09.09.30 - vem är Kalle?

Vem är den där Kalle och vart kommer han ifrån? Min stora fråga på varenda föreläsning, föreläsaren ska ta ett exempel på någon elev och nästan varenda gång så säger dom namnet Kalle, är de en slump eller är de en oskriven regel? Lite skumt är det tycker jag nog allt.

Kvällen har spenderats framför idol och diverse andra program. Idol var så himla pinsamt idag, jag skämdes så mycket när andra killen som sjöng gjorde det så jag böt kanal. Otroligt pinsamt. Sen kommer Rabih, och han leker Zlatan, hur mycket pengar fick han för de tro? Men sen sjöng han och de var helt underbart. Och Erik också. Dom två förtjänar verkligen att gå vidare. Och så tycker jag att Eddie ska komma tillbaka, alltså att juryn väljer tillbaka honom för han var helt underbart grym!

Och sen kan jag inte låta bli att smyga iväg och sätta på mig min nya vinterjacka då och då. Vill verkligen att snön och vintern ska komma nu. Förstå hur underbart det är att gå ut och pölsa iväg i snö till bussen ? Jag tycker de låter helt underbart, älskar verkligen vintern!



Något jag förknippar med vintern är såklart hockey, och påtal om hockey så spelade Leksand match idag mot pissiga Örebro. Och matchen i sig ska man väl inte prata om, men de blev vinst iaf med 6-4 och min Jesper Ollas fick återigen göra mål. Känns som de blir en bra säsong för honom iår. Man kan ju alltid hoppas, de förtjänar han verkligen, den bästa krigaren i Leksand!

09.09.30

Sov hos Jennie inatt, på hennes soffa till och med. Vi hade askul igår innan vi skulle sova. De är tur att vi är lika. Händer faktiskte flera gånger om dagen att vi säger samma saker elle gör samma ansiktsuttryck. Det hände två eller tre gånger idag. Haha de sjukaste var på en föreläsning för några veckor sen. Då ställer föreläsaren en froga och vi exakt samtidigt i exakt samma tonläge säger exakt samma siffra av alla siffror i världen - Treeeeee.
Hur läskigt som helst, haha!

Men men, vi råkade väl sitta och fnissa lite på föreläsningen idag. När vi får rast efter ett tag säger tjejen brevid mig:
Ni vet att de här inte är en obligatorisk föreläsning va? Ni kan ju gå hem alltså, jag menar ni pratar rätt mycket. Lite jobbigt för oss som försöker lyssna! ( sen kom de ungefär tusen bitcheyes )
Vi båda blir helt paffa, jag klämmer ur mig ett ursäkta. Om man nu stör sig så mycket på någon kan man väl säga det under tiden? Hjälper väl inte henne senare eftersom vi inte satt på samma ställe, för de gör typ ingen. Jaja, hon var helt störd iaf, vem fan säger inte till undertiden? ååååh gud så förbannad jag blev, och ledsen, haha! Känns ju verkligen välkomnande att fortsätta där. usch fy prutt.
Men när vi kommer ut får jag ett sms från bornis där det står att han klarat uppkörning och alltså fått körkort, så jag blev jätte glad och sluta tänka på bruden ett tag.
så GRATTIS BORNIS, fy va du är bra. tihi

Nu har jag varit hemma ett tag. käkat och sovit som vanligt. Nu vill jag ha vatten.

09.09.29

Nanana, idag gick jag upp på stan och träffa Jennie. Var jätte länge sen vi sågs. Vi gick runt en stund sen köpte jag mig en vinterjacka, 1700 gick den på. Tur att jag hade pengar kvar från lönen förra månaden. Nöjd är jag också, vill ha den på mig hela tiden.
När vi gått klart på stan och jag hämtat ut lite kurslitteratur drog vi hem till mig och jag packa väskan och for med hem till henne. Här har vi myst med mat idol desperata och massa skratt. Ska snart bädda ner mig i soffan för att sova en stundilund.

Naj nu börjar jag bli lite sliten, Jennie hoppa just ur duschen så nu blir de nog fan sova snart.

bilder från helgen


Bella Lisa och Gabbie på Innebandyn

Andra klacken, den dåliga sidan ;D

Martina, lika glad och full som vanligt ;D

Maaaalin (:

Fin bild? Kopparberg precis när dom vunnit matchen. GÖTT !

