Årets första dopp avklarat!

Liseberg va aewsome, men hinner inte skriva om det tyvärr. åkte jävla massa karuseller.
Håret är isatt men olika färg, ska fixa det. Lovar!
Igår fiskade jag med Martina Cicci och Valdemar (ciccis lillebror) vi fick en gädda, den du! Jag högg huvet av den med en yxa. Festade även igår, började vi tolv på natten och kom hem vid 5 imorse.
Sen elva idag har jag legat ute i solen med martina, vi har legat på min gård men mest har vi suttit på grannens brygga och kollat hur dom bara blitt fullare och fullare, hälften är nog däckade snart när vi ska gå över och börja dricka!
Har även badat, tror faktiskt alla som var där tog sig ett dopp i de 15-16 gradiga vattnen, men värt var det!

ikväll blir det Löa med en massa folk, hoppas på en kuuuuuul och lååååååång kväll. Även om jag typ sovit fem timmar suttit i solen hela dagen och är hur trött som helst. Sova får jag göra en annan gång, för om en vecka har jag redan tagit studenten!

hejdå dator hejdå internet

Måste göra en liten slutbloggning för den här veckan idag. Ska nämligen lämna in datorn i skolan för att få den rensad från allt, ALLT! Så jag kommer inte ha dator förens på måndag kanske. Har ju en stationär hemma, men vem orkar starta den?

Jaja iaf, har lite att göra de kommande dagarna.

Fixa naglarna - Onsdag
Göteborg - Torsdag
Sätta i löshår - Fredag
festa festa festa hela helgen lång ? Hope so!

Nästa vecka tar jag studenten? Känns helt sinnessjukt!

fult väder = inte stadsparken

Blev ingen grillning i stadsparken och jag fick bara g i religion för min jesus analys var för dålig....
Meeen, det blev däremot grillning hos Zijad, efter att jag och Mikaela stressat på stan och på ica maxi och hämtat upp Michelle. Var ett gäng hemma hos Zijad faktiskt, det var riktigt roligt. Satt och prata om galna saker som hänt genom åren vi gått ihop. Lärare som varit blåsta och läskiga och dom som varit bra.
När vi kände att vi inte orkade vara ute längre trängde vi ihop oss i Zijads rum (trängde och trängde, hans rum är mycket större än min lägenhet) ) kollade Crank 2, eller heter den så? haha. Kollade iaf på den, och den var väl helt okej.
På hemvägen hade vi fått sällskap av Philip och Joakim i baksätet, och Fille? Hur kan man inte hitta hem. Vi irrade runt lite här och var, på pilängen blandannat innan vi hittade hans supersnygga hus. Sen iväg och köra lite mer konstiga vägar för att komma till Wadköping där Joakim bor, sen blev det min tur.

Hoppas att Mikaela kör lugnt hem, blir faktiskt lite orolig när de är så mörkt och mycket djur på vägen.

Nej om man ska sova snart, ska ju fixa naglarna imorgon kvart över tio. Sen till skolan och fixa med flaket. Jag tycker det ska stå " det var ju kul " på ena sidan, sen kommer jag inte ihåg vad jag ville att det skulle stå på andra sidan. Men iaf. 

Vet ni vad? Jag kommer faktiskt sakna min dryga klass (:

Färjan 2

Igår satt jag och kollde på Färjan samtidigt som jag la över bilder till externa! Så kommer pappa och sätter sig på soffan.
-Kollar du på färjan?
- Aa. ( tittar ner i datorn)
- Men duuu, där gick ju Jonas och Henke förbi.

Jahopp, haha ringde martina direkt, dom kan ju spola tillbaka på sin tv, och man vet ju inte riktigt om pappa skulle ha rätt. Men se på fan, det hade han. Nu sitter jag här och ska egentligen stå vid tåget, men gud vad jag är lat, tar en buss kvart över 10 istället. Då kommer jag till skolan typ precis när jag ska vara där. Har iaf letat upp klippet på internet, man hör verkligen långt innan att dom kommer på skrattet!

hahahaha.


Nej om man ska ta och chilla lite, plocka ur data väskan och sådär, undra om jag orkar lämna in datorn idag?
Ikväll blir det grillning i stadsparken 17.00 med klassen. Ska bli riktigt roligt!

Vilken sen kväll det blev

Uj uj uj, vilken sen kväll det vart idag. Martina skulle ju färga mitt hår, men hon vakna vid nio! Bra tjejen ^^ 
 
Hon kom iaf hem till mig efter nio någon gång, så gick vi ner till bryggan och färga mitt hår och löshåret, men med toning alltså. Men tror inte håret mådde så bra av de, tråkigt. Nu har jag väl förstört de också!

Nej fy, måste nog gå upp till sängen nu! Tänkte gå upp tidigare än vanligt, eller jag måste de. Måste packa och ha mig imorgon innan jag åker iväg till örebro tills på fredag. Jag är jätte festsugen, ge mig ge mig ge mig fest !


Jaaag tar den

Idag stog det frukost och brännboll i stadsparken på listan!
Började med att SMHI lurade mig, strålande sol stog de igår, var mulet men eftersom dom sa att de var strålande sol i örebro så jag satte på mig en klänning och en kofta. Inte var det sol i Örebro när jag äntligen kom dit iaf. Tåget var inställt imorse och det skulle komma en buss, men det kom ingen. Så jag tog med mig Kajsa och Bella i bilen istället. Träffade Mikaela i stan och traskade ner till stadsparken.

