09.12.31

Ska snart åka ner till syster, i min nya klänning.

Åkte till Ludvika idag med brorsan och annsofie. Hoppade av på stan när dom åkte till Willys och kollade runt lite. På Åhlens hittade jag en klänning i svart, provade den och sen fick jag även se att den fanns i aprikos, så jag tog den, för hittade nämligen ett midjeskärp som är fullt i paljetter. Så nu har jag sminkat mig och sådär, väntar på att bror kommer och hämtar mig och pappa så ska jag äta middag med familjen. Sen blire nog fest förhoppningsvis. Annars ska jag bli snor full ändå.

Juste, jag har köpt en ny telefon idag också. Men den får stanna hemma idag. Annars skulle jag väl tappa den i snön eller någon annanstans.


09.12.30

Blööh nyår imorn jag är noll pepp. Vill inte dricka min dricka och vill ingenting.
Men ska iaf till Ludvika imorn och köpa ny telefon och kanske hittar jag något att ha på mig till kvällen. hoppas hoppas. Kvällen spenderas med la familjen. Vi ska käka spela spel och ha de sådär mysigt som bara vi kan, med skrikande ungar till höger och vänster.

Sen får jag se om jag drar till den där festen som tjoffen och dom ska på, om jag får komma drar jag nog dit, annars åker jag fan hem och lägger mig i sängen och sover, haha! idag är jag verkligen inte positiv, och de var några dagar sen jag var det tyvärr.

Jag är typ såååååhäääääär trött, även fast jag sovit middag. Dummma dumma tandläkarn. Roligaste var att se minen när jag sa att jag fyller tjugo i februari, från och med första januari får jag ju betala. Dom missade nog de när dom klämde in mig typ på sista dagen som går 2009. In your FACE!

09.12.30

Oooh, så hungrig jag är. Och trött också.
Idag 13.30 skulle jag varit vid tandläkarn. Men imorse vaknade jag av att telefonen ringde, tjugo i åtta. Blöööh tänkte jag och tröck på upptaget, de va hemligt nummer. Somnade om någon sekund sen ringde hem telefonen, "nu äre någon som har dött" var väl första tanken. Meeeen, de va tandis, undrade om jag kunde vara där nere till åtta. Så fem i åtta var jag där. Dom slipade och grejjade, sen var de klart. på tjugo minuter.

Åkte hem och käkade sen drog jag ner till Syster och gosade med barnen till tjugo i tolv. Har hunnit med att plugga och läsa lite, snart kommer pappa hem och maten står på spisen och är snart klar.

09.12.29 - nyårslöften

Mhm, satt här och började fundera lite på mina nyårslöften till iår. Är bara en struntsak men kan ändå vara skönt att ha något att sträva efter. Även om man nästan aldrig fullföljer dom. Såklart ska jag försöka sluta snusa 2010, och nyårslöften gäller hela året så behöver ju faktiskt inte sluta direkt efter tolvslaget, de har jag fått lära mig.
Vad ska jag mer försöka förbättra? Att våga mer, ta mer risker och ta för mig mer, sluta vara en jävla fegis hela tiden och leva lite, våga lite.

Blööh, sen ska jag åka utomlands, har ju en gratis resa som ligger och väntar på mig.

09.12.29

Snart nyår och jag har inte köpt någon klänning, och eftersom jag bor i en liten håla kommer jag inte kunna göra de heller. Fan va tråkigt. Eller va fan spelar de för roll? Finns ändå inget att göra. Absolut ingenting, tror jag ska käka med syrran + familj.Spela lite spel och ha de mysigt och sen om de finns något dra vidare? Ska väl ringa henne.

Ja, iaf. Haft en superseg och tråkig dag, sett tre filmer pluggat och åkt till ica med fritte. Ibland är de bra skönt att ha tv1000 så man kan se på film hela dagarna när man har tråkigt... Tillbaka till verkligheten snart kanske?

09.12.28

Idag var jag i Romme med Martina Gabbie och Micke. De var superkul, dock glömde både jag och alla andra kamera så blev tyvärr inge kort. Men vad kul att äntligen få åka lite bräda för första gången denna säsong.

Nu på kvällen har jag och vera kollat på en dålig/rolig skräckfilm, och när vi gick hem hände en läskig sak. Men jag är så dålig på att förklara (och är rätt uttråkad) så jag gjorde en paintbild



Nu ska jag förklara om det går.
Den gröna linjen är när vi går från huset och den blåa är när vi går tillbaka. Den streckade är vi/jag och den heldragna är en läskig vit skåpbil.

