Vuxnpoäng?

ehm, nu har jag sökt Universitet. Känns som ett jävligt stort kliv i livet. men känns så jäkla skönt att jag VET vad jag vill!
har bara sökt till örebro än så länge, micke får hjälpa mig med karlstad imorn! Skulle va rätt kul med karlstad också faktiskt.

Idag kom Ninni och hälsa på med sin minsting. Veronica kom in med han i klassrummet. han var dunder söt. måste åka hem till dom små känner jag verkligen, och om 4-5 år har jag mina egna, underbart! haha, så jävla jobbig är jag.

Aja, haha nu ska jag chilla råkade sova några timmar efter skolan, alltid lika skönt att sova (:

jesus analys

Vet ni vad? igår glömde jag min laddare till datorn i skolan. Inte okej! datorn klarar inte en sekund utan ström så jag kunde inte plugga någonting förutom samhäll, men bättre de än ingenting.
Gick hem till putte igår och kollade på film, så sov jag kvar där också. tycker de är skönt att gå morgonpromenad innan frukost sen.
Idag blir det nog bara massa plugg, sitter just nu och läser jesus analysen, och konstigt nog så tycker jag att de är roande att läsa bibeln. Tur är väl det annars hade jag aldrig klarat den här uppgiften. haha dom skriver ju så flummigt.

Nej tillbaks till jeus av nasaret!

ha föresten, jag kan ju inte gå in på ica utan att skämmas. rätt kul att jag gjort bort mig så "killen" på ica glor som ett arsle varje gång jag kommer in. höhö, lövar att jag kommer träffa han på krogen också, bara för att förvärra saken...


måndaag

Hallo, jag har ju glömt säga att jag ska bli / är Gudmor. Först trodde jag inte att jag fick bli de för torbjörn vill ju inte de, men han är ju som han är. Men jag är iaf de, åt lilla Ida.
Så jag är moster och gudmor till lilla Ida tihi.

Sitter i skolan och en kvart börjar första och enda lektionen för dagen. Samhäll. jag ska plugga jag ska plugga.

söndag

höhöhö, gick inte så bra att hitta till sthlm i fredags, vi skulle åka mot arboga och svänga av till e20, vilket vi missa. Så tillslut hamna vi i Köping, där svängde vi ner på e18 och körde på den tills vi kom till enköping där vi svängde av och leta oss iväg till e20. Tillslut på rätt väg, men de tog så jävla lång tid så vi kom till sthlm till rusningen, inte så kul att köra där vill jag lova. men de gick hyvsatt bra, en tutning och ett motorstopp.
Tillslut hitta vi även till Östberga och parkerade och bar in vår "lilla" packning. chillade lite och käka lite pizza och sådär, innan vi börja göra oss iordning.
Tog en taxi en stund efter tio ner till vart vi nu va, Fabriken hette de iaf.
Väldigt trång lokal och ville man sitte så fick man gå ut. Va helt okej, men inte så kul som man hade hoppats på.
OCH VET NI VAD, jag kunde dricka. dock kände jag inteav alkoholen någonting så jag fick gå runt nykter.
åkte hem rätt tidigt, ingen av oss ( märta cicci och matsen ) hade lust att vara kvar. Och martinas telefon vart stulen när vi stog i kön, moget!
Kom hem och brudarna var askalas haha sen somna vi iaf, några sekunder kändes de som innana daniel kom hem då blev de ett jävla liv. haha crazy. Tillslut hittade jag iaf ett par hörlurar och somna till sweet musik. meen vakna vid nio igen för matsen och micke skulle ta sig iväg till flygplatsen och åka till kalix. Så vi vakna och var vakna tills elva då somna vi i några minuter sen packa vi ihop och åkte hem vid ett. haha åkte bara fel en gång. opsi. Käka på donken gjorde vi också.
Sen kom vi till örebro rätt tidigt och stanna vid lägenheten och sen iväg till mellringe och kolla två perioder innebandy. Kopparberg är kvar i trean. GÖTT !
Sen hem sjukt trött var jag när vi äntligen kom hem till märta och där bjöds det på goood mat. Lövbiff pommes broccoli och beasås, sjuuukt gott. ska göra samma mat idag, tihi.
Aa och sen ner till syster och prata lite med henne och torbjörn och sen hem och sova. och sov till halv 10 helt sjukt, inte sovit så länge på hur länge som helst.

Aja idag ska jag träffa syskonen och försöka läsa lite till jesus analysen.


bilder kommer så småning om

stockholm todaaay

Om typ 1½ timme bär de av till sthlm. Ska bli kul kul kul (:
Efter skolan igår drog jag upp på stan och träffa Märta Cissi och Johan så gick runt med dem, köpte mig en bh och lösnaglar ( som sitter på nu, känns dock som dom snart ramlar av :/ ) och sen åkte vi hem och sen var jag med hem till martina så packade vi in madrasser och sådär i bilen.
sen ner till syster och träffa sagapluttan och ida såklart, hon har blivit as stor :P

Nee, nu ska jag skriva ut vägbeskrivningar och sådär. Bilder kommer till helgen, om jag inte glömt min sladd i örebro, fast de har jag så dom kommer i veckan.