Juuuuulia

Hammarbäck Hammarbäck och Hammarbäck (:

Lite full och glad tror jag.

Torbjörn Melvin Saga och jag, haha tokgia barn!

Jake lika glad som vanligt


09.09.29

Mmm, precis lagat mat. Det blev köttfärssås och spaghetti, tänkte äta något annat först, men det fick bli det. Tänket säga att de var ett tag sen, men jag åt de ju både onsdag och torsdag. hahaha, typiskt.

Sitter iaf och kollar på något av de bästa som går på tv. The Ellen show, de är sjukt roligt och mycke bättre än typ opra och ricky lake.
Har iaf hunnit med att vara i skolan idag. blev en timme mellan tio och elva. Gick bra, bättre än jag trodde. men fan va tråååååkigt jag har i skolan . HATAR PEDAGOGIK.

Esch ska sluta babla, hejdå!

09.09.28 - åka tåg

Blä, de här är det värsta med att inte riktigt kunna slita sig från familj och vänner. Pendlandet, det är verkligen asdrygt! Men de är ju tur att jag skaffat mobilt bredband så jag kan sitta på internet msn och lyssna musik på spotify.
Titta just ner på min hand och såg mina fina stämplar jag fick i öltältet i helgen, dom vill inte ritkigt försvinna. Men det gör inget, för de påminner mig om helgen, som faktiskt var ganska bra. Inte så rolig som man kanske hoppades att den skulle bli, men fortfarande lyckad. Konstigt att förklara men dom flesta känner samma som jag pratat med, dom har haft kul men de har inte varit samma sak som tidigare.

asch då, vad jag babblar. ska sno en bild från facebook och lägga ut här så ska ni få se hur hemsk jag såg ut i fredags ^^

jag och robin i fredags.

Nej nu ska jag återgå till att läsa lite andra bloggar och lyssna på musik, för tillfället little eva.


09.09.28

Ojj, va trött jag är. En viss Martina ringde och väckte mig men vad gör de? Jag är ju ändå morgonpigg.

Tänkte berätta lite om helgen som varit, usch så kul jag haft det.
I fredags började vi kvällen vid fem, tjejmiddag hemma vid jeanette där jag cicci gabbie martinaw sabina malin malin och emma käkade tacos och snacka lite. Jag och Gabbie smög iväg till Lisa innan det var dags för Innebandy. Lisa fyllde år i fredags så vi gick dit och gratta henne lite och träffade lite folk. Sen blev det dags för Innebandy, Pålsboda klacken hade inget att säga till om i andra och tredje perioden, speciellt inte i tredje när cicci fick tag i trummerna, ojj va vi skrek. Och bara vi brudar också, haha!
Matchen var iaf otroligt spännande kopparberg låg under efter första och andra, men vände och ledde med 7-6 sista minuter i tredje, maaah! när de va ca 20 sekunder kvar gjorde pålsboda mål, fan fan fan! Men nu har de tydligen ändrat på reglerna, så det blev förlängning, 30 sekunder senare passar Henke bollen till Risberg som sätteren rakt i mål. Så Kopparberg vann, woohooo! Så jävla roligt vare!

Sen drog vi ner till Ansans och efter de sprang jag runt lite helt Alene kändes det som, var överallt och ingenstans. Träffade tillslut Malin och vi drog ner till tivolit och åkte virvelvinden, sen åkte jag brake dance?.
Kvällen slutade på muren haha. Drog hem relativt tidigt, och de gjorde nog de flesta andra.

Redan klockan nio på lördagmorgonen var jag och Gabbie ute och traskade, hon skulle jobba halv 1 så vi passade på att dra ut i tid. När hon börja jobba gick jag lite med Sis och sen me gabs och sen träffade jag Fritte Tommy och Johan, så vi satte oss på ansans. Sen gick vi till gammelmarken och träffa Anton, sen gick jag äntligen hem, efter 7 och en halv timme på byn. trött som ett as när jag kom hem. Men de var bara att fräscha till sig och dra iväg till två kockar och börja kvällen med Gabbie och Micke. Sen drog vi hem till Lisa
Och ja lördagen spenderades på de olika öltältena och sen åkte vi Batman också, haha så jävla rolig var den!
Brorsan var asfull i fredags och ville åka den, men jag var lite för full då kändes det som.

