Beverly Hills 90210 THS

Sitter och kollar på min favorit kanal E och de är om Beverly Hills, åååh vad jag saknar den serien, kan dom inte börja visa den från början? den är ju så jäääääkla bra!!
Och Dylan (Luke Perry) är ju så himla charmig och söt, synd bara att han blivit ful nu på sistonde.


Drog iaf på innebandy idag och hittade sigge och bruno att sitta med, spännande match. Synd på domarna som sög dock :S gillar kommentarerna " ÄR NI SÄKRA PÅ ATT DE ÄR RIKTIG DOMARLICENS NI HAR, NI KANSKE HITTA DE I KELLOGS PAKETET?" och precis efter de kom "JA ELLER PÅ BLOCKET"!
usch tycker bättre om han den som pratar mycket och hans svarthåriga son, dom är riktigt fuktiga domare.
Kopparberg vann iaf över Nora, haha mickilili, där fick du!!
Efter Innebandyn körde jag hem bruno Emely och sigge, sen åkte jag hem till syrran ett tag, sen har jag bara suttit hemma, pappa ringde för ett tag sen och frågade om jag klarade mig själv, han ska stanna kvar i örebro hos laila. jahapp, och så har jag en tråkig dag när jag går runt och känner mig proppmätt hela tiden. så blir nog ingen mat idag, kommer säkert bli sjukt hungrig när kim hämtar oss inatt...

Nej nu lär jag ta och duscha och sådär tror jag, ska ju hinna bli full innan jag åker. Knaee justja, har ju typ inget att dricka..

TP

Igår var jag hem till syster och käkade och försökte fixa deras internet, utan lycka! idag visade det sig att dem har virus.
Efter de åkte jag till Kim där Robin Jessica och såklart Jeje var, dom satt och käkade och spelade spel, så jag gick in och kollade på hockeyn ( som slutade med straffar och Leksand slog sönder deras drömmar för tredje året irad, Malmö alltså:D) När de blev förlägning och straffar va vi på väg till ställdalen för att hämta Emil, sen spelade vi spel till sent på natten och så åkte jag ner till Dea och Kaj och sa hej till folket en sväng och sjutsade hem Jessica och sen Robin och sen Märta som ja plocka upp där nere.

Näe men de är ju tur att folk inte bara hör av sig när dom är fulla, haha och kul att man var vaken hur sent som helst och sen att man sminkar sig klockan 3 på natten för ingenting, men knae.

Stopet eller Örebro ikväll?

söta

Jag har fått höra en hel del söta saker under min tid på dagis, och det skär i hjärtat på mig när jag tänker på att om två veckor är det min absolut sista dag där. usch hemska tänka, får verkligen ta vara på tiden...
haha iaf för några dagar sen när jag stod i hallen och hjälpte barnen att klä på sig så kom en kille fram till mig och sa " Linn, jag tycker om dig" aaw, så gulligt. Sen för någon dag sen sa en tjej "Linn, jag tycker om dig eller jag tror alla tycker om dig, för dom liksom vill sitta i ditt knä hela tiden och sådär" nästa gång vi hade samling satt hon i mitt knä, tihi och idag sa en tjej " Linn, du har mjölk mustach, du får gå till skolan med mjölk mustach" " Men jag ska inte till skolan på två veckor" "Nej de ska du inte, du får inte lämna oss, du ska ju stanna kvar här".
haha ne usch dom är så himla söta där nere (:

har iaf vart ner till syster idag sen gick jag med henne och ida upp till tavelmannen för idag jobbar syster och inte jag, skööööööönt !

om jag hade

Om jag hade haft en hund imorse när jag vaknade halv 6 då hade jag tagit med han ut på en lång jävla promenad som skulle följts upp med en rejäl jävla frukost. Men jag har ingen hund, så jag gick upp och pinka la mig under täcket och somnade om.
Två timmar senare vaknade jag av klockan, och då var jag sjukt trött. Gjorde min gröt och åt mina vitaminer!
Föressten så blev det promenad igår runt bånghammar för att variera lite, gick in till syster och sa hej också. Sen gick vi upp till Kåtan vid vattentornet, skulle träffa Klot Daniel och tre sthlm brudar. Vi var där före som, så ringde och låtsades att vi var påväg sen skrämde vi skiten ur Klot!
Sen prata vi tände en brasa och så drog jag hem när det roliga började..

Hände något lustigt idag på praktiken, jag sitter och pratar med en kille samtidigt som jag tittar ut. helt plötsligt står det en stoooooooor fin hund utanför staketet och kollar på mig, och på ett skutt var han inne på gården. Ropade på några andra fröknar så kom dom fram till att de va ett av dagisbarnens hund som hade smitit hemmifrån och tagit sig till dagis, sagan fick ett lyckligt slut iaf, och guuuuud vilken mysig hund. En sån vill jag ha när jag blir stor!!

