09.11.30

Imorgon är det december, men vart är snön? Ingen jul utan snö, hörde dock ryktas om att de ska bli kallt resten av veckan och att de börjar redan imorgon? Då kan jag ju inte cykla, de funkar ju inte. Cykla och is funkar inte bra ihop. Dagen har varit seg men ändå gått snabbt, känns konstigt sånt där, kan väl vara för att jag missade ta min rast idag, jobbig jag är.

Efter praktiken trampa jag iväg till ekershallen och hämta ut böckerna som behövs för uppgiften som ska göras nu under vfun, MEN VA ÄR DE FÖR UPPGIFT DÅ? Jag är så lost, Universitetet är inget för mig. Men man lär väl stå ut, vad ska man annars göra? Ligga hemma på soffan och göra ingenting? Är säkert najs ett tag, men man tröttnar nog väldigt snabbt!

Ska väl börja läsa i bokjävlarna och äta en macka eller något, idag händer ingenting.

09.11.29 - julmarknad

Gud så mysigt det var att strosa runt på julmarknad tillsammans med Frida idag. Vi möttes på stan och så gick vi runt lite, så gick vi mot slottet för att kolla om jag hade rätt om julmarknad på slottet, och de hade jag. Var jätte mysigt, men inget man ville ha som vanligt. När jag var yngre köpte jag nästan alla min julklappar på julmarknaden, vilka fina grejjer min familj lär ha fått då, haha!
Vi gick även runt en stund på stan och tittade runt lite, innan vi valde att sätta oss på expresso house och fika mysa och snacka skit.

Nu är jag trött som en gnu, ska väl lägga mig och läsa lite och sen sova tidigt. Tänkte visa skorna jag ska få i julklapp också, haha! kommer inte bli så lätt att försöka glömma den julklappen, ett år kollade jag igenom alla julklappar jag skulle få, fan va tråkig jag var då. Förstöra själva grejjen med julafton ju, usch vad jag vil ha julafton NU.



09.11.29 - första ljuset

Har tänt första ljuset i min nya adventsstake och satt upp min stjärna i fönstret.
Idag har jag och pappa åkt runt lite här i örebro, började med Elgiganten där jag lämnade in min telefon för reklamering, så gick vi in på skpunkten brevid. Där fick jag välja två skor som jag får i julklapp, ska försöka glömma bort dom, hihi. Kan bli lite svårt eftersom dom var så snygga, iaf klackskorna. Dom ska jag ha på nyår, och sen köpte jag ett par stövlar också. Och gissa om jag blev förvånad när jag stötte på Gabbie och Mike där inne, dom flyttar till Ludvika på fredag, så snart får man åka dit och hälsa på dem.

Efter Skopunkten drog vi och käka supreme mål på max, och sen iväg till en cykelaffär. Där köpte vi cykelkorg och fram och baklysen, för jag har cyklat runt olagligt. Han som jobba där flörta jätte mycket, eller så var han bara överdrivet trevlig mot mig och inte mot pappa, haha! Kul kille.

Nu är jag äntligen i lägenheten, ska väl gå ner i källarn och fixa cykeln sen. Och så funderar jag på om det är någon julmarknad i örebro? Skulle vara mysigt att gå på.

09.11.29

Första advent precis nu när jag skriver detta. klockan är 00.00. tänkte mest bara slänga upp en bild från i fredags. Orkade bara sno en. Imorgon åker jag till Örebro när jag vaknar, ska försöka sova ut lite. Ska fixa iordning min säng så den inte gnisslar, pappa har köpt plankor. Så ska jag nog lämna in min telefon och så  ska jag försöka få pappa att köpa en julklapp till mig, ta tre betala för två skor? hur bra julklapp är inte de?


Bara leksingar överallt leksingar

09.11.28 - joosan

Nu åker jag ner till Josan och myser.
Vi ska laga mat och bara ha de sådär mysigt som bara vi kan.


09.11.28

Igår var de hockey som stog högt på listan. Var svårt att tänka på något annat under praktiken.
Mötte Martina vid station vid två tiden, vi gick hem gjorde oss iordning och sådär och sen drog vi till O´learys där dom andra leksingarna också var. Men på vägen dit gick vi in på Ica, haha! var nog de roligaste på hela kvällen. Njae, kanske inte men iaf. Min ica kille var där, har inte sett han på typ två månader, han och en annan kille skratta ihjäl sig när vi kom in, gick efter oss och skratta. Haha, kanske ska säga att vi hade matchtröjor på oss också. Det var roligt. Drack inge mycket innan vi drog ut, men de var guda gott med en smirnoff och en bacardi breezer pinapple, mmm. Älskar pinapple, (stavas de så?) de är den godaste cidern som finns.

