finbesök

igår var de praktik sen jobb, och de blir nog fem veckor mer på dagis och inget elgiganten, mer info kommer nästa vecka :D

Igår fick jag även finbesök av Emma Lin och Michaela, vi åkte till Linde och kollade innebandy, men vi råkade vara där en halvtimme innan. bra gjort av mig höhö not.
sen åkte vi hem och käka pizza och la oss relativt tidigt. idag blir det kanske backen, får se om jag orkar. Sen ikväll blir det fullast vinner, och jag har ju mitt findricka.

VI SES IKVÄLL
RÖCKÄNDRÖLL


snart snart

Den här dagen har gått lika snabbt som alla andra dagar på praktiken, sen slutade jag ju vid 1 också.
Blev till att gå till jobbet och häcka där en havtimme innan jag skulle öppna, men jäklar vad jag fått mycket gjort idag, riktig fighter har jag varit och de ser jag som något posetivt.

Ni förstår, jag hade ju planerat morgondagen så jävla bra, önskar nästan jag vore blond igen så osmart var jag.
Jag slutar ju sex jäklar kanon idé om emma lina och mikaela tar tåget från borlänge vid fyra så är dom i kopparberg vid 6 fan va bra. riktigt smart är jag, men nehe. DET TAR EN TIMME FRÅN BORLÄNGE! dom är här klockan fem, men då kan dom ju komma och se hur jag jobbar i en timme. stackarna!

Men iaf, idag på jobbet så var jag så jäävla hungrig, tre pannkakor mättar inte magen så länge som man önskar att dem gjort så vart jäkla hungrig, längtade hem till min goda wok jag gjorde igår. Kommer hem och öppnar kylskåpet när pappa säger " vad ska du göra idag ? "
" Ehm, jag ska äta"
" nej du hinner inte du ska köra mig till kyrkbackeskolan (ljusnarsskolanföralltid<3) för antar att du vill ha bilen ikväll "
jaha så då får jag köra han, sen kunde jag fasiken inte låta bli att smita med in och se hur dem har renoverat och fixat och tagit bort alla mina minnen från den skolan. Men de va fräscht, men usch vart är aulan ?

jaja, nu ska jag åka ner till syster yster saga paga ida pida och torbjörn snorbjörn (:

- LÄNGTAR SJUKT MYCKET TILL IMORN OCH LÄNGTAR SJUKT MYCKET TILL PÅ LÖRDAG OCH LÄNGTAR SJUKT MYCKET EFTER MARTINA SOM INTE KOMMER HEM I HELGEN-


festsugen


Så jäkla festsugen, så i helgen blir de nog fullast vinner ? Okej, jag vinner. Aa kanske, Malin och Martina kommer bli knasiga att slå. Ska nog dricka lite bananlikör och lite smirnoff till helgen, aa de låter finnemang hörni.
Jag och Malin ska föresten beställa sånnadärna jag ska köpa sånna där snören som man har runt halsen också.

JAG KOMMER VARA KUNG !

praktik

Jag förstår inte hur jag ska kunna avsluta min praktik på linåkern, jag trivs som aldrig förr och barnen gör mig så glad.
Och att tänka på att utbildningen för att bli förskolelärare är 3 och ett halvt år är en pina, det kommer jag inte orka med nu på en gång efter gymnasiet.
Alla säger att man tröttnar efter ett tag, men jag tröttnar verkligen inte, jaja jag har ju åtta dagar kvar och de ska jag ta vara på. Men nu vet jag iaf vad jag vill göra.

Men ja, jag har ju fortfarande Saga Melvin Ida Malda och Gry att gosa med, och justja i Augusti blir det en till. så jag kan ju leka dagis när smedjebacken kommer på besök iaf.

jaja, nu ska jag kolla på "how I met your mother" och kanske ta något att äta, jag har en hungrig vecka och det gillas inte.