Eftersom det är Torsdag slutade jag vid 1, gick till statiol och samtala lite med dem där, de tycker jag är roligt att göra. Fördriva tiden gör jag också.
Och så har jag gått runt hela veckan med lite dåligt samvete, jag har knappt kollat något på bokrean, bara en gång på bokhandeln. Egentligen vill man ju ta sig iväg till Örebro så man kan gotta sig i böcker, men smög in på bokhandeln idag. dom har en för 55 och två för 100, på pocket böckerna. Hittade fyra stycken, och började med den ena nu på jobbet.
"14 ÅR TILL SALU" heter den boken och verkar vara riktigt bra, så långt som jag kommit, ännu en sann historia. Sånt som jag verkligen gillar. Blev två till sanna böcker, Berny Pålsons andra bok "KÄNN PULSEN SLÅ", enligt mig, så brukar uppföljare till en självbiografi inte hålla klass får se hur det blir med denna. Sen köpte jag även Johanna Thydells andra bok "DET FATTAS EN TÄRNING". Hon har ju skrivit den där boken jag vill läsa innan jag ser filmen som nyligen kom ut på bio "i taket lyser stjärnorna", men såklart finns inte den boken att köpa i Kopparberg.  Den sista och fjärde boken jag köpte heter "JAG VÄLJER LIVET" och handlar om en flicka som blir kidnappad, även den en sann bok.
Jag älskar böcker <3

Blir lugn kväll. laddar inför en helg med mycket, men ändå inte förmycket planerat.
Imorn blir det iaf pizza mys hos min syster, sen hoppas jag på lite sällskapsspel med Kimpa och Jejsan!

tänk om jag hade en liten apa ompa ompa



Haha alltså, jag har gått till överdrift, nu sitter jag hemma och lyssnar på barnsånger så jag kan sjunga med lite mer på dagis. När jag gick hem idag kände jag mig lite låg och, ja allmänt trött på allt. Sen träffade jag Tess, andra gången på kort tid och det var kul att stå och prata med henne. Har inte orkat plugga än heller, men idag ska jag fan gå på den där promenaden.
OCH OCH OCH, fick sms av Cissi om damlag i innebandy. GREJT! Är verkligen sugen och hoppas att andra är det också.

har som vanligt inget att skriva, men skriver det gör jag ändå!

vakna med the voice

fan, la mig för tidigt igårkväll, vaknade vid halv 7. Yes en timme innan klockan ringde.
Nu har jag suttit och latat framför datorn och tvn i 20-25 minuter. Gjorde mannagrynsgröt istället för havregrynsgröt idag.
hihimm, han som är med på the voice idag David Bielkheden, han är såndär MMA grejjsis. han är biff.


förövrigt så börjar jag längta tillbaka litegrann till örebro, och några söta männskor därborta. Men vill samtidigt inte lämna praktiken, mitt lilla dagis!

ett p

haha pluggandet blev inte av, och inte heller promenaden. Märta hade ont i huvet, och jag, jag känner mig trött och inte på humör. har varit på lite, ja vad ska man säga? depp humör men ändå inte! de går upp och ner om ni förstår hur jag menar.
Nej egentligen har jag inget att blogga om, men har inget annat att göra och tycker om att blogga. OCH jag tycker om att planera min student. Och nu har jag fått en till idé på själva tillställningen med familjen.

De kommer såklart vara här på min bakgård som vetter ut mot vattnet ( Det SKA vara sol den dagen ). så ska jag ha långbord, med rosa och vit duk och samma färger på ballongerna. så ska jag bjuda på smörgåstårta, orkar inte bjuda på tårtor, för då måste lisa göra dom och de är säkert grädde, för de är de på alla tårtor. och till efterrätt kommer det vara cupcakes,eller hur de nu stavas. med rosa och vit topping och sen marsipan kroner ovanför, sen tänker jag nog ha min studentklänning den dagen också, för ska inte ha samma på kvällen som jag har på dagen, alltså nu snackar jag själva studentdagen. men jag måste börja planera mer, om vilka som ska bjudas och sådär. Väldigt sugen på att bjuda dalasläkten, för de är så otroligt roligt att träffa dem, det händer inte ofta.

Nej nu är klockan åtta, nu ska jag nog ta och bada badkar med tända ljus och badkulor, och såklart afasi och filthy och allt annat som ligger i min spellista på mobiltelefonen. helst skulle jag nog bara lyssna på the fray när jag badar, som jag gjorde förut. Men dator dör om jag drar ut laddarn.

Och de påminner mig om att skriva en påminelse här, måste komma ihåg att maila skolan och beställa ett nytt batteri till datorn.

Jaja slut tjatat. Natti natti


dom tre p.na

jag har fått något värdefullt att göra varje dag, Praktik Plugga Promenad. Idag har jag inte hunnit med pluggningen, än. Ska försöka göra lite varje dag för att få lite klart till skolan börjar, men jag är ju så jävla slööö, hur ska jag orka plugga 3½ år till förskolelärare. ööörk, men det är ju något jag vill så får fan orka med det.

nej kanske ska orka plugga lite innan promenad klockan sju och sen ska jag fan bada för jag har fått badkulor av Märta.

ska jobba extra imorn, klirr klirr!

Bilder (:



bra att jag inte ser ut som ett cpe när jag sjungen.. (mitten bilden)
Bilderna är snodda från Solo´s hemsida (:

Fröken Linn

Åh, kan inte förstå att de bara är 3 veckor kvar :( vill inte till skolan, vill stanna på dagis föralltid alltid alltid. Trivs så himla bra där, och får vara hur barnslig som helst!

När jag gick hem idag kom jag på en kul sak, fick tre samtal på telefon och jag hade ju headset två samtal var väntade, men det blir så himla mycket mer spännande att svara i telefon när man inte ser vem som ringer, sen hör man ju inte alltid vem det är heller, så de är bara att lista ut. Så vart det idag när Annsofie ringde, men när hon sa " jaa vill du komma hem till oss och käka semla vid femtiden" förstod jag ju vem det var.