Så När jag och vera går mot henne (den gröna linjen) så kommer de en skåpbil och kör på vägen vi just gått över, den kör jätte sakta och vi båda kollar och bli lite undrande, men tänker inte mer på de. Vi går en bit till (en bit som inte finns med på kartan) och sen säger vi hejdå.

När jag är påväg tillbaka går jag i min egna lilla värl, tills jag står jämnsides med där den blåa och gröna heldragna linjen möts. Där stog samma skåpbil stilla, och precis när jag kommer framför den så startar den, kollar lite snabbt men vågade inte kolla så mycket. Börjar i lite panik småspringa lite, men inser att de är för kallt för att andas när man springer så går fort.

Kollar bakom mig hela tiden (vägen där jag gick då är enkelriktad och jag kan bara möta bilar). Tillslut kommer jag till min gata (ni ser där det står "mitt hus") och hinner knappt krossa vägen innan skåpbilen kör in på min gata. Jag får smått panik och springer ärligt talat in på min gård in genom dörren och låser dörren, i "trapphuset" har vi ett fönster mot vägen, och den vita skåpbilen kör förbi lika sakta som tidigare, om inte slöare än tidigare.

Iaf, hade som sagt lite tråkigt. Men blev också jävligt rädd. Så där har ni min lilla historia, hoppas ni förstår hur de gick till. Jag brukar vara rätt grym på att förvirra folk när jag ska förklara något.

09.12.27

Precis kollat klart på Bofors - Leksand som pappa tyckte vi skulle åka på. Hade varit kul, dels för att Leksand vann (såklart) och för att Jesper Ollas är tillbaka från sin fotskada. ÄNTLIGEN!

Idag var jag med Lotta Martina och Gabbie i borlänge. Var trevligt men vart allt för mycket folk. Hittade typ ingenting, köpte en cardigan bara. Som inte var på rea, haha.
Jag är typ friskt nu, har lite spänning huvudvärk som kommer när jag rör på huvet och så har jag haft pissont i magen ett tag nu när jag varit hemma, typ öm i magen.

Tigertingeling (tigeling) och en väldigt trött Ida

Lilla Lovisa

Melvin

Saga


Min lilla Herkules



09.12.26

Sjukt...igen! Ååh, jag minns inte ens själv hur många gånger jag varit sjuk sen jag började på Universitetet.
Idag har jag frysit och haft smärtor i rygg och huvud som bara den. Tur att kusin vitamin massera in liniment på mig så de blev lite bättre. Senare på eftermiddagen, runt fyra kanske kollade jag tempen. 39 grader, inte alls kul.

Speciellt inte eftersom jag sket i att dricka igår för att jag inte ville vara bakis idag. Så nu sitter mina homies och dricker och här sitter jag. Tänkte slänga in lite bilder från julafton, men har inte dragit fingrarna ur arslet än och lagt in dom på datorn. En annan gång.

09.12.25

Pappa frågade idag om han och jag skulle åka till karlskoga och kolla på Bofors - Leksand på söndag. Men fy fan i helvete heller. Fy fan va jag har varit förbannad när jag tänkt på de. När niklas lihagen eller vad han nu heter, han i örebro som fick hjärtstillestånd som domaren Wolmer Edqvist fick återuppliva, ja när han låg där. Så står dom och sjunger " låt han dö ". Fy fan vilka osportsliga jävla små fitter. Om de är nån som ska dö så är de dom som sjöng de... Helt seriöst, hur kan man ha så lite respekt för en människa.
Och förstå att spela i laget som har sån fy helvetes dålig klack, fy fan va tråkigt. Lider med dom.

Såklart fanns de människor i den klacken som inte sjöng, dom lär ha skämts dom med. Fy i fan om några i Leksandsklacken hade betett sig så, lovar och svär att jag hade slagit ner dom (om jag varit en stark karl).

Näe fy, kollade nyss lite youtube klipp, och jag rös när man hörde dom, inte en bra rysning. Utan en hemsk som gjorde ont och gjorde så mitt hjärta slog snabbare och min andning blev tyngre, ilska tror jag de kallas.

Ville bara skriva av mig lite innan jag ska gå ut i stormen och gå ner till Josan, hon flyttar imorn..

