10.01.31

Har haft en jätte mysig helg i Ludvika.

Fredagen bestod av Hockey, god mat, film och godis.

Lördagen innehöll lite mer, vi åkte ner till dollar sen käka vi pizza (äääääntligen fick jag min pizza). När Mike drog iväg till Borlänge så satt jag och gabbie och snacka i flera timmar innan vi började göra oss iordning och började pimpla vin, hade sjukt roligt på förfesten. Som bestod av oss två. haha vi lyssna på gammal bra musik, dansade och tokade oss. Vi halv 11 drog vi ner mot stan, solo elle silver? blev Silver.
Vi tog oss något och dricka och sen efter en liten stund kom Jennie dit, då börja vi dansa. Haha så jäkla rooligt.
Kvällen var så jäkla galen, och rolig. Gabbie och jag drev med allt och alla, trubaduren. Haha! åh så kul de var. Har en massa bilder, får fixa de sen.

Är sjukt trött idag. Åkte hem vid halv tre hoppa av i kopparberg, käkade somna på soffan och tog fem tåget till örebro, och på de tåget satt Jennie också.

10.01.28

Guuuud va trött jag är idag. Varför blir det så när man vet att de är sista dagen på veckan? för jag är ju ledig idag, så de var sjuuukt jobbigt att ta sig upp imorse. Men upp kom jag, packade väskan kokade gröt och drog till skolan.

Väl där vare bara att ta på sig termobraller och pulsa ut i snö som går upp till knäna. Hade superkul, men vissa backar är bra jobbiga. Får väl bättre kondition av att va ute och pulsa i snön hela tiden iaf, de är ju ett stort plus tecken. Jennie drog hem efter första lektionen så jag hängde med några andra från klassen, vi käkade och snacka lite skit innan vi drog iväg på föreläsningen, men jag smög iväg i pausen. Jag va verkligen alldeles för trött för att lyssna på olika fåglar idag, blåmes talgoxe åsåvidare.

Jaja, ska väl städa ( som jag sagt i en vecka nu ) och sen åka hem. Imorgon far jag iväg till Ludvika för en spännande helg med Gabbie. Ser mycket fram emot de.


haha Jen jen, glad i snön!

Ser ni va djuuuupt de är?

10.01.27 - dagens

Bild som stod på schemat idag, och idag skulle vi skissa. Åh va jag älskar älskar älskar min kurs. Naturvetenskaplig omvärldsorientering, bästa skiten någonsin.


Vad är detta? en insekt av något slag. haha!

Påbörjad skiss av Lules, min lilla vovvsing. va lite svårt!

Där orginalet, haha! synd att man inte är king på att rita.


Tror inte ni förstår hur mycket jag trivs med den här kursen, eller de kanske är det ni gör?
Ett år ska den pågå, de är ju helt underbart. Snart dags för VFU också, rooooligt!

Och i helgen ska jag till Ludvika, hem till Gabbie och Mike. Kommer bli awesooooome!

10.01.27

Jag älskar min utbilndning, eller ja min kurs jag tar just nu iaf. Som sagt var vi ju ute i måndags. Och det var vi igår också, vi gick djupt in i skogen. Alltså, snön är så djup så halva bena försvinner. Iaf, vi skulle leta efter förna, och förna det är sådant som under sommaren och hösten ramlar av från träd och andra grejer i skogen och ligger på marken. typ! Ja så vi plockade väl förna, mossa, löv och jord.

Så när vi kom in la vi upp de på brickor, lät de tina lita och sen satt vi och titta efter saker som rörde sig.
Jag hitta ett litet kvalster som var rött, ferrari döpte jag han till. När vi hittat dom iaf så tittade vi i mikroskåp ? ja ne vafan heter de, vi kallade sånna för lupp iaf. Så kollade vi i sånna, och de är ju helt sinnessjukt va stora dom blir, lilla ferrari hade 8 ben 2 sprötar och två utstickande ögon!

Hittade även blixten, simon, larven och lite andra söta djur. Äckligast var nog att kolla på en rätt stor spindel i sån där lupp. den var typ lika stor som min hand kändes det som.