Och jag längtar till helgen, Emma Lina Klotis och Martina på en och samma helg? I must be dreaming

sweetie

Igår när jag som vanligt låg i sängen och skulle sova och prata telefön, då ringer de ett läskigt nummer på andra linjen. 08, ohshit, tänkte jag. Vem kan det vara ?
Men vet ni vad? DET VAR KLOOTIS, och jag vart jätte glad på lördag ska plutti spela i backen. så skare vara tävlingar och sådär där uppe och de kommer bli en perfekt helg i helgen.
Är så himla glad så snart ska jag nog ta och skutta ner till praktiken.
Pappa är hemme idag för han är sjuk, men jag får inte ta bilen för de...

Johanna

Mina dagar går så jäkla fort, kommer till praktiken leker sen äre mat några barn sover vi andr atare lugnt med bok sen ut sen in mellis och sen hem ? vart tar dagen vägen?
Är iaf glad över att jag trivs och att dagarna går hur snabbt som helst.

Efter praktiken gick jag hem, var hemma en stund. Prata med Lina och hon Emma och Mikaela kommer redan på Fredag och åker med på innebandy i lindesberg och sover hos mig den natten. Sen på lördagen är de ju rockkväll i folkan.
När jag hade varit hemma en stund tänkte jag att de var lika bra att pallra sig ner till syster yster, och det gjorde jag.
Fast dom var inte hemma, såklart! Så åkte hem till Johanna och var där nån timme och mös med te och prata, hennes stora syster var där också.

Sen nu är jag hemma och ska väl snart duscha osv.


barnvakt



Japp, barnvakt var det.
Åkte till brorsan vid sextiden. då var Syster Saga och Ida där också.
Brorsan och annso åkte vid halv 7 någonting kanske, då hade jag precis doppat ner saga och melvin i badkaret där dom satt och lekte rätt länge, vi sjöng lite sånger och sådär.
sen när dom fick hoppa upp ur badet så åkte saga och compani hem. så vare bara jag och melvin kvar. vid kvart över sju var filmen vi såg slut, så då sa melvin " nu är det natt " så bar jag in honom till hans säng.
Så läste jag en nalle puh bok, när den var slut vände han på sig och så klia jag han lite på ryggen, sen sov han som en stock halv 8. Och precis då kom Veronica, så vi kollade på rise of the silver surfer. den var bra!

Nu ska jag sova. först kolla lite mer på idolrepriserna jag ser. Jävlar va bra idol var förra året!!!!

saknar martinaplutt redan


joaquin phoenix

Söndags eftermiddagar spenderas bäst med film i soffan, idag blire We Own the Night,
med en av mina favoritskådespelare Joaquin Phoenix (:

Lördagen

Jag hann med himla mycket sakere igår.
Jag var ner till syster och umgicks med henne istället för saga för en gångs skull, när jag varit där nån timme åkte jag hem till Campus och vi åkte till lådan och sen blev jag bjuden på kaffe, gott och välbehövt sådär på eftermiddagen. Satt iaf och prata med dem rätt länge och hade riktigt trevligt.
Sen kom Martina dit en snabbis så följde hon med och lämna bilen till pappa som sedan skjutsade upp oss till Cissi, var där en stund innan vi drog till hallen och kolla b-laget. Jag antar att dom vann eftersom dom ledde ganska stort när jag drog efter första och lite av andra.
Hem till kusinerna bar det av sen. Vi spelade alias alla "barn" och Johan som fyllde år valde lag. " Linnea Maria och Linn ska vara med mig, jag vill ha dom smarta", japp jag är smart!
Sen spelade vi lite kort också, det är ju ett måste.
Sen åkte vi till Kopparberg, körde hem en person och sen ner till syster och hämta kläder och sen upp till Martina och hämta henne sen hit göra sig iordning och nej, det blev ingen fest. Satt hos Cissi och kollade på film en stund. Sen drog jag och Martina hemått, fick tag i älsklingsfrida som kunde köra hem pluttMartina som åkte till Sälen idag.

Ska snart sola med Frida, sen ner till syster och sen ikväll är jag barnvakt åt Melvin älskling, inte sett han på hela veckan. Och sen kanske Veronica ska vara med också. Det tycker vi om.