Nej nu ska jag försöka plugga, vilket inte kommer gå vägen som vanligt, sen hem till bror och fika sen finnhyttan runt med Märta och Camulla! kommer bli kul tihi.


afasi och filthy <3<3

yep yep, igår vart det ludvika för hela slanten.
Frida kom och hämta mig vid tre, och så åkte vi hem till hennes far i ludvika sen elgiganten så köpte hon en ny telefon, ÄNTLIGEN kan man få tag i henne!
Började göra oss i ordning i slowmotion fart ungefär, men kul hade vi under tiden, och såklart spelade jag afasi och filthy i telefonen under tiden.
haha sen skulle vi skojj dansa, och frida gick typ ner i brygga eller vad de heter så höll jag i henne i ryggen haha sen säger hon att de inte går, och börjar gå och försöka luta sig uppått samtidigt som jag försöker lyfta upp henne, men tappar lite balans och de gör hon med så vi ramlar in i en dörr eller ja fridas huvud sen släpper jag henne och ramlar rakt över armbågar henne på vägen ner innan jag slår i ENA framtanden i golvet och klämmer läppen lite, haha alltså, det var faktiskt det roligaste som hänt mig på länge. Ett riktigt gott gråt skratt fick jag, händer bara när man är men Frida.

När Håkan och Nina kom hem käkade vi med dem, spaghetti och köttfärssås tackar och tar emot. Efter de tog vi taxi ner till stan och gick till någonstans och drack en cider, innan vi drog till kön vid solo. Det var riktigt fint där inne, men skulle varit roligare där om man kände mer folk.
Så vi drack väl lite, mmmmm när vi kom dit hade dom ett kylskåp med massa saker för 25 kr så köpte två smirnöff, mumma!
Sen när vi druckit lite gick vi till dansgolvet, och han som var med i hundra höjdare var där. han som dansar och har med sig ombyte, haha han gick runt med en stor jävla resväska. andra gången jag är på samma ställe som han.
Tyckte klockan gick rätt sakta när vi ställde oss och vänta på afasi och filthy, men sen kom filthy ut. Då står de cpe killar brevi mig och skriker AFASI AFASI, då tittar jag på ena killen och säger filthy, skiiiiit sur lät jag också. då bad han om ursäkt och började ropa filthy istället... suck!
Men dom öppnade med gliiiiider, och den sa jag till frida hemma när vi lyssna på den att dom skulle öppna med, så ja jag är kung! spelade många bra låter, "jag kunde inte bry mig mindre" många från nya skivan och sen också typ 1990 nånting.

jag och afasi i oktober 2008

Tycker dock de är sååå jävla jobbigt med folk som ska talla på artister hela tiden, ta tag i dem och sånt där. hihi, ögonkontakt med afasi ohja, haha. sen var jag bara tvungen att hälsa på filthy också.
Fritjof och Bornis kom och hämta oss, så käka jag två cheesisar och en mellancola och sen lämna frida hos farsgubben plocka upp kvarn i hörken och sen hämta martina på gärdet sen åkte jag med hem till henne och sov där.
Vakna tidigt, till martinas besvikelse. Men hon ropa in thor så kollade jag och han på Juresic park ( stavning? ) innan jag gick hem (:

Nu ska jag chilla innan promenaden som blir senare idag, och förhoppningsvis fika hos Jenny.

Changeling

Alltså, jag är helt fascinerad av filmen Changeling som jag och martina kollade på igår, den var sjukt bra!
Den var aldrig död eller vad man ska säga, tyckte det hände något hela tiden, och hela filmen var ju som en lång väntan på något bra. Det är en film jag tycker alla borde se, usch va bra den var.

Och vet ni vad mer jag inte kan sluta tänka på? Min nummer 14 Ollas leksand matchtröja som jag helst skulle ha på mig dygnet runt, lääääängtar till kvalserien när de blir till att åka på en match, och då blire den och leggins. Så som man skulle gå runt om man hade en karl som spelade hockey, ha en såndär stor matchtröja att mysa runt i samtidigt som man går runt med en unge i likadan men miniatyr tröja. tihihihi, önsketänkande. Men enligt mina planer ska jag ha barn om 4 år, när jag är 23. Och då har jag hunnit göra mina tre och ett halvt år på förskolelärarlinjen, om jag inte väljer att vara aupair ( hur det nu stavas ) i ett år innan pluggandet börjar. Får se hur det känns längre fram känns det som.


Och föresten så är jag i desperat behov av massage, min rygg dödar mig sakta men säkert, och en till sak!
jag har haft tråkigt heeeeela morgonen, och vad gör jag? försöker hitta roliga sider på internet men lyckas inte, KAN JAG SLUTA HITTA PÅ URSÄKTER FÖR ATT INTE PLUGGA?