Föressten så vakna jag sju idag, så har hunnit börja på naturkunskapen, tummen upp för mig (:

Matte och galna händelser

haha jag måste bara citera nisse. vi satt och prata om folk som fyller år 1 april, och att man får skämta med folk då. Så säger nisse " men va heter den där andra dagen" då sa gabrielle "skottår?" då säger nisse " ja den dagen finns ju inte ibland" haha aa, klockrent.

Nu ska jag försöka göra någonting, men de kommer inte gå så bra. kanske börja på naturkunskapen?

shiiiiiit, vilken gammal goding.

sjukt glad

Jag känner mig så himla duktig idag, jag har strukit två saker från min att göra lista.
Dagen började med historia, OCH jag gjorde ett av två prov som jag legat efter med AP LÄNGE. OCH jag vill fick ALLA rätt. Förstå hur skönt de känns. Visserligen satt jag och plugga precis innan, men att allt satt kvar i huvet är fan helt galet. Nästa prov blir kanske imorn. om jag vågar störa biggan under hennes lektion med Örnen.
Och sen hade vi mediekomunblablabla och där gjorde vi en redovisning, Som FÖRÖVRIGT legat och grott sen december förra året.

haha de roligaste att under den redovisningen skulle jag säga att brats mest finns i sthlms innerstad, de roliga är bara att jag ska kopparberg istället för sthlm. haha :( alla skratta åt mig. Eller min lärare sa under skrattet " höhöhö vi skrattar med dig inte åt dig" höhö, säkert. haha men esch, jag lätta upp stämningen lite iaf.

nej nu ska jag plocka ihop tävtten damsuga och diska så gabrielle vågar ta sig hit sen. Ska bli kul att träffa henne, va allt bra länge sen man umgicks (:

Vilken dag

Jobbmässa var det ja! Först blev de att åka ut till wuc och hämta evelina med mikaela. sen hitta parkering. Sen jobbmässa, det var inte så mycket att kolla på där inne, men var kul att träffa folk iaf.
Kollade runt lite och sen träffa jag filip och janne, orkade inte vänta på tjoffy och compani så drog med dom ut till ikea och käka och kolla runt lite, sen drog jag och filip till elgiganten när janne drog in på willys sen ut till jula och nu har jag blivit avsläppt vid hemmet.
Har precis skrivit en att göra lista och ska plugga på lite historia så jag kan göra två prov imorn så jag kan avskriva en sak från listan.

Nej vet ni vad, jag måste hinna köpa en bh innan fredag när jag ska åka till sthlm, och imorn har ska jag tvätta 17 - 21. Jävlar vilken tur jag hade att de fanns tvätt tid, så imorn blir de handukar sängkläder och vanliga kläder. gött att göra lite nytta, kanske ska plugga lite också?

Och jävlar vilken uppenbarelse jag fick idag, satt och tänkte på naturkunskaps uppgiften, ska jag låna böcker eller vad ska jag göra? vem ska jag plugga med för att bli taggad? och så slog det mig Cissi, Campus Cissi. Jag ska skriva om droger, och jag tycker och tror att en som går behandlings assistenslinjen borde kunna en del om de. Hoppas på det iaf. Ska prata med henne om det idag. Ibland är man bra smart!

tisdag

igår lagade jag goood mat. fria händer så jag gjorde köttfärssås med bacon champisar matgrädde och kryddor (: mumsigt vart det. sen kollade vi på cloverfield, har inte sett den sen jag såg den på bio, när jag var på trippeldejt!
Sen snöade de så jävla mycket så sov kvar, skönt att gå hem imorse när de var sooool, dock var de kallt och snö på backen. tråååkigt!
hem käka och göra sig iordning och gå till station. där träffa jag phille och johnny. Nu sitter jag på religionen och försöker smyga med skrivandet, har genomgång om hur jesus analysen kommer se ut. önska mig lycka till, tredje STORA uppgiften på en vecka (Y)

Snart bär det av till jobbmässan med mikaela, där ska jag träffa tjoffy och compani och sen frida och compani.

Nej nu måste jag lyssna.

mååååååååndag

skolan va najs, lite långsam va den dock.
Tog tåget vid nio och åkte med min martina stöffler marcus fritte och jeje.
De första jag gjorde när jag kom till skolan var att gå in till lärar rummet och träffa biggan och få en kraaam. Så länge sen jag träffa henne, hon var ju sjuk heeeeela förra veckan.
Gick in och satte mig i klassrummet och chilla en halvtimme eller så innan lektionen började. Samhäll var det idag, med Biggan såklart. Började med någon mega stor uppgift. Så nu har jag mega stor uppgift i naturkunskap samhäll och vet att jag kommer få en skit stor i religion imorn, så jävla tråkigt. Men inte långt kvar nu.