Påminner mig själv här att jag ska ringa Lina och säga att dom ska komma på fredag så vi kan kolla innebandy. De är ju Lindesberg - Kopparberg

RING MIG SEN (:

the death and life of bobby z


Igår var jag med Frida, vi kollade lite på hockeyn, jädra skit hockey. Usch förlora på straffar, det är inte kul!
Ja så kollade vi på en film vid åtta, någon med Adam Brody. Den var rätt bra. Och vid tio började det en annan film
the death and life of bobby z och den var faktiskt bra. Lite smårörig i början men det blev bättre.
Sen åkte vi och skjutsade hem Martina.
Sen var jag såklart tvungen att prata i telefon tills jag skulle sova, för de har blivit en vana och kan inte somna om du inte säger gonatt, tihi.
Idag ska jag åka till lådan med Campus och så ska jag till mina kusiner. Måste hinna träffa martina och vara med henne en sväng, för imorgon åker hon till Sälen. Okej att hon kommer hem om en vecka till rockkvällen på folkan men iaf... sen är hon ju borta två veckor till. och igår fick jag veta att Emma och Lina kanske kommer till folkan nästa lördag, det blir festligt.
Och ja! jag ska göra om min blogg, eller få någon att göra det, den är så himla tråkig...


Min dag idag

Min dag började som vanligt med att klockan ringde 07.30 och jag snoozade mina fem vakna minuter innan jag gick upp och klädde på mig, satte upp håret i min vanliga slarviga tofs och gick ner för att börja med frukosten.
Som alla andra "jobb" dagar gjorde jag min havregryns gröt med solrosfrön i, och till det dricker jag mjölk och ett glas apelsin juice, och tog som vanligt mina två b vitamin tabletter. När jag äter min frukost lyssnar jag på radio och läser dagen tidning. Frukost momentet tar typ en halvtimme, ibland mindre. Sen tar jag och sminkar mig lite, ska snart sluta med fondation/puder så jag har bra hy till sommaren.
Sen vid fem i halv så började jag min promenad, tar och lunkar fram i skön takt och pratar i telefon.
Sen blev det praktik 9-13. Hur kul som helst, ja inget annat väntat heller!
Sen var det bara att traska upp till Tavelmannen, var där vid halv 2, happ kul. En halvtimme extra.
Dagen flöt på vid halv fem kom syster och hälsa på, första personen på hela dagen, efter det hade jag två kunder.
Efter jobbet kom min söta Frida och körde ner mig till Gärdeskiosken där min bil stod parkerad eftersom Pappa och Björkman har åkt med Supporter bussen upp till Leksand för att kolla Derby matchen, får se om jag ser den på tv kanske.
Nu sitter jag här och väntar på min Frida, och lägger ut en bild från nyår.

Tänkte bara skriva om hur en vanlig dag är för mig.


Cissi Titti Camulla och Martina!

ryser i hela kroppen

En av mina favorit låtar med Metallica <3
Mmmm, sitter och lyssnar på massa metallica nu, usch lyssnar ju allt för lite på dem nu förtiden.
gosh! Verkligen ett av världens bättre band


Don't go looking for snakes you might find them
Don't send your eyes to the sun you might blind them
Haven't I seen you here before?

Oh, watch the puppets dancing
Yeah, see the clowns fall down
Hey, tie your tap shoes tightly
Yeah, wear them into town

See you crawling
See you crawling in

Don't go looking for snakes you might find them
Don't send your eyes to the sun you might blind them
Haven't I seen you here before?
There ain't no heroes here
No, no more

Oh, play the game so nicely
Oh, check, it's your move now
Yeah, we're standing in this jungle
Yeah, with serpents I have found

See you crawling
See you crawling in

Don't go looking for snakes you might find them
Don't send your eyes to the sun you might blind them
Haven't I seen you here before?
Have your heroes disappeared?

