Turkiet

Är så skoltrött just nu, vet inte vad som hänt nu efter praktiken. Jag känner mig trött på det mesta. Men om bara 10 dagar så är jag påväg till Turkiet. Jag ska bara ta det lugnt, slappa, mysa och ha de bra. Ligga på en solstol låta timmarna rinna iväg. Förhoppningsvis är jag uppladdad och allert igen nr jag kommer till skolan veckan efter det.


Hotellet (:

10.03.31



Bästa låten, haha! Efter Dolce Joe såklart.

Måste börja leta bikini, PANIK!

10.03.30

Jag tror jag haft världens bästa helg, ingen kan ha haft de bättre än mig.

I Fredags då fick jag träffa min Josan för första gången sen typ andra¨januari. Åkte ner till hennes mor och hämtade henne, men först gosade jag men Tecki, hennes hund jag inte träffat sen sist. Sen åkte vi hem till mig, pratade en massa, inhandlade vin en sväng sen satte vi oss framför tv, drack vin käkade ost och kex och kollade på så ska de låta. Johanna kom även förvi och vi skrattade och pratade en massa. Tillslut gick jag och Josan upp till två kockar, högt ljud som vanligt men trevligt folk. Vi drog hem efter ett tag, la oss skavfötter och pratade tills vi somnade. Hann även med en snabb frukost innan hon åkte. Får se när vi ses igen, saknar henne jämt.

På lördagen åkte jag och grabbarna upp till Leksand, för ett möte mot AIK. Oj vilken match vilken stämning. Var verkligen helt underbart. Vinst blev det, och Jesper Ollas gjorde avgörande mål. Jocke gjorde en asbra insatts, de gjorde även Oliver. Åh vad jag älskar mitt lag. Vi stannade kvar när matchen var slut, drack öl i arenan, jag dansade och tjoade. När vi skulle åka hem stannade vi på en pizzeria inne i Leksand. Och där träffade jag min kusin Marina, var hur kul som helst att ses. Blev överlycklig. Pizzan var den godaste jag ätit, helt seriöst. Och så på pizzerian träffade jag även en gammal msn-leksand kompis, var också sjukt kul.

Väl hemma i Kopparberg satt jag och Jakob och spelade frågesport med Gunilla och vänta på att pappa skulle komma hem, fick en parfym och tre maskaror av honom.

Om elva dagar åker jag utomlands med någon jag tycker om väldigt mycket, en hel vecka av bara slappande. Uuuuuunderbart!

haha!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


10.03.27

3 av 10 matcher spelade, 2 förluster en vinst. Viktig match idag alltså.
Leksand möter AIK. AIK är svåra för Leksand, har varit det hela säsongen. Av fyra matcher spelade under årets säsong så har AIK vunnit 3 av 4. Läskigt, får hoppas att det är riktiga krigare som ska spela match idag, och inte några jävla lallare som inte ens visar att dom vill upp. 60 % av matchen i Tisdags var kass, seriöst. På pappret stod de 2-1 till Leksand efter andra, men inte på plan. Där låg vi under, med mycket.

Hoppas på bättre match idag.


10.03.24

Idag bokade vi en resa. Blir en vecka i Turkiet, åker redan tionde april. Fick hyvsatt pris också, 5500 var för ett femstjärnit hotell med all-inclusive! NAJS! Kommer bli en mysig vecka, med en massa sol hoppas jag.

Var i skolan idag för första gången på typ fem veckor, kul att träffa klassen igen.

Och så har jag råkat tvätta på någon annanstvättid, men vi löste de. Tur att jag inte fick spö, haha!


Hotellet, fint eller hur!


10.03.23

Hockey idag, ska bli najs som fan.

Egypten eller Kreta? Spanien kanske?

10.03.22

Imorgon börjar kvalserien - på hemmaplan. Borta match igår mot Almtuna gick ju inte hela vägen. Skit! Men så är de ju, Leksand i ett nötskal när de väl gäller.

Men men, Det blir najs, fem matcher på kort tid. Och om vi går upp? Nej ska inte tänka så, vet att det inte händer, men tänk om? haha

Helgen har varit total bra, mys massa mys. lite vin och god mat och gott sällskap.
Till helgen blir de JOSAN och vin på fredagen och hockey me grabbarna på lördagen. Awesomeeee.

Men ska återgå till pluggandet och filmtittande. Changeling - bra film.


