst i sin lilla klänning.
Men oj så nervös jag blev när jag såg Rappen där framme och blev gudfar, för imorn är det min tur att stå därframme. Men då är jag ju inte ensam, David ska ju bli gudfar. Jag ska tydligen hålla i korset när vi ska gå fram, sen ska jag hälla i vattnet i den dära saken? ja kan ju i alla fall hoppas på det bästa kan man alltid göra.

Nu ska jag fixa till mig lite och träffa Martina och Lisa, sen tänkte jag åka ner till Cissi och hälsa på, var allt för länge sen!
Har hört att det kanske bjuds på en Sanfran Cissi där.

en kväll i kopparberg, en kväll på ansans

Igår hade jag ingen ork för att stanna hemma, så jag drog till Cicci med Martina och där var det lite folk. Vi körde jag har aldrig och hade det roligt innan vi drog ner till ansans. Träffade lilla smulan där som fyllde arton igår, och en massa annat trevligt folk var där också. Men jag åkte hem ganska tidigt skönt att komma hem i tid så jag orkar upp idag, för jag ska på dop idag. Martinas brors unge Izabella ska döpas, tihi! Ska ta en massor med kort och ska snart ta mig upp till byn och köpa en nalle eller något liknande.
Men nu ska jag nog göra mig iordning och ta en dusch så jag är redo för dopet sen.


Hemma hos Cicci

Födelsedagsbarnet Smulan och jag

Camulla och Markus

Martina

RSS 2.0