See you crawling
See you crawling in

So don't go looking for snakes you might find them
Don't send your eyes to the sun you might blind them
Haven't I seen you here before?
No, there ain't no heroes here

Haven't I seen you here before?
No, there ain't no heroes here

Don't go looking for snakes you might find them
Yeah, Haven't I seen you here before?
Have your heroes disappeared?

Don't send your eyes to the sun you might blind them

Snööööööö

Igår så var vi ut i snön på eftermiddagen med ungarna. Åka pulka göra snögubbar och snöänglar är inte något jag tackar nej till, om jag får säga det själv. Bara få leka och springa runt och toka i snön, det är ju underbart! Jag leker mig igenom min praktik, ordagrant!

Efter praktiken gick jag hem och var trött, sen gick jag och mötte Martina som hade besök av MoaLina så gick med dem till bussen och sen gick jag och martina hem till henne igen och så gjorde vi snögubbar med Thor. Det var två st. en mamma och en pappa, gör snygga faktiskt.
Sen åkte jag hem till Frida och så kom Flip dit också. Har ju fått Frida som ny granne och det är ju inte illa pinkat.

Idag på praktiken har de varit lika kul som alla andra dagar, mycket lek och deg har vi lekt med också.
Efter praktiken gick jag och Martina och fika, sen gick vi hem till mig och kolla lite. Sen hem till henne och åkte pulka med Thor, det var as kul. Men usch så trött man blir. Så vi gick in och käka och kolla handboll.
Nu sitter jag hemma och kollar det sista på handbollen innan det är dags att duscha och sova, ska gå till sängs senare än 9-10 idag, eller jag lägger mig vid tio pratar lite telefon sen somnar. om jag orkar hålla mig vaken så länge.

Imorn väntar praktik 9-13 och jobb 14-18 ÖÖÖÖÖRK! Men vad gör man inte för pengar.

Studenten

Jag har hittat dom perfekta skorna till min student ajjemän.
tänkte ju sy upp min klänning till den dagen och tänkte ha rosa band i midjan och ja, då passar dom här skorna perfekt och dom är så hiiiimla söta!
Jag vill ha dem nu!!!





Och Hollys klänning hon hade på kentucky Derby förra året är så fin, därifrån jag fick iden och den kommer nog likna den där väldigt mycket, ja esch ni får väl se när det blir gjort sen (:

söndag

Aa min plan med att ha telefonen avstängd gick inge bra, torbjörn ringde på hemtelefon och sa sätt på telefonen Jenny kommer snart med en film till dig.
så ja satte på telefon och då ringde titti så jag blev sugen att träffa folk så de blev att jag drack och det var en kul kväll faktiskt.

det blir en annan dag som jag har telefonen av ska jag tala om för er :D

Romme

Åkte till Romme idag med Jeje kim och bornis, det har varit kul. åkte dock bara 2½ timme knappt ens det, mådde så jäkla dåligt tillslut så tog massa alvedon sen åkte jag hem till emma och lina.
sen vare bara att åka hem. sen hade pappa åkt härifrån och ja, vad får jag göra då utan nyckel och allt åka ner till syrran och träffa mina sötisar. Men nu är jag på världens sämsta humör.
så telefonen är avstängd och ja, jag vill supa mig redlöst full och va äcklig. men jag orkar inte.

Fredag

ja men det är väl klart, nu är jag sjuk :/ eller ja de har väl inte brutit ut helt. men stannar hemm idag och tar de lugnt så kanske jag kan åka till Romme imorn, hoppas jag iaf.

Så blir nog inget jobb idag heller, tråkigt. Jag vill ju ha pengar. PENGAR PENGAR PENGAR!
Jag vill köpa allt i hela världen, jag vill ha allt. ALLT ALLT ALLT!

och justja, jag kör Scrubs och Simpsons säsong idag (:
Dock har jag bara trean hemma i kopparberg 1-2 är i örebro, scrubs alltså.
har ju alla på externa men orkar inte ta ner den.
har iaf 1-7 simpsons hemma här :D

Kanske blir lite vänner också? saknar dock två boxar, Veronica=boven!