Ikväll blir det spaghetti och köttfärssås med puttson och sen film, kommer bli en bra kväll. Nu ska jag väl göra lite nytta? eller inte. hoho. I veckan ska jag tvätta, och har inte så mycket annat för mig. ska försöka få in en fika också.

bilder från förr

Lite kort från sälen resan vi gjorde i när vi gick i sjuuuuan. Så jävla roligt (:

Lina Jag Emma och Linn W

Kajsa

Lina och Emma

Frida Emma Veronica Lina Camilla och Linn W

Drömmen som försvann

Helgen har varit mysig. Började med att jag hämtade ut kort från sjuan på expert, Gött! så jävla roliga. lägger upp på facebook senare. Sen tog jag ett tåg vil elva till borlänge och gick en bit och möttes av lina så gick vi hem där emma stog och laga maten. sen kollade vi på filmer sen våran barndom. blandannat dansen vi gjorde i ljusnarshallen i femman ett disco från urminnes tider och skåne trippen vi gjorde, var som en dröm att se mamma på den, hon var solbränd glad och drack ett glas vin.
Sen på kvällen chillade vi met fetsaker skräckfilm och sen hundtricket. Nostalgi dag till all ära. Lördagen började tidigt, frukost och chill och sen the dark night, goooouuued va bra den var.

Sen gjorde vi oss iordning och så kom Michaela och vi spelade jag har aldrig och sen rappakalja. Kul sen när vi skulle gå till puben började det regna så vi vart rätt opepp och gick hem. jag och emma somna rätt tidigt, men var visst någon som ringde och väckte mig mitt i natten (:
Imorse vaknade jag och emma tidigt, så vi började gå mot konsum, som öppnade sent? så vi gick till OK, köpte lite frukost saker och gick hem och koka ägg och käka gröt och mackor, sen kollade vi på en film, den där nya med adam sandler, kommer inte på vad den heter just nu. sen hann va prata lite innan pappa och två till gubbar kom och hämta mig så åkte vi upp till Leksand.

När dom släckte hela hallen och laget kom ut höll jag på att börja gråta, jag vet asfjantigt. Men de är så blandade känslor att gå på hockey, och en sån viktig match som det var idag, vem skakade inte liksom? matchen gick skit, så nära flera gånger, förstår inte varför de inte smäller till. Första gången på länge leksand blir utbuad i slutet av sin egna klack. Men vem är inte nere och besviken. Ingen elitserie nästa år heller, känns lite surt faktiskt. mådde som en påse skit när vi gick därifrån och när vi åkte hem. men nu har jag träffat martina och hon har berättat massa kuligheter.
Nästa helg blir det STHLM :D

Koppiiiiis (:

igår efter skola träffade jag först min lilla kusin på stan, så han hängde efter mig en stund tills han drog till sin kompis och då träffade jag dea. Så gick vi hem till mig, lämna mina grejjor sen gick vi en liten promenad hem till henne, där hon bor med två andra tjejer (: satt och prata någon timme innan jag gick hem igen.

Gjorde ingenting på kvällen och somna till efterlyst. Idag taggade jag malin och philip matte och det gick faktiskt ganska bra med tanke på att man hade glömt allting under praktiken. Sen så käkade jag med michi phille och mickilili sen kom micke berg, inte träffat han på tusen år. Åkte hem till lägenheten innan jag gick till tåget där jag träffa kajsa och åkte med henne hem. Aslänge sen jag träffa henne också, i linde fick vi byta till buss. Men de va rätt skönt det med, fick vi prata lite mer ;) Crajzy Kajsa!

Nu ska jag chilla hämta nyss ut min klänning och två leggins från posten. klänningen va lite stor men de löser sig.

Sååååå taggad på studenten nu hela dagen bestämd

  • Champagnefrukost 06.30 i lundby hos strump
  • Buss/flak/taxi till slottet till klockan nio - ta kort och lyssna på tal och annat i slottet
  • Springa ut
  • Åka Flak och må som aldrig förr
  • Träffa family och sådär
  • Förfest med klassen på mitt andra hem som Zijad fixat till bara oss
  • Sen drar vi ut någonstans tillsammans Klarar eller Frimis
  • Stadsparken.


Kommer blir en crajzy bra dag, och ett trevligt hejdå till Bergatrollet!


Skolan

Morgonen bestod av Historia, Biggan är fortfarande sjuk. trååååkigt! Men vi ska börja med något nytt så vi fick se en film för att se hur de såg ut och så på den tiden, vi fick se mannen med järnmasken, eller vad den nu heter. Skönt att börja dagen efter en så kort natt med mys i soffa och film.

Nu har vi mediekommunikation, Jag mikaela linn och cissi gjorde klart uppgiften när vi skulle, så vi är klara. Gött! så nu ska jag ta tag i historian, försöka iaf. Min plugg musik spelar i lurarna - Veronica Maggio - och solen lyser ute idag också.

Blev förresten Fika på Njuta med Frida Emelie och Emelie igår, sen på kvällen gick jag hem til Putte och sov över och käka grekisk sallad. Trött idag, men efter skolan blir de fixa tid till nagelförlängning och sen stan och promenad med Dea!