Käkade frukost och sen var det dags för brännboll, Bergatrollet var ju inställda på att spöa Bytingen i år igen. Meen nehe, vi fick spö. Men kul var det, och en gång räddade jag hela klassen. Gick upp på stan med några från klassen och traskade runt lite innan jag skjutsade hem Mikaela till Nora. Väl där så traskade vi runt lite, hon visade mig vart hon jobbade och sen gick vi och tog oss en sallad. Älskar att plocka ihop min egna sallad. Sen kom hennes karl Jimmy och vi tittade när han käkade noraglass! Sen var det bara att skynda sig hem, träffa Filip en sväng och sen kom syster Ida och Saga, efter en stund även Martina. Sen var jag och Martina upp till ica och köpte hårfärg, hon ska färga mitt hår och så ska jag försöka hinna färga löshåret.

Har massor att göra för tänker nog lämna in datorn imorn, har tydligen naturkunskap imorgon. Men smiter nog iväg lite tidigare för att grilla med klassen, kanske ta ett glas vin också?
Förresten så fick jag veta att jag fick VG i naturkunskap och mediekommunikation! Men dock så tror jag att jag får ett IG i matte c, Fredrik hade mailat mig idag, de är inte kul!


Lahall, DK och Strumpan

Biggan och Jocke, två av dom bästa lärarna

Min sallad (lite omrörd)  - pasta, sallad, gurka, tomat, feta ost, majs, sparris(?) och svamp

mmmmmm va länge sen!



Guuuud så bra, hur länge sen vare inte man lyssnade på den här låten liksom?

Gårdagen var lyckad

Kvällen började med att göra sig iordning hos Martina, sen hem till Cicci där vi satt och föra lite. Pratade massa sen kom Gabriella förbi också. Sen kom tjoffen och skjutsa upp oss till Hammarbäck. Det var jätte trevligt där, bra blandning på folk. Drack buckets, hinkar me drinkar. hö hö det rimmade. Pratade och skrattade massor, Malin Melin kan vara den roligaste personen att festa med.
Sen fick jag en present av Pobin som varit i thailand

haha en såndär söt tuctuc grej, en såndär taxi som finns i thailand.

När jag kände att det var dags att gå hem gick jag till Johanna på gärdet, behövde prata av mig lite kände jag.

Idag har jag träffat Martina och Cicci suttit i solen och var nyss upp till brorsan där jag fick en beundrare, lilla Hugo! Så söt så. Nu ska jag chilla, eller kanske sova. Vart tog den här helgen vägen? Har hänt sjukt mycket saker och dagarna känns otroligt långa, ändåså har helgen bara försvunnit.

måste duscha, vill chilla!

Okej, jag kanske inte MÅSTE duscha just nu, men klockan är fan rätt mycket och jag måste göra mig iordning och hoppas på att Martina har tvättat klänningen och väcka henne också!

Martina ringde när jag hade ätit frukost, vi skratta åt allt som hände igår och gick ut på en promenad. Gick runt lite på byn, och vem ser vi? Loka Janne, han lever. Han blev brutalt misshandlad för några dagar sen, och igår smet han från intensiven. Han är blå på hela skallen, halva ansiktet på bröstet och på ryggen. Loka Janne kommer leva för alltid, vem överlever av att någon hoppar en på huvet, ligger på intensiven och sen rymmer för att gå på systemet i Kopparberg?

När vi gått klart åkte vi ner till Sis, tredje dagen irad att vara barnvakt åt Ida. Somnade lika sött som vanligt, hon är väl för gullig. Älskar att Martina lärde henne whaaaat up. Ja Ida är 7½ månad och kan high five! Hur grymt är inte det?

Nu har jag varit hemma typ en timme, jag och pappa käkade nyss grillat ute i "uthus-vindskydds-rummet". Nej om man ska kolla på Girls of the playboy mansion och sen duschar jag. Låter som en superbra plan.

Saga och Ida i början av veckan, mina fina flickor <3

Maten för dagen, hur gott som helst. POTATISGRATÄNG<3

snart käka frukost

Ska snart äta den bästa frukosten jag vet, hårda mackor eller limpmackor med rödbetssallas och julskinka. oj oj oj, min syster gjorde iordning en julskinka häromdagen, och de ska bli så himla gott! Pappa fick åka upp och handla nu på en gång när jag handla så jag kan äta de!

Igår var mest en stressig dag, vakna 10 (seeeent jag vet) vid 11 var de sol sen ner till elin sen till brorsan vara där ett tag sen skjutsa han och melvin till station. sen barnvakt åt Ida och sen handla mat till Lucy sen åka upp till henne. Lucy som förresten inte svara på mina sms igår, så när jag käkat min frukost så ringer jag och väcker henne!! Sen på kvällen så var jag med märta cicci och compani och drack lite. de va najs (:

Nej du, idag blir de chill och grillat och sen partaaaaaaaaaj ikväll!

röd och ledig dag

När jag kom hem från ställdalen åkte jag ner till min syster och var barnvakt åt Ida. Synd att det inte funkar att lägga över bilder från telefonen annars hade ni fått sett världens sötaste bild.
Sis berättade att Ida var trött, sa att hon nog skulle bli gnällig osv. Ida satt och lekte på golvet och sen trilla hon omkull när hon försökte dra i en filt, där la hon sig och fnissade lite så klia ja henne på ryggen. Då tittade hon på mig med världens flin sen sov hon. Gud så sött det var. Sen vakna hon dock efter en knapp halvtimme, täppt i näsan som hon var. Då blev det inga glada miner, lite glad blev hon av gröten jag gjorde, tur var väl det.