Torsdag

vaknade med lite halsont 4 minuter innan väckrklockan idag pigg som en lärka. så gjorde min havregrynsgröt sminkade mig och gick ner till dagis.
Återigen en superbra dag men var ju bara där till ett idag...
men det blev inte jobb idag och under dagen har huvudvärken kommit smygande, mer och mer.
så nu på eftermiddagen har jag legat i sovan och tyckt synd om mig själv. velat ha choklad å coca cola å glass. och nu sitter jag här med bubbelchoklad coca cola å vaniljglass med chokladsås och så har jag skurit upp lite ananas också :D
tagit alvedon också, så känner mig lite bättre iaf.
Får se om det blir dagis och jobb imorn

Onsdag

gick och la mig halv 9 igår somna innan tio iaf .

kul på dagis idag, jag älskar det supermycket!!!


tisdag

hade glömt ställa klocka imorse, så låg i en sånhär vaken men ändå inte känsla imorse och vänta på att klockan skulle ringa. men den ringde ju aldrig. TACK till Holland som smsa mig tio i åtta och fråga om jag var vaken, annars hade jag kommit försent idag.
Lika kul idag också träffade Saga där nere också tihi.
Efter skolan gick jag hem, sen åkte jag ner till saga, som hade somnat som jag väckte och då vart de hus i helvette.
sen hem till Melvin sjukling, han va söt och vart sur när jag åkte. Hann inte stanna så länge för skulle hämta Martina vid station, stackarn missade ett tåg i örebro och kom hem en timme senare än hon skulle.

Nu ska jag snart duscha sen lägger jag mig nog runt nio idag hoppas jag !


super trött

Gööösh, är så himla trött, men det är det värt.
6 timmars plugg igår med Gabrielle, fick klart projektet och när hon åkte hem var det bara analysen kvar. så la mig lite efter 10 för att vara pigg idag, men hade problem att sova, måste hämta mitt liniment. usch torsdagar och fredagar kommer bli jobbiga. dagis 9 -13 och sen tavelmannen 14-18 men jag får vänja mig i fyra veckor helt enkelt.

Dagis idag var skit kul, jag trivs jätte bra och har verkligen smält in och sådär.
Längtar tills imorn (:

Löööördagen

Igår var jag med Mikaela till hallen och kollade innebandy, visade sig bli en jävla spännande match och jävlar vad inne man vart. jag vart helröd i ansiktet och mina öron vart supervarma och nästa började koka kändes det som. Sista tio minuterna på sista perioden, AMAG! Det var så spännande. Och kopparberg vann, hela hallen hade världens leenden och det var superkul :D mer sånna matcher tack (:

sen var martina och kajsa här och kollade lite bilder och sådär från förr, så har ju kajsa fått körkort så tog oss en sväng om, sen hem till Bruuuuushan och träffa melvin, som förövrigt också vari hallen idag, världens sötaste pojke ohyes (:
När jag vart hos brorsan skjutsade jag och Martina Johanplutt till ställdalen där han skulle på middag (: hämta honom sen runt halv 12 så gick vi upp till Ronnie en sväng också, skönaste stämningen jag varit med om tammefan :D

Sen vare bara att åka hem och sova, och idag blir till att skriva projektrapport med älsklingen Gabbsan<3


Föresten så är Saga sjuk :( så tänkte först åka ner och klia henne på ryggen <3


scrubs

ÄNTLIGEN! har jag sett dom två nya avsnitten från scrubs, åååh finns det något bättre program så får ni rätta mig.
Men jag vet att ni vet lika väl som jag vet att det är den bästa serien som funnits och kommer finnas!!!