Sooooooool och vår känslor

Vart promenad till skolan idag också. Riktigt skönt sätt att börja morgonen på faktiskt, ska försöka fortsätta gå till skolan tror jag, beror såklart på vädret. Men hem vet jag inte riktigt? är ju så skönt att komma snabbt hem ibland. Imorn tänker jag iaf åka buss efter skolan så jag kommer ihåg att boka tid för naglarna..

Skön dag i skolan, började med religion där vi satt och lyssna på Nicko, sen tävla vi och sen kollade vi lite på någon jesus film, sen var de dags för Naturkunskap. Fick en rätt stor uppgift som jag nog är rätt taggad på faktiskt, sen kollade vi på en alkohol film, fest metoden eller något liknande hette den. Sen vart de gå hem i solsken, dock ingen hurtbulle som ville gå hem med mig, tråkmånsar tihi.

Tänkte nog ta mig en till promenad senare, om jag hittar någon rolig att gå med. Ska höra av mig till Dea iaf, är lite sugen på att se hur dom bor dom där kopparbergarna.

Idag har jag varit på bra humör och de känns jätte skönt, solen bidrar en hel del vill jag lova!


ben and jerrys

åt min första ben and jerrys idag, spännande! esch smaka som vanlig glass. Har ingen frys heller, så tjohej 46 kr åt helvete, orkade ju knappast äta upp ens halva den där.
Tänkte gå och sola också, men orkade inte och är lite rädd för vet inte riktigt hur de fungerar på de där stället. får ta de en annan gång.


En till sak, jag har varit på dagis i tio veckor, och varit sjuk en gång. och de va mest bara förkylning. Sen kommer jag till örebro och min kalla lägenhet och vaknar upp med snorignäsa och nu börjar jag få ont i halsen. Men de är säkert Joakim som smittat mig. de ska han få betala för imorn.

Ne, nu vill jag hitta på något att göra. kanske se på film eller plugga? haha plugga den va bra ^^

skolan

Ingen lektion idag men gick till skolan ändå, träffa klassen och käka mat. och en till sak :D

woooohoo, nu äre inte långt kvar. Mössa champagne glas med gravyr "Linn Eklund" visselpipa och penna kom idag, nu väntas ett par troser som det står "Kopparbergarn" på! Kommer bli najs.
Gick hem efter maten idag, kul att man glömt busskortet. tog ca 50 minuter att gå hem idag, men då gick jag inte speciellt fort!

Snodde två bilder på Erica som togs på alla hjärtansdags festen.
Jag och klotplutt på första och sen på andra äre jag rita och stina.


Örebro jaoooo

yep, nu är man i örebro igen.

Saga följde med på innebandy igår, ungen kan ju inte vara stilla en sekund, helt otroligt! men hon hade ju kul iaf . Sen när jag åkte hem med henne stannade jag kvar där till nio, kollade på lite melodifestival, Saga somnade när jag kliade henne på ryggen, sen åkte jag hem till cissi, för martina var katt vakt och hon och lisa satt och kolla på melodifestivalen. Så vi kollade på det, sen på lite bilder. Sen åkte jag hem till Kimpa och spelade spel sen skjutsade jag hem dea och sen skjutsade jag hem fulla födelsedagsbarnet Tmmy och Johan sen fick jag åka hem och sova.

Idag började dagen med frukost och diskning packning och röjjning. Gissa vem som glömde busskortet, jävla skit säger jag bara. Sen åkte jag till graven och satte dit ett ljus, de är två år sen idag. När jag stog där kom jag på att jag glömt nyckeln till lägenheten, så var ju bara att åka hem och hämta det. Sen bar de av till syster för att hämta lite oljefärger, och sen äntligen kom jag iväg! Åkte in vid kvinnersta och "hämta" frida, hon åkte egen bil till joakim sen åkte vi ut till marieberg i min bil. jag köpte jeansleggins på MQ och sen hittade jag gula Jenas GULA JEANS, jag som leta som en tok i borlänge, men när jag hade dem på mig så kom jag på att de är inte min stil längre, inte om dom sitter tajt iaf. Så jag hitta ett par Chinos istället och sen ett sött linnegrejjtypsak! sen sluta jag med shoppandet.
Innan vi åkte hem tog vi oss en glass i solen, så gött och så varmt i solen!
sen skjutsa frida till jocke och leta mig iväg till Laila där hon och pappsen hade lagat mat till mig. Gött kyckling ris och sallad.

Nu är jag i lägenheten, har köpt hem lite bra att ha saker och nu ska jag sätta på mig mina nya leggins och ta cykeln till putte.