Vid kvar i sex gick vi i "ett blåvitt" hav ner till ishallen. De togs lite gruppbilder och sådär, hoppas dom läggs ut snart på fejjan så man får se lite, för jag hade såklart ingen kamera med mig. Matchen i sig var jobbig att titta på, har verkligen inge tålamod att kolla på sport, men jag älskar de så gör de ändå. Örebro spelade bra, men Leksand krossade i tredje. Och jag såg mitt första mål från mötande lag igår, såg faktiskt ett av örebros mål. annars tittar jag jämt bort, blundar eller gömmer ansiktet i händerna när fel lag är nära leksandsmålet.
Men, vart vinst tillslut 5-8. Och nej, Jesper var inte med. Var tråkigt. Men jag har allt skaffat mig en till favvis, eller ja. Alla är mina favvisar men vem kan inte älska Jocke Eriksson? Han är verkligen jätte bra, och, han rädda en straff igår, säger det igen, man kan inte låta bli att älska jocke eriksson. Och Åslin, och Oliver! Esch, mina krigare!
Tjoffen och Bornis hämtade oss så vi kunde komma hem till byn inatt. haha, gjorde de roligaste inatt när det ringde, jag är helt lost när jag vaknar ibland på nätterna. Jag började slå telefonen mot sängen så hårt jag kunde för att de skulle läggas på, haha såklart dog telefon men de slutade ju durra iaf. Haha, undra va nån hade på hjärtat?

Nu ska jag snart gå till ica med Martina och hennes brorsdotter Izabella, så stor har hon blivit, lilla Izzy!

09.11.26

Imorgon är det dags, imorgon ska jag på hockey. Fan va roligt det kommer bli. Dock har ju Jesper varit borta tre matcher och är han borta imorgon bli jag jätte ledsen, fan va tråkigt de skulle vara.

Jag glömde ju berätta om en sak, i förrgår satte jag upp gardiner för första gången. När det var vila på dagis så fixade vi fröknar iordning med julpynt och såvidare. Så nu har jag gjort något mer vuxet, haha.
Men jao, vad har hänt idag då? går som sagt magsjuka/kräksjuka på förskolan så det var inte många barn där idag, mer personal än barn faktiskt. Så har pysslat en massa.
Fick sluta tidigare också, så har varit upp på stan och träffat min kusin Maria och hennes vän. Dom skulle gå på bio, så hängde med dom lite innan. Sen drog jag en pytteliten vända på stan, köpte foundation, tror jag haft slut på de i tre fyra veckor.

Naj, ska kolla på tv nu, börjar halv 7 imorn så ska sova tidigt. ställer klockan på fem så kan jag snooooza en massa också, älskar att ha snoozen på bara fem minuter, man får snooza så mycket mer då, haha!


09.11.25

Är det någon mer än jag som märkt hur sjuk jag varit sen jag började på Uni? Jag har haft, feber tre gånger om inte mer, magsjuka, öronont, förkyld, hosta, hes och ja lite mer. Jag funderar på om de hör ihop med att jag stressar så mycket nu för tiden? Ja, jag vet inte. Går iaf magsjuka på min VFU nu, va inte många som dök upp imorn och blir nog ännu färre imorgon. Har iaf haft en bra dag idag, har skrattat en massa och busat en heeeel del.

Just nu önskar jag att jag hade en mumsig fralla med philadelphia och skinka lite tomat också kanske? Jag dog litegrann för så hungrig blev jag. mhm, ne jag vart faktiskt jätte hungrig. Lite tonfisk kanske? och så hoppas jag på att jag inte får magsjuka? för är osäker på om de var de jag hade i lördags faktiskt! Mhm, återstår att se. Pallar inte bli sjuk eftersom jag ska på HOCKEY med MARTINA på FREDAG. mmmmmmmmmmmmmmmmmmm, kommer bli så bra så bra.


Vill ha en massa snö så jag kan busa en massa (:


09.11.24

Idag var jag tillbaka på min VFU plats, de var roligt. Gillar mitt ställe, gillar barnen och personalen. Skönt att känna sig behövd också, haha!

Efter praktiken trampa jag iväg till ekershallen och handla sen tog jag bussen till Jennie. Vi har gjort marsipan saker (vad sa vi nog inte prata om, haha) doppat i choklad och med mandelmassa och grejjer. Sen gjorde Jennie american cookies, jag hann dock inte smaka så mycket för jag sprang till bussen.

Nu är jag hemma och jag är trött. Blir sova efter desperata hemmafruar.


09.11.23 - äckligt

Jag hatar mig själv. Varför är jag inte mer renlig av mig? Varför bor jag i en äcklig liten etta? USCH. Jag vill flytta, har velat de sen jag började på uni och började vara allt mer i min äckliga lilla etta. Usch, iaf 10 mer kvadrat? tänk vilken dröm. Jaja, vilket fall så även om jag småstädar en gång i veckan så blir de ändå äckligt stökigt tills veckan efter, jag har ingenstans att göra av saker? de ligger högar på alla tänkbara ställen, och kläderna hamnar överallt. Gick iaf iväg och kastade glas där de ska vara idag. så nu slipper jag se äckliga jägermeister flaskor vinflaskor osv.

Mm, mitt i allt tvättande och städande tänkte jag ta tag i sängen. lyfta på madrasserna damsuga den och sådär. Dock har jag en så jävla dålig damsugare så sängen blir smutsigare av att jag damsuger den. Jag vill ha plats fö en riktig damsugare i lägenheten, jag vill flytta.
Jag hittade en pälsänger i min äckliga obekväma säng, vet ni hur äckligt det är ? de är typ larver som blir skalbaggar. Har aldrig i hela mitt liv sett en sån förut, vart kommer den ifrån? åååh, jag orkar inte sova på golvet. de är ännu mer obekvämt än min säng. fast mhm? nu kollade jag upp bild på den och sådär ser den ju inte ut? VAFAN HADE JAG I MIN SÄNG DÅ? mhm, den va genomskinlig? Det var ju inte en silverfisk? dom är ju silver, inte genomskinlig. Blä. äckliga lägenhet, trampade i glas nere i äckliga tvättstugan också. LÅT MIG FYLLA 20 så jag får bo i en jävla lägenhet från Melins.