Vaknade såklart astidigt i söndags också efter inge sömn alls typ, jag och Gabbie drog ut vid tio istället för vid nio. strökollade lite sen vare dags att stå parkeringsvakt. Stog dock bara en timme innan dom tyckte det var onödigt att vi stog där, kom typ inge bilar. Så efter de gick jag runt lite med Cicci innan vi gick hem. Jag sov lite sen drog jag med frida till hennes mormor och morfar sen träffade jag josan och drog med henne till öltältet och sen var jag där tills de stängde sen gick jag hem och soooov, och nu är nu. haha Va långt de blev. Skulle kunna skriva så himla mycket mer. Imorn får ni se dom få bilderna jag tatt.

Bajbaj

09.09.27

aa måste skriva snabbt så de fortfarande är söndag den 27.e. Imorn kommer massa updates om helgen alla tre fester alla timmar på byn och dom alla skratt jag har avlöst efter varandra. helgen har varit lyckad, men den kunde ha blivit bättre? en fullsmockad helg som känns som den har pågått i en evighet är det jag kan säga nu.

Ett år kvar till nästa. och tur är väl det (:

09.09.25

Mmmm så underbart att dagen äntligen är här.
Mina tankar går rätt ofta i de banor att jag ska hinna ta mig en promenad innan frukost. Men eftersom jag är uppvuxen med att äta de första jag gör på morgonen, så blire ganska tufft när magen kurrar de första den gör på morgonen. Men vad hände idag? Istället för att gå ner och börja med frukosten så har jag redan duschat, inte alls min stil att duscha direkt på morgonen när jag är ledig. Men känner på mig att dagen kommer bli lite körig, så why not!
Sen är Martina vaken, jag vet helt otroligt. Sjusovarn är vaken. Hon ringde iaf och frågade om jag ville gå med till ica, och ja de ska jag. Har som sagt inte käkat frukost än så de blir ju kanon. Skolarbetet är inte klart, men jag måste leta mer info, allt som jag har skrivit ner upprepas i boken.

Idag är schemat följande:
Nu Ica
11.00 Barnvakt en stund åt Ida
14.30 Skjutsa brorsan och compani till stjärnfors.
(någonstans här ska jag fixa lite hallonsaft också)
16.00 Handla med tjejerna
17.00 Äta med tjejerna, samt hinna träffa Lisa och säga grattis till henne
19.00 INNEBANDY, Kopparberg - Pålsboda
ca 21.00 Festen drar vidare til okänt mål, öltält men vilket? karusell kanske!


Well well, se yah. Nu ska jag ha en fullsmockad helg med mat sprit goda vänner och gamla ansikten :D

09.09.24

Oj, är det redan torsdag? och imorgon är det kopparbergsmarken, underbart!
Matchen igår gick inte så bra, eller jo. Första perioden var jätte bra. Kopparberg stod på sig och allt gick fin fint.
Förstår verkligen att de blev lite irritation och sådär på plan i andra och tredje, usch för domarna. Är så sjukligt irriterande att dom ska ha örebro domare när man möter ett örebro lag! Blev helt vansinnig kan man säga, kastade mitt läppglans rätt ner i backen och de small sönder. ajdåe!

Nog om matchen, snart är de en ny. Då blir det andra bullar!
Idag är de en plugg dag för mig, måste bara komma igång. kanske till och med kan bli klar och skicka in det tills idag så jag kan tare lugnt imorn och ladda inför kvällen? På dagen ska jag skjutsa ut brorsan torbjörn och någonmer till golfbanan där dom ska spela whiskey golf. Man dricker alltså whiskey när man går runt och spelar.
Och igår så beställde jag lite smycken av Mikaela, som har hittat sig en ny hobby.Hon gör hur snygga armband och halsband som helst. Blev kär i fyra olika som är beställda, tihi så roligt!

Naj, tillbaka till pluggandet?