Drömmar

Ååh, jag hatar sånna här drömmar, som jag hade inatt. när man känner sig lite småkär och går runt och ler fast man inte har något att le åt, gör väl inget att man mår bra men haha går runt och leva på drömmar kan man väl inte?

haha förövrigt drömde jag även och Idehn och Nallis inatt, haha sen drömde jag att jag var hemma vid titti och skulle gå på toa, och tydligen var de helt vanligt med  vatten på golvet i badrummet, bara de att de hade blivit för mycket vatten, så när man skulle sätta sig på toan fick man hålla andan. Så jag fick gå runt och va kissnödig i drömmen, haha usch jag älskar att drömma !


en kväll hemma hos kimpa

Igår åkte jag till ställdalen och hämta Borne så drog vi hem till kimpa. efter ett tag kom kimpa hem med jeje och emil, då hade redan dea kommit också. Vi spelade ett sällskapsspel och jag vann, kungen japp japp.
Sen så körde vi igång lite pcw, jag kimpa borne och pemil, trore vart lika, haha det var riktigt roligt! Men kan ju ha varit för vi spelade mot några skitkassa, hade dom vart bra hade jag blivit slaktad. När vi var mitt uppe i matchen kom även jessica, någon gång efter tolv drog jag hem. somnade vi ett kanske. Inte så najs att vakna tio i sju. Men jäklar vilken kul dröm jag hade. Tänk om de kunde hända på riktigt? Igen det vill säga..

Hoppas på innebandy idag, Dea ska med, de har hon lovat, tänker tvinga med jessica också. och bornis fritte kim jeje och pemil (:

Imorn ska jag träffa Frida baby!


sista dagen är avklarad

Och än så länge känns de inte allt för jobbigt, blir nog värre ju fler dagar som går! Kommer såklart inte sakna bara barnen, den härliga personalen kan man ju inte glömma. känns så jobbigt att lämna ett ställe man verkligen trivs och blir bra behandlad på.
Orkade faktiskt inte jobba idag, jag trivs inte på tavelmannen, helt fel yrke för mig! men bra att man testat så man vet liksom. Syrran fick jobba, sry sis! Jag tog hand om lilla Ida istället, vi satt här hemma och lekte med babysaker och så käkade hon pytte lite morotspuré också! sen vart hon tuttig så vi gick till tavelmannen, hon blev ledsen så fort hon låg ner så med ina på ena armen och skjutandes å vagnen med den andra tog vi oss upp till tavelmannen. Men det gick bra, lilla Ida va så gullig och söt så.

har även lämnat in en gammal film rulle på expert, spännande att se vad som finns på den. Hoppas innerligt på iaf något kort på morsan. men tror de är mest från sälen när vi var där i sjuan. Bara att hoppas på att jag inte öppnat den, för de skulle vara tråkigt. då är den helförstörd nu!

Pappio är i Leksand, kollar första matchen på kvalserien, den lyckans osten. Blir att kolla på tvn, möjligtvis hemma hos kimpa, vi ska åka tillsammans till ställdalen en fram en bakom, jag ska hämta Borne! så blire en kväll med Jeje Kimpa Borne och Emil. Imorn blir de schlager, får se om de blir hos Cissi eller om de blir hemma (:

mmmmm (:


näst sista dagen


på bilden är mitt supersöta hjärta i gips som jag fick av en grabb på dagis idag, de är så himla gullgt, ska hänga upp de på väggen. fick de imorse och har haft de i fickan hela dagen. sen nu när jag skulle visa pappa de så vare borta, men jag hittade det, som tur var. hade tappat de när jag gick från bilen. Fick ett halsband idag, men de är kvar på dagis, om jag orkar kommer det bild imorn efter jobbet (: sen på min medalj jag fick också. har tyvärr inga bilder på alla kramar, men ni vet ju hur en kram ser ut.



Min nya brörost har kommit, den jag fick i present var trasig men nu har den nya kommit, blir riktig njutning att käka rostbröd framöver. och där är en jävla suddig bild på mina rosa strumpbyxor som nu är kastade eftersom jag hade sönder dem. men men kollar på någon film nu, sen bär det av till brorsan. jag och melvin en hel kväll!

haha

- تMessoت ●۞ | säger:

Det var en tjej som jag gillade så mycket i kopparberg men hon verka inte gilla mig

Hon hette Linn

plinn säger:

haha

- تMessoت ●۞ | säger:

Haha ja. men alltså varje gång jag såg dig fick jag hjärtattack


haha!


en påse skit

Mår som en påse skit, inte efter träning, den gjorde nytta. Men psykiskt ! vet ingenting längre, tror jag.
Nej, usch. ska bli skönt att komma till lägenheten och få vara ifred så mycket jag vill, men usch kommer vara så jävla mycket själv att jag kommer må dåligt över de istället.haha jag är så jävla off.

Skulle åka ner till syrran, och få veta könet! men såklart som vanligt så får jag veta allt sist och dom hade redan berättat, de blir en till flicka i familjen. Dogge och Zacke kommer bli omtyckta av Melvin när dom kommer sen!
Aa iaf, orkade inte åka hem så jag åkte runt i bilen i en halvtimme, stannade några minuter vid mammas grav, kanske första gången jag var där själv på hur länge som helst, på söndag är de 2 år sen..... 2 jävla förbannade år, jag vet inte hur jag ska klara mig utan en mamma? hur gör man de? vem ska jag prata med, vem ska förstå hur jag mår? Ingen förstår, för ingen ser när man mår dåligt! Bara mammor som gör det!

Usch, nu behöver inte läsa de här inlägget, ibland måste man få skriva av sig lite.