09.12.25

Har varit vaken en timme och trodde kanske dom första fem är de va 2010? hur tänkte jag då. mhm.
Julafton igår var mys, mat, tomten, tomtens bror, paket, fika, kalle anka, mys, kortspel mm..
Joo, och i de där paketet från pappa, de va inte olika presentkort, de var ett julkort där de stog att jag fick 1500 kr att förnya min garderob för. Woho!
Av brorsan fick jag säsong fyra av scrubs ett par leggins och sockor. Av syster fick jag tre kastruller - teflon, trä slevar och sockor. och av pappa fick jag som sagt 1500 endast till kläder och 2 par skor.

Nu ska jag ätå upp min frukost sen träffa min FRIDA (:


09.12.24

JULAFTON, NU ÄRE JULAFTON (: God jul på er sötnosar.

Igår var en helt perfekt kväll. Mat trevliga familj pulka kortspel film allt. allt allt allt. Hade hur mysigt som helst, tack för att jag fick komma.

Idag bär de av ner till syster, ska vara där  vid tolv och jag och pappsen blev precis klara med maten som vi ska ha med oss. Ska ta och göra mig iordning, locka håret och sådär. Och förresten, inatt när jag kom hem låg mina paket under granen, ÄNTLIGEN! Dock, så är de tre st. I två st så är de ju skor de vet jag. Det sista är litet och de låter som en massa papper, alltså lite tjockare. Min första tanke är massa olika presentkort, haha! Så jag håller kvar vid den tanken. Berättar väl senare om de var de eller inte.

Men, hoppas ni får en underbar dag med familj, nära och kära god mat och bra stämning. Och förhoppningsvis har ni varit snälla, för då kommer tomten.

09.12.23

Var ute och sladda igår med Tjoffen Johan och Bornis.
Körde runt på lite industriområden. Det var sjukt läskigt ett tag, var nere i bångbro och körde, så kom de två bilar bakom oss, och dom körde fan i arslet på oss, två bilar som vi inte hae en aning om vilka de va. Jag och Bornis körde ut från industrin efter ett tag, och då körde dom efter och en körde om. Dom såg läskiga ut iaf.

Sen fick jag köra också, jag skrek hela tiden för jag fick motkast? heter de så? Ja jag fick iaf slad på sladd på sladd. Men de va askul, skulle varit roligare och köra lite mer. Men fick världens adrenalinkick, skulle nog kört mig och bornis rätt in i skogen om jag fortsatt.

Idag har jag och pappsen varit och julhandlat, tror jag träffa halva världen där. Gammal kompis, en kusin, en kusin kusin, jenny och bäbis, torbjörn osv. Alla var typ där. Nu ska vi sätta igång och klä granen, ljusen sköter pappsen, han blir så arg när jag inte kan och gör helt fel, haha! Ikväll blir det iaf pulka, ska fika hos brorsan om nån timme också.

Imorn är de äntligen Julafton, underbart att bara ta de lugnt och va med hela familjen. Och ja, jag är dööööö nyfiken på mina julklappar, hoppas pappa lägger dom under granen idag för jag har inte sett en enda (förutom skorna, som jag nästan lyckades glömma bort faktiskt). SPÄNNANDE.


09.12.22 - fika och ludvika

Blev lite impuls fika med Gabs och Linda idag på eftermiddagen. Var trevligt, vi umgicks så himla mycket under högstadiet, vi tre och Linnea. Måste hitta på något alla fyra någongång, som vi sagt nu i tre år, haha!
När vi fikat en timme kanske, ringde Bornis. Han och Tjoffen va på väg till Ludvika, så jag tvingade dem att vända och komma och hämta mig. Vi åkte först iväg till systemet sen vidare till MM. Tjoffen julhandla åt sin mor, hur snällt som helst. Det gick riktigt bra att hitta allting och de gick hur snabbt som helst för tjoffen att spendera 1500 kr på mat.

Kom hem för typ en timme sen. När jag kom innanför dörren möttes jag av inte bara en, utan två julskinkor. En till Julafton och en till mig och pappsen. Så såklart slank det ner en julskinksmacka (hårt julbröd med rödbetssallad). Sen hoppade jag in i duschen. Sitter och väntar på att grabbarna ska höra av sig igen, ska åka ut och slira med dem.

Ja, och de blev ingen pulka idag. tråkigt nog. Får bli en annan dag, nästa vecka ska jag nog lyckas klämma in lite snowboard i allt pluggande också.