09.09.23 - innebandy

Så nu är jag i Kopparberg igen. Åkte med Sabina hem, alltid lika roligt att prata med henne.
Vet inte vad jag ska skriva, är superstressad. Vet inte varför? jag ska ju inte vara med på matchen, men vill typ åka dit nu. Tror nog jag gör det också. eller typ snart, vill ju se klart detta avsnitt av How I meet your mother.

nanana, så tagg på helgen nu! Men först och främst måste jag fixa ihop de dära saken till skolan.


Borde nog bli sådär brun igen tror jag!

09.09.23 - nanana

Det gick superbra på dagiset idag, alla verkade jätte trevliga och barnen var söta.

Jaaa, nej jag hinner inte skriva så mycket. ska ta bussen till Uni för att träffa Sabina åka till lägenheten hämta min packning och sen åka hem till kopparberg.

har dessutom börjat på uppgiften. Duktiga linn

09.09.23

Usch, va jobbigt att klockan var ställt på tio i sju idag. och varför var den de? Jo för jag tog såklart tvätttid nu på morgonen, jaja. Då har jag det gjort i alla fall.

Börjar bli lite nervös inför VFU besöket faktiskt. Tänk om dom inte tycker om mig? Jag tänkte köra på lockigt hår idag också, så där lite "gulligt".
Idag är de ju som sagt även Innebandy match, heja kopparberg. tråkigt att inte jag får vara med.

Naj, nu ska jag locka håret.

09.09.22 - bloggtitt, tävling hos Foki

Som vanligt på kvällkvisten kollar jag igenom de bloggar jag läser, och så ser jag att supersöta Foki har en tävling där man kan vinna ett smycke. Magaaad, här länge gått och trånat efter en klocka, men jag är alldeles för envis för att ens titta på någon, för skulle jag väl göra det så skulle den kosta hur mycket som helst.

Hon har en tävling där man kan vinna något från cocoo.se. Gick in där och började med att kolla på armband, hittade ett jätte gulligt, men sen såg jag att de fanns en kategori för klockar. Och vet ni vad? Jag blev kär helt enkelt.


Både lite kvinnlig och manlig, visst är den supersnygg?


Om ni inte varit in på Cocoo.se eller Foki förut så borde ni göra det, Foki är även med i veckorevyns blogawards, röstade på henne i hennes två kategorier, har även röstat på blondinbella och sen årets blogg tycker jag är Kenza.

09.09.22 - en dag på uni

Träffade Patrik och Kajsa i forumhuset vid tolv, och vi började planera vad vårat paper ska handla om.
Efter lite om och men så blev det tillslut hur barn och ungdomar med speciella behov i skolan behandlats under historiens perspektiv. Eller något liknande. Har två böcker jag fick låna av vår seminarieledaren Svennis som jag ska skumma igenom lite och skriva lite grejjor tills på fredag, och sen på söndag så har putte satt ihop det och då ska alla skriva diskussions grej som vi ska skika till kajsa och tillslut så skickas allt till mig jag gör de sista och lämnar in de innan kl 15 på måndag. Känns rätt okej om jag får ihop de tills på fredag så jag kan slappna av i helgen på marken!

Men men, vad gjorde vi mer? Snackade lite med resten av klassen. Har verkligen fått en awesome klass och de underlättar en hel del.
Är liksom redan hur trött som helst på skolan, snackade med en fadder som heter Sebastian och han sa" ja men om du redan känner så kanske det är bäst att du hoppar av " haha liknande så iaf, tack för stödet där! Hann även träffa Jennie lite.

Nu ska jag göra iordning lite frågor inför morgondagen då jag ska till min VFU/praktik plats och hälsa på en stund!


09.09.22 - pirrig för morgondagen

Blir ingen match för mig imorn, tråkigt eftersom jag verkligen ville vara med.
Men jag får skylla mig själv som inte vill lägga ner 140 kr på att åka hem.

Jaja iaf, nu har jag lockat håret och ska bara hitta på något att ta på mig, mhm. Lutar åt jeans idag faktiskt. alla mina leggins finns i kopparberg. Förutom mina fula jeansleggins och mina lackleggins.
Men jag är fortfarande pirr för imorgon, ska ju hälsa på "mitt nya" dagis.

Nej usch nu måste jag sminka mig om jag ska hinna till bussen i tid.