Ja, iaf. Idag har vi bild. Det ska bli roooligt.

10.01.25

Haha oooh va roligt det är att läsa i sin egna blogg, haha skrattar åt mig själv!

Idag har vi haft heldag, suck! Först föreläsning som var rolig haha. Sen luncha vi och flummade runt innan lektion nummer två för dagen. Den lektionen fick vi göra spindelfällor och gå ut i skogen och sätta upp dom. På väg tillbaka till skolan fick vi leka i snön. Lekte några olika lekar.
Viska leken var asrolig. Började med " sju sjösjuka sjömän" när de kom fram till mig som va i mitten va de "schö schö schö" och slutade med " körsbär är gott" hahaha. Sen körde vi prinsessan och vargen och under hökens alla vingar. Gissa vem som vann?
Jaa, de var jag, såklart!

Nu ska jag kolla på outsiders och sen vid nio ska Lina ringa, kuuuul kul!

10.01.24

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Fritjofs födelsedag (:
Ingen vanlig födelsedag heller, för han fyller ju 20 jävla år. Grattis lilla gubben (:


Helgen har varit jätte trevlig och rolig. Fredagen spenderades hemma vid Martina. Först Lottas gooooda mat sen hockey. Leksand vann mot mora, såklart! Jocke höll nollan, vilket han även gjorde idag.
Sen gick jag och martina iväg till två kockar och sa hej till folk, va där en stund innan vi drog hem och kollade på film och somnade. Lördagsmorgonen bestod av film och sen bar de av hemått för att va barnvakt åt Melvin, vi åkte ner till syrran och sådär.

Vid tre kom Tommy till koppis så hämta han vi station så åkte vi ner till Johan, som seriöst har den snyggaste lägenheten i kopparberg, han har så jävla fina möbler och såndärnt.
Så kollade vi på tv sen åkte jag hem och gjorde mig iordning, drog hem till Martina och gosade med Izabella, så himla söt är hon, och hon har blivit så stor.
Förfesten hölls hos johan, va ett par stycken där och de var hur trevligt som helst. Sen drog vi upp till två kockar.

Hade faktiskt jätte roligt och sen efterfesten var hos Hockey, haha! roligt hade jag iaf.
Kom hem vid fyra.

Idag har jag inte mått bra, legat i soffan när jag inte spytt och sen vid fem åkte jag till Örebroo. Ska nog inte gå till ica när jag är så törstig som jag var idag, köpte 2 liter mjölk och en såndär kartong me brukcola och fick hejda mig själv när jag tänkte ta multivitamin också haha!

10.01.22

Åker hem idag, och ska träffa Martina. Har inte träffat henne på 2-3 veckor. Gaaalet!
Vi ska iaf kolla på derby, LEKSAND - Mora. Lillebrorsan ska få smisk. Sen imorn blir de partyyyy. Ska bli kalas, skojjar inte. JAg har verkligen lust för en fylla. Blir en nästa helg också, i Ludvika! Kommer bli så roooligt!

Syrran ringde just, har en remiss jag ska kolla upp. Eftersom jag går runt och tror att jag har cancer kanske jag ska göra något åt det istället för att må dåligt över det.

Och så har jag gått och förälskat mig i en låt me Jace Everett, ni vet hans om gör intro musiken i true blood? Ja låten heter iaf "Your Man" och är från skivan Old New Borrowed Blues. Kolla upp den, sviiiiiiin bra.


10.01.21

Det är lite flummigt att gå på universitetet. Idag hade vi lektion, vet inte vad jag ska kalla den? vi har lite mini föreläsningar och vi får ha lite lab också. Idag delades vi in i två grupper, och min grupp började med teorin. Vi pratade lite om solen jordens axel rotationen, varför de blir varmare och kallare på sommar cinter och såntdär. Efter det hade vi en liten paus. Sen fick vi göra havregrynsgröt, inte för att äta utan för att kolla olika temperaturer som blir och sådär.