Fredag

Praktik mellan 9 och 13 som vanligt på en Fredag, men inge jobb idag. Utan det blev att ta med mig Martina till Örebro för att plocka upp Annsofi och köra vidare till kumla för att pröva klänningen lite, ååååååååh den blir så snygg!
Den står ut hur mycket som helst, känner mig lite som en prinsessa i den (:

sen åkte vi hem, men först ett snabb stopp på marieberg, köpte en liten hemlig present till två för tillfället hemliga personer, och sen nytt puder till mig.
Kom hem och då kom Frida och Filip över, trevligt då jag inte träffar någon av dem särskilt ofta. Fick present av Frida söt nöt, ett par trooooooser.
- åh vilken fin färg de var!
- ja, och så har den ju konstiga mönster, och de tycker du om på troser.
haha jaså ja de kanske jag gör, var ett par frank dandy iaf.
Sen hem till martina där mammalotta bjöd på tacos, martina var dålig så vart att jag lotta och niklas satt och prata om hockey, jag sjönk några grader huhi.

haha kul sak i örebro idag, kör på en liten gata nedanför stan och vilka går på trottoaren om inte Gabrielle och Sanna!

Nej haha sova nu, Klotjohans festorkester och Afasi och filthy imorn (: <3

min dag idag

dagen började en halvtimme innan klockan, som vanligt! sover för mycket...
sen ner till praktiken och var där, mysigt! och sen jobb 14-18 , SUCK! min rygg dödar mig.
Veronica kom till jobbet, snällt av henne tihi. sen kom martina när jag sluta och vi gick upp till lanet som är på skolan här uppe, så jag kunde berätta för alla att jag fyller år haha. Dea och Sam hade lovat att få alla att sjunga, men de var filip som betalade en tjuga för att någon skulle börja haha så dom sjöng för mig iaf.
Sen gick jag och märta hem hit och satt, trodde inte vi skulle orka våran dagliga finnhyttan runt, men vi knatade iväg. Kom till grannen frida och stannade och prata lite, sen snodde vi med oss hennes hundar Stella och Holly på promenaden, inte verkade dom trötta när vi kom hem sen iaf haha.

Meeen, fan va tråkigt det är att fylla år när man jobbar och sådär! men om 365 dagar blir man tjugo !!



Tack alla som grattat föressten (:


Kalas

mmmmm (: idag har varit en bra dag. Praktiken var som vanligt hur kul som helst, varför skriver jag det varje dag. tror ni har fattat att jag trivs.
efter dagis gick jag upp till andra dagiset som är bersgårn där melvin går, melvin har förövrigt samma dagis fröken som en gång i tiden skolade in mig på dagis.skumt va ?

Sen åkte jag Brorsan och Melvin och handlade saker till kalaset, sen hem och börja baka. Sen kom syster + familj och sist men inte minst Martina pluttälskling.
så fick jag presenter, fick en ros av martinas lillebror thor, hur sött som helst, blev jätte glad har hängt upp den på tork, de va en såndär stor och fin ni vet. och så fick jag vin av martina, så stog de 366 dagar kvar, tihi. Gulligt!
Av syskona fick jag presentkort på spa huset och knä strumper och av lalla och bo ( torbjörns föräldrar ) fick jag en liten ljuslykta, perfekt till lägenheten eftersom jag knarkar stearin ljus när jag är där, hur mysigt som helst. Och så fick jag två presenter av pappa, den första var en brödrost ( också perfa till lägenheten för jag har ingen ) men de va inge brödrost som helst, det var en leksand brödrost som rostar loggan, haha stek! och sen när jag öppna de andra paketet tänkte jag " aa men va bra en vit match tröja, alla har ju vita så går jag runt med en blå" sen höll jag på att ta upp den ur kartongen ser jag att det står något, " Grattis linn på födelsedagen önskar autograf 14" såg inte 14 först men när jag såg de så blev jag högröd i ansiktet tårarna var nära att komma och höll på att börja skratta. DE VAR JESPER OLLAS SOM SKRIVIT, JESPER JÄVLA OLLAS <3 min absoluta favorit genom alla tider. sen så äre en riktig matchtröja också, så på ryggen är det nummer 14 och så står de OLLAS. så jääävla glad.

efter kalaset gick jag martina lisa och moa på dagliga finnhyttan runt promenaden, sen hälsade jag på Fridaj en stund innan jag gick hem.
imorn blir det praktik och sen jobb och sen promenad. orka praktik OCH jobb på födelsedagen liksom, meeeeen får hoppas att folk sjunger för mig på dagis tihi.

trött

Fan när man sover för mycket, de gjorde jag inatt. gick och la mig vid nio igår, helt slut var jag!
vaknade vid 6, alltså en halv timme innan klockan ringer, tänkte somna om. Men då hade jag varit helt slut efter det sen. så gick upp och fick lite mer tid på morgonen, vilket inte skadar ibland.
Gick till praktiken och har varit lite hängig och seg idag, men smällar man får ta ibland.
Efter praktiken gick jag upp och handlade mat, eftersom pappa är i örebro inatt så får jag bestämma mat, perfekt!
Sen gick jag till posten med märta och lisa, och hämtade ut mina studentskor från tyskland, och såklart så passade dem inte. SUCK! så vill någon köpa dom säg till, annars skickar jag tillbaka dem rätt så snart, eftersom det har kommit in mer i Sverige nu.

åååh, jag är så jäkla mätt, men maten jag gjorde idag är så jääävla god så vill bara äta mer.
Det är veg grytan gabbs bjöd på på alla hjärtans dag förra året, saknar henne föresten, min lilla skrutta..