Nu är jag med Frida och Joakim, kollar på film. Men jag har som vanligt svårt att slita mig från datorn.


Hur gott som helst, om man bortser från grädden!

Lucy ägde mig på trummor och gitarr

Haha gick lite överstyr när vi sminka, marie antionette?

Frida och Joakim tittar på filmen (:


 


Godmorgon

Usch usch usch vilken hemsk dröm jag hade inatt. jag drömde att alla studenter från örebro var samlade på samma ställe typ, sen sa någon att om 45 minuter ska ni gå ut. så ser jag att jag har min aprikosa klänning på mig och fula skor och massa, blir helt förstörd och tvingar med mig Mikaela hem till lägenheten. Lyckas ta på mig klänningen men glömmer skorna, vilket jag kommer på när jag är framme vid slottet igen. Usch, inget får gå snett den dagen, inget!

Drömde massa mer och vaknade halv 9 och låg och halv sov tills Frida ringde 20 över 9, då kände jag att det var dags att väcka Lucy, vi gick upp och käkade frukost på en gång. De var sjukt gott med mackor för en gångs skull. Nu för tien äter jag bara mjölk och flingor, skulle kunna äta det till middag också.

Ska väl snart ta och bege mig till kusin Maria och kolla hur hon ska se ut på sin bal och sådär. ska bara få igång den där förbaskade gröna 242.an...

Lägger in lite bilder från igår kväll senare idag !


I ställdalen

Sitter hemma i Lucys andra hem, hur fint hus som helst verkligen. Vi har gjort fruktsallad och käkat jordgubbar, hon käkade grädde också, hur äckligt är inte de hihi.

Har haft en riktigt mysig kväll med skratt och guitarhero, spelat trummor har vi också gjort. Och jag har sjungit en låt också. Käkade nyss lite kvällsmat, mackor och stekt ägg. Nu ska Lucy spela någon låt till sen ska vi lägga oss, orkar inte åka hem i en bil som jag knappt fattar hur man kör, vadå tjoken liksom? mhm, aja hoppas jag kommer härifrån imorgon. Är verkligen mitt ute i skogen ;D

Nej, tillbaka till att gnutta på tvn, som förövrigt är skit stor!

The Hunt

Det hände massor med saker jag inte trodde skulle hända idag. Filip ringde och var lite upprörd över att jag och hans mor pratat på facebook om hans stökiga lägenhet " jag har faktiskt diskat och städat". Men det hade jag svårt att tro på, så var ju bara tvungen att gå över och ta reda på det. Innan jag traskade iväg dom 20 metrarna så kollade jag postlådan, där i låg mitt löshår, dock var det inte samma färg som mitt hår, ska följa med pappsen ner till elin på fredag så får hon kolla på det tänkte jag.
Jo iaf, så sitter jag och filip och pratar, han berättar vad han ska göra i sommar och såvidare och så ringer bornis.
Han var i kopparberg och skulle hem men tåget gick inte förens nästan två timmar senare, så han fick följa med hem till mig och sen kolla när jag gjorde rent utemöblerna, sen satt jag han och flipsen och prata lite innan jag körde hem Bornis.

Sen har jag hunnit med att sova middag också, Lucy ringde dock och väckte mig. Vilket iofs var bra, annars hade jag sovit tills pappa kom hem. Pappa kom hem och då var det snabba bud, lära mig köra gröna volvon? vilket ansvar. åkte ut och "övningskörde" 242an. gick relativt bra, så nu har jag bil tills ikväll för pappsen ska till örebro, han kommer hem imorn. Och sen får jag väl ta den upp till Maria på Torsdag om han kommer hem sent.


Jag när jag var som fräschast !!

Vaknar som vanligt innan åtta

Mhm, gud så tråkigt de är att vakna innan åtta och vara jätte trött men veta att man inte kan somna om. Har kollat på tv hela morgonen. Pratar med Dea på msn, så säger hon att Mats varit med på tv imorse, varför kollade jag inte på nyhetsmorgon för ? Tänk vilken chock jag hade fått.
http://tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1006521
Där har ni länken, mats spelar trummor (:

nej, man kanske skulle ta att göra något vettigt. Torka av borden ute vid bryggan eller något liknande. Tror jag ska följa med och hämta Sagan på dagis idag, läskigt. Nu lär ju dom flesta glömt bort mig, ska väl skriva ihop ett papper och lämna in också. Om vikariat alltså.

Mikaela skickade lite bilder

Mickilili skickade lite bilder från kryssningen! eller ja nu skickade hon bara på mig. så de får ni se så länge.


Idag har jag hunnit med min sista lektion på JB träffat Märta och Lucy. Mycket bra dag, även om jag är seg och trött, tror  jag måste käka lite mer järn eller något. Efter Desperata blir det sängen. Imorn blir det slappa, lucy och sen på torsdag ska jag prov sminka kusinen Maria och testa fläta hennes hår osv inför hennes bal, känns som en stor grej. De är jobbigt, för det är inte min grej att göra sånna saker.