Efter lektionen missade jag och Jennie två bussar, och kom tillslut på en fullsmockad. Vi gick av på konstertis och gick till ekers och handlade mat. Hambörgare stod på listan. Mmm så gott det blev, mätta blev vi också. så vi satte oss i sängen, och tjopp så somnade Jennie i en kvart. Sen lämnade hon mig. Sen dess har jag sovit lite kollat på tv och nu håller jag på med tvätten. Imorn blir de disk och sen åker jag hem. Ska träffa Martina imorn, vi ska kolla på hockey sen tänkte jag nog sova där, har jag bestämt. Hoppas hon går med på de, haha.

På lördag blir de partjaj, jag tänkte bli kanackas i byn för första gången på 2-4 månader, minns inte sist jag var full i byn. Kan de till och med ha varit på marken? Gaaalet! haha! Jag var alltså inte så full på nyår, blir aldrig full på ett nyår tycker jag.


Ska träffa min favorit kille i helgen också, luuuuules <3

10.01.20

En heldag i skolan är ovant. På så sätt var PDI skönare, lektion 1-3 gånger i veckan. När jag säger lektion menar jag seminarie och föreläsningar. Idag hade vi föreläsning om hur växter klarar sig i snön osv. den höll på mellan 8.15 - 10.00 sen var de hål i 3 timmar och en kvart. Inte så kul, men tur att Jennie bor så nära så vi kunde gå hem till henne. Där flummade vi som vanligt, chillade och käkade.

Sen var det dags för andra bildpasset för kursen. Det var roligt. vi gjorde snöflingor/stjärnor. Det var roligt även om jag gillade gårdagens lektion mera. Men men, imorgon är det lektion om vetenskap mellan 9 och 12 sen är de äntligen helg.

Men vad jag ska göra i helgen har jag ingen aning om, strömpan eller tjoffys 20 års dag ?

Jooo förresten, SNABBA CASH var jätte bra. Inte som boken men fortfarande en bra film, verkligen. SE DEN FÖR SJUTTON GUBBAR...

Nu måste jag sluta, Frida är påväg hit, myyyyyyysigt!

10.01.19 - bästa reklamerna



Kan ju inte säga mer än att dom har gjort det igen, så jääävla klockrena reklamer.
Min favorit i de här är såklart de som kommer från True Blood. Åå vad jag längtar tills i Juni
när tredje säsongen kommer ut (:

10.01.19

Tjing tjing, en månad kvar till 20 år. Jag räknar inte ner lite va? haha.
Såå, idag var det alltså dags för första bildlektionen, och oj så roligt det var! Vi fick måla idag, lära oss olika grunder, alltså förgrund bakgrund mellangrund. Färgen vi använde var vanlig vattenfärg. sånadär stora klumpar man använde på dagis. Det var jätte roligt, även om man inte är så bra så är de ju bra att ha kunskap om hur man ska lära det vidare.

Slutade vid tolv. då flummade jag och Jennie runt ett tag. Så stötte vi på Malin och vi gick till bussen. MEn det var så mycket folk vid tolvan så vi gick till sjutton, va väl ingen hitt för fick vänta en kvart, haha! Kom tillslut till stan då gick vi en sväng i affärer.

Påvägen hem handlade jag, blev en röra idag på bacon (givetvis), Zucchini (givetsvis igen), champinjoner och paprika. Mums mums mums blev det.

Nu ska jag kolla på Ghost Whisper, sen duscha. Sen ikväll blir det bio, SNABBA CASH med Bornis, Tjoffen och Thyffsi!


Så här skulle vi måla idag, alla gjorde samma motiv (:

10.01.18

Idag började som sagt nya kursen . natur och skapande (naturvetenskaplig omvärldsorientering) tjing tjing...
Började 09.15 där vi fick information och delades in i grupper, efter de körde vi en föreläsning. Efter lunchen hade vi första lektionen. vetenskapsteoritjohejsan. Vi fick labba lite me vatten och karamellfärg.

Och imorgon blir det bild lektion, ska måååla och ha oss. Och redan nästa vecka börjar utevistelse när vi ska ut och leka me snö och saker. Det absolut värsta är att vi ska hålla på mycket med spindlar, bygga fällor fånga dem göra spindelgrejjer. Ska lära oss leka och göra saker typ.