2 dagar kvar, men kalas imorn (:


brunett

yeeeep jag är brunett igen.
Igår gick jag rätt mycket mer än jag brukar kan jag säga. först ner till praktiken på morgonen, sen efter den gick jag ner till bångbro och klippte mig sen upp på byn och mötte martina och lisa och hunden tuda, så tog vi oss en promenad runt ån, de va jobbigt. men om några dagar är de inte lika jobbigt längre, eller jo kylan men fortsätter vi gå runt ån varje dag kommer de bli hur skönt som helst att gå hem från skolan sen, istället för att åka äcklig buss.

Så nu har jag lite page och brunthår, eller ja brunrött. Kommer inte få bort de röda på skitlänge ju, men skit samma ska nog inte göra något med håret förens i maj ändåså.

Nej usch, la mig vid nio igår och somna väl innan halvtio, så vaknade vid 7 idag sov vär runt än 8-9 timmar iaf, skönt!

Right round

you spin my head right round right round
when you go down when you go down down


Amen, jäklar. karatefylla ala Linn. usch förstår inte hur jag kunde bli så fullis igår, jobbigt. fick en såndär cepis så man bara drar från festen också. men de var en kuk kväll, jag och martina satt först hemma hos mig och lite sådär, sen drog vi upp till campus och gav dem en söt liten nalle och där var massor av folk. En liten stund drog jag och märta upp till två kockar också, träffade masssa mysfolk där och jag stannade någon timme innan jag drog tillbaka till campus.

sen var jag där ja kanske kom hem vid 3 eller något, mådde inge dåligt när jag vakna iaf, vilket var bra. så ingen huvudvärk eller så idag.
Syster kom hit idag så pratade och fikade lite. sen drog jag och pappio hem till brorsan och träffade annsofies pappa plus brud och barnbarn. käkade smörgåstårtaaaaaaa <3 GÖTT!

Sen åkte jag hem till Märta och satt där en stund och träffade hennes family innan vi gick ut på promenad runt finnhyttan, och de ska vi göra till en daglig vana. sen har vi hyrt film också, den va väl helt okej. the stranger hette den. nu vill frida gå till ica och jag var nyss där, får väl offra mig, kanske!

Imorn blir det klippning och färgning!

du vet att det blir mayhem

Säleen var stek. tog mitt pick och pack och åkte vid nio i torsdags, var framme vid 12tiden och möttes av en BAOTA kram av min Martina. Sen visade hon mig runt litegrann och vi kollade runt på hotellet och lite olikaställen sen gick vi ner till rummet, tog med oss några av tjejorna och drog ner till mhm, ja va hette det nu då? ja vi drack iaf varm choklad och kollade när folk åkte lite bräda och skidor, fick även träffa lite mer av praktikanterna.

Sen chillade vi lite innan martina gick till jobbet, så när hon var där umgicks jag med stöffler och markus, sen kom titti också sen drog vi upp till kalas där martina jobbade. senare kom även tomas och jonathan, så vi käkade lite pizza och umgicks innan vi gick ner och kollade lite på tv. Sen när Gabbie slutade gick jag upp till henne och satt med henne till martina sluta. sen gick vi ner och la oss, låg och pratade ett bra tag. Både jag och Märta hade svårt att somna.

Gick upp vid halv nio eller något på fredagen, jag märta och gabbie gjorde oss iordningen och åkte bort till tandådalen och gled runt lite, hade massa kul och åkte till parken och kollade när några uppvärmde inför en kexchokladtävling som skulle vara. hann se lite grann eftersom att jag och märta ramla i liften (Y) första och ända ramlet för året, haha men jävlar vad kul de va haha. Sen åkte vi ner och väntade på att tacobuffé stället skulle öppna och de gjorde dom, och vi vart så mätta att vi inte orkade åka mer haha. så åkte till hundfjället och kollade runt lite på stadium innan vi åkte hem till högfjället.

Sen gick alla iväg på praktik, och jag var med stöffler och markus igen på kvällen, sen drog vi upp till kalas och satt där en stund, senare kom även tomas dit. sen gick vi ner till titti och skulle kolla klart på lets dance, efter de var jag så jävla trött att jag gick in på rummet och skulle kolla på ghost whispers eller hur de nu stavas, och jag somna såklart typ en timme innan gabbie ringde och sa till mig att komma upp till kalas där allihoppa satt, så var där en stund innan vi gick ner, jag och märta skulle ha supit, men orken fanns helt enkelt inte.

Åkte hem idag jag och märta. dom andra åkte vid halv 8 vi åkte vid 12 eller något, kom hem och nu har jag gjort lite ärenden, så ska snart hoppa in i duschen sen blir det nog lite festa ikväll skulle jag tro, om märta ringer någongång tihi.

bilder finns på facebook

SÄÄÄÄÄÄLEN

här kommer jag :D

Så jävla taggad trött är jag dock, men vafan gör de. ska ändå bara sitta i en bil och köra en väg jag aldrig kört på helt själv. gulp, känns lite läskigt fakiskt. Meeen jag klarar mig, även om jag drömde att bilen hamnade på taket inatt när jag fick sladd. konstiga var att jag och dom som satt i kom ur på en gång alltså innan bilen hade landat !

Ja ne nu ska jag sminka mig och sen packa in i bilen !


PUSS PÅ ER HOPPPAS NI FÅR EN LIKA BRA HELG SOM JAG FÅR <3

sälen nedräkning, 1 dag (:

Knappt ens det. Martina ringde nyss när jag höll på att packa ! Det ska bli så kuuuul.
har iaf hunnit med
Packning ( delvis, ska hämta bräda, ett par till brallor röööda och en gps )
Städat plockat tvätt, ja lite iaf !
och så var det ju praktik som vanligt idag, lika roligt som vanligt. Pysslat med alla hjärtans dagkort idag också, några gick ut och jag och några var kvar inne.
Ja och sen rullade dagen bara på var in på linblomman en stund också.