Meeeeen tillbaka till Betty !

Världens bästa start på en dag

Vet ni vad ? jag träffade min matte lärare Fredrik imorse. Och vi pratade lite om matte c kursen.
Satt och prata i tio minuter eller så sen sa han "Du har G i matte C" när jag gick därifrån höll jag på att börja gråta. Förstår ni min lättnad? Sprang iväg till Media huset och berättade för Biggan och compani. Dom blev också jätte glada. Nu jäklar!

Fy fan vad jag är glad.
ÅÅHÅÅAÅHÅÅHÅHÅAÅHÅHÅÅA

Jag är fan bäst är jag :D

Helt slut

Oj oj oj, vilken resa.
Kom till sthlm vid fyra halv fem i lördags, fick vänta till kvart över sju innan vi fick gå av båten! Tråkigt att vänta men iaf, kom på båten rätt snabbt, skyndade iväg till middagen och träffade Naturkunskaps killarna. satt med dem och käkade, rätt god mat var det iaf. Mikaela vart som galen i laxen, haha!
Efter det blev det Tax free. lite jobbigt att jag köpte en stor flaska sprit som smakade skit och lämnade kvar den och när jag gick av kollade dom inte ens väskan.

Började dricka lite i hytten innan vi drog till dom andra, satt där. Sprang runt, missade speed datingen tyvärr. Blev pruttfull på natten och vi dansade och dansade. Höll ihop riktigt bra jag och mikaela, trodde faktiskt att vi skulle tappa bort varandra hela tiden. men det gjorde vi inte. dansade som fan med stekarn Fritte. haha.

På frukosten var jag helt väck, kommer inte ihåg att jag tog mat men hittade en bild på telefonen på mina tallrikar. Det var ju inte lite mat, lägger upp kortet när de funkar att lägga över till datorn. haha träffade iaf två killar där, satt och snacka massa skit och hockey och så sa jag visst till den ena när han berättade att han var fbk.are "Jag pratar inte med fjoller" hahahahha. Gud jag döör. jag har aldrig i hela mitt liv sett två personer skratta så mycket åt mig, men kul att man kan göra någon glad. Gick ut med dem på däck och kollade på Finland också, det var ända gången jag var ifrån Mikaela. gick hem till hytten och la mig och sov, vaknade såklart som vanligt Toan dirr! tråkigt att inte kunna dricka dagen efter men iaf.

Haha de har varit jätte roligt och jag längtar inte tills bilderna kommer upp. haha jises!  aaa, kryssning ska de bli igen, det löööövar jag er. Förresten så kollade dom inte leg någongång.

KRYSSNING

Snart bär det av på kryssning, är lite trött eftersom jag vaknade så tidigt. Meeen de är ju jag, så vad hade man förväntat sig! Hade fått sms från Martina när jag vakna, hon har spytt hela natten. Hallå, Martina :( jag vill ju ha med dig på kryssningen. Det här är verkligen ett minus, men det blir väl kul ändå, förhoppningsvis:( åha :(

jao jao, ska väl hoppa in i duschen, Fritte kommer vid tolv tiden och då lär jag ju vara påklädd och såvidare.

JAJA, VI TAGGAR ÄNDÅ. Krya på dig Märta :( <3

Nationellt prov och JB-gala

Usch provet gick verkligen inte bra, men tror inte det gjorde det för någon så jag är inte själv iaf haha.
Efter provet åkte vi upp ett gäng på stan, satt i solen och chilla. gick en sväng till stadsparken, det är verkligen underbart väder idag.

Sen blev de att traska mot stan för att möta Mikaela. Hon och jag tog oss iväg till en Kina restaurang jag glömt namnet på, tog en mix när man får blanda två maträtter. blev en kyckling wok och friterad fläskfilé med ris. Helt underbart gott, så jäkla länge sen jag åt kina!
Malin mötte upp oss och vi drog iväg till Film staden där JB galan hölls. Var i sal 1, alltså den största och de var jätte roligt att kolla på snutter från filmer, jubla fram vinnare i olika kategorier. JAG TAR DEE - hej du har ringt fel. Absolut bästa i filmen Katt katt katt. måste leta reda på den och lägga upp den här. Jag och Mikaela satt kvar och kollade när galan var slut, då fick man se alla filmer. Vi kollade tills våran film visades (och nej vi fick inga pris, kanske var för att vi gjorde en typ av musikvideo) Efter filmen skjutsade Mikaela hem mig och nu sitter jag här, tror jag börjar bli hungrig. Redan? mhmm, de är nog bara för att jag vet att jag har apgod mat hemma.

Ikväll blir det nog lite mys med Gabrielle. Tagga inför kryssningen imorn! Dock skulle jag vilja vara ute nu i de fina vädret, men de är som det är, ska kolla mina program nu.