09.12.22

Hohooo, i övermorgon är det julafton, hihi. Känner mig som en liten unge som väntar på de här.
Ikväll kommer jag defentivt känna mig som en liten skitunge, ska upp till klacken med Klotis Daniel och några fler och åka pulka i stora backarna. Kommer bli lajbans. Dock är ju jag en liten räddis, såg att dom spruta fejksnö där igår så de kommer dom ju göra idag med, tihi. Esch lite bus måste man ju få göra..

Och imorgon, kvällen innan julafton. Då ska jag hem till Martina och käka julmat med familjen Sandberg / Andersson. Kommer bli mysigt. Efter maten ska vi ut och åka pulka, jag Martina Gabbie och Thor blir det nog.

Längtar jätte mycket till Julafton också. Kommer bli lite mer folk än förra året. Eftersom brorsan fått en till unge och Annsos Pappa och fruntimmer ska med, men mer blir mysigare.

09.12.21 - mobil

Som dom flesta vet så har min telefon varit knas sen i början av sommaren, men lämnade in den först i mitten på Juli. Fick tillbaka den 4 augusti, 16 augusti vart den kans igen. Så har de hållt på. För några veckor sen lämnade jag in den för fjärde gången, denna gång för reklamering. Efter en vecka på lagning fick jag ett sms där det stod att dom hade beställt nya delar. Men, de visade sig tillslut att jag fick den reklamerad. Nu sitter jag här med ett presentkort på 2990 kr på Elgiganten... What to do?

När jag Pappsen och Martina var i Ludvika var jag in och kollade lite, hittade en touch telefon jag skulle kunna tänka mig att köpa. Men... det är inte sony ericsson. Och de är ju de jag haft i flera år.
Tar gärna emot tips, på ja billiga telefoner. Antingen köper jag en ny nu. Eller så väntar jag tills i sommar, tjänar lite pengar och köper en iphone eller annan bättre tonkis. naj naj, har ingen aning om hur jag ska göra. Får klura lite på det...


Bye bye kära tonkefon, vi hade ett bra år ihop...


09.12.21

igår på min crapy dag åkte jag ner till sis med annso melvin och lovisa. var där ett tag gosade med barnen och min älskade hund. Sen åkte jag hem till Josan, vi gick en promenad och jag satte ljus på mormor och morfars grav och på mammas också.

Vi kollade även på Coyote Ugly och mös en massa.

Idag har jag chillat kollat på tv och varit i Ludvika med pappa och martina (:

09.12.20 - bajs

Just nu känns allt som skit, åååh vad jag hatar sånna här dagar. Jag vill åka pulka, men jag har inga vänner så de kan jag inte göra.Jag vill gå en promenad, men såg nyss dom jag brukar gå me gå utanför huset så dom är väl snart klara. Jag vill jag vill jag vill.
Tänkte åka ner till Syrran men med mitt humör så kommer jag och saga bara börja där vi sluta igår, skrika på varandra.
fyfanföridag, idaghatarjagmigsjälv...


Friiiiiida kom till kopparberg NU. inte på tisdagkväll...

09.12.20

Inte långt kvar till julafton, och igår var det exakt två månader kvar tills jag fyller 20.

Och jävlar vad jag garvar, de finns två skit roliga sidor med sms som har dels skickats fel och dom som skickats på fyllan. Fan vad jag älskar när folk gö bort sig, skadeglädje.

Idag hade jag egentligen tänkt vakna och gå runt ån och sen till Brorsan och käka fukost. Men jag är verklige skit trött även fast jag sovit en massa.

4 dagar till Julafton, tihi!

09.12.19 - min dag

idag har jag och saga kollat på film gått upp på byn fikat med brorsan annsofi melvin och lovisa. Åkt ner till syster fikat kollat på nya fiskar myst och sen har jag som sagt kollat på världens bästa film och sen ätit en julskinksmacka och nu sitter jag och kollar film med Josefine, vi har käkat hambörgare (:

Gonatt

09.12.19 - film


Kollar på bra film idag, inglorouis bastards

09.12.19



De är för jävla underbart att vara Leksing alltså

09.12.18 - tacos och alias

Åkte iväg till ställdalen lite innan fyra. Smög mig genom skogen till lilla huset som mina kusiner rustat upp som gäst hus, eller liknande? Iaf, där va kusin Maria, hon hade gjort iordning en massa tacos. Efter en liten stund kom kusin johan och alla mina kusinkusiner, eller. Inte alla, för Linnea har flyttat långt bort.
Sen kom födelsedagsbarnet, så vi hoppa fram och överaskade henne.

Vi käkade tacos, spelade Alias, tjejerna mot killarna. Vi vann såklart. Sen åt vi lite snickertårta och sen spelade vi utslagspoker som födelsedagsbarnet vann.