Imorn blir det iaf barnvakt åt melvin pojken, tänkte att vi skulle göra trolldeg och dega någonting som vi spara och måla någonannan gång. Sen när han ska somna ska vi gå runt ån, jag och melvin, får se hur det går!

Innebandy

Idag var vi på studiebesök på ica, de va kul och spännande! sen var dagen som vanligt mycket bus och skojj. Har precis gjort en kladdkaka till fröknarna och efter innebandyn ska jag köpa glass till barnen! har min lilla avslutning imorgon istället för fredag, som är sista dagen, för det är mer barn då.

jaja, ska ta och göra mig iordning för innebandy snart, fan va kul med träning igen.

Idag får brorsan och annsofie veta om de är en hon eller en han i magen (:

konstiga drömmar

Usch, inatt drömde jag om att jag hade ont i ryggen, jag bad till och med folk om massage och om liniment! vakna såklart av att jag hade ont i ryggen, tur att jag har liniment brevid sängen.
Och igår natt drömde jag om människoslakt, en kille mer som ett monster som satt bland massa likdelar och åt och sen typ hade dom en mixer i taket där dom dumpade lik så de blev brunröd sörja och så häldes de över på de där mostret som typ njöt av att få de över sig. jaja de va skumt, jag var ju en av fångarna men jag fick gå, och när jag gick därifrån så log jag.

Idag var de lika kul som vanligt på praktiken, kan inte förstå att det bara är 3 dagar kvar. USCH HEMSKA TANKE!
kan iaf träna på onsdag, syrran tar melvin onsdag och jag torsdag! så jobbar jag på fredag istället för på torsdag.

Och ja, jag ska lägga ut mer bilder, har inte orkar ladda batteriet i kameran. har många söta bilder från Grys ettårskalas som vill visas !

mina rosa strumpbyxor

MINA ROSA STRUMPByXOR gick såklart sönder igår! Kan inte ha sånna där tunna!

Men, till saken! Idag hade vi första innebandy träningen, och de gick gallant! Var riktigt kul, synd bara att jag inte kan vara med på onsdag. Skavara barnvakt från 4 till halv 9 eller något, ska bli spännande haha. Tänkte nog ta med melvin upp på träningen, så länge han orkar vara där iaf, sen gå hem så han somnar i vagnen! låter som en bra plan.

Nej nu ska jag lira lite cs, började igår igen innan jag slänger mig i duschen och sen blir det sängen.

Pusspåer

nöjd

Hitta både rosa och oranga strumpbyxor när jag städa, nöjd som fan, kör på rosa strumpisarna idag med overknee strumpor svart linne som jag också hitta i urplocket av garderob + låder och en vanlig svart tröja till de med fulsnygga väska, GE MIG EN SNYGG JACKA OCH TYP TIOTUSEN KRONOR SÅ JAG KAN KÖPA KLÄDER!

söndagsångest

haha nej ångest, de är för mesar. Och sånna som super! Igår kollade jag bornis och tjoffy först på melodifestivalen och sen kollade vi på best of big brother 2003, haha så jävla kul. Daniel måste ju va bäst genom tiderna, eller ja 2003 iaf, finns ju några stjärnor från 2002, typ peter alex och ullrika!

Idag ska jag städa ur mina garderober och lådere, kul att jag har så många strumpor att det inte går att stänga lådan, och en liten hemlis, jag har lagt några i lådan under, jag måste ta med mig typ hälften till örebro.

Malin hade ringt mig inatt, undra va de va om för Martina hade skickat sms samtidigt, spännande! dom var säkert fulla och ville säga något om innebandyn.

Grattis på födelsedagen Putte (:

hahahaha

Glömde ju berätta att på vägen hem tappa jag telefonen under bilstolen, så skulle ta in handen under stolen och fastnar och de gjorde skit ont så annsofi fick stanna mitt på vägen så jag fick öppna dörren och fick låss min hand, hahaha brorsan fick panik han satt bak med melvin, haha ne usch de va skit kul, men ont gjorde det.

Nu kommer snart fritjof ska springa ut och sen ska vi handla chirre och cola sen kolla melodifestivalen.



PUSS PÅ ER

shopping, barn och kattungar

Dagen började tidigt med dusch och frukost innan annsofi brorsan och melvin kom och hämta mig för att åka iväg till kupolen och sen vidare till kusin micke plus familj.
Vart lite shopping, hittade snyggaste legginsen och hoppas de finns i min storlek när jag kommer till örebro med mitt presentkort + den där saken jag fått från bonus! köpte iallafall en fulsnygg liten väska som jag redan flyttat in i och sen ett par over knee strumpör som ska användas på studentskivan i sthlm tillsammans med vita klänningen, bara att hoppas på att det funkar. Annars kan jag ha dom med mina röda leggins, för det är gör snyggt. Enligt mig iaf!
Sen blev de ett orangt linne också, är sugen åpå någon stor svart skjorta man kan ha på sig och mysa runt i, eller ja om någon vill bli av med lite längre tunnare kläder så ropa till, jag ska kasta ut mycket av mina 68 t.shirtar linnen med mera som hänger i garderoben, då måste den fyllas på.