Mat mat mat mat matmatmatmatmamt

Idag när jag skulle åka från skolan så frågade jag victor om skjuts, men kalle skulle upp på stan så kunde åka med honom. skulle ta 20 minuter. Ungefär en timme senare hade vi fortfarande inte åkt, så jag tog mig i kragen och åkte buss med Gabrielle och Nisse istället.
Jag och gabbs gick en supersnabbis på stan, köpte strumpbrallor till kryssningen. Sen in på ica, dels för att köpa lite dryck och så för imorn till nationella, och så köpte jag in så jag kunde göra min favorit mat som är en vegetarisk gryta.
Och den räcker så jäkla länge också, vilket är bra. Om jag inte äter mig mättare än mättast och fortsätter äta, men ska försöka att sansa mig.

tre saker är i den som jag älskar. Zucchini vita böner och feta ost.
Ni förstår inte hur gott det är, tack Gabrielle som bjöd mig på de här på alla hjärtans dag för ett år sen.

Förresten så gjorde jag klart allt i skolan idag, så nu är de nog bara naturkunskap och religion jag behöver gå på, vilket är suuper skönt. tycker dock vi ska slippa de lektionerna också, men jag får nog inte min vilja igenom.


en jävel på kärlek

Blev inte så mycket matte gjort i skolan idag, tyvärr. Motivationen har sprungit i från mig nu efter flera års pluggande av matte. och nu när de är så konstiga saker. När kommer jag använda logaritmer igen?

Satt och prata med Tommie Anton Marcus och Fritte halva lektionen istället. Har så roligt med dem, liknande humor.
Sen har Gabrielle även hunnit locka mitt hår så jag kan vara lite lockig imorn på JB galan när min grupp får gå upp och ta emot massa priser, kan ju alltid hoppas. Malins hårda jobb måste belönas. .


Lyssna och njut på den här en stund, då blir ni ltie glada (:

Saga har opererat sig

Sis ringde för ett tag sen, idag har Saga genomgått sin operation. Hon hade som en boll "bakom" näsan där de samlades bakterier och snor som gjorde att hon ofta var förkyld (typ jämt) och att hon pratar genom näsan, som typ kallas att man är Nasal.
Tydligen hade hon suttit och betett sig väldigt roligt under tiden hon blev nedsövd, eller ja hon hade fått dricka något starkt. haha, önskar att dom hade filmat det. Sis sa att hon betedde sig som att hon var väldigt väldigt full " Pappa har två huvun". haha ååh, min lilla Saga. När jag kommer hem nästa gång kommer hon alltså låta annorlunda, ska bli spännande.

Skolan idag var förresten ritkigt seg, jag tappade all vilja att plugga. Och allt ska vara inne imorn. Blev att man kollade på några av JB filmerna. Är ju JB gala nu på Fredag, efter Nationella provet. Minglet börjar vid kvart över 12 tror jag. Och provet börjar vid 8. ska nog gå bra. Måste dock ta tidigare buss in, men ska nog lyckas med det också.

Jaja, tillbaka till pluggandet. bara 2½ grejer kvar i samhäll, och sen fortfarande den där sablans frågan i naturkunskap.


Saga plutten


Namnsdag - Linn och Linnea

De är den 13 maj och idag har jag namnsdag.
En viss H.Erlandsson väckte mig med ett sms imorse, med ett grattis på namnsdagen sms.
Haha nej förlåt, jag var bara tvungen. Hoppas dom flesta förstår min ironi.
Har även hinnut få sms från Elin, min frisör och från Fritjof. Så nu känner jag mig dålig. För jag grattar aldrig folk på deras namnsdagar.
Jag har iaf sovmorgon idag, Frida kommer vid 11 och hämtar mig. Känner faktiskt att jag har ganska mycket tur, åker knappast buss varje dag till skolan. och dom senaste två veckorna tror jag att jag åkt buss hem en eller två gånger. Mikaela skjutsar hem mig nästan varje dag, hon är jätte bra.

Nej, ska göra klart min genetik uppgift har bara en fråga kvar. Borde gå rätt fort.

bilder från telefonen

Tänkte lägga upp lite bilder, som jag aldrig gör här. För nu har jag äntligen lagt över bilder från min telefon.

student klänningen

När jag och Lucy lagade god mat och åt den på balkongen

Torbjörn och Saga på valborg, hur gulligt som helst!

Michelle och Lisa innan utgång

Första bilden är från grillningen i Bångrbo
Andra är från sista Leksand matchen jag var på
Tredje är från en dag i backen
Och fjärde är på Afasi och Filthy, min födelsedagspresent till mig själv!


regn och solsken på stan

Dagen började med solsken, gick till bussen rätt tidigt. Men gick i lugn takt så tog sin lilla tid att komma dit.
Började dagen med religion, jag och Mikaela redovisade Bönen inom Islam. sen lyssna på resten av klassen. Sen hade vi betygsnack med Nicko. Jag ligger på VG i kursen, då för att jag deltagit på alla lektioner och gjort den enda uppgiften vi gjort skriftligt. Nu ligger typ allt på Jesus analysen, antingen stannar jag kvar på VG eller så sänker jag mig till G eller så får jag MVG. Hoppas som fan på VG iaf, så jävla hård borde han inte vara.

Sen var det dags för Naturkunskap, redovisning där med men inför mindre grupp. Jag Gabrielle Jennifer och Robin, perfekt grupp. Jag hade ju skrivit om Ecstasy, men de var roligt att höra om de andra ämnena, Diabetes Graviditet och Stress. Sen gjorde vi lite Evolution, men blev mest massa skitsnack och pepp inför studentkryssningen som är på lördag. Ska tydligen förfesta ihop vi naturkunskapare. Men både jag och mikaela tros dissa våra mobil telefoner, lycka till att få tag i oss. Fulla kastruller på G!