Jag och min Frida (:

Bilbo och Frida <3


10.01.17

Haft en super mysig helg med familjen släkten och Frida.

Fredagen spenderades hemma hos syster, jag och Saga spelade spel och kollade på Narnia tills hon somnade. Då kollade jag Sis och torbjörn på sommaren med Göran, den var sjukt rolig.

Lördag morgon förmiddag och lite mer spenderades med Frida Bilbo och Vivi. Mest med Frida, vi gick på promenad handlade, men sen kollade vi alla fyra på Avatar. Tummen upp på den. Verkligen asbra.
Vid fyra åkte jag hem till mina kusiner. käkade spelade kort och umgicks.
Och på kvällen var jag och Frida runt på lite ställen, slutade hemma hos henne framför scary movie 2, TAKE MY STRONG HAND.

Och idag har jag varit på barnkalas, Saga hade ett försenat femårs kalas. Fiskedamm andra lekar ansiktis målning och disko. Såklart en massa glass och godsaker också. Bra helg!

Nu ska jag äta lutfisk sen bär de iväg mot Örebro med min Frida!


10.01.15

Jag vill aldrig mer göra en hemtenta oförberedd. Usch måste nog börja göra allt iaf. men nu är PEDAGOGIK kursen slut. så otroligt skööönt. Överlycklig är jag, på måndag tar vi nya tag, 09.15 börjar natur och skapande.
Kommer nog bli intressant, lektionerna som finns på schemat heter bild och föreläsningarna handlar om snö, vatten och is. 

Haha flum flum flum. Satt i skolan igår i tolv timmar, TOLV timmar. De va inte så jävla awesome, de hade sina ups and downs. 

Nu ringde Frida, åker hem idag ändå. saknar mina barn. och tar tåget vid fem, skulle tagit tjugo i sex. dags att packa. tur att jag har diskat. hohoho!  

10.01.13

Usch, ni vet när man vaknar och tittar på klockan på natten. När man tänker " guuud va skönt, jag får sova 2 timmar till" (eller något liknande). Imorse vaknade jag iaf och tittade på klockan, var sjukt trött och tänkte "guuud va skönt att jag får sova ....... EN MINUT TILL, faaaan". Hur kul tror ni det var ? 05.59 vaknade jag och kolla på klockan, sex ringde alarmet...
Var bara att kliva upp och göra sig iordning. Dock hann jag lägga in massa musik på telefonen eftersom jag inte snooza halva morgonen.

Skolan var trevlig som vanligt, DOCK DOCK DOCK sista gången någonsin vi har seminariegrupp 13. Alltså kommer vi inte vara en klass längre. Vi som trivs så bra ihop och har så roligt. Jätte tråkigt tycker jag, tur att vi ska plugga ihop på hemtentan imorn, och tur att Jennie ska vara med också.

Gick av på stan efter skolan, kollade runt lite men hitta INGET jag ville ha. Så gick hem åt och sov. Sen ringde Gabrielle, hon var på stan så gick upp. Och jag som inte hitta något på förmiddagen shoppade upp 650 kr.
En söt kjol, en snygg väska, en kort kofta, en t-shirt och två par vantar. Tror de var allt. Väskan är snygg och en sånhär har jag velat ha länge, den är blå och snygg, fanns dock inte i rosa.

Yeeyeee, back to simpsons sen family guy och en varm skön dusch!


10.01.12 - yeah

Tvärr kunde inte Michelle ses idag, men Jennie ville gärna ha tillbaka lite pengar jag lånat av henne. Så vi sågs på stan, tog oss en fika och gick runt på stan.
Jag blev sjuuuukt kär i en jätte söt kjol från Carlings, men medium satt jätte tajt, den skulle säkert töja sig men vafan. Jobbigt när man ligger mellan två storlekar i vissa affärer. har fortfarande 650 kr kvar från julklappen, men jag blir så kräsen när de gäller kläder. Kanske ska kolla lite på internet.

Jag och Jennie har smidit planer, haha fan va roliga vi är!