Tevligkväll, men nu är jag uttråkad. Alla dricker och jag har varken lust eller råd...

09.12.18

Dagen till ära fyller lilla Camulla 19 år och min kusin fyller hela 18 år. Vi börjar bli gamla har jag märkt. Två månader kvar till 20, de är ju galet?

Idag har jag inte gjort något speciellt än. Kollat på nån film och slagit in alla julklappar jag och Pappsen köpte i onsdags. Tänkte att jag skulle försöka leta reda på skivan till min skrivare så jag kan installera den igen. Skulle int förvåna mig de minsta om jag råkat haft den i datorn tagit med den till JB och glömt den där, eller i lägenheten, någonstans. Snacka med Niklas i somras på elis och han sa att man kunde ladda ner något från internet, men jag är ju sämst på sånt där.

Hade tänkt ta en promenad ner till syster idag, skulle vara barnvakt åt mina fina flickor. Men de blev inte så. Ska åka till ställdalen senare och va med på ett överaskningsfest för kusin Anna. blir typ tacos och sådär tror jag.


En bild på mig och kusin anna.
ser ni vad brun jag är? och mina lösnaglar, vill ha dom igen :(


09.12.17

Jäklar va kallt de är ute, har inte riktigt vant mig vid kylan än. Ge mig två dar till så fixar jag de.

En sak som jag blev att tänka på, jag går på mycke mer och längre promenader när de är vinter och kallt ute, och snö såklart. Var ju ut på en promenad igår. Idag blev det promenad med Martina, Gabbie, Bella och Lisa samt hundarna Konrad, Tuda och Bodil.
Ska fixa något att käka sen ska jag hämta min älskling Herkules och möta upp Josan och Tequila och ta oss en promenad vi med (: Myyyyysigt!

Vad blir de för mat?

09.12.16

Har gått hyvsatt bra utan dator i två dagar, inte börjat klättra på väggarna iaf.

I måndags blev de julmat med Emma och Michaela, myyyyysigt!
Igår var jag först i skolan mellan 8 - 9.30 sen var jag hemma och städade tvättade och lite sådär. Sem bar det av mot Uni igen. Eller rättaresagt hem till Anna, vi hade en liten klassfest. Vi gick till Willys och handla och lagade mat tillsammans och sen lagade vi den. Alla 9 personer som var där. Själv tog jag på mig uppdraget med att steka köttfärs. 2.200 gram. Alltså två jävla kilo. Vi käkade tacos alltså. Hade de hur mysigt som helst och så körde vi lite sanning och konka, nyktra då alltså.

Idag vakna jag vid åtta, efter att ha fått en massa sms från en väldigt oväntat person på natten.
Vi gick ut vid tio och skulle shoppa julklappar. Träffade på Emma och Michaela på stan och gick med dem sen gick vi hem till dom så hämta pappa mig där vid ett. Vi åkte ut till mberg och shoppade massa massa julklappar och strosade runt. Sen har vi även firat saga idag som fyllde hela fem år igår.

Nu på kvällsingen har jag varit på promenad med Martina Lisa och Bella.


jag putte linus anna malin malin ida malin (:
trevlig kväll

09.12.14

Snart klar med uppgiften tror jag.
Ikväll blir det julmat med Emma och Mikaela. Mys!

Nu ska jag springa upp och lägga in allt jag skrivit i ett word dokument, har en kladdkaka i ugnen också.

09.12.13 - lucia

Idag har jag faktiskt sett ett Lucia tåg. Jag och Martina tog med oss en stor hund vid namn konrad och gick runt finnhytta, och när vi var påväg runt såg vi ett luciatåg, inte till fots. Dom red på hästar, var väl rätt kul de också.

Nu ska jag försöka fortsätta plugga, haha KUL att jag inte har börjat skriva på arbetet än, döda mig snabbt.


09.12.13

Idag är det Lucia. Många år sen man gick i lucia tåg nu, var i nian till och med.
Idag har jag fixat med julkort som ska skickas ut och har en köttfärslimpa i ugnen också.

Ska plugga lite nu hade jag tänkt.



Luciatåget 2005 från Ljusnarsskolan.

kort som jag och Mickilili tog 2006 när vi gjorde julkort i skolan.