Buhu, säger jag bara. Nu usch blä fy. Emma kommer hit sen och hjälper mig leta i genom sängen. mhm hur kan man göra rent en säng? nej usch fy, de kryper på hela min kropp och jag har kliat mig illröd. Sitter på golvet och ringde just pappa och smågrät lite.
Just nu känns inget bra

09.11.23

Va mysigt att gå på bio igår, som vanligt. Älskar att gå på bio. Det roliga var att Sara, en tjej från Uni hade platsen brevid mig, så slapp känna mig sådär obekväm med att ha någon random brevid mig. Vad ska man säga om filmen då? Den var helt okej, eller jo den var bra. Men inte som boken, och dom har ju bytt regissör så filmen var lite annorlunda, och kändes lite tokigt att de var så mycket som man kunde skratta åt, för de var det inte i boken. Men helt klart värd att se, säkert roligare för er som inte läst boken också. Super upplägg för trean också som kommer 2010, minns inte månad just nu. Nästa gång jag går på bio blir i Januari, då kommer snabba cash ut. Maa, en av de bästa svenska böckerna jag läst. Hoppas filmen är bra den också.

Idag ska jag som sagt vara på min VFU, men jag ringde dit imorse vid tio i sju och hörde om jag skulle komma in eller inte. Men de var väl inte en så bra idé att komma in om jag varit sjuk. så ska dit imorgon istället.

Så idag blir det en städdag, om 40 minuter börjar tvättiden sen ska jag även torka golven och sådär, blir väl en bra dag va? Jag vill se true blood också, har bara tre avsnitt kvar hur ska jag klara mig?

09.11.22

Yee! idag är de bio dag. Och bättre mår jag, men gäspar en hel del. Tyckte dock att mina grannar var lite väl gapiga när dom skulle på efterfest inatt, men haha! Var nog bra att jag vakna. vetifan vad jag drömde. Fick för mig att mina kuddar var lite blod och sådär, mhm tror jag kollat för mycket på true blood. Well, somnade iaf om och vaknade vid 20 i nio. Funderar på att kolla på twilight idag bara för att jag ska se neew moon. Men är sjukt trött på twilight filmen, orkar inte se klart den. Inte min grej att kolla en film många gånger, kan jag bara göra med Pearl Harbor.

Ska åka till Örebro vid tretiden, och jag är lite fundersam på om jag kan gå till praktiken imorn, man ska ju vänta 48 timmar efter magsjuka? men blö. skit samma. Orkar inte missa något och tvekar på att de smittar eftersom pappa inte spytt något och han satt i bilen med mig innan jag började spy.

Nej, nu ska jag kolla på något, vet inte vad.

09.11.21 - true blood

Jag är sjuk idag som sagt. Nu har jag slutat springa på toan och spy iaf. fått i mig en lider vätska också, känns bra. Får se om de blir nå mat idag. Och min rygg? känns som den kommer gå av när som helst. aj aj aj!

Nu idag har jag haft tid att kolla på mitt nya favorit program true blood, och jag hade aldrig kunnat tro att alexander skarsgård skulle komma tillbaka. Jag var så fruktansvärt kär i han som liten, han var överallt på mina väggar. Känner mig som 10 igen. Och, som vanligt är jag efter med något. Jag hade inte den blekaste aning om att skarsgård var med i lady gagas musik video för paparazzi, inte precis min musiksmak.




09.11.21

Grattis Gabrielle, hela nitton år nu. Vilken grej!
Igår var jag hos Flipsen och kollade idol och film, fast vi prata nog mest. Åkte hem och la mig vid tolv.
Gick upp idag och kände mig konstig i magen, men jag och pappa skulle ju åka till Ludvika och Smedjebacken och köpa grejer till Sagas födelsedag. Klarade mig hela vägen till Smedjebacken "nisses" och förbi grängesberg på vägen hem innan pappa fick stanna bilen och jag flör ur och spydde. Usch jobbigt.

Blir nog till att ligga i soffan hela dagen så jag mår bättre imorn när jag ska på bio (:

09.11.20

Grattis big Sis 36 år och Grattis söta Cissi 24 år.
Ett fika är avklarat för dagen, kom just hem från cissi. Mmm, gott! visste inte vad jag skulle ta med ner, hade först tankar på att köpa en blomma, men hitta ingen riktigt rosa blomma. Så tänkte jag köpa MM med nötter, men de fanns inte heller, så jag köpte lite hello kitty grejjer, de vet jag att hon gillar.
Big sis får varma leggins som är möstrade och overknee strumpor från indiska med små söta bollar längst upp.

Jag har redan hunnit vara vid syster idag, gosade med min plutt Ida och fikade (jaa, okej kommer fika tre gånger idag, om jag orkar nu vid sextiden vid sis är mätt i magen) och sen åkte jag hem och gjorde mormors tonfisk grtya gratäng liknande sak. Såklart inte i samma klass som när mormor själv gjorde den, men blir nog bättre med åren.

Nu tänkte jag chilla och kolla true blood, börjar på andra säsongen nu. Spännande! Dock kommer inte trean förns i Juni nästa år? hur sjukt är inte det? Nu börjar jag nästan gråta.