10.01.12

Yeeaah, jag klarade omtentan. Såg de imorse, gick in och kolla typ de första jag gjort varje dag i flera dagar. Äntligen fått svar. Skööönt, så imorn hämtar jag ut den. Blir spännande och se hur många poäng man hade.
Jag firade detta med att käka mannagrynsgröt, så sjukt länge sen jag åt det. Gott att kunna variera mellan havregrynsgröt och mannagryn.

Har kollat lite på schemat inför nästa kurs, som börjar redan på måndag. Det tokigaste är de verkar just nu som att jag har tenta på min födelsedag, min 20ÅRSDAG. Saay whaat! Så blir ju ingen kryssning i närheten av födelsedagen iaf.

Meeen, ska väl ta och käka lite mat om ett tag, sen ska jag träffa Michelle idag, roooligt!


Bilbo, och Frida i bakgrunden. <3

10.01.11

Oj oj oj, va mätt jag är i magen. Har inte haft något planerat idag, och dagar som den här suger ibland. Idag har jag varit sugen på att göra något men inte haft något att göra. Trött när jag vakna var jag också, men kunde inte somna om.

Men till sist kom jag iaf på vad jag kunde laga för mat. Potatis köttbullar gräddsås och brysselkol. Ojsan hoppsan så gott det blev. Tog tag och storhandlade samtidigt. Så nu har jag lagat mat och ätit den, de är typ allt jag gjort idag. Haha. Men har tvättid nu vid fem som sträcker sig ända tills klockan nio så är bara att sätta igång sen.

Men imorgon då har jag något att göra, jag ska träffa Michiii!


Mmmm så gott

Förfest i lördags

Limousinen hoho

Inne i limon.

Jag och Hanna i limon.
Min telefonkamera är inte så bra, som ni ser haha!

10.01.10

Åååh så trött jag är. Igår tvingade Jennie med mig på förfest. Åkte först upp till henne och drack ett glas vin, sen drog vi ner till Tybble där vi va på förfest någon timme innan Limousinen kom. haha, japp du såg rätt. Limousiiin.
Var rätt fränt att åka de faktiskt, vet dock inte varför vi gjorde de. Ner till Strömpis åkte vi. Dom va rätt stränga och kastade ut folk på löpande band. Jag hade rätt tråkigt därinne så drog ut.
Träffade två från förfesten som inte va från örebro och hade ingenstans att ta vägen. Vi gick till Burger king, jag såg Frida in action för första gången och så käkade jag en cheesbörgare.

Sen drog ja me dom där två randomsen hem. dom sov i min säng och jag satt på golvet och snacka på msn till 20 över fem, sen sov jag i tjugo minuter och vid sextiden drog dom. TACK! när dom drog la jag mig i sängen, kunde dock inte somna på en gång. somna väl tjugo i sju. Vaknade tjugo i tio, kunde inte somna om. Sen dess har jag legat i min säng. Men jag somnade om vid 2tiden och sov till fem, de va rätt skönt.

Tänkte visa lite bilder från igår men vet inte vart sladden till tonkefånen är

10.01.09

1 månad och tio dagar kvar sen är jag tjugo. Är jag tokig om jag får åldersnojja redan vid tjugoårsålder. Känns ju som att jag sluta nian iförrgår. Började gymnasiet igår och universitet könns som de va idag. Ne, men ni fattar hur jag menar.

Allt går så snabbt. Om allt fortsätter i den här takten så har jag väl snart gått ut Uni och sitter med trillingar i magen. Usch ne, dags att ta tag i livet så man har gjort något roligt iaf. Men dagen kommer gå åt på att städa sen kanske det blir utgång ikväll. Men vafan, jag är ju fortfarande liten skit så kommer säkert inte in på strömpis ikväll. Men ska väl inte vara negativ nu heller. Nu tar vi tag i städningen, imorn ska jag försöka tvätta lite, sängkläder, handukar och kanske även kläder. Får se hur de ser ut med tvätttid.