Åååååh nu taggar vi sälen. men först brorsan och hämta gps syster och hämta brallor och sen cissi hämta bräda samt innebandy.


sälen nedräkning 2 dagar (:

om 48 timmar så står martina på sin praktik i sälen, och jag ja vad gör jag då tro ? hmm, bra fråga det har jag ingen aning om. haha men ska iaf supa en dag, får se om det blir torsdag eller fredag. eller ja sitter nog på hennes praktik och låter henne göra drinkar åt mig båda dagarna .
så blir de ju två dagars brädåkande också. På torsdagen ska hon nog bara visa mig runt och lite sådär. sen blir det åka fredag och lördag. och som det ser ut nu ville någon åka hem på söndag, så kanske åker hemått då istället. men det visar sig.

Jag längtar skit mycket, ska bli jätte kul att träffa Martina igen, och såklart gabbie titti och linda också (:

Esch då, bra dag på dagis som vanligt haha vart anfallen av 3 kanske 4 kanske till och med 5 små pojkar idag för dom kom på att det var skit kul att kittla mig, och ja jag for ner i backen och sen var det kört hahaha. Men de är konstigt hur mycket de lockar att smyga in på linblomman och hälsa på dom ungarna jag var med första  veckorna, en helt annan sak att gå från 1-3 till 5-6 åringar.

haha, föressten så måste jag bara berätta lite om min dröm jag hade inatt, haha. drömde att jag och massa folk gick in på biltema, haha och det roliga var att jobbade man där inne var det samma sak som att sitta i fängelse, personerna gjorde de sakerna som vart sålda i små burar och fick ransonera sin mat i hur många månader dom skulle vara där.
haha visst jag hatar att gå in på biltema, men det där gick ju till överdrift.

Imorgon blir det innebandy. Killarna har hemma match mot serieledande Nerike.
Klart killarna vinner!

Martina plutt jag saknar ihjäl mig <3

jag har tur idag

åhå, är det jag som har tur eller? Orkade inte kolla klart på live from the red carpet igår, och idag är det ju faktiskt från grammy awards. de är massa fina klänningar på röda mattan, men ingen som min studentklänning! bara jag och holly som kan!
esch nyss va one republic där och intervjuades och såg en liten jason i bakgrunden, saknar att lyssna på hans musik, därför ska ni få lyssna på min absoluta favorit låt med honom




Puss och kram skumbanan

snö sol och skratt

Åååh, vilket väder det är idag! Okej att det var lite kallt imorse, men hur skönt som helst att gå ut när det är ljust ute.
Praktiken har gått hur bra som helst, som vanligt. Glömde till och med att ta rast idag.

När jag gick hem var jag på bästa humöret, jag är pigg och glad. Och sämre blev det inte av att jag träffade Tezs, inte träffat henne på huuuur länge som helst. kul att få prata lite med henne.

Men idag är jag faktiskt så glad att jag tänker plugga lite, inte gjort det sen haha ja början av december. har ju typ haft sommarlov från pluggandet nu, så kanske bäst att ta tag!

Hoppas humöret håller i sig, och vädret också på tal om det !

Live from the red carpet

OHYEP, idag kollar jag kom Live from the red carpet 2009 bafta awards på min favorit kanal E!
Jag som skulle gå på promenad, usch! jag får ringa verisen och fråga om hon vill kolla på de här med mig istället.
För igår, när jag kom hem från örebro, hade jag skit ont i foten. Den jag stukade i ja vad vare ? Oktober kanske?
Och de gör lika ont som de gjorde dagarna efter. hade ju ont i 2 månader nästan men bara när jag vinklade den på olika sätt, men imorse när jag skulle somna om och rörde till på foten så stack de i hela foten, inte kul!

Jag kan inte komma ihåg att jag snubblade till något igår? måste ha vinklat den konstigt i bilen, jobbigt iaf eftersom jag snart ska till SÄLEN!

Aja en fågel viska i mitt öra att norge har skickat iväg glajjerna!


egopego




Jag känner för att bli brunhårig igen, åh ni ska se en bild på mitt år från den dagen på den första bilden. Åååh de är så fint, brunt me ljusa slingor och jätte fint skick och långt å mmmm (:
Jaja, jag ska snart klippa mig och sen tänker jag börja spara igen, som man alltid gör känns det som. Så ska jag bli brun också igen. Brun föralltid, och om några månader efter sommaren eller så. blir det nog några slingor också.
alla bildörna är från 08

NE VET NÅN VAD, jag känner mig super ensam. igår när jag kom hem hade pappa redan åkt till örebro och han har inte kommit hem än. och ja idag mår jag bättre. inge mer kräka sen igår kväll, men huvudvärken den kommer och går som den vill.

ser ni ?

