Parken

Igår vart det Parken.
Var hos jimmy och jenny och firade Jenny först för hon fyllde ju faktiskt år i onsdags, grattis!
Så var vi där i någon timme, jag David Rapp LillRapp Och husets ägare såklart Jimmy och Jenny. Sen fick vi åka med pensionärsbussen till ställdalen för vi ville inte sitta trångt i taxin.
Åkte hem till Emma och Peter och förfesta lite mer där innan vi drog till parken.

Det var helt okej där och så fick man ju träffa en jäkla massa folk vilket var jäkla roligt.
blandannat Malin Kajsa Titti och Linn W.

Imorn blire skola, tåg själv på morgonen, ÖRK.
Psykologi och Samhällskunskap imorn, sen hem och fixa lite innan matchen.

imorn börjar mitt nya liv, hejdå läsk hejdå choklad hejdå allt ?
Önska mig lycka till !


Nora

Helgen började 11.15 i torsdags. på Kvällen var jag ute med gabrielle i några timmar.
Fredagen spenderades med Fritte och Bornis på stan en stund, köpte en så jävla snygg elemt tröja me love love love it.
sen åkte vi in till Elgiganten och micro och den där fritte affären och sen marieberg. köpte en lång tshirt på marieberg att ha på kvällen sen skjutsade dom ut mig till Nora.
Mikaela hade lånat sin fars hus, ( gryymt snyggt )
så vi var där 8 pers :) det var jätte trevligt så hann vi även ner till tivolit en liten stund. sen så skyndade jag och mikaela iväg och hämtade mina saker för jag träffade några kopparbergare som skjutsade hem mig . idag blir de tårta hos jenny

och pappa vann just tusen kroner på triss


helgen bjuder på kalas

Fritjof och Bornis är påväg in mot örebro och ska hämta mig för vi ska på stan sen marieberg.
Sen får jag skjuts till Nora, där jag ska grilla med Mikaela och compani i hennes pappas hus och så innan vi kanske förmodligen drar ut på stan och lite så :D

nej bäst att skynda sig lite :D

Föresten så hatar jag när jag får fel post ? förlåt ellinor karlsson, jag har fått din post :/ jag kommer med den snart, jag lovar.

skola

Massa nya kurser hej och hå ligger redan minus i dem vill jag ju lova :D jag ska ta det jag lovar. måste bara fixa så jag har uppgifterna på datorn .

Träning idag vi var 6 st på träningen, Tränare inräknad. men a-laget hade träning samtidigt så vi slog ihop killar och tjejer och körde lite match, såklart vann mitt lag. haha för jag gjorde ju såååå mycket.
Skavsårena kom tillbaka såklart. och har haft en äckligt blåmärke på knät sen förra matchen, sååklart får jag en boll rakt på de, men jag överlever.


Aa hej ska kila :)


sommar

Melvin

Bejbi melvin för någon vecka sen


Söndag

Igår kom Emma Lina Michaela Tobias och Fredrik ner till Kopparberg och hälsade på trevligt att träffa dem, vi tog en liten raggarrunda i byn.¨

sen åkte jag hem till Annika och satt där en stund med David Jenny och Jimmy.
Vaknade såklart tidigt imorse, så jag och David åkte till ica och köpte färskt bröd, sen åkte vi hem till jimmy och Jenny och käkade frukost på altanen i solen, jätte mysigt och gott.

Somna när jag kom hem och började kolla på osavslutningen men såg lite iaf . Kommer sakna OS.

Förövrigt är Usain Bolt KUNG.

Kanske ska tillägga att jag har kört lite mer än 15 mil med Davids bil denna helg, hur lyckades jag med det ?