10.01.08 - mys

Efter jag lagat min mat och ätit den, blev inge zucchini, men provade dock med paprika och de får tummen upp.
Ja va fan vart var jag, när jag var mätt i magen ringde jag Frida som kom och mötte mig. Skönt att gå lite i kylan. Vi mös framför tvn och jag gosade med Bilbo en massa. Tillslut blev vi sugna på glass, smoothies och milkshakes så vi gick till ica. Vi var där inne säkert 20 minuter om inte mer. Vi ångrade oss och visste inte vad vi ville ha.

Tillslut köpte vi mjölk rostmackor och marshmallows. Så vi kokade iordning lite varm oboy och fixade iordning mackor och kollade på American history X. Så bra film, började först kolla på Butterfly effect, men den funka inte. Lite tråkigt då de är en väldigt bra film, länge sen jag såg den också.


Mina mysisar (:

10.01.08

Guuuud så hungrig jag är. Jag åt frukost vid halv sju imorse.
Är helt tokigt att vara tillbaka i skolan, är lite förvirrande att gå upp tidigt och gå och lägga sig tidigt. Men det funkar, det gör de alltid. Ska inte tillbaka till skolan förens på onsdag nästa vecka när vi ska redovisa våran stora uppgift, som förövrigt blev rätt bra. Hoppas jag!
Sen mellan torsdag och fredag är det hemtenta som gäller, sen är det slut, slut slut , slut !!! skönt!

Jag var busig i skolan idag, men iofs så blir jag oftast de när jag kommer till skolan. Och så är det snö ute också, vem blir inte busig då?
ååh magen skriker, men känns som det är för tidigt för att laga mat. Men det bestämmer jag helt själv. Tänkte dra ihop lita champinjoner (stavning?) zucchini och något mer smarrigt och äta till pasta, som vanligt. Äter sällan något annat än pasta i örebro. Borde göra en köttfärssås egentligen, räcker längre. kan man ha zucchini i köttfärssås? jag testar de, jag gillar de ju så varför inte? haha. Annars får de bli som grönsak på sidan av.


Myyyyyysigt!

10.01.07

Åkte till Örebro i Tisdags, och vad gör jag då? Jag glömmer laddaren till min dator i Kopparberg. Vansinnig och ledsen blev jag eftersom jag åkte hit för att plugga. Har massa böcker i örebro, när jag snorat klart kom jag iaf på vad jag ska skriva om. Men om det går bra? Njae. Men känns det bra? Ja, jag gillar det jag valt. Måste bara få ut de på papper lite bättre. Har inte fått ihop så mycket på avhandlingen.

Men men, nog om pluggsnacket. Tänket berätta om att jag haft sjukt jobbiga drömmar två nätter. Är jätte oroad i mina drömmar och gråter hur mycket som helst. Natten till igår drömde jag att en gubbe förföljde mig, klippte av en bit av mitt hår och klistra upp på fönstret brevid sig på bussen. Han satt och lukta på de samtidigt som han hela tiden stirrade på mig. När jag klev av bussen var han efter mig, och jag hade panik i hela kroppen. Slog till han med min jumbo väska och sprang vidare. Där va typ de otäcka klart i den filmen.

tänk er han fast 60-70 år så har ni han som förföljde mig i min dröm..

Inatt drömde jag om någon fest. Alla skulle åka taxi så vi satt däri, sen försvann alla till och med chaffisen. Först skulle vi bara vidare till en fest, men sen skulle vi helt plötsligt åka utomlands. Så jag kände att jag var tvungen att springa in i affären och köpa cocos olja. när jag står i kön ser jag hur alla är påväg in i taxin. Så jag släpper allt och springer ut och taxin är borta. Jag ringer Josan och börjar störtböla. Dom var redan framme och hade glömt bort mig, dom ville inte ha med mig. Så jag gick in i affären igen.
Helt plötsligt går jag runt och håller i Ida, min lilla systerdotter. Jag kramar henne för allt jag har och är livrädd. Det börjar komma folk från olika håll som ska ta Ida och jag springer runt i panik. Sen börjar folk försvinna och ja vet inte vad. Usch. var jätte orolig i min dröm hur länge som helst.
Ingen får ta min Ida!