09.11.19

Idag är de exakt 3 månader tills jag fyller år, ifall någon ville veta.
Var på uni idag, tokigt med en lektion på en torsdag, kändes som de va tidigare på veckan. Allt blev upp och ner. Gick bra, dock har vi så JÄVLA mycket som kommer nu, de är VFU paper, paper under julen, en egen uppgift en grupp uppgift en uppgift om en annan sak och hemtenta OCH omtenta? Hur fan ska jag palla. Helt sjukt mycket, tänk hur de blir i dom andra pedagogik kurserna eller "blocken" som de tydligen kallas. Jag är för ny för de här. Jag hade det så slappt och skönt på gymnasiet, varför kan de inte fortsätta?
Jag önskar jag slapp plugga och fick jobba ändå. Men har ju sommarlovet att se framemot, för har inge annat lov.

Imorn fyller Sis och Cissi år, så blir fika dubbelt upp. Så ska jag vara med Flipsen på kvällen, länge sen vi umgicks. Ska fortsätta städa, vid tjugo över sju kommer Josan till Örebro och jag får åka med i bilen hem, hoppas jag ? haha.


09.11.18 - seeeeegt

Vilken skitsak, jag har tydligen kollat för mycket på serier från internet för jag har använt upp min månadsgrej på mitt trådlösa internet, ska kolla ett avsnitt till bara. Jag lovar bara ett till. Sen kollar jag resten i helgen i kopparberg haha. Internet går sinnessjuk segt!

09.11.18

Mmmm, jag har fastnat. Är lite efter med true blood. Har velat se de aslänge, men eftersom jag inte laddar ner efter Ipred lagen så har jag inte kunnat se de, missa såklart när de gick på tv. Så nu när jag hittade den där superbra hemsidan så är jag fast. Jobbiga är ju dock att varje avsnitt är lite mer än 50 minuter. har kollat två eller tre st idag, ska kolla ett till nu, kanske ett till efter de. Sen tänkte jag ta en lång promenad innan jag går iväg till Ica och ska handla lite calamariiii, mmm bäckfisk. Vill till Grekland bara för att kunna äta de. När jag var liten och vi var i grekland, mellan 3-7 år typ så åt jag typ bara bläckfisk, souvlaki och spaghetti och köttfärssås, en och annan moussaka slank nog ner också. Jädrans va gott.

Eftersom jag åker hem imorgon, så har jag en hel dag hemma i stora köket i kopparberg på fredag. Tänkte att jag ska göra mormors tonfiskgryta, tror faktiskt inte jag ätit den sen hon gick bort och idag fick jag värsta suget på den. Ris tonfisk och massa goda grejjer. Hoppas jag kan göra den som mormor bara, massa salt så blir det nog bra. Kanske ska göra en moussaka på lördag då?

09.11.17 - bio

På söndag blir det bio med Frida hennes Joakim och hennes kompis Elin. Vi ska se New Moon, andra filmen ur the twilight saga, har dock läst boken så vet ju vad som händer. Men har börjat blanda ihop allt med trean, men blir nog bra. Tänkte ta kort på biobiljetten, men jag är för lat, och ni har ju sett en biobiljett förut.
Har suttit hur länge som helst och försökt komma på sist jag var på bio, haha tokigt av mig. Var ju och såg Inglorius Basterds i augusti med Malin, hur kunde jag glömma de? Var en av de bästa filmerna jag sett på länge ju.

Iaf, är sjuuuuuuuuuukt godis sugen, eller bara choklad sugen. Vill ha nya maraboun den där vinter, och så vill jag ha kladdkaka och brownie, hoppades ju på att jag skulle bli sjuk idag efter sprutan så jag skulle få tröst äta. Men näe, får spara mig tills på söndag. Och när jag och Jennie får pengar ska vi göra marsipan grejjer och doppa i smält choklad och sånt, mysigt. så vill jag göra ett fett pepparkaks hus också, massa typ roliga saker och fint ska de vara. Har jag något att syssla med i helgen iaf.

Nu återgår jag till tvn, snart dags för desperata hemmafruar. och leksand leder mot björklöven nu när jag skriver detta.


09.11.17 - ny favorit

det här är mest för att jag inte ska tappa bort den här sidan, är en hemsida där man kan kolla film och serier gratis utan att ladda ner. Asnajs äre.
Har kollat på Zombieland och första avsnittet av True Blood nu på förmiddagen, blir mer avsnitt av TB snart. Och så hoppas jag på att serien blir bättre, gillade inte första avsnittet så mycket. Men alla säger ju att serien är asbra, och när kommer alexander skarsgård? haha!

09.11.17

Godmorgon. Jag somnade hur tidigt som helst igår så nu får jag skylla mig själv som är vaken så här tidigt. Har till och med hunnit med att äta min gröt.
Och bra mår jag, inte överdrivet ont i armen heller.kan lyfta den högt osv lite stel är jag nog allt. Jobbigt dock att vakna tusen gånger inatt, jag tog sprutan i vänstra armen och de är min sovsida.