Kopparberg

Igår hade vi lekdag med hela medieprogrammet, jag och mikaela fick leka med två tvåor och två ettor, var väl helt okej, men vafan hade jag gått i ettan hade jag ju döttx3.

sen började de ösregna så man var blöt igenom allt. kul.
Gick hem och väckte David så åt han och jag diskade sen åkte vi till Kopparberg och fick stressa satan för att han skulle fixa massa. jag hämta körkortet också :) sen hämta vi kajsa så fick jag köra davids bil till grängesberg för han skulle åka gokart, så tog jag och kajsa en sväng till grängesberg och käka pizza, pinsamt. haha
Sen vidare till ludvika en sväng sen hem till kopparberg och åkte och häls apå lite folk här och var, sen kom jag hem sa hej till pappa, tog volvon och åkte ner till syrran var där en stund sen ringde Rapp och Rapp och ville ha skjuts till ställdalen så skjutsa dit dom åkte till industriområdet och träffade Fritte Erik Marcus Rickard och Matjek.
Stog där med våra bilar haha ;D sen åkte vi runt lite men jag lämna bilen hemma och åkte med fritte en stund innan Rappisarna ville bli hämtade hämta dom, hem till Rapp och ska kissa, och kanske ta de lite lugnt då ringer David och Mattias och vill ha skjuts så skjutsar iväg dom ner till Mattias sen åker jag hem till rapp igen och träffar Johanna så åker vi lite bil och sen hem och lägga David i säng, lite full kanske :)


 MATCH IDAG !

bakis no more

kvällen igår vart lyckad, after all. började på mm baren och gick vidare till satin efter 10 någon gång, vi tyckte vi var där ganska tidigt men jäklar de var ju en massa folk där :P och de blev bara mer och mer.
Dansa arsle med Frida. hade helt enkelt skit skojj.
Sen av en hemlig anledning så blev man kvar utanför satin så man kom hem vid tre ungefär. Då vare bara att kolla lite os och sedan somna runt 4 tiden eller liknande för att vakna halv 8 och inte kunna somna om, när man börjar klockan 10 liksom, hur kul är det ?

Nu ska jag lyssna på lite snook och afasi och filthy, snacka skit med gabbs och mickilili. sedan hem till lägenheten.

student 09

yes yes yes, blir det första student festen idag eller ? iaf lite, kanske lite uteservering. Med Frida gull och hennes kompis.

Skolan var slö, som vanligt alltså. kom dit sa hej till nya mentorn fick bordsplacering schema busskort och dator sen fick vi gå hem.
Sen åt jag och Mikaela på Shanghai. Lunch Buffé och Cheescake till efterrätt.

bajbaj

back to school

imorn börjar skolan igen, ska bli skönt att få ordning på vardagen.
Nu kan jag ju inte säga att jag haft så himla mycket ledigt denna sommar men att jobba skift är då fan inte samma sak som att gå i skolan.
Blir förhoppnings vis en tripp till gymmet imorn också med Mikaela. saknar gymmet utta helvette, men det blir nog mest bara löpning för har konstiga känningar i mina armar, märkligt. Blir lugn träning dessutom eftersom jag kommer hem på Onsdag för att träna lite fotboll skulle jag tro. Peppa inför matchen på torsdag med dom vanliga 5 personerna som tränar.

Igår fick jag äntligen köra lite singstar igen, jag och bornis sjöng som aldrig förr. Och vi är ju såklart kung och drottning på de så om ni tror ni kan slå oss så äre ju bara att vi försöker.
Idag har jag tagit det lugnt, kollat på stackars Kallur har jag gjort. Oflyt är vad hon har.
Kollade även lite på tyskland - brasilien, heey Brasilien var bäst, hoppas dom vinner.

vart inge Degerfors - Örgryte idag, too bad. Hoppas alla som var där gillade att stirra på min Allbäck. Nästa år ska han ses i Örebro tammefan.

jaja nu väntar sängen och någon  ny spännande bok.


första dagarna med körkort

jag har varit i både nora och ludvika. även lite här och där i kopparberg och bångbro .

vilken jävla frihet

jag saknar tulle också, men han kommer på torsdag.
Hade match idag, vi spelade 0-0 mot sköllersta. En hemma match.