Ska återgå till pluggandet. Ska äta med Jennie på stan sen, hon ska även låna en bok av mig. Inte träffat Jennie på typ en månad känns det som. Inte bra...

10.01.05

Jag lyckades med lite av de jag satte upp som mål för igår. Jag en film och läste ut min bok. Men plugg? Nej, det var inte min starka sida, och de är de aldrig. Nu har jag dock installerat Word på datorn - ÄNTLIGEN!

Så jag har gjort klart den lilla, men har fastnat, vad ska jag skriva om på den stora? Något som relaterar till skriftspråk eller ska jag välja något helt nytt? Skulle nog börjat med den här först, haha. Det är bra att vara efterklok.

Framått kvällsningen tänkte jag iaf ta en paus och åka ner till min syster, som vanligt alltså.
Blir ju kvar i örebro till helgen och får se när jag tar mig hem igen. Ska träffa Jennie, så vill ja gå ut också. Så ska jag träffa Michelle, vi har inte setts på huuuuur länge som helst, har ingen aning om varför. Men ska bli superkul att träffa henne igen. Sen nästa vecka har jag hemtenta, 14-15 jan. Så efter den lär man ju ta fira lite, får då är kursen ÄNTLIGEN slut. Och då börjar själva inriktningen, och så är de bara 1 och ett halvt år kvar tills de är någon pedagogik kurs igen, suck suck suck...


Lilla Lovisa (:

10.01.04

Fan va seg jag är på att plugga. Hatar mig själv ibland..

Jag har  iaf kommit en god bit på den LILLA uppgiften. SUCK!!!
Pluggade fram till ett idag sen åkte jag iväg med Martina, Lisa och Bella och åkte lite skrillor, var roligt men gjorde lite ont i fötterna. Sen åkte vi hem till Lisa och spelade svarte petter och lite poker, skulle kollat på film men Lisas lillasyster Lina kollade på film redan, hon såg ut att vara riktigt rädd faktiskt haha.

Nu har jag käkat pannkakor och tagit mig ett bad, jag får inte sova förens jag gjort klart min uppgift bestämt vad den stora ska handla om och sett minst en film och läst ut min bok. Så kommer min kväll se ut.


Idag på Olovsvallen

I lördags på hockeyn, längst till höger ser ni Ollas

Norra stå <3


10.01.03 - som alla andra

Tänkte göra en såndär som alla andra. Prata om mitt år som varit. Men vafan gjorde jag de här året?
Början av året bestod av praktik, snowboard och innebandy. Under min praktik kom jag på vad jag vill jobba med - barn. Och de var just de som gjorde att jag sökte till utbildningen jag går nu. Var även upp till Sälen och hälsade på Martina och compani som hade sin praktik där uppe.
Var ju även en del festande på våren, med studenten som vi kom allt närmre.

Fick en klänning sydd efter mina mått och precis hur jag ville ha den för första gången också. Sålde även biljetter till studentkryssningen som var i maj, som var förjävla roligt också för den delen. När för sommaren kom var de mycket utomhus som gällde. Stranden, bryggan hemma Mårtenstorp med Martina. Eller ja, Mårtenstorp va vi mycket i under hela sommaren. Vi festade, sov åkte båt solade badade allt gjorde vi där. Hade bara sådår jätte mysigt. Studenten var något väldigt speciellt, de var superroligt och klassen var ju den bästa så vi hade riktigt roligt.

Mitten av sommaren jobbade jag dagtid på bruket i ställdalen med ett riktigt roligt gäng. Vi busade runt och spelade kort när vi inte slet som djur. Fick under sommaren även veta att jag inte kom in i Göteborg utan i Örebro, vilket jag senare kom på var skönt så jag kunde fortsätta träffa min familj, som utökades i augusti med en liten Lovisa.

Skolan började med Nollning, redan på första festen träffade jag Jennie och vi klickade direkt. Hamnade i en asbra klass och vi är ett tajt gäng som träffas utanför skolan. Mycket hockey på höstkanten, Ollas skadade sig men kom tillbaka lagom till slutet på året. Såg även min andra stora idol i augusti, Marcus Allbäck.