Idag ska jag läsa lite till skolan och sen ikväll ska jag och Frida köpa biljetter till Neew Moon, hoppas de finns några bra platser.


ge mig mys (:

09.11.16 - sveinflueh spruta

Yep, jag tog den. Vet inte varför, som vanligt inte insatt. Gabs sa efter att man kan bli steril, blir jag de dör jag. Lägger mig ner och dör.
Jag och Robin gick ut till aspholmen, käkade stog i kö i en och en halvtimme, lite mer kanske. Tog sprutan och sen gick vi hem. mhm, är lite kall och är tung i huvet, men jag är ju trött. Börjar dock på lite ont i armen tror jag, men inget farligt än så länge.

Nej nu ska jag vila lite framför scrubs.

09.11.16

Najs dag igår. Följde med damerna på deras match mot örebro ungdom eller något liknande. Var barnvakt åt lilla Lovisa, min brorsdotter. Gick hur bra som helst, är förvånad själv faktiskt, inge gråt och inga sura miner, förens matchen var slut.
Efter dammatchen drog jag med Sabina och Martina till Askersund och kollade herrarnas match, jobbiga människor på läktarn, men dom va nog inte beredda på kopparbergs fans.

Nu ska jag äta upp min gröt platta håret och springa till bussen.

Ska nog ta sveinflueh sprutan idag.

09.11.14

Igår på kvällen hanns det med mycket, bland annat.

Burgare med pappa
Träffa Martina
Kolla Idol hos Cicci
Få skjuts till Ansans
Dricka ett glas vin
Skriva mitt namn i snön
Gå på fest och träffa folk
Kasta första snöbollen
Bli snömulad
Gå hem till Klot och compani
Läsa - somna

Haha, jag orkar inte skriva allt vi gjorde. Men jag Martina och Cicci hade en rolig kväll iaf. roligast var nog iaf att bli snömulad, kan de komma några meter snö så jag kan få buuuuuuusa busa? Och oj va länge jag sov idag, vakna 20 över tolv. De är inte alls min grej, men kom iofs hem 20 i fyra och kände mig tvingad att läsa lite då.

Och jäklar är de bara Lördag? Men gud, jag drömde att jag var utomlands och att två dagar av min semester spenderades på Gekås - Ullared. Fast i grekland alltså, haha så fjantigt!


09.11.13 - matchdag

Idag har jag och Martina varit på en långpromenad men många stopp, jag har färgat håret och är typ svart hårig.

Nu sitter jag och väntar på min burgare och matchstart för mellan Malmö - Leksand.
Jesper Ollas leder poängligan i allsvenskan, duktig är han. Min favvis krigare <3

Ska hem till Martina och kolla på idol sen.


min absoluta favorit bild och tröja (:

09.11.13

Jag gick ner till Josan och kollade skräckfilm, kvällen slutade verkligen i skräck. En av hennes tre kattungar hade brytit ryggen, lilla Leopold. Sörjer med Josan kattmamma Wilexa och de två syskonen, hatar sånt här.

Nu blir det snart sängen men min bok, önskar den kunde ta slut snart så jag kan få hitta en ny spännande bok att läsa. 


09.11.12

Skönt med nyklippt hår, ska snart gå på en promenad med Martina, sen ska jag och Josan älskling kolla på film och mysa ikväll. Återkommer kanske senare med info om min dag (: hoho!

09.11.11 - aw

Det finns en person som jag saknar sjukt mycket, och de är min gamla lärare Birgitta. Ni förstår inte hur skönt de var att ha någon vuxen i skolan som man kunde prata med allt om. Hon visste allt om mig, vilka jag träffade hur jag kände för människor, hur jag kände för min familj och min saknad av mamma. Men de var inte bara lätt att prata med henne om allmänt skit, hon peppade mig i skolan. Inte bara de ämnen hon hade, utan alla ämnen. Hon hjälpte mig till och med att söka till Universitet. Hon vet hur nära jag står min familj och hur svårt jag har att vara ifrån dem. Men hon liksom Mikaela (och även jag) tyckte de var viktigt att jag skulle göra något själv. Hon puschade mig att söka till Göteborg, även om jag inte kom in så var det ett stort steg att bara söka de i första hand. Hon hjälpte mig att skriva upp mig på olika bostadsköer där och var jätte stöttande.
Jag har jätte svårt att stå på egna ben, vill alltid veta att jag har nära hem till mina vänner och min familj. I Örebro hade jag ingen nära vän, nu har jag två. Frida och Jennie, dom underlättar mina veckor i örebro. Även om jag trivs bra i skolan och i min lägenhet (som börjar kännas aningen för liten) så längtar jag nästan alltid hem.

Hade snart tänkt att åka in till John Bauer och hälsa på min Biggan. Men jag vet att om jag kommer att komma dit så kommer jag ha svårt att gå därifrån, eller så kommer allt ha ändrats och vi står inte varandra lika nära längre.
Skickade iaf nyss iväg ett mail till henne, får se när hon svarar.

Ville bara skriva av mig lite, hade en dröm om henne nyligen, och sist jag hade en dröm om någon jag inte träffat på länge så träffade jag den inte lång tid efter drömmen.


09.11.11

Jäklar vilken lång dag i skolan det blev. Skulle träffas klockan elva, så jag och putte skulle ta bussen halv 11. Vid halv tio sitter jag och plattar håret och får ett sms, de är från putte "Åker du inte med bussen idag" jag hann bara vara skadeglad en litenstund innan nästa sms kommer "fan, vi skulle ses klockan elva eller hur". Haha då var jag lite skadeglad, men bara för att jag är så snäll så tar jag en buss tjugo minuter tidigare än jag tänkt.