Igår var jag "fyllechaffis" Jenny Jimmy Rappen och Kim men halvvägs till löa fick vi veta att festen hade blivit privatfest så körde hem dom till byn och till ansans istället. Sen gick även jag och frida dit och tog oss en cider eller två absolut inte mycket eftersom man lär tänka på matchen idag.
Sen så kom faktiskt Jenny och Jimmy och kollade på min match idag, undra hur krya dem var. efter gårdagen då.


Nej nu ska jag återgå till lanet som är hemma hos Kimsan. hey hey


KÖRKORT

JAG KLARADE UPPKÖRNINGEN, JAG HAR KÖRKORT!!!!

jag ska åka till nora idag, sen har jag faktiskt åkt runt en massa i byn och så idag :D hihu. ja jävlar ja :p


ibland är man kung.

Nervösast i stan

japp Ludvika, imorn får ni se upp, då äre jag som är nervösast i stan :)

jag känner hur jag avlider lite varje sekund som går. skulle helst bara mysa med Tulle resten av veckan.

jaja ser ut att bli en rätt kul vecka iaf, trots ensamhet. Maybe Kräftskiva imorn hos tvillingarna sandberg och daniel. then match on torsdag and then if i can i will köra till Nora on friday to träffa Mikaela, ska fråga henne först och köra bra imorn också.


bajbaj

mysdag

vart en glidar dag igår, gick med David upp till Jenny och Jimmy, drack rövin åt ost kex och vindruvor och kollade på film.
Tulle ( fick veta idag att david kallas de av sina brorsbarn så jag tänker också göra det) somnade vid tolv satt i soffan och snarkade pratade i sömnen och höll med om allt vi sa. Gullig är han.

Så idag vaknade vi åt frukost, kollade på lite mer film åkte ner till syster fikade och umgicks med dom där nere. Åkte sedan till hans bror och hans sambo plus deras två barn Benjamin ( som fyller 6 imorn och fick lego av tulle ) och Cornelia. Fikade lite där där också och Tulle byggde ihop legobilarna. Tog ungefär två timmar, sen så köpte vi mat mös och sedan upp till Jimmy och Jenny en snabbis. Nu har han åkt till Göteborg och lämnar mig ensam i två veckor.

Föresten så spillde jag vatten på min telefon igår så kretsarna är helt mupp och sinnessjuka så kan inte ringa folk, eller jo en person och de är Zammy för han ligger längst ner i telefonboken, den hoppas lite som den vill. och kan inte skriva sms. får se om den blir bättre, kan iaf svara när folk ringer till mig. Om jag har luckan nere vill säga.

Nu äre snart dags för mig att sova för ska köra i ludvika imorn för på onsdag är en stor dag, lite smått scary faktiskt...

Ge mig en plattkatt och en lurvig hund ...

matchdag

Jag har match idag ? Roligt va ? är faktiskt peppad redan nu.

hade match i tisdags också, men de gick inte så jätte bra. Tur att vi hade kul på donken iaf.

I onsdags åkte jag med fritte kim och jeje ner till Robert och Louise och grillade, käkade kräftor och spelade sällskapsspel. Det var skit roligt och jag och fritte var bäst. efter kim och jeje vill säga.

i Torsdags kom David hem från göteborg så var med honom och åkte ner till syrran och torbjörn och lite så.

Igår slutade jag elva från jobbet då fick vi god tårta och sa hejdå till personalen.
Sen var jag hemma en stund tills jag följde med david och rapp ut till dammen / stjärnfors där joram camilla och andreas va. Så skjutsa David mig på Jorams Fyrhjuling, köp den? hihi

Sen på kvällen kollade jag och Dave på hancock, sjukt bra film.

Nu ska jag hitta på något, eller bara sitta här.

Jobb

Yeeeepsi, idag började jobbet igen. En vecka dock vilket är skönt.
Sebbis är elak och slår mig hela tiden, men han gav mig massage också för min rygg är cp igen så han ska få en snusdosa imorgon :) ( kanske han får de lite för att jag hällde vatten i hans idag (A) )

Seebi och Borne är tröga och okunniga, men det är kul att jobba med dem ändå.

Träffa Johanna och Frida idag, gosa med deras misse Benjamin - Benji Brolle - och snacka massa skit.

