10.01.10

Åååh så trött jag är. Igår tvingade Jennie med mig på förfest. Åkte först upp till henne och drack ett glas vin, sen drog vi ner till Tybble där vi va på förfest någon timme innan Limousinen kom. haha, japp du såg rätt. Limousiiin.
Var rätt fränt att åka de faktiskt, vet dock inte varför vi gjorde de. Ner till Strömpis åkte vi. Dom va rätt stränga och kastade ut folk på löpande band. Jag hade rätt tråkigt därinne så drog ut.
Träffade två från förfesten som inte va från örebro och hade ingenstans att ta vägen. Vi gick till Burger king, jag såg Frida in action för första gången och så käkade jag en cheesbörgare.

Sen drog ja me dom där två randomsen hem. dom sov i min säng och jag satt på golvet och snacka på msn till 20 över fem, sen sov jag i tjugo minuter och vid sextiden drog dom. TACK! när dom drog la jag mig i sängen, kunde dock inte somna på en gång. somna väl tjugo i sju. Vaknade tjugo i tio, kunde inte somna om. Sen dess har jag legat i min säng. Men jag somnade om vid 2tiden och sov till fem, de va rätt skönt.

Tänkte visa lite bilder från igår men vet inte vart sladden till tonkefånen är

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0