Kommer till skolan och så sitter vi och tjålar och tillslut har Anna och Kajsa också kommit, vi läser igenom uppgiften och diskuterar  texter en liten stund innan va börjar snacka om annat istället. Sen kommer Linus och ska kopiera min bok, så sitter han också kvar, och vi sitter och bablar ända till halv 2 eller något liknande. Själva uppgiften hade vi kunnat få klar innan tolv, men vi är inte så bra på att koncentrera oss på uppgifterna.

Hoppar av vid station när jag åker hem så jag kan springa in på ica innan jag går hem. I dörren möter jag sånna där jobbiga halebop killar. Men ja, jag blir ju såklart fast där. "har du halebop eller telia?" "aa halebop" "Abonnemang eller kontaktkort?" "Jaadu, jag böt till abonnemang här om dagen" "jaså ? vad har du för nummer? är de det nya abonnemanget?" "öööhm, jag vet inte" och så säger jag mitt nummer "Jaha, men du har ju halebop vänner student, de är ju de bästa man kan ha, du ska absolut inte byta" "näe jaha okej hejdå"
Så, mina vänner. Jag har de bästa man kan ha, så de så.

Nu har jag ätit min mat och kollar på ghost whisper, idag blire tvätt mellan 17-21 och sen äre scrubs vid åtta och så spelar ju leksand mot aik, smisk ska dom ha. Solna tattare...


09.11.10 - två låtar

Tittar på desperata, tänkte bara lägga upp två låtar som alltid för mig att skratta.


Haha, så underbart rolig låt (:



Lägg märke till Justin Timberlake


09.11.10

Dagen började med att jag låg kvar i sängen lääänge. Orkade som vanligt inte gå upp när jag vaknade första gången, som jag annars gör. Var skönt att ligga kvar och dra sig lite, gick inte upp förens 20 i tio. Frukost och bloggkollande, samt smallville och eureka, eller hur dom nu stavas. Vid halv tolv gick bussen mot Uni, träffade två från klassen som kopierade min bok, mötte även upp Emma och vi gick hem. Vilket var skönt, en långpromenad sitter aldrig fel. Så gick vi hem till henne och hon bjöd på fiskpinnar mos och majs. Sen satt vi och tjålade halva dagen, gick hem vid halv 5.

Och nu sitter jag här, har läst lite men har mer att läsa. Så blir att sätta igång nu på en gång, måste hinna duscha innan Desperata börjar vid niotiden. Och gosh, gissa om jag behöver tvätta? Orkar inte gå ner i tvättstugan, de är så långt dit, eller inte! Måste komma ihåg att göra de imorgon innan jag drar iväg till skolan, kan ju alltid hoppas att de finns någon tid i morgon kväll. Åker hem på torsdag redan, så jag hoppas att de blir lite underhållande iaf.


Imorn smällere mot AIK!!!


09.11.09 - oj, vilken grej

Är så himla trött, orkar verkligen inte åka till skolan imorn. Men har lovat en i klassen att hon ska få kopiera min bok, så vad gör man inte. Skulle helst av allt ligga kvar i sängen halva dagen, och iaf försöka läsa litegrann (läs mycket)

Men till grejen, läste aftonbladet som jag brukar göra på kvällen när jag har tråkigt. OCH vad ser jag? Marcus Allbäck ska bli assisterande förbundskapten, iaf inför Italien matchen nästa onsdag. Hur bra är inte det? Han försvinner aldrig den där karln, min lilla älskling. tihi!


Tihihihi <3


Nu ska jag fortsätta titta på Ullared, min nya favvis haha!


09.11.09

Fan vilken lång dag de blev i skolan idag. Började kvart över nio och gick till tio ett väldigt kort seminarie. Redan kvart över tio började första föreläsningen, den höll på till tolv. Sen hade vi lunch i en timme och en kvart innan nästa föreläsning började och höll på till tre.
Drygt var det, och tråkiga föreläsningar. De roligaste hände på andra föreläsningen. Jag och Patrik satt och spela fem i rad och de gjorde även Anna och Linus, sen när föreläsaren är tyst och ska börja prata om något nytt skriker anna ut NEEEEEJ, hahaha hela aulan börjar asgarva och titta på mig, för att jag blir högröd i ansiktet. De va roligt.
Och så dog jag lite på bussen hem också, men de är en annan femma.

Idag ska jag försöka städa lite, är väldigt viktigt haha. Ser ut som en svinstia här, kommer de göra igen om en vecka, men kan ju vara roligt att ha fint i iaf två dagar.


09.11.08

Poh, fredagen var lyckad. Hade jätte roligt. Vi satt hemma hos Anna och körde massa olika ölspel och jag har aldrig. Sen blev de utgång för några av oss, de var roligt de med. På bussen hem blev jag svintrött, och ensam var jag. Men på järntorget kom curry på bussen och hade några homies med sig som nog skrattade till sig lite träningsvärk i magen åt mig. Har aldrig varit me om att någon skrattar så mycket åt mig, de va kul. haha

Igår var jag bakis hela dagen, men tog med mig Saga och kollade på Innebandy med henne Martina och Gabbie. Drack varm oboy och käkade goda mackor. Herrarna vann, damerna vann. LEKSAND vann mot Mora, på bortaplan. Och Ollas gjorde dessutom de två första målen. Sen på kvällen träffade jag först Veronica, inte träffat henne sen i somras. Sen gick jag hem till min underbara Josan, vi mös och jag åt upp allt hon hade hemma i stort sett. Idag har jag lagat mat till pappa och fikat med familjen, gosat med alla fyra barnen.