Efter skolan drog jag med Mikaela och Jimmy upp på stan. Kollade igenom tusen skoaffärer, ingen hade vad som passade. Mikaela hittade även en tid för att sätta upp balfrisyr, awesome! Dock var det dyrt, men är man ute sent får man ta vad som fås. Letade klänningar i tusen affärer också. Tillslut hittade jag vad jag ville ha. Tubtopp med stretch uppe vid brösten. Blev 3 sånna, en vit en gul och en ljusorangenågonting. sen blev det även en svart klänning, också tub men med lite knappar och fickor var det också på den. Kommer bli perfekt till kryssning men även till andra fester.

Det är ungefår den där, men svart. sitter såklart helt annorlunda på mig, men de förstod ni väl ^^

Nu ska jag käka lite kräm, sen ska göra lite samhäll tror jag! Glömde ju bort, har sovmorgon imorgon, hur skönt är inte det?


Dags att sova?

När jag vet att jag ska vara i örebro hela veckan blir jag slö. Jag behöver inte oroa mig för om någon mer ska åka hem med det tåget jag ska och såvidare.
Enda sen jag kom hem från skolan idag har jag bara velat sova. Så att det ska bli morgon dag.
Imorgon är det religion, ska ha redovisning. Vad nu de ska vara bra för. Sen äre naturkunskap också. Redovisning där också. Vad händer?

Och Sandra, its payback time. Vart fan får alla sinna fördommar ifrån? blir så trött, jag är inte sån! Faktiskt.

Klassråd

Malin öppnade just dörren och sa att vi har klassråd, sitter i ett grupprum lite för mig själv och har gjort de sen imorse när jag kom in. Åkte in med Annsofie. Slapp tåg och buss, mycket välbehövt. Gjorde klart Jesus Analysen nu på morgonen, vilken grej. Hur skönt känns det inte nu liksom, helt jävla underbart.

Igår träffade jag syskonen och sa hejdå till dem, ska ju inte hem på hur länge som helst känns det som.
Sen åkte jag till Johanna och satt där i röken, sen kom Luci (Lucinda) och jag hade brått hem och vi var tvugna att gå över till Penki med bröd och sådär. Det blev att vi satte oss nere hos henne och snacka en stund. Haha, vi satt som små tjejor och fnissade och hade oss.

Nu ska jag gå in till klassrådet. sen göra klart naturkunskapen, för att sedan bita i Samhäll.

Avslutning för kyrkansbarntimmar

Igår när jag vågat väcka Lucinda så käkade vi en baota frukost, sen åkte vi upp på byn så var vi ute på en låååååång promenad med Ida. Det var jätte mysigt, sen när hon vaknade satt vi och gullade med henne.

Åkte hem så fick hon kolla på Twilight igen, lovade henne det igår kväll. Samtidigt som jag gjorde lite Jesus analys.
Skjutsade hem henne efter det så åkte jag ner till syster, en snabbis upp på byn och skjutsa martina, och sen ner till Sis igen. Var dä rätt länge och flätade sagas hår och sådär så hon kan vara prinsessa idag.

Gick och la mig super tidigt, läste massa ur boken och drömde konstiga drömmar. Som vanligt

Idag ska jag upp till Malmtorget och träffa syskonen plus barnen, det är avslutning för kyrkans barntimmar och det kommer en mini circus dit. Ska nog träffa Cinda en sväng också.

NÄSTA HELG ÄR DET STUDENTKRYSSNING. måste komma ihåg att skriva ut mitt kvitto goood dammmettt.

Godmorgon Lördag

Gårdagen spenderades med Lucinda, vi kollade på twilight. Jaa igen, vi hade köpt massa godis och mös med det, snacka skit som vanligt och hade allmänt trevligt.
Somnade runt 1 kanske, vaknade vid åtta med fruktansvärt ont i ryggen. Så hon ligger kvar i sängen och sover, känns elakt att tvinga upp henne vid 8 när hon inte är en morgon människa. Dock om det hade varit sol hade hon varit uppe för länge sen kan jag löööva er.

När jag gjort klart samhäll ska jag nog väcka henne, eller ja jo jag tror det. Har ju litet problem med att väcka personer, den enda jag kan väcka är märta, men hon har en tendens att tycka nio halv tio är förtidigt.

Förresten så drömde jag att jag var gravid inatt. I drömmen så satt jag och drack cider, när jag reste mig upp märkte jag hur stor min mage var och vart jätte ledsen, för jag hade tydligen fått missfall förut. Har aldrig drömt att jag vart gravid förut så det var en konstig dröm.

Tillbaka till samhällsboken!


städa diska åka tåg

Vaknade halv nio imorse, hrmf jag som ville sova ut.
Gick upp på en gång och bädda ur sängen och plockade ihop tvätt så pappa kan ta med de till kopparberg när han ska stanna förbi min lägenhet ikväll.
Sen blev det frukost disk och städning, även pyttelite plugg. Känns som jag går emot mig hela tiden i den där jäkla analysen, men får jag ett g så nöjjer jag mig, religion var ingen höjdar kurs, beror nog mycket på läraren..