Ciao


sist jag hade lockat

09.09.22

Mmm, hur gott är det inte att börja dagen med havregrynsgröt?
Så vad händer idag? tänkte springa ner och ta tvätttid nu vid nio, men jag ångrade mig och dum som jag är fixar jag tills imorn 07-09. Ja Det blir säkert jätte bra. Saken är ju den att imorgon klockan 10 ska jag ju vara hos min VFU plats och hälsa på (VFU=Praktik). Är lite smått nervös men förhoppningsvis går det bra, jag måste bara hitta dit, haha!

Så, vad händer idag? Ska till skolan till tolv och träffa min lilla paper grupp - Kajsa och Patrik. Ska väl snacka lite, sen har vi seminarium idag, 13.15 - 16.45, jobbigt. Sen skulle vi nog stanna kvar lite efterår och börja vårat arbete.


Kommer nog vara sådär trött ikväll.
Sis och Ida!


Jaja, funderar på att ta cykeln till skolan. Men nu känns ju de rätt ovärt eftersom jag köpte en månadskort igår.
ååh, ne ska man göra  sig iordning och dra upp på stan en timme innan jag ska iväg till skolan? Daniel vill ha daxvax och jag vill ha en jätte varm och stor vinterjacka.

Naaa, nu ska jag nog ta och diska eller något annat roligt!

09.09.21

Är så fett taggad på helgen, de är kopparbergsmarken och herrarna har första hemma matchen i innebandy. Mot vilket lag ? JO pålsboda. sist dom var här hade dom med sig en buss fylld med folk

Idag var vi på Innebandy match, A-laget spelade ju mot Pålsboda.
Jag och Martina kom dit rellativt tidigt, såg massa folk på byn och började undra vad som stog på.
När vi kommer in i hallen är det ett jävla liv, Pålsboda har med sig en egen jävla klack på runt 20-30 pers. Haha trummor signalhorn och sån där sak som man pratar högt i ? Megafon heter det så ?
haha roliga killar var det.
- Om man vill titta på Linn får man ge 20 kr till mig, 10 kr för hennes kompis.
han kunde inte ta mer för martina för hon inte visade håret. haha oj oj oj. Trevliga var vissa av dem också, dom tyckte vi skulle följa med till örebro och festa, han som köpte mig kom på att han bodde nära mig så han tyckte vi skulle festa.
nej oj går inte ens att berätta allt, men kul var det vill jag lova. Det lönar sig att vara blondie vill jag ju lova iaf.
Så blir en och annan färgning i veckan. men blir det brunt kanske ;)


Det där är ett utdrag från tidigare i bloggen från förra året när vi mötte pålsboda sist.

Önskas Bussresa till Seriepremiären Fredag 25 Septemeber
Motståndare Kopparberg matchstart 1915

Upplägg liknande förra året var o en lägger 150 kr/pers

Bokas på Sms/mail till Dennis först till Kvarn


Hittade de där på Pålsbodas hemsida så vi kan ju förvänta oss samma drag som sist hoppas jag ?




Bilder från helgen


Gabbie, Tommy och Micke (:

Klacken, mmm så underbart fint!

Ida, lika söt som vanligt!

Meeelvin (:

Lille Lovisa, se så stor hon blivit och va söt hon är (:

Saaaaga, du har något mellan tänderna?

Min lille familj (:

IIIIIDAAAA

Louise, Torbjörn, Henka, Timmy, Daniel, Totto, Syrran och en väldigt trött Ida.

Daniel Henka och Timmy leker med födelsedagsbarnet, haha!

Henka och Daniel på topp som vanligt!


09.09.20 - polisgrejj och gym

Har redan hunnit vara till församlingshemmet och röstat. Mhm, moderaterna röstade jag på. Tokigt, jag som inte vet någonting om politik. Asch då! Så har jag varit till syster och käkat smörgåstårta med henne och brorsan. Torbjörn var för bakis för att ens ta sig upp ur sängen, haha!
Han fick inbjudan av brorsan att vara med på Whiskeygolfen på markenfredagen. Han kommer inte kunna röra sig på marken lördagen, stackars liten!