Efter mat och mer tittande i affärer ( hittade ett par till gör snygga leggins, röda jeans leggins goshi poshi!)
sen bar det av mot smebacken, ååååh malda och gry är dom sötaste, och det blev tårta och kakor och kaffe och massa tjål, sen så kommer jenny på, nämen vi har ju kattungar. åhåhåhåhåhåhhh, så söta! vill ha en, längtar tills jag har ekonomi och får köpa vad fan jag vill, när jag dogge och - min nya söta unge som ska va tvilling med dogge - Zacke, kort för Zackarias! sen kommer lilla syrran Noelia också!
Dagen har varit bra, kvällen blir sämre. jag och satine ska kolla tv hela kvällen!

Ne nu ska jag ta och chilla lite, stek att kolla film på tv1000 som man redan har på dvd (Y)
Någon ska förövrigt få ladda ner Lorentz och zackes nya skiva till mig !!!

..

Usch, ju mer jag tänker på de desto mer känner jag av det, jag mår fan inte bra psykiskt nu! Klarar inte av ett skit som har med koncentration att göra. Att man har så svårt att fatta det själv också?

Ne, nu vill jag bara få allt överstökat så jag kan starta något slags liv.
om allt bara kunde vara enkelt!

fredag hela månan

De är fredaghelamånan och idag slutade praoeleverna, lite tråkigt faktiskt. Nästa vecka är det min tur att sluta, ÄNNU tråkigare!
Gick till syster efter praktiken och sen fick jag jobba en stund för syster var på sjukan me lillan, hon hostar lite! Men de va inget farligt.
Imorn ska jag till Kupolen och smedjebacken, köpa köpa köpa handla handla handla. ooooh funderar på att ta med en av femhundringarna som jag har gömt uppe på rummet, ifallatt man hittar några snygga kläder, tänkte skriva byxor, men ja skulle behövas eftersom mina favoriter har gått lite sönder, trååååk!

Men sååååå kul att träffa barnen, ska ta med kameran så jag kan ta lite foton, ooooh måste skriva upp på handen att jag ska skriva ut kort på malda och gry som jag kan ta med mig imorgon, en liten suprise sådär! blir nog bra.

Neeej, nu ska jag ta och kolla klart på BEVERLY HILLS 90210 sen åker jag nog upp till bruuuuuuuushan och hälsar på Melvin <3

(:

Det är tur att jag har min märta, haha hon får mig att skratta. var inte alls pepp på promenad, men idag kändes de inte hur låren frös till isklumpar och orken försvann, ju mer vi gick desto mer glad och desto mer ork fick jag. Vi skrattade och tjoade och tjmmade, hon är allt bra tokig min martina.


vad ska man göra när man inte känner sig lika trött som dagen innan - somnade läsandes i stort sett, tvingade mig själv att öppna ögonen och läsa sista raderna på sidan - och inte orkar gå upp utan vill sitta kvar vid datorn, även fast man inte har någon att prata med ingen som frågar vad man gör, och alla sidor på internet är så genomsökta att man kan första sidan utantill? Man lyssnar på hög musik i snygga wesc hörlurar och skiter i att tänka en sekund. kanske tänker man lite på allt roligt som väntar? Studentfest på onsdag (förhoppningsvis vetejintesäker har praktik surt att komma bakis näst sista dagen) studentskivan i sthlm 27 studentkryssning 16 maj bal 20 maj och va vare mer? JO STUDENTEN KANSKEEEE, min klänning åh min klänning <3

dono

vad gör man när allt känns skit? Man slutar tänka så jävla mycket, tur att det går också... Eller knaaaäe de gjorde ju inte det! Tur att jag har min Martina, och snart Innebandyn också, så snart som på måndag börjar vi damer träna. GÖTT två dagar till i veckan jag skiter i äckel örebro och åker hem hit, till mina vänner (:
Saknar Mickilili gör jag, att träffa henne och att träffa biggan är de ända braiga med att skolan börjar. annars inget att se framemot.

vet inte om jag ska äta eller inte eller om jag ska ta promenad på en gång! usch, när humöret blir såhär finns det inget man kan göra, pappa gör de ju definivt lättare. En sak jag inte kommer sakna i örebro är ju att behöva ha en skrikande och gapande pappa runt sig hela tiden...


Saknar min lilla Mister också, typ bara mickilili som vet vem jag menar, om märtha eftersom jag sagt de till henne !


mmm nu är jag glad <3

Bubbleroom / H LeggingsBubbleroom / H Ballongklänning
Leggins tvåpack svarta och röda ( ÄNTLIGEN röda leggins <3) och en klänning till studentskivan i sthlm och till sjävla studentkvällen, för den kvällen tänker jag verkligen inte ha min uppsydda klänning som kommer vara den snyggaste evaah!     Bubblerooom <3

Onsdag

Som vanligt gick jag till praktiken idag, men när jag gått en bit på gärdet kommer det en stor traktor och grusar och envisas med att åka precis brevid mig i samma takt hur länge som helst kändes det som, sen kör den upp med skopan på trottoaren. Det var såklart Torbjörn, hade bara inte vågat kolla innan. så sista biten fick jag åka traktor, de va ju inge konstigt eftersom saga kommer till dagis i traktorn var och varannan dag.