Åkte med 12 tåget hem, vilket var skönt. Nu har jag precis lagat mat, plodpudding och ätit de. Ska ta tag i lite samhällskunskap, något måste jag få gjort idag.

plugg. nya rör. hockey

Nej, usch. har inte blivit mycket pluggande ikväll. Skyller det på Mikaela som gav mig twilight. Andra gången jag såg den nu, den är bra. den är riktigt bra. tihi, synd att boken är bättre. även om jag bara läst 150 sidor.

Skulle få skjuts hem av min nya taxi idag, men jag var seg och andra skulle åka med så han åkte, ja inte utan att säga det såklart. Så jag satt i skolan och snacka lite skit, sen ringde taxin och kom tillbaka. Åkte med honom ut till Marieberg  och sen skjutsa han hem mig.

Kom hem kollade filmen gick till ica och köpte en sallad. Pluggade sådär slött när man egentligen inte gör någonting, mest bara sitter och tittar på dokumentet.

Frida ringde mig och bad mig följa med och sola, det var dock nya rör i solariet så mina vader blev lite stekta. Men känns alltid skönt att veta att man får lite färg i alla fall. Ligger och kollar på hockey nu, ska väl lyckas skriva lite mer på min jesus analys, sen lägger jag mig och sover. Orkar nog inte skolan imorn, så städar diskar och gör iordning i lägenheten sen åker jag hem.

Bjuder på en gammal goding som vi skrattat åt idag (:

skolan och matte ångest

Dagen började vid halv åtta, underbart att få ta sovmorgon. Victor kom och hämta mig lite över åtta sen iväg till skolan för att köra igång med matten. Vi gick igenom provet vi gjorde förra veckan, men ja efter 7 frågor slutade jag i stort sett lyssna och anteckna. Tröttnar himla sanbbt på matten eftersom jag inte har ork att lära mig det.
Ska gå och kolla på provet efter lunch tänkte jag, få se vad fredrik säger om betyg och sådär.

Stannade inte hela lektionen på matten, gick över till media huset istället och började med lite samhällskunskap. Jag måste börja med diskussionsfrågorna snart, tänkte börja med den första nu eller efter lunch. Men vet inte vad jag ska ta?
Antingen så blir det en debatt fråga om en flyktingfamilj där dottern har en ögonskada och kan bli blind, eller så är det om uppehållstillstånd och sådant. Funderar även på om det kan vara intressant att prata om sverige skulle ha språkkrav, det låter rätt intressant faktiskt. Oj vad tråkig jag var nu, sånt här vill man ju inte läsa om.

Jag börjar bli lite små hungrig och det är skönt att det är lunch om 25 minuter ungefär, sitter i klassrummet där dem har fotografiskbild b. Nej, ska jag göra jesus analys istället? haha gud vilka problem...

Jag känner mig duktig.

Jag vet inte varför, men på något vänster så lyfts saker från mina axlar hela tiden. Som jag sa tidigare kom jag i fas med mediek idag, förra veckan med historian och idag har jag gjort den sista saken i naturkunskapen. Ni förstår inte hur skönt det känns.

Har haft betyg snack med Biggan, ligger på VG i historia och får jag till de sista i samhäll så blir det VG där också, hon tror på mig och det känns jätte bra. Joakim som jag har i mediek glömmer jämt bort att jag vill ha betygsnack, men det känns bra även där. Veronica sa det att om jag gör ett bra jobb på labrapporterna så blir det förhoppningsvis VG i den kursen också.

Har kommit igång med jesus analysen och förstår nu hur jag ska göra, tack vare söta tess.

Imorn blir det matte och samhäll/jesus analys. på fredag blir det matte och samma sak igen och på kvällen ska jag träffa Lucinda, awesome. det är gangshta ;)


Historia + Mediek.

Dagen började med film, och eftersom Biggans dator är lite halvknas så fick min dator bli den som användes. Så nu har alla sett min fina bakgrundsbil. Kortet på min leksandsmatchtröja som Jesper skrivit på.

Filmen var bra och de är alltid roligt att kolla på en bra film i två timmar och sen diskutera den i en halvtimme. Känns underbart skönt att jag ligger i fas med historian, och ännu skönare känns det efter andra lektionen vi hade idag, mediekommunikation. Jag gjorde iordning talet som legat sen i höstas sen läste jag upp det för Jocke och Daniel, daniel hade också sitt tal kvar. Skön skönt att ligga i fas i ännu en lektion, tänkte göra iordning labrapporten i Naturkunskap idag så har jag ett till ämne jag ligger i fas i, sen äre bara att köra stenhårt i helgen på Jesus och samhäll! Jag ska klara det!

Fick skjuts hem från Victor aka mupp idag, han fick körkort igår. Grattis grattis!




Josan åker till Visingsö

Ja, idag är dagen då Josan åker till Visingsö, hon kommer hem i Augusti. Men vart bor jag då? det vet man inte.
Åkte hem igår för att ha en mysmiddag med Josan och Lucinda. Lucinda och Henrik kom och hämta mig vid station så åkte vi och handlade, tacos blev det. Mums, det var riktigt länge sen.
Vid runt 6 kom vi till Josan, satt och snackade skit och hade allmänt trevligt, en av dom roligaste kvällarna på länge. Förstår inte hur man kan komma så nära två personer efter en sån kort tid. Känns konstigt men samtidigt riktigt riktigt bra!