Nu ska jag springa upp till datorn och skriva ut en såndär polisgrejj så jag får göra min VFU! Sen ska jag göra mig iordning för att dra till gymmet med innebandylaget! Hoppas de går bra, är lite sleten i huvet. oj oj oj vilka roliga bilder jag har sen igår, och filmen på Torbjörn Henka Timmy och Daniel är ju inte att leka med. Längtar tills Torbjörn fyller 40, då blire big screen och den åker upp. Det kan jag lova er!


09.09.20

Klockan är mitt i natten och jag önskar jag kunde förklara för er leksingar hur underbart de faktiskt kändes att vara på första hemma matchen för iår! Första gången för oss alla fyra som var där.

Kvällen har bestått av mycket skratt och dans hemma hos syster och torbjörn, opch lite dans och lite prat hemma hos emely. Saknar jag krogen och Jennie i örebro. ja de gör jag! Jag har alltid gillat tanken på att festa hemma i kopparberg. tänker alltid " kul att träffa samma gamla folk" kanske inte i samma banor men iaf. har haft kul,  men vad slår det en krogkväll där man lärkänna helt nytt folk för en kväll.

För några veckor sen träffa jag en gammal kompis som är färjestadare, och han säger " tänk om du och jag skulle skaffa barn " och min första tanke är, " nej, de går ju inte, du håller ju inte på leksand " de låter knäppt, men jag är en såndär person som verkligen vill att jag och mina barn ska ha samma intresse och hålla på samma ishockey lag. Visst blir dom kända inom ett annat lag så visst, men jag kommer inte kunna känna empati för ett annat lag, så känns det just nu iaf. Jag måste ha en leksing som karl!


Kärlek, egen bild på klacken visas på måndag
såklart med sämra kvalite!

Hitta en bild på min man, Jesper Ollas nr 14
 och målvakten Joacim Eriksson som fick hålla nollan första hemma matchen

Vill även tacka Kimpa och Jocke som gick med mig hem, jag är en såndär feigs som inte vågar gå hem själv. När jag är i Örebro så har jag telefon i högsta hugg! Kan typ inte gå under tunneln på natten utan att prata med någon!
( Lagom full och babblar om hockey, ja! Det är jag under vintern.)


09.09.19 - rysningar

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/article5820635.ab

Kolla på den där filmen, usch jag får rysningar. Riktigt snygga mål tycker jag, men tredje målet är lätt snyggast, de var så enkelt. Får det vara så enkelt? Synd att inte fler puckar kom in i mål, för de var inte så himla långt ifrån i vissa lägen.

Naj, nu blire smörgåstårta. Tänkte bara länka den fina fina videon <3

09.09.19

Ooooh gud, va mysigt det var igår. Älskar att kolla på hockey, det var helt wunderbaar!
Och såklart vann Leksand, och ännu mer greajt att det var första hemma matchen för säsongen.
Och hallå, min man Jesper Ollas gjorde andra målet. naaajs!
Jaa, bilder får ni se på måndag. För sladden är i Örebro.

När vi kom hem till kopparberg så drack grabbarna öl och jag och gabbie skulle druckit vin, men vi kände inte för de. somnade väl runt halv fem eller något. Käkade frukost med Martina och pappa Sandberg vid halv nio imorse innan dom åkte till sthlm på släktträff sen åkte jag hem vid tolv.

Sitter och väntar på att få åka till Torbjörn som fyller 35 idag för att käka SMÖRGÅSTÅRTA. En underbar helg helt enkelt!

09.09.18

Maaa, idag smällere.
Sitter i soffan och kollar på the voice där Kissie och Johan T Lindwall är med just nu. Gick och la mig tidigt igår så fick skylla mig själv att jag är vaken nu. Vid tre åker vi, och vad ska jag göra fram tills dess. Jag vill åka till Leksand nu. NU!
Mahaaaa, de pirrar i magen när jag tänker påt.

Ne, blö. jag måste hitta på något att göra? Kanske somna om eller ta en promenad ner till syster?

Asch då, ska shoppa loss idag iaf!

Hoppas lille Lovisa blir en napptjej, hon ska få en såndär i julklapp!

Till Pappa, han får fyra st när han fyller år, så ska han få två till i julklapp
Såklart får han något mer i julklapp också. Vad vet jag inte än!