Som ni ser hade vi as kul

Fram me spriten hahaha.

Var de här de spåra kanske? hahaha

09.11.06

En omtenta har väl aldrig skadat någon? Helt sinnesjukt va fel saker jag har malt i flera dagar nu, well nu är de över inget att göra åt.

Efter tentan åkte jag och Jennie upp på stan och kände oss värdelösa och käkade på burger king, hejdå money. Sen köpte jag present till syster en tröja till pappa och block och pärm till mig själv.
Nej, jag ska ta och göra mig iordning för snart ska jag bege mig iväg till Anna där vi ska feeesta idag.

Hem imorgon, ska dessutom lämna min dator i Örebro, en paus från allt känns bra!

09.11.05 - nervig

Jennie kom hit idag vid halv ett tiden. Vi handlade mat och sen började pluggandet. Åh gosh! Är så nervös inför imorn. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra, iaf lite bra. Här har jag pluggat skoljuridik som en jäkel, så kommer jag till styrningen och de gick skit, varför inte pluggat mer på de? Esch, finns inget jag jag kan göra åt de nu. Bara konentrera mig och ta de lugnt och göra mind maps och grejjor. Intressant att veta va?

Jag har ju faktiskt inte gjort något annat än plugga på några dagar, och gått till ica och sådär.
Men imorn blire ju även partyparty de tror jag blir najs. Seminariegänget festar loss, hoho!

09.11.05

Usch, imorn är det dags. Hoppas jag kan sova inatt för de har jag haft svårt med i två nätter nu. Tror att de är nerverna som gör sig påminda. Kunde inte sova igår, så istället för att ligga och försöka sova så pluggade jag lite mer, sådär mitt i natten. Men vid ett lyckades jag somna, och vad händer då? Såklart är de nån jäkla idiot som ringer mig vid två. lägger på första gången andra gången råkar jag trycka på högtalare och sen svara sen lägga på och sista gången svarar jag, hör att någon säger hej och tänker " orkar inte prata med den där " och lägger på. Som tur va ringde den inte igen, men man kan ju undra va den hade på hjärtat, om de nu är den jag tror de var.

Och snön ligger kvar här i örebro, de är inte mycket men det är vitt och de snöar fortfarande. Men snön ser ut att ganska snart kunna gå över i regn, tyvärr. Nej, nu ska jag vörja plugga. Men vart ska jag börja?


Örhängena jag köpte av
Mikaela. så fina så!

09.11.04 - första snöbollen

Jag är så otroligt glad och lycklig just nu, känns som att jag skiter i fredag (nej, men bara för stunden)
Har pluggat hela dagen i stort sett, imorn blir de att försöka memorisera allting. kommer det gå? hoppas det.


Så jävla underbart!!!

snööööö

Årets första snöboll.

Uggsen var på såklart :D

Snöööö

haha, en glad jag (:


09.11.04 - första snön

Japp, de är sant. Första snön faller ner över Örebro. Eller gjorde för en liten stund sen iaf. Har snöat sen tolv eller så, inte mycket snö. Men lagom. Vill att de ska ligga kvar på backen ju.

Förövrigt så har jag blivit lite smartare idag faktiskt, gått bättre än någonsin med pluggandet. Men om de är mycket eller lite jag fått gjort är väl en annan sak. Hur ska jag få in allt i min lilla hjärna? Det är nog min största fråga.

Nej ska fortsätta, läsa lite anteckningar från föreläsningar.


09.11.04

Vad händer? Jag har tenta om två dagar, TVÅ DAGAR. Tror ni jag har pluggat mycket eller?
Usch börjar bli så stressad och ångest har jag. Usch vaknade inatt av att jag inte kunde koncentrera mig på att sova, låg och rabblade jämnställdhet mellan kvinnor och män, människolivets okränkbarhet osv. Det roliga är ju att man kan ju alltid mer i drömmar, för de ligger i de undermedvetna.

Drömde även att jag höll på att dö i en busskrash och att jag och Frida hittade hundar vi gick på promenad med och en massa jävla mer. Nu ska jag börja läsa lite, dock har jag lite problem. Har beslutsångest, ska jag åka in till Uni och riskera att de blir mycket blaj eller ska jag stanna hemma och riskera att jag inte gör något ändå? Åfy i helvete.

Måste ta tag i lite skoljuridik, låter kul va?


På fredag efter 12.15 får jag slappna av
och så blir det lite fest också (:


09.11.03

Godmorgon, gröten ligger i magen, likaså mitt Te och min mjölk. vaknade vid 20 över sju. Fast låg vaken jätte länge vid fyratiden. Jag drömde att jag var gravid, i typ tredje månaden eller något, och det kändes så verkligt. Vaknade upp och visste inte riktigt om det var sant eller inte. Tillslut vaknade jag ju till liv och förstod att jag inte var det, speciellt inte när jag kom på vem som hade varit pappa. Det konstigaste i drömmen var att man kunde kolla hjärtslag osv på Ikea, haha. Dom hade en del av kassan där gravida fick stå. Och där stod jag och massa gravida tjejer, till och med sånna som skulle föda.