Namen, det här har snälla louise och robert gjort (: ja deras länkar finns ju där nere.

och såhär ligger det till, jag har spytt. känns bättre nu efter någon vända på toa. Men blev inge party idag alltså. kul, nej!
Så här sitter jag, fortfarande uppsminkad och med mitt nya linne och fortfarande i jeans. och tycker synd om mig själv. plus att ja, jag hade ju köpt mig lite gott till idag, blir ju inget av de hellör.
Får spara de till någon annan gång. kanske den 21 när jag tänker fira min födelsedag i ludvika med att se afasi och filthy, hoppas folk vill haka. PartyMalin Tjoffen och Märta kanske ?

jaja, blir väl snart till att lägga sig. och öm kollade på melodifestivalen? vad fan, de va ju hur komplicerat som helst. kommer inte ens ihåg vilka som gick vidare. jo de gör jag, haha men seriöst varför fick inte scotts gå vidare ?
Dansband som är så jävla bra.

jaja sängen snart då, hoppas alla andra fick en roligare lördag kväll. dock mycket posetiv idag trotts motgångar eftersom jag ser så jävla mycket framemot min studentklänning!

Under uppbyggnad

Ni som läser just nu kommer se att sidan ser heeelt fucked up ut.. ni får ha överseende med det just nu då vi återigen bygger upp sidan från scratch. Ha det bra

//Louise's kompanjon/pojkvän: Robert :)

Förklaring

Okej, designen är inte alls snygg i IE  (internet explorer), så är ni smarta skaffar ni Firefox istället. Där ser den mycket bättre ut. Annars får ni stå ut med att den ser lite wierd ut ett tag, så är det fixat ikväll någon gång. Så fort jag får tid till det i alla fall. Hang on!
/Louise

Gästblogg av Louise!

HEJ alla Linns läsare. Jag tänkte bara säga att det är jag som gjort Linns snygga design den här gången, bara så ni vet liksom.  Det var riktigt roligt, och Linn är verkligen en riktigt bra "arbetsgivare" haha. Förlåt också Linn om det tagit lite för lång tid för mig att bli färdig med den, men det skulle ju bli riktigt bra också!

Nu ska jag bara  ge er länken till min blogg (<--klicka där)så ni kan komma in och säga snälla saker till mig och kanske läsa min blogg också. För den är bra. Riktigt bra.

Nu ska vi in till byn och handla dricka säger Herr Sambo (som ni säkert också känner eftersom ni känner Linn och ja, Linn känner alla. Hon är häftig hon.). Så, vi kanske ses snart på Ica Kopparhallen, haha. Hejsvejs.

/Louise (benzo.blogg.se)

Kumla

Yeees, idag bar det av mot Kumla med Annsofie, åååh klänningen kommer bli så fin. mätte och sådär och valde tyger och hur den ska se ut och sen åkte vi till en skit bra tyg affär och där hitta vi både rosa spetsen som kommer vara runt magen och rosa typ siden band plus samma färg till nederkanten på klänningen. ååååååh, vill ha klänningen nu nu nu. ska nog dit om typ 2 veckor och prova den och göra det sista. längtar himla mycket vill jag lova. och skorna är beställda HOPPAS dom finns i min storlek och att dom kommer snart. det skulle vara alldeles underbart!

Sen måste jag börja lära mig prova kläder innan jag köper dem :/ köpte två linnen idag, neon färger. meeen dom sitter hur jävla fult som helst och jag hitta inga röda leggins. och pappsen är i örebro så kan inte beställa heller.

jaja jag måste vila lite nu, så jag orkar med kvällen.

kycklingsallad

Jobbet gick rätt snabbt idag, läste ut två skvallerblaskor och gjorde över 50 tavlor (: känns bra! 
Var ju tvungen att jobba idag för jag vill verkligen ha röda leggins och kanske blå och några party linnen + t-shirtar.
sen efter jobbet åkte jag och pappa upp til brorsan och när vi kommer in där käkar dom pizza då vare ju kört. haha och ni skulle sett melvins blick när jag sa pissa istället för pizza hahaha han är crazy.
så ja de blev inte pizza men blev kycklingrulle från grillen, länge sen jag käkade där men jäklar vad god kycklingrulle, min nya favorit helt klart. väldigt färska grönsaker och majs. majsen gjorde så jävla mycket.

Har iaf lämnat iväg brädisen nu, så nu ska jag bara chilla idag, tänkte ringa verisen träffa henne liten stund kanske. får se om jag orkar, jag är lite trött i huvet.
Imorn blire partay iallefall
 
såhär mycket party kanske :D

studiedag

Ni vet hur man kan vara super känslig efter många jobbiga dagar och man samlat på sig hur mycket skit som helst. Aa igår bröt de ut kan jag ju bara lova, pappa hade sagt att vi skulle beställa mina skor igår så går jag in med världens leende, och såklart dom var borta i min storlek. de stog ingenting om att dom skulle återkomma eller någonting som de gjorde om dom andra storlekarna. Jisses vad jag grät, jag grät och tjöt ch grät och tjöt och fick ont i huvet. haha kände mig så barnslig, men ibland är de så otroligt skönt att gråta.

Iaf, hitta i tyskland och beställde, men de stog inget om dom fanns i min storlek eller sådär. så de är väl bara att hoppas att man inte blir lurad eller något. Då är hela min studentförstörd, JAG MÅSTE HA DOM SKORNA.

Jaja idag är de ju studiedag skönt att ta de lite lungt och sova, såklart gick jag upp tidigt fast jag kunde somna om. hade bunkande huvudvärk och ont i ryggen. skönt att få sitta framför tvn, för de gör man ju inte annars? haha

Jaja jobb idag sen blire nog lite socialt ikväll, ska iaf låna ut min snöbräda sen imorn blire kumla + marieberg och förhoppningsvis partey.