Såg de nu på kvällen med Flip, eftersom han är min ända nyktra vän som bor i närheten. Johanna sa att hon skulle vara nykter, men det vet man ju aldrig tihi. EFter vi sett de åkte vi till Hyttan och hämta Morgan som ville börja supa i bilen, åsen när vi kom hem till byn skjutsa jag två st lite snabbt och nu sitter jag här och undrar om jag gjorde rätt som valde praktik i kopparberg i fem veckor, jag gillar ju inte att dricka längre, och ja, det finns inte mycket annat att göra här i byn.
Längtar tills jag kommer till örebro, då tänker jag på bio och ha mig tihi. men de är cirka 4 veckor tills det, men ska ju faktiskt dricka 31, men först ska jag hinna med en tripp till Romme med Bornis och dom sen ska vi ha tvspelskväll också.

Nej nu har jag skrivit två inlägg idag, de är ju lite ambitiöst med tanke på att jag borde plugga :P

Fröken Plinn (:

Idag var första dagen på praktikenm, okej de var bara 10 - 13 så jag skulle träffa barnen och se mig omkring lite och sådär men det gick jätte bra. Åt med dom och allt, jätte mysigt att vara bland barn sådär. Och det mysigaste är väl att bli kallad Fröken, det visar att dom har respekt iaf.
Efter praktiken orkade jag inte göra något först, men prata med bornis och bestämde att jag ville följa med han kim och jeje till Ludvika. Och det var väl bra att jag gjorde det för nu har jag hittat ett nytt skidställ, inte lika skrikit som jag ville ha men lite liknande det jag ville ha för två år sen. Men där har ni det iaf, nöjd är jag. Nu måste det test åkas. Tisdag kväll någon?



Vad händer säg vad som händer?

Vet ni vad? Grammisgalan är inte riktigt min grejj, men jag kollade runt lite på Facebook, och där såg jag att Afasi och Filthy var nominerade till 3 olika kategorier.
Mitt favvisband heeela 2008 var dem, i nästan ett halvår lyssnade jag på deras skiva varje dag, hade bara låtar med dem på telefonen och såvidare, och dom vann ett av priserna, Årets dans/hiphop/soul. Grattis grabbör (:
Huhi, och glömde ju säga att jag såg dem i somras, höjdpunkten på Peace and love såklart, och sen när jag och Märta var på maskinen 8 oktober på Satin så var ju Afasi där, tihi jag har kramat han..


Jag och Afasi (I´m a littöl bitt drunk yeeez)

Klotpluttsfödelsedag och dagen efter

Såå igår så fyllde ju klotis år, så tog mig dit med sällskap av Martina och Titti. När vi kom dit var det ett helt gäng där. Så vi blåste ballonger och käkade tårta och kakor och drack kaffe.

Sen började vi snacka, planerna vi har är att hyra stuga i sälen ett gäng när titti och martina har praktik där uppe.
Och sen bestämde vi oss även för att fara upp till vattentornet och grilla åka pulka och supa. ja jag söp inte, det ska jag nog inte göra förens den 31a.

Så sagt och gjort, vi tog oss iväg upp dit med pulkor ved och massa grillbara saker som korv köttbullar och bacon.
Vi åkte väldigt lite pulka grillade mycket och dom drack ännu mer. Det var en trevlig kväll och det slutade med att vi var rätt många där uppe, vilket var roligt.

Vi gjorde även en till plan under tårtätandet, det var att åka upp till backen idag. Och såklart gjorde vi det, det var en helmysig dag med snowboard sol goda vänner och varm choklad.
Två superdagar irad alltså.

Men min dag slutar inte med att jag kommer hem från backen helt utslagen. utan vi drog ett gäng till martina och kollade på top model och sunes sommar och åt godsaker.

Måste få säga att det här har varit ett helt superbra lov, och jag önskar verkligen att vi kan hyra en stuga i sälen, det skulle vara så jääääkla roligt (:


Nöjd nu Johan? ;)


EDIT: GLÖMDE JU SÄGA ATT JAG ÅKTE SKOTER MED JANSSON! JÄVLAR VAD DET GICK! Skit kul var det, jag vill ha en skoter :D

Hockey

Sitter och kollar på Sverige - Kan Nada.
Jävla Kanada leder och de suger :/ så jävla dålig förlorare, jag älskar sport men inte fan mår man bra av det alla gånger inte.