09.12.12 - hos josan

Första halvan på min supersega dag spenderades nere hos syster, där min bror plus familj också höll till.
Vi snackade och jag lekte med barnen, jag såg även ida ställa sig upp själv för första gången. Det är så sjuk vilken skillnad de är på barn och när dom lär sig gå. Nu ser man lite på Ida att hon vill, men endå inte fullt ut. hon blev liksom ett år och tre månader häromdagen, hon borde gått för länge sen tycker jag.
Sen mös jag även jätte mycket med Herkules, han är så trygg när han är hos mig och ska jämt borra ner sitt stora huvud i mitt bröst eller vid min hals. Älskar min lilla hund.

Nu sitter jag nere hos Josefin, vilket jag har gjort ett bra tag, flera timmar. Vi skulle plugga, men de går inge bra för mig. Jag suger, kan man faktiskt säga. Undra varför de är så? skyller på bakfyllan.

Nu ska jag lägga mig i sängen och skriva ner lite tankar om hur jag uppfattar barnens lek, för de är väl de jag ska göra? mhm, hoppas det.

09.12.12 - justja

Justja, kanske ska berätta lite om omtentan. Frågorna var i stort sett dom samma och de kändes rätt bra. Hoppas det gick vägen (:

09.12.12

Hahaahaha, både jag och Martina var nog lite väl bakom flötet igår tror jag. Jag hade kul, as kul faktiskt. Och MJ tribute va bra bra bra. Ååååh, sen vare en tjej som sjöng man in the mirror, AWESOME tjej, AWESOME låt. Fan va bra de var alltså.


Haha, och jag är inte så jätte bakis, vakna tidigt som vanligt. har druckit lite mer än 1 liter vatten och käkat två mackor med salami sallad och brio ost. Mmmm, skönt de är att inte kräkas. Nu ska jag kolla klart på en film på tvtusen sen ska jag åka till min syster och sen till min bror och sen ska jag plugga ikväll med Josan (:

09.12.11

Waaaah, omtenta idag gott folk. Vilken grej. Känner mig dock bättre förberedd än förra gången. Nu har jag bara ett litet problem. Tentan är ju sent, alltså den börjar kl 14.15. När ska jag få mat? jag har inte råd att äta ute och jag har verkligen inte lust att ställa mig och laga mat och ta med mig dit, ska redan ta med mig min dator.
Har ingen frukt hemma, förutom några kiwisar och de kan jag ju inte ta med. Jag får helt enkelt gå iväg till ica innan jag går iväg till bussen. Hade tänkt åka ett tag innan så jag kan sitta i skolan och plugga en stund innan. Har några få saker jag behöver gå igenom lite mer, saker som jag fick hjälp med igår.

Förövrigt så var Jennie hit igår, hon hade inte ätit och jag var sinnessjukt sugen på julmust så innan vi började plugga gick vi till ica. Vet ni vad hon gör då? Köper en micro pizza, eller hon trodde att det var en micro pizza. Haha, det var en ugnspizza. Den kom precis in i min lilla micro, dock blev det ost och tomatsås i hela micron, jag menar det, i hela. På väggarna taket dörren golvet, haha. Men vad gör de? man måste ju ändå göra rent microsar ibland.

Nu ska jag fortsätta diska lite innan jag ska fixa håret inför kvällen, blir nog inge smink i skolan, eller ja. Lite fuondation och mascara kan jag nog slänga på mig. Ikväll blir de bag in box och MJ - tribute. ( okej ne, inte bag in box, vi vet hur de sluta sist) men de blir en flarra iaf. Imorn blir det plugg med min underbara Josan som flyttar om typ två veckor! Elak är hon, men jag är glad för hennes skull!

09.12.10

Idag flaggar bussarna, de är ju nobeldagen eller vad den nu heter. Önskar jag hade kunnat sett lilla Melvins nobelmiddag som dom har på dagis. Roligt verkar det iaf.

Skolan gick bra idag, oförberedd som jag var. Men snackade lite med Svennis efter, det känns bra med omtentan och med vfu papret. hoppas jag ? Ska plugga lite mer ikväll, för nu tänkte jag nog sova middag.
När jag hade varit in på ica idag och handlat wook stötte jag på Nisse precis vid utgången. Blev jätte glad när jag märkte att de va han (han har en kopia av sig själv, en tvillingbror), var kul att prata lite med honom.

Så de gjorde min dag lite bättre, så nu ska jag nog sova lite på de.