Idag ska jag pluggapluggaplugga, jag är så sämst att göra det när jag är själv. Så ska snart iväg till skolan och plugga med Kajsa och Patrik, och sen ikväll ska jag plugga med Jennie. Dock har jag fått sms nu att hon inte sov hemma inatt för hon hade en råtta där inne. Hallå? hur läskigt är inte det, blä. Undra dock hur jag skulle reagera. Så får se om det blir hos henne eller hos mig.

Nej, nu åker sminket på. Jag och Putte ska ta bussen vid halv tio.


09.11.09 - hur kunde jag glömma?

Hur kunde jag glömma att berätta om mannen som satt på mitt golv över tio minuter igår och prata med mig och årsnboken aha, och höll på att svimma?
Haha i vilket fall, så här var det. Gabrielle lämnade mig vid fyra tiden, jag låg kvar i sängen och var seg, men kunde inte sova. Sen hör jag hur något skrapar imitt brevinkast, hjälp tänker jag, nu kommer jag bli mördad och våldtagen de va ju kul! Ser att brevinkastet är på glänt och sitter tyst som en mus hur länge som helst, tillslut tar jag mod til mig och går fram, reklam som någon inte vågat sticka in helt, tackar jag någon granne för de? Säkert jävla Ewa. Ja iaf, när jag dragit in reklamen plingare på dörren. jag öppnar och där står en man i 35 års åldern.

Han berättar vart han kommer ifrån och sen kommer han in i lägenheten säger att han kan sitta på sängkanten. Mhm okej? men han sätter sig på golvet. När han satt sig ner OCH tagit av sig jackan början han svettas som fan, och så säger han åh gud, jag tror jag kommer svimma det här har aldrig hänt mig förut. Ja jag blev ju lite rädd, jag vill ju inte ha en okänd avsvimmad karl på mitt golv så jag ger han lite vatten. Han börjar babla och vi pratar om massa saker som itne har med boken att göra. Vi kommer in på min utbildning och min ålder, och jag berättar att jag gick media, och fanns inte så mycket att välja på förutom att plugga vidare. Då börjar han prata om att jag har utseende på min sida och att jag borde bli tvankare eller va heter de? Skumt var det, tillslut gick han. Utan att jag köpte boken såklart.

Idag var jag i skolan med Kajsa och träffa Svennis, han gav feedback på både papret vi skrev ihop och de enskilda om VFU.n allt såg finnemang ut. Jag berättade om min hjärtklappning och han lugnade mig, som vanligt. Han är en bra första lärare på Uni, den där svennis.



09.11.02 - leksing

Åh, under kvalserien 09 var jag upp på två eller tre matcher. Minns inte. Men varenda gång denna video spelades grät jag som en stucken gris. Idag fick jag försöka hålla dom tillbaka, för jag ska snart till skolan. Kan ju inte komma dit helt nergråten.



Min bästa sida är att jag är Leksing. Född Leksing.

09.11.02

Ojj, månad elva nu alltså? Fränt.
Orkade inte blogga igår för blogg.se var sjukt segt för mig, plus att jag var superseg och låg i sängen hela dagen nästan.

Lördagen var sjukt lyckad. Var topp 3 på utekvällar någonsin faktiskt. Förfestade som sagt hemma hos Emma och Michaela, där va vi inte så många men hade hur trevligt som helst, mycket skratt och minnen.
Sen blev det till att dra ut, gick till stället enda stället de var 18 på typ, kommer ju in med våra mecenat kort, men där vi kom in me dom kom inte tb in för han inte är 22 osv. Så vi drog till stället, men var lite osäkra. Så vakten lät oss gå in och kolla läget, eller ja "ledarna" vilket var jag och Emma. Så vi drog in kolla läget, verkade helt okej. Och sen så hoppas Oliver fram och ger mig en kram. ÅH, sinnessjukt glad blev jag. Har knappt träffat han sen han hoppade av i tvåan. Om ni kollar första inlägget i bloggen så är han med. Det var sjukt kul att träffa han iaf. Så vi beslöt oss för att dra in där. Dansade och skrattade åt alla som var utklädda, måste ju älska dom.

Men sen ringer Frida "VI ÄR PÅ FRIIIIMIS NU KOM HIT", så jag frågar dom andra om vi ska dra dit och så går vi. stället oss i en kö som inte finns och så tare ett tag innan vakten kommer fram, kollar på mitt leg och säger "de är tjugo idag". Jag och Lina stirrar på honom som två frågetecken så säger jag "happ de är ju jävligt konstigt att Frida är här inne". Vakten kollar våra leg en gång till och sen släpper han in oss. Hade så himla kul, vi dansade hela kvällen där tills två när dom stängde.

När jag kommer ut så börjar sökandet efter Gabrielle och Daniel, hittar dom tillslut. Vi går runt på stan en massa och träffar folk innan vi går hem.

Igår var jag som sagt seg, var ut vid elva och käka med DG sen var jag bara hemma resten av dagen, var rätt skönt det med. Även om jag borde plugga till tentan som är på Fredag..


Michaela, Lina och Thobias

Lina och Thobias (:

Lina, Emma, Joanna och Michaela

Daansaaaaaaaaaaaaaaa

skulle va ett kort på mig och Emma, men hon är så fin så hon fick vara själv (:

Min baby Frida

Gabrielle och lillebror Daniel


RSS 2.0