90 tal <3


haha älskade 90TAL

mmmmm

usch, jag har tappat mitt humör. Jag tror jag behöver min Martina, jag behöver någon jag vet alltid finns där, men samtidigt hinner man med egna saker. 
jag är en sån som behöver prata av mig, och jag har bara en att prata av mig med, eller ja bara en. men det är inte samma sak, han fattar ju inte vad jag pratar om. Kopparberg ni vet, här är allt crazy, vi hälsar inte ens på varandra i kopparberg. Men egentligen har jag inget att prata om, och jag tror det är de som skrämmer mig. mitt liv stannade för några veckor sen och har stått rätt stilla sen dess. Men jag har valt det helt själv och man måste fan vänja sig.
Och tråkigt är också att min frisör fick feber idag så ingen klippning heller, och mer tråkigt är att ingen vill gå på promenad med mig.

jaja, jag längtar super mycket tills om en vecka när jag träffar martina pluttensnutten.

saknar faktiskt några från skolan också, men de är få och ni vet vilka ni är (:

INNEBANDY

Crazy dag

Crazy på dagis idag, lika kul som vanligt :D
Crazy att pappas nya kompis laila från örebro kom hit idag ( hur trevlig som helst föressten )
CRAZY INNEBANDY idag, gick hem till Fridah lite innan 6 någon gång vi tjåla och typ platta håret och sånt som tjejer gör, seeeeen åkte vi upp till hallen för att kolla kopparberg - hovsta.
ååååh vilken match kopparberg gör första målet sen blire 1-1 sen i sista perioden står de 3-2 till kopparberg huuuur länge som helst, sen blire 4-3 och sen 5-3 och sen pao pao 5-5 och TILLSLUT i 18 minuter blire 6-5 OCH DET BLEV CRAZY på plan. MEN KOPPARBERG VANN. ååååh fy fan va skönt med en till seger för grabbarna. men jävlar va man skriiiker är nog lite hes nu på köpet, men de äre värt.

JOO MEN CRAZY, man köper ju jämt lotter, för man vinner ju aldrig. ifall att, för jag är ju lite blyg av mig så jag vågar ju inte gå ner på plan när alla ser, så jag sa till dennis, fan om jag vinner då får du gå ner och de lovar han att göra.
sen delar berit ut första priset, då säger jag Dennis den där röda och svarta vill jag ha om jag vinner.
och så kommer det NUMMER 2 . jag blir crazy och puttar dennis nummer 2 jag har nummer två gå gå gå. hahahahaha men jag blev nöjd de va en lite låda med en såndär liten termos som man ja ni fattar hoppas jag en sked och en väckar klocka. Nescafé för fan :D

haha hade iaf med mig Fridah och Malin och kollade på innebandy de var trevligt.


tiiisdag

Usch idag känner jag mig som ett bombnedslag, ingenting känns bra. förutom barnen på dagis!

Men men dagen gick fort som vanligt idag. och sen kom jag hem somna tjugo minuter och vakna åkte till melvin som va rätt snäll idag sen ner till saga som var elak så då sa jag bara hejdå. då sa hon " neeej linn du ska stanna kvar " men idag orkade jag inte, samma visa varje dag. blir lite trött på det faktiskt.

Vet ni vad jag vill ha mest av allt just nu? RÖDA LEGGINS, ja tack.

Nästa torsdag sticker jag till sälen.
feeeeeeettt skööööönt att träffa Martina plutti baby älskling pälskling saknar henne massa mycket <3

BESTÄLLT


BESTÄLLDA! dom första är malin och dom andra mina! sen blire till att köpa senilsnören åsså.
funderar på att klippa mig imorn, de tror jag att jag behöver, sen har jag hittat någon att gå på innebandyn med på onsdag, lilla fridah blir det :D

Idag har varit en bra dag som vanligt på praktiken, och det blir nog så att jag stannar här i fem veckor till. PERFEKT
och sen efter praktiken drog jag med brorsan och plocka upp lilla melvin på dagis, sen lekte han med andra så jag kolla på tv. Bruuuushan hade jour så var tvungen att vara där till Annsofie kom hem (:

Nej nu ska jag glo klart på filmen jag ser, sen blir det sängen om en stund.

röckänröll = bakis

Hade en slö dag igår jag emma lina och michaela. vi åkte till ica lite efter nio och köpte frukost, käkade de och sen bara kollade på tv heeeela dagen. sen lagade vi mat och sen vare dags att göra sig iordning.
När vi hade duschat sminkat oss osv drog vi ner till jansson typ runt sju. så var vi där några timmar och kom rätt sent till fölkan, inte fan hörde jag någe musik iaf ^^

men det var kul träffade mycke mycke mycke folk och hade allmänt trevligt. åkte därifrån med crazy cissi och vi drog till leif sen morgan, men jag fick fyllehicka och de var skit tråkigt och jobbigt, så när vi kom till morgan gosa jag bara lite med bubblan sen gick jag hem.

Idag har jag varit så jäääääkla bakis, som vanligt nu för tiden så har jag fått lega på toan hela morgonen. Men faktiskt vid 2 så kunde jag käka ett skalat äpple och sen vid tre tiden kunde jag käka mat GÖTT !

Har nyss varit ner till systrami,och träffat bror och alla där nere också. Nej nu blir det mer tv. tv tv tv <3

RSS 2.0