Får se vart helgen leder ? Pekar i mina ögon åt Borlänge - Falun men inte i pappas...
tråkigt, en kväll med brudarna hade inte setat helt fel.

parken

Kvällen började hemma hos jenny och jimmy där jag david och pontus fick god mat :)
Satt där och drack i några timmar innan vi tog taxi till ställdalsparken, dock var det inte så många personer där, och jag var yngst, men det gör inget för det var roligt ändå.
Vann saker gjorde jag också, slog david hårt i pilkastning, då vann jag en gul mugg. Gav den till David idag så han inte skulle vara ledsen, hihi. Sen kastade jag och jenny boll och jag vann en snickers, som blev min frukost idag.

haha men seriöst så har jag nog aldrig skrattat så mycket åt någon som försökt ragga, var riktigt roligt att se.
Tog bussen hem kvart över 1 typ. gick hem till david och kolla på killbill två och imorse kollade vi på en film med johnny depp, mums.

senare på dagen gick jag upp till byn och hälsade på Frida och Erik för inatt hittade dem en övergiven hundvalp som jag var tvungen att se, den var urgullig. förstår inte hur någon kunde lämna den helt ensam.
Ska åka ner till syster senare tror jag. Får se hur det blir, ska iaf träffa frida.

Vad gör jag ?


ansans

Vad hände igår då ?

Jo Åkte lite bil med Fritte och Bornis, gled runt lite, sen hämtade vi johanna och frida i bångbro så åkte vi tre brudar hem till dom var där en stund innan jag och frida drog till ansans. Det var helt okej där. Träffade även på förra helgens personer.

Så när ansans stängde drog jag och david med hem till jenny och jimmy som har ett gör snyggt hus, världens sötaste hund casper en plattkatt och en vanlig katt. mys med hunden vill jag lova :)

Så var vi där i några timmar försökte kolla lite på killbill 2 men gick inte hela vägen sen så käkade vi hamburgare också, skit gott. Sen vart klockan mycket så jag och David tog en promenix hem till honom. satte på någon film av tarantino och somnade, satte på filmen igen på morgonen, men såg inte så mycket då heller.

Så sen ville int ejag ligg akvar och sova vid 10 så på något underligt sett fick jag upp david, så fick han kola när jag spelade silent hill, de sög ju :P sen kollade jag på smala sussie, haha grym film, fan va rolig den var.


Nu ska jag duscha hälsa på vid syster och sedan ska jag grilla hos jenny och jimmy ikväll sen blire parken :D tjohej


örebro - beachen

yep yep igår drog man iväg till örebro för att skriva teorin, samtidigt i en annan del av sverige satt Frida och gjorde teorin. OCH vi klarade den båda två :D fett najs, hon med en poäng mer dock ;)

Uppkörning och halka väntar. inte så långt kvar, inte ALLS långt kvar :P

Min gårdag spenderades i Örebro i olika parker och diverse gräsplätter, på fik och restauranger, med underbara söta Michelle. och gissa vad ? jag käkade Sushi igår, nu jäklar. inte illa eller hur ?
hade iaf en görmysig dag / kväll med henne. och den 19 blire utgång ;)
Sov senare hos Mister, han va lite små knäpp och gick upp halv 7, men har man ett jobb så har man jag låg och drog mig till sju.
- Ska inte du gå upp snart ?
- Joooooo!
Så satt jag på soffan i en halvtimme innan jag gick till tåget.
sen hemma i Kopparberg vart de veckans rutin, åka till simskola sen ut till djäkens, var ju lite halvdåligt väder men varmt så jag brorsan melvin och roger låg där ute, senare kom elgiganten micke med sin son joel (görsöt) och hans flickväns brors barn Alva :) senare kommer också gällan och Hugo ( också görsöt) .
Badade lite idag med, sen när jag kom hem lagade jag mat till pappsen och sen sov jag i två timmar.
Nu tänkte jag åka ner till min syster, bara för att. sen ska jag träffa sötfulla frida och johanna :)

baj baj

RSS 2.0