Ne va vafan, jag borde sova. Imorn vid två kommer bror annso melvin annsos mamma och magnus hit på middag och vid fem är jag bjuden på tårta hos födelsedags klotplutt <3

blev inge skrillor idag och inge saga och melvin, men faktiskt så vart det Ida mys och fixa min fotoskrivare jag köpte förra året vid den här tiden :)

Måndag

Idag är de pisskallt, precis som igår :/ 22 minus. Önskar jag var med Mikaela just nu, för hon är i Thailand.

Igår var jag iaf ute och åkte bil med Fritjof och Erik på kvällen, vi åkte på isen i hörken. De va lite läskigt, speciellt eftersom man inte fick ha bälte på sig ifall man skulle trilla i.
Men kul var det iaf. Sen åkte jag hem satt vid datorn och så vakna jag idag för att jag har så ont i ryggen, hatar min rygg.

Idag blir de nog leka med Saga och Melvin sen blir det säkert skrillor med Martina och så blire hockey inatt.


Innebandy

Innebandy för hela slanten idag. Rätt taggade vi var idag, jag Martina och Cissi.
Första matchen som spelades började klockan 9, så runt  tio kvart över åkte vi från Kopparberg, de roliga var ju bara att kopparbergslaget åkte typ tjugo över, och dom skulle vara med i DM.

Men det var kul, dock får man ju träsmak i arslet av att sitta på en läktare en hel dag. sista matchen började tjugo över 4, och de va ju den man ville se, Kopparberg - Lindesberg. Linde vann den, vet inte vilket lag jag ska hålla på så de va väl bra i sig.

Vi hade till och med med oss fika och grejjor, Martina hade gjrot 6 baguetter, tackar och tar emot för det (:

Är skapligt trött nu, vill sova tidigt idag eller sent så jag kan sova längre imorn :D

...

Jag trodde skulle klara mig utan min nyårsdepp, men den har iaf kommit nu.
Jag måste ta tag i mitt liv och göra något åt de :S

Fredag

Ooooooooohap pa duuuuuuuuap...

Idag gick jag upp klockan åtta för att åka till smedjebacken  och gå på nisses och träffa kusin micke plus familj.
Det var jätte kul att få träffa dem igen, Malda och Gry bara växeer och växer (: snart har alla två barn var och jag står utan fortfarande, haha fan. Snabba puckar nu Linn (:

Frida kommer hem idag, det är skönt. Vi ska snart åka till ica och handla morätter och annat. sen blire hem till Flip (:

Nej nu ska jag ta mig i kragön, om en vecka är lovet slut och praktiken börjar, hoppas verkligen jag kan få vara 10 veckor
på dagiset istället för fem (:

2009

Oj oj, nu är det 2009, allt känns så jävla skönt, allt är jävla glömt från förra året och nu har jag ett helt nytt framför mig.
Känner mig helt lugn, och det känns underbart.

Well well, har väl inte gjort så mycket dom senaste dagarna tror jag, men igår då jäklar.
Jag hade bjudit Martina Cissi Camilla och Titti på en liten mysmiddag, så jag lagade mat halva dagen.
Men enligt mig själv så vart de gott (:
Det blev fläskfilé potatisgratäng bearnésås färska stekta champinjoner (stavning?) sallad och sådär, sen kladdkaka till efterrätt.
Efter maten vart det lite singstar och så där, sen åkte vi upp till Mårtenstorp, eller ja iaf jag cissi och martina, där hade gabbie och micke lite fest. Det var supermysigt och jag hadde en jätte bra kväll, haha och vem starta inte nedräkningen till nyår om inte lilla jag, okej att klockan hade varit tolv ett tag, men ingen fattade de. Var ju tvungen att ställa saker till rätta. kvällen kanske inte slutade på världens bästa sätt, men bortser man från det så vare tipptoppkanoners (:

GOTT NYTT ÅR <3
2009 kommer bli ett sånt JÄÄÄÄÄVLA bra år (:

RSS 2.0