HAHA

10.03.15

Tre år. Tre år som gått så sjukt snabbt. Tiden flyter förbi, försvinner.
Men tankarna finns kvar, så även den stora saknaden.
Och den ständiga frågan, varför?
Frågan kommer aldrig blir besvarad.
Tre år, som känns som en evighet.
Men minnet från sjukhuset är starkt, minnet från telefonsamtalet.
Ansiktena, ljuden, allt som blev sagt där i rummet mitt i natten.
Jag minns exakt vart jag satt när pappa ringde, förstod på en gång
vad som hade hänt...

Känns skönt att tänka på det, men jag vill dela mina minnen.
Med min syster och min bror, min familj, mitt allt!

Jag har min Pappa, min underbara bästaste Pappa!


10.03.14

Vad gör jag vaken nu? varför vaknade jag klockan åtta? haha dryg jag är. Men men, får iaf mer gjort idag, skönt. Ska åka till Örebro redan vid tre.

Igår var en bra dag, var sjukt rastlös på förmiddagen så jag gick upp och kollade innebandy. Kul att kolla innebandy, inte varit i hallen på flera månader. Bra match, tyvärr blev det förlust. Kollade inte klart hela matchen, gick hem och hämta laddarn innan jag drog iväg till bror där jag hängde ett tag, mysigt att träffa barnen. SEn gick jag ner till Martina där hon stod och laga mat till mig. Mmm Mmm Mmm, va gott det var. Det var fisk i ugn med färsk chili och vitlök, tomat och mozarella. När vi hade käkat så kom Fritte och Johan och hämta mig så drog vi iväg till ställdalen och hämta Bornis, sen åkte vi till Falun.

När vi kom fram till Falun fick Kim visa vägen hem till han och Jeje, sen gick vi upp och drack lite kaffe. Pratade en stund sen spelade vi Alias och sen rita gissa. Var hur kul som helst. Kollade slutet på Melodifestivalen innan vi åkte hem till Kopparberg. Åkte förbi vid två kockar och sa hej till Martina och Moa. Aldrig sätter jag min fot nykter där igen. Alla va fulla som svin haha, lite roligt men jag var för trött för att tycka det var roligt, haha!

Disken väntar...

10.03.12

Haft en bra vecka. Ledig idag, skööööönt!
Tycker alla åker utomlands just nu. Pappa åker till Portugal imorgon. Man blir ju inte lite sugen, så förhoppningsvis blir det en resa till Egypten i April eller något liknande.


Mmmm, snart?

10.03.08

Helgen var innehållsrik. Som de oftast är.
Det gick bra i Fredags, vi hade fått en ny läkare som trodde det var förstagångsbesök, så egentligen hade vi inte behövt åka till Uppsala. Men de va skönt ändå, att ha en heldag med syskonen. Vi stannade i Hummelsta, både på vägen dit och påvägen hem. När vi var där på morgonen och drack kaffe satt jag och bror och diskuterade om att man alltid träffar någon från byn där, vilken tid på dygnet man än är där. Fem minuter senare säger syrran "meen, är inte de där Erik Sandberg" som är Martinas pappa. Jovisst var det de! och vid bordet satt ytterligare 5-6 kopparbergare, haha! Det slår aldrig fel.

På kvällen kom Jakob och vi åkte ner till herkules innan vi drog ut till Marcus där vi började dricka lite, sen kom Martina och tillslut hamna vi på två kockar. Jag och Martina va cräjsi och hade askul. Fan va roligt jag har med henne.
Lördagen blev en dag i solen med Saga och hennes kompis Alva innan jag drog hem till Martina där jag fick mat ( som vanligt ) färgade håret kollade på smala sussie och mös med Martina innan vi drog till två kockar och sa hej.

Söngaden var en söndag. Gjorde inte så mycket. satt mest hos syster innan jag drog till Örebro.

Inge roligt att va själv längre, är tomt i min säng...


10.03.04

Imorgon ska jag till Uppsala med min syster och min bror. För två år sen, eller närmare bestämd 6 Januari 2008 var vi där sist. Om jag inte minns helt fel. Då tog vi blodprov och nu, lite drygt två år senare har vi fått svar. Och de svaren får vi imorgon. Hoppas på de bästa, men vilket besked som helst är ju bra. har man fått genen så är de ju bra att veta så man kan förhindra det i tid och kolla upp de regelbundet, och har man de inte vad gör man då? Lika bra att kolla sig ofta ändå. Esch, ska sluta babla, vet fan inte ens om vi får svar imorgon, vet bara att dom kommit fram till något. Ska bli kul att ha en heldag med syskonen iaf.

Men, jag har ett leende på läpparna som sällan vill ge sig. Allt är som de ska.
Och jag har en superduper bra VFU plats.

Färdiga... Klara... GÅ! Sött!


Jag och Saga 2005 (:

RSS 2.0