Dagen gick fort, och imorn ska vi bada. Eller jag och Malin kommer bara att stå brevid, redo att hoppa i ifallatt.

Föresten så läste jag ut 14 år till salu igår, de var en riktigt bra bok, den blev lite tjatig ibland, men man får ta det när man läser en bra bok!
Nu ska jag kolla klart på Beverly Hills och sen gå på möte med PartyMalin och LisaFisa om innebandyn.

Puss på er

inge snoooooowboard :(

Blev inge snowboard, för backen var stängd som fan, tråkigt! undra varför. Men jag och martina hade mys ändå, vi käkade massäcken och drack den varma oboyen i bagarnsbacke, det var mysigt. sen åkte vi hem hit för jag skulle byta om, och det gjorde jag. Men vi kom aldrig ut på promenad. helt slöa kände vi nog båda.
Vi gick hem till Leffe och kollade hans nya place och så gick vi ut med Fridahs hundar. sen upp med bilen till martinas mamma och sen gå hem och nu sitta här, tänker lägga mig nu för jag tänker läsa ut min bok idag.

Imorn 19.00 i Hallen är det möte för damlaget i Innebandy! Alla intresserade brudar ska komma dit!!!
och på Lördag ska jag till Smedjebacken till kusin micke med familj och gratta Grytan, även Malda som fyllde i Februari!

Puss och Gonatt

snowboooooooard


Alltså, jag älskar älskar älskar älskar beverly hills, haha och avsnittet som var nu. hahaha jag dör, han gjorde precis som kopian av honom gjorde! aa esch bara frida som skulle förstå! Jag älskar älskar älskar dylan, hahaha!

Och snart blir det snowboard, blir kvällsåkning med martina och stöffler och kanske camulla och tjohej de ska bli skoj!
Dagis gick bra idag, haha men satt med malin idag vid maten, en av praktikanterna som jag spelade fotboll med  i somras. haha så satt vi och prata, och så kommer jag på de, att hon går i åttan och är 15 år ? vare fyra jävla år sen jag var 15 år och gick i åttan? känns kort men ändå långt, nej usch de är ju sjukt, jag har blivit så jäkla gammal!

Nej nu ska jag kolla lite mer beverly hills 90210 och sen ta på mig klädermna och åka till klacken!

måndagsbarn

Tack gode gud för Martina, hon pushade mig att följa med till klacken igår och så blev det.
jag martina gabriella och micke, de var en helkul halvdag. satt i skogsbacken och drackvarm choklad och åkte massa i skogen, haha min vurpa var inte att leka med, missade helt diket som kom och for rakt ner i orörd snö. skratta så tårarna rann, gjorde en mini vurpa precis efter det också, haha sen skulle jag åka ut i skogen en annan gång sluta med att jag hamna bland djupaste snön och satt fast, innan jag kom loss hade jag fått håll haha, martina hade också fastnat fast längre in i skogen.
på kvällen gjorde jag inget, var helt slut och somnade i soffan!



idag var helt okej på praktiken, de är 4 st som praoar på dagis denna vecka, kommer 3 nya nästa vecka.

Neee, nu ska jag kolla på Beverly Hills 90210 som Jenny tipsade om att det gick på vardagar, de går två program om dagen! Älska det!
Känner på mig att det snart kommer ett sorgligt program, och muuuums, nu såg jag Dylan!


Lindesberg

Vart min första utgång i lindesberg igår, men de va inte så kul. Kul att vara med Martina och Lisa, men jag blir ju aldrig full och att vara nykter bland alla människor är så jäkla fulla blir så jobbigt, speciellt när man inte är på så bra humör.

Ska nog sluta dricka så mycket, ska fan göra upp ett schema. och då blir det ju först den 27e näre är studentskiva i Sthlm och sen typ haha studentkryssningen? ändå så dricker jag inte så mycket längre, kan ju typ bara dricka smirnöff och rosapantern, så jäkla ostek är det!!

Men vad ska jag göra när alla andra super? Funderar på att börja spela igen, varför inte liksom? Bra tidsfördriv. Sen blir det nog en och annan helg i örebro framöver, och sen blir de nog att jag pluggar på universitet istället för att plugga på distans. letar efter något större och flyttar till något mysigare, skaffar mig ett helgjobb, tihi. Vilka planer man har alltså. Satt och planera hur Dogge ska vara klädd när han är cirka 2-3 år, när jag fortfarande får bestämma litegrann. munktröjor zip eller luv, och stora kepsar och snygga jeans och sen skejtskor, tihi kommer vara så gullig lilla Dogge, blire en Noelia blir det ju såklart rosa kläder för hela slanten :D

Nu ska jag ta och chilla hela dagen låååång!

Som Robin sa "Man ska chilla, inte tänka så mycket!"


RSS 2.0