Vad mer kan jag säga? de har varit, upp och ner men mest glada stunder, nya vänner och nya erfarenheter.


Sommar, sommar och sooooool. (och vattentålig kamera)

Jag och Ida, Moster och Gudmor till lill tjejen

Jag och min Määäääärta i backen

Frida och jag innan Solo och Afasi och Filthy, födelsedagspresent till mig själv

Micke och jag på studentkryssningen

Mickilili och Jag på studenten, hon är bäst!

Roligaste och mest klockrena utgången på heeeeela året


10.01.03

De va ju knappt så de va hockey jag var och kolla på igår. Tråkigaste och sämsta matchen på länge...
3 mål i första va de enda som man fick se, sen va de mest bara dåligt spel. Ibland lite bra från något lags sida, men inte mer än så. Sista två minutrarna på matchen körde Örebro utan ålvakt eftersom dom låg under med 2-1, Inge mål blev de, varför? Jocke Eriksson, de är därför... Sen vare nära att de blev 3-1 i öppen kasse men va gör puckjäveln, den snuddar stolpen och åker förbi, utanför målet.
Andra perioden var dock rätt underhållande, från klackarnas sida, lite battle blev de och de va roligt."De är vi som är Örebroooo" Nehe är de? haha vafan. "Vem fan vill bo i Örebro?".
Det är fan frågan är de, tråkigaste staden som finns jao..

När jag kom hem från hockeyn dela jag och pappsen på en pizza sen drog jag över till grannen och umgicks där med brudarna. Vi drog upp till två kocks, inte så kul. Hade roligast när jag kom hem, haha rolig. Ibland är ja bra störd asså.

10.01.02

Snabba bud. När jag kom hem inatt efter att ha varit hos Josan så frågade pappa om vi skulle åka upp till Ejendals idag. Gaaah plugga jag vet att jag måste plugga. Men kan inte motstå att åka upp till Ejendals och kolla krigarna. rysar av bara tanken. Leksand - Örebro. Borde bli vinst, örebro är duktiga på att göra mål, men också bra på att släppa in, DOCK har dom en nyvärvad målvakt som verkar vara vass. Men vinst ska de bli, och Jesper Ollas kommer ju göra mål. Det gör han alltid när jag är upp, peppar peppar!

Hade även varit roligt att kolla brudarnas första hemmamatch för året, men dam innebandy VS Ejendals krigare och Leksand? mhm, inte så svårt kanske.

Var som sagt hos Josefine igår, hennes lillakatt var cräjsi, har en superkul video på min nya telefon. Jag älskar min nya telefon. Vi ska åka lite tidigare så jag kan köpa ett skydd till den och någon mobilpåse som man kan ha den i när den ligger i fickan. Vill ju inte ha repor på touch fältet! eller någon annanstans för den delen.
Får se när jag får träffa Josan igen, hoppas på SNART!!!


En liten Ida som rev mig på näsan igår, haha!

10.01.01

Gott nytt åååååår. Igår kändes verkligen inte som nyårs afton, utan som vilken kväll som helst. Men hade roligt, var egentligen inte så jätte roligt men jag limma på ett leende och då blir allting bättre. Skrek en del märks de i halsen idag. Haha tror vi blev filmade också, jag och Martina. " VI ÄR KULLOR VI STÅR PÅ NORRA STÅ, DE KAN INGEN JÄVEL ÄNDRA PÅ" Hoho.
Dansa lite också, men satt mest och prata med folk och sprang runt och hade mig, såklart plockade jag upp krossat glas och ställde undan lite sköra saker.

Tänkte väl att ni skulle få se lite bilder, både från middagen med min familj och från själva festen, meeen jag har inte ens tagit upp kameran och kollat på bilderna. Jag har varit väldigt lat idag. Men har varit nere hos syster halva dagen, vi fick paj alá Torbjörn och massa andra goda grejjer och så umgicks vi bara.

Ska dra på mig lite foundation leggins sockor och så ska jag träffa min Josefine som är hemma en stund från Arboga dit hon flyttat.


RSS 2.0