10.05.27

Shit, idag när vi höll på med vårat strandprojekt, som typ är vårat slutprojekt för denna delkurs så hitta jag och Jennie det fränaste. Två allmäna klotmusslor, vi letade alltså efter småkryp i vattnet. Såg inte mycket ut för världen dom där två kloten, men vi la dom i våran lilla burk ändå. När dom legat där en halvtimme och vi satt och skrev en massa olika saker så fick vi se hur dom stack ut en lång slemmig vit sat och började röra på sig, har nog inte varit så fascinerad över någonting sen jag och jakob såg en annan creepy sak i vattnet i helgen när vi var ut med Elsa.

Denna delkurs vi håller på med nu har faktiskt varit underhållande. Dock har man ju fått lite ändrade uppfattningar om att klivar ner i vattnet men har man överlevt innan gör man väl det efter man lärt sig vad som bor där i sanden. Inte är det några saker det lever där heller.

Well well, igår skulle jag och Jennie gå ut på krogis, på Ritz rättare sagt. Hoffmeastro spela, men när vi stått i kön i ca 3 minuter ångrade vi oss. Inte alls våran stil på folk där. När vi kom fram i kön sa vi att vi ville dra och de fick vi. Drog till Pitchers istället, satt på uteservering och snacka skit i några timmar sen kom Martina Moa och Matilda förbi. Tog en taxi hem tio i ett, sen vare bara att gå upp vid åtta idag. Inte så farligt men känns i ögonen nu, speciellt eftersom vi satt i skolan till halvsex också. Haha tur att man har en grupp man trivs med iaf.


Nemo som jag hitta i Järleån, Tobbe hitta Frasse men tog aldrig bild på honom


10.05.20

Usch, kan fortfarande inte förstå. Tänker på hans familj och vänner, blir illamående av att tänka på hur dom har det, vill inte att någon ska behöva gå igenom sånt här. Dom flesta av mina tankar varje dag brukar gå till mamma. Hon finns alltid där, har gjort det sen dagen hon försvann. Men den här veckan har jag tänkt på Alexander, hans familj och alla hans vänner. Känns så jävla orättvist. Ett helt jävla liv framför sig, bara veckor kvar till studenten. Jag får dela våra minnen ensam nu.Men livet för oss andra fortsätter, tyvärr utan dig, imorgon är det fredag. Då får jag träffa Jakob och det är helg. Ska även träffa Johanna i helgen.

10.05.18

Idag lyssnar jag på Kelly Clarkson - Because of you och Jason Mraz - I´m yours. Kommer du ihåg när jag ville "göra slut" första gången, men ångrade mig? Då skickade du den låten till mig, långt innan den låten blev sönder spelad i radion, då var det våran låt. Jag kan peka ut platsen på idag, där vi stod. Och jag grät så mycket, frågar är ju varför jag inte kan gråta nu? Visst jag kände inte dig längre, men vafan. Du var min första kärlek. Den första jag pussades med i korridorerna på högstadiet, höll handen.

Fy fan Alex, du var verkligen som en bästa kompis när vi kände varann. Så jävla orättvist. Bebe, Pallesander vila i frid.

10.05.11

Ibland är skolan bara för jävla bra. Igår hade vi ute dag, var i Hjälmarsberg. Hur fint som helst var det, vi målade vitsippor i akvarell lekte lekar och grillade.

Och idag hade vi halvdag vid naturskolan, Åh där var det också hur fint som helst. Började med lite lekar och olika saker i skogen. Fiskade upp äckliga kryp ur vattnet gick en vandring i skogen. Påminn mig om att aldrig gå först i ett led vid vatten i skogen. Sket nästan ner mig när jag var en meter från en snook jävel, lite senare stötte jag på en till. Så totalt blev det fem stycken äckliga ormar idag. Men får väl sluta tycka allt är äckligt och läskigt.

Jakob har opererats idag, så väntar på att han ska vakna efter operationen och säga att jag kan hämta honom. Tänkte att han är nog hungrig efterom han inte ätit på hela dagen, så har handlat lite. Hoppas han är sugen på något av mina två förslag, antingen fiskbullar bacon och lingonsylt eller kyckling vingar ris med bea eller curry till. Känner mig faktiskt supersnäll och hoppas att jag tänkt på allt.


Igår i Hjälmarsberg, klassen grillar för fullt.

Gissa om det är min korv i bacon (:

Målar lite vitsippor (:

och här sitter resten av alla och målar dom också (:


10.05.04

Puh, vilken förmiddag. Först cykla iväg till Universitetet, i mina nya gummistövlar. Sen gick vi ut i skogen med kikare och glatt humör. Men jädrans så kallt de var. Såg iaf en hel del fåglar, allt från tofsvipa till en canada goose. Efter tre timmar promenad var vi tillbaka i skolan och då gjorde jag och tre andra från klassen en uppgift vi hade missat. Sen hoppa jag upp på cykeln och trampa hemått. Gjorde ett stopp på ica för att inhandla mat.

Nu ska jag kolla klart på beverly hills 90210, sen städa och diska. Sen laga mat tills min baby kommer, och så ska jag tvätta ikväll också.

I helgen blir det mys på torsdag i linde, mys med sushi och vin i kopparberg på fredag och mys i linde på lördag. Hur bra som helst (:


Hängmatta är livet!

10.05.03

Det känns verkligen att sommaren är på intåg. Solen skiner och det börjar bli grönt ute.

Blev inge speciellt Valborg firande, som vanligt för min del. Spenderade helgen i Lindesberg, men i fredags åkte vi till kopparberg och  kollade när Saga, Melvin, Ida och Lovisa gick i fackeltåget. Tog igen de i Lördags när vi drack lite och spelade tvspel. Måste ju säga att jag är typ grymmast på frågesport.

Har haft en riktig vårhelg annars. Varit ute mycket, gått på promenader osv.

Hur mysigt som helst (:

RSS 2.0