09.12.09

Önskar jag hade lite bilder jag kunde slänga in här, har varit lite dåligt med de på senaste tiden. Men jag har tappat bort min lilla kamera och tappat bort min laddare till systemkameran, haha! Jag lyckas då fan med allt. Sitter och försöker plugga lite, gick rätt bra där ett tag, fick flyt i en timme eller mer.
Hoppas tentan går bra, har iaf fått reda på att man får gå kvar. phiju.
Omtentan på denna omtenta ligger dock i Juni, roligt va? hur ska man minnas saker då.

Naj, om jag ska ta och äta lite av min goda gryta jag gjorde igår, borde ju strax vara dags för lunch, eller?


Slänger in en bild på min kusin Maria som har kommit in på
läkar linje. Grattis Kusin vitamin, är så glad för din skull (:


09.12.08 - mmmm

Denna vecka är jag sjukt sugen på Zucchini typ hela tiden. I söndags gjorde jag en pasta sås med Zucchini Bacon och cream fresh och idag gjorde jag en vegetarisk gryta med två Zucchinis i. De är ju så otroligt gott när de är tillagat så de är helt sjuk, mmmm. Reklam i desperata nu, så ska väl avsluta inlägget innan de börjar igen.


09.12.08 - plugg

Var i skolan vid nio idag, gjorde gruppuppgiften med Kajsa och Anna sen satt jag och Anna kvar i skolan för att plugga på omtenta. Om vi nu fick så mycket gjort vet jag inte riktigt, vi prata en hel del också. Men de hör ju till.

Ska väl fortsätta lite, är ju Desperata hemmafruar klockan nio, men ojsan hoppsan vilken lång tid de var kvar. Blir massa tv samtidigt såklart. Klarar jag inte Tentan på fredag får jag inte gå kvar på skolan btw, kul va?
Känn ingen press Linn!

09.12.08

Ska springa iväg till bussen och åka till skolan och plugga hela dagen, vi hörs ikväll!

09.12.07

Pijhu vilken jobbig dag de varit, eller inte så jobbig men svårt att komma in i Uni när man varit på dagis två veckor. Började dagen med två föreläsningar som va tråkiga. Sen vare lunch, jag och anna sprang direkt iväg och tog ut våra tentor. Jag är (trots underkänt) nöjd med resultatet, fick 7,5 poäng och de är bra mycket mer än va jag hade trott, bara 3,5 poäng från g. DE HÄR SKA JAG KLARA. På eftermiddagen var det dessutom tenta genomgång där svennis gick igenom alla svar på tentan. Så ja, nu ska de gå vägen.

Imorn blir de först plugg med förseminariet vid nio och sen sitter jag kvar där hela dagen med Anna och pluggar.

´

kom tillbaka... snälla!


09.12.06 - skallebank

Tredje dagen irad hälsar skallebanken på. Har haft problem med huvudvärk sen jag var liten, så jag är rätt van. Den kommer och går lite som den vill faktiskt. Hoppas på att den försvinner om ett tag.
Idag hade jag tänkt mysa med familjen lite, men saga är sjuk och sådär. Så sa pappa att jag kunde ta bilen till Örebro så det gjorde ja. Hämtade upp Frida och vi åkte till Marieberg och lågpris magasinet. Köpte lite saker till Saga och Ida.

Nu ska jag ta och kanske laga lite mat och börja plugga. Fortfarande inte börjat på varken omtentan enskilda uppgiften eller vfu uppgiften. Kul för mig, döda mig ?


09.12.06

Ludvika igår gick hur bra som helst. Hittade tre presenter till Lovisa en till Ida och en till Melvin, inget till Saga dock, och hon som fyller år snart. Typiskt!
Iaf, vi åkte som sagt vid halv elva, gick runt och köpte julklappar och 900 kr senare hade jag köpt julklappar och bjudit Martina på Kinamat. Var rätt roande att äta på China town? heter stället så?
Aa iaf, de va gott. Men personalen var väldigt på och även gästerna som satt och drack (klockan ett på dagen).
När vi var klara på stan åkte vi upp till Marnäs och hem till Micke och Gabbie. Dom hade en jätte mysig tvåa med balkong åh mysigt och sådär. Vi satt och snackade lite skit och vi blev bjudna på fika.

Var jätte jobbigt väder att köra i påvägen hem. Alla bilar låg typ i 70 på 90 väg för att de var jätte halt och kom snöblandat regn.

När jag kom hem så slog jag in julklapparna och drack lite glögg i min ensamhet innan jag åkte iväg till brorsan. Där käkade jag med Brorsan Melvin och Roger och så kollade vi på tv, eller ja. Jag busade med Melvin.