Sen blev det Desperata, men eftersom jag inte är den som följer det så satt jag faktiskt och gjorde lite Jesus Analys, duktigt av mig, jag vet. Sen pallrade vi oss hem. Somnade rätt sent och det var lite jobbigt att gå upp imorse. Lucindas mammas karl fick skjutsa mig till station imorse.
Träffade på Kajsa vid station och det är alltid lika roligt att träffa henne.

Nu ska jag göra mig redo för att kolla på en lång film som handlar om någonting på 1800-talet och sedan diskutera den, tror jag ska hämta in en soffa så jag får sitta skönt!

Måndag

Vaknade av klockan imorse och var inte alls så utvilad som jag trodde jag skulle vara. Somnade vid tio igår och hade sovmorgon till åtta, men har varit trött hela dagen ändå.
Skolan gick bra, var rätt kul att paralell klassen var tillbaka faktiskt, var inte lika tomt utan dem.

Mikaela skjutsade hem mig, tackotack! Mitt skavsår blir bara värre och värre, kan inte gå på hälen över huvudtaget längre.
Kom hem och sov i kanske 20-30 minuter, en perfekt nap. Gick till ica och in handlade det som behövs för att klara veckan. Och när jag står i och väljer vad jag ska ha för snus eftersom dom inte har mitt catch dry mint vanilla på ica här så blir det alltid lika svårt. Dessa hyllor där man väljer ligger väldigt nära kön, och när jag vänder mig om ska ställa mig där ställer sig precis en kille där, han pekar med händerna framför sig och säger "ursäkta stog du här". Då säger jag " nej nej, du har så lite du kan gå före". Hur vuxet var inte det? Man önskar ju själv att man får gå före i kön varje dag!

Nej, jag måste ta tag i jesus analysen.

Helgen bestod av sol.

Hade världens värsta väckning igår, jag lovar!
Jag och Lucinda låg och sov men sen öppnar vi ögonen båda två samtidigt, och då ligger vi öga mot öga och hör ett konstigt ljud. Efter en liten stund sa jag jag "dörrklockan" och Lucinda tar på sig täcket och smyger ut i hallen, ungefär samtidigt som hon gör det börjar personen som ringer på lyfta på brevinkastet. Lucinda som är helt skräckslagen kommer in till mig igen, och jag går också upp. Vi fattar ingenting och vet inte vad vi ska göra, sen ropar Lucinda "Vem äree?" då hör man " jaa men de är ju mamma".
Hon skrämde verkligen upp oss, men de kunde man ha roligt åt sen.

Vi gick upp på en gång i stort sett, satte oss på balkongen och sola. När solen försvann skulle vi gå upp och käka glass, men mjukglassen var slut. Så det blev mat på grillen istället, när vi åt den gick vi iväg mot olovsvallen. Kopparberg vann och de var skönt att sitta ute lite i solen. Sen gick vi hem till mig och sola tillslut hamna vi på gärdet igen där vi tog de lugnt med musik och tv.
Hon skulle vara i ställdalen vid 8 så vi halv sju skjutsade hon hem mig på moppen, hon körde som en tok.

Kvällen spenderades på lite olika ställen med festligheter och sådant. Blev en sen kväll och en tidig morgon.
Upp på grillen med systrarna Magnusson och sen vart med Josan hela dagen. Hon åker till Visingsö på Onsdag och kommer hem i Augusti, när jag har flyttat - om jag dock inte bor kvar i örebro, får de äre rätt chill.

Nu ska jag träffa Veronica, eller ja först ska jag kolla lite på naturkunskaps uppgiften. Har inte fått ett skit gjort på heeeela helgen.


Valborg

Gårdagen började med matte plugg och matte prov,helt seriöst så gick provet bättre än förväntat, men endå dåligt? Vet inte hur jag ska lyckas på nationella om två veckor!

Johanna kom in vid ett så jag äntligen fick mitt busskort igen, åkte två tåget hem. Kom hem till kopparberg och pappa bjöd på mat, sen raka vägen ner till gärdet. Sen upp igen med josan på byn hämta bilen och sen upp till brasan, kollade på facekltåget och umgicks med trevliga människor. Sen blev det ställdalen, sen hem igen för Muppen och hans kompis kom från örebro och hälsa på. Körde runt en massa i bilen också, tillsist lämnade jag hem den och då blev det raka spåret till två kockar. Där var det smockat, efter det blev det hammarbäck. Kan bara säga att jag blev riktigt sugen på att bada badtunna.

Kom hem till Henka rätt sent och Lucinda låg och sov som en stock.
Vaknade hur tidigt som helst imorse och kunde verkligen inte somna om, som tur va skulle Henka upp innan nio, så jag fick gå upp och tvinga Lucinda att vara vaken med mig. Vi satt på balkongen nån timme innan vi gick över till Johanna, solen hade flyttat dit, sen kom Josan och vi drog upp till grillen, hamburgare mums! Sen stanna Johanna kvar på byn och Josan också, så jag och Lucinda hämta bilen och åkte ner till gärdet, med oss hade vi årets första jordgubbar och vindruvor. Satt i solen tills den försvann och bara snacka.

Nu håller vi på att laga mat, potatis gratäng lövbiff och sallad, super gott! Har haft en super dag i solen.


RSS 2.0