Åkte och hämta Martina och vi drog till Daniel och Adam och satt och snacka om katter högstadiet och andra roliga saker i flera timmar innan jag körde ner dom till Tages. Nu ska jag duscha sen dra upp till församlingshemmet och va med på deras julavslutning.

09.12.05

Idag ska jag och Martina åka till Ludvika och shoppa lite och kolla in Gabbie och Mickes nya lägenhet. Jag ska köpa lite grejer till Saga som fyller år den 15.e och sen julklappar såklart.
Igår var jag och Martina ute på lite promenader och så kollade vi på idol och käkade en massa frukt, sen gick vi till två kockar och sa hej till Tjoffy Thyffsi och Bornis. Såklart var jag vid brorsan och syrran på kvällen också. Mina småbarn är så söta så, tokiga också.

Nu ska jag göra mig iordning, ska hämta Martina vid halv elva.
Och förresten så hade jag världens mest skruvade dröm inatt.


09.12.04

Ahw, jag saknar redan min vfu plats. Blev mycket svårare att lämna stället eftersom jag fick en ljuslykta som var jätte fin. Åh. Nu ska jag ta och springa till tåget.

Idag ska jag träffa Martina (:

09.12.03

Jag har fortfarande inte köpt någon julkalender. Fan va kasst, dock öppnar vi på dagis. Då sjunger vi sånger, typ julen är här, i ett hus i skogens slut, och andra mysiga låtar. Jag sjunger flera gånger varje dag. Blir jobbigt med sista dagen imorgon, usch och fy! Nu har jag kommit in i de där och fäst mig vid barnen, och dom tycker om mig och ne. Jag vill inte sluta nu. Men vill nu veta något roligt? Idag skrev dom upp mig på Vikarielistan, jag känner ju barnen och dom trivs med mig. Lättare att ta in mig än att ringa vikariepoolen och få många nya ansikten.

Så det blev jag glad över, och chockad. Men mest glad. Imorgon ska jag köpa med mig lite frallor och något gott till fröknarna.

en och två och tre tomtegubbar
tre och fyra fem tomtegubbar
sex och sju åtta nio tomtegubbar
tio tomteeegubbaar
Alla har har dom skägg och luva
alla har dom skägg och luva
alla har dom skägg och luva
skääägg och luuuuuva
alla säger ha en god juul
alla säger ha en god juul
alla säger ha en god juul
och ett gott nytt ååår !


Älskar att ha barn sånger på hjärnan, haha.

09.12.02

mmm, känner ni va kallt de är idag? Det är ju underbart, lite jobbigt att cykla i kylan bara, men det går! Efter praktiken ringde jag upp Emma och vi bestämde att vi skulle ses, vi skulle ta en promenad. Men slutade med att vi gick runt på stan och mös lite. Kollade lite kläder till mina små syskonbarn.

Köpte mig en glass när jag handlade på vägen hem, blir jämt sugen på glass när de är kallt.

Längtar efter en mysig helg med familj och vänner, ska träffa Martina och mysa och Josan om hon inte är dit hon åker ibland.

09.12.01 - tre ljus

Idag, första december ska man mellan 20.00 och 21.00 ska man tända tre ljus för cancer, så det har jag gjort. Och mina tankar riktas mot min älskade, underbara och saknade mamma, min underbara mormor och min underbara morbror som alla är i nangijala pågrund av denna hemska sjukdom. Såklart skänker jag en tanke till alla som drabbats av cancer, de som på något sett varit i kontakt med sjukdomen vet hur hårt den slår till, inte bara på personen den drabbar, men även familjen och folket runt omkring.

Jag saknar er så mycket, önskar ni fanns här hos mig nu.


09.12.01

wey, december. Äntligen. Mysigt också. Och dagen till ära är de ju till och med kallt ute, och de regnar inte, hur bra som helst. Nu fattas bara snön. Dagen har gått bra, och relativt snabbt. Har dock varit lite stressigt. Efter praktiken cyklade jag upp till stan och träffade Jennie, vi käkade på la baguette och mös runt lite på stan, hittade till och med en bh som satt rätt bra, så jag köpte den. Sen sa vi hejdå och jag cyklade hem och såg att jag fått underkänt på tentan, som jag visste dock. Men tråkigt, orkar inte omtenta, jag är för lat för Uni!

Har just startat två maskiner tvätt som borde vara klara snart. Vad händer, jag tvättar typ varje vecka, var är alla mina kläder? jag kanske inte har några, haha!


RSS 2.0