09.09.17

Usch vad jag inte alls var sugen på att dricka igår, har nog aldrig varit så opepp.
Så de blev lugnt för min del, drack två drinkar hemma. Första stället vi drog till var O´learys, smökfullt var det.
Justja, kanske ska säga vilka jag var med? Jag var med JandJ, Jennie och Josan, vilken radartrio vi blev.
Efter de drog vi till strömpis, satt ute mestandels av kvällen och pratade med diverse männskor, drog hem relativt tidigt, eller ja det var planen att gå hem vid tolv. Kom hem runt halv två tror jag. Josan sov hos mig och vi köpte med en kebabtallrik till henne och en pommestallrik till mig.

Sen sov vi i fyra timmar. Eller nej, ingen av oss sov speciellt mycket. Var lite tungt att gå upp till skolan imorse. Men dagen gick jätte bra och jag trivs verkligen jätte bra bland männskorna. Till nästa gång ska vi läsa en bok, har jag den boken? nej! Har jag beställt den? Ja! Kommer den hinna komma? Hoppas kan man alltid!
Vi ska även börja skriva ett paper, va nu de är? Kan typ inte förklara.


Såhär ser utomhusbion ut, påtal om ingenting!


Så himla pepp på imorn också, de kommer bli så bra så bra! Ska köpa present till pappa där uppe imorn, whiskey glas. Jag och mina syskon ska dela, för två stycken kostar 400 kr. Så det blir fyra glas, men ska köpa två till så jag har en grund till julklappen.
Sen vill jag köpa någon söt mjukisdress till lille Ida tror jag, hon fyller också snart!

09.09.16

Vad kan det vara som börjar idag? Jooo juste, Hockey Allsvenskan! Och snart är det fredag och vi ska åka iväg till Leksand på fredag, ser sjukt mycket framemot det!

Så, vad har jag haft för mig idag?
Gick upp halv sju, gjorde mig iordning käkade min havregrynsgröt och gick till bussen. Åkte nämligen hem till Jennie innan de var dags för förseminarieträff. Skrev ut lite saker på repro innan min lilla grupp träffades vid tiotiden. Gick tyvärr segt för oss i början, är ju så roligt att sitta och babbla en massa.
Men nu är vi iaf relativt klara. Ska väl läsa in mig lite på de frågorna vi inte kunde svara på, har inte hunnit fått tag i en av böckerna vi skulle läst.
Så fick jag skjuts hem också, älskar att få skjuts till platser. Går så sjukt mycket snabbare än att åka buss.

Nana, vad ska jag annars göra idag? Ska som sagt försöka få lite fason på allt till skolan tills imorn, sen så blir det nog utgång på strömpis. Är dock nollkommanollprocent sugen just förtillfället. Men löser sig nog när jag får lite alkhol i kroppen, och då menar jag verkligen lite. För jag har seminarie imorn 08.15. Och dom flesta borde veta hur jag blir utan sömn, TOKIG!  Eller som dom skulle sagt på en föreläsning, flummig? Varför har de ordet dygt upp helt plötsligt? står i böcker från skolan och sådär. Ja mer om det en annan gång.


Jennie bjöd på mat förra Torsdagen, otroligt gott!
Kycklingfilé med bacon fetaost och ost, pasta och någon god krämig
blandning och tomater. Loved it!


Josans tre kattungar, hemskt söta. OTROLIGT SÖTA!

Min och Josans myskväll med honungsmelon, persikohalver, päronhalver
glass och coca cola :D


09.09.15 - Christine

Någon som kollar på serien Christien idag? Så som hon och Matthew beter sig med pluggande (eller ja, bygga en missions kyrka till Christines son) sån är jag.

" JA nu jävlar är jag pepp, nu ska jag göra det här. Men, mhm måste lästa lite bloggar"
fem minuter senare
" Nu du, jävlar vad jag ska läsa. men kanske borde hitta lite bra musik och när kom den där filmen ut nu igen..."

ja ungefär sådär har hela min dag sett ut. Men jag har läst lite av det jag ska iaf, så har jag beställt lite böcker jag kommer behöva snart. T.ex. när jag ska skriva paper? Well well, ska väl försöka hitta lite andra grejor att läsa tills imorn.

Men är fortfarande glad över min VFU plats, känns verkligen bra! Pratade med en anställd där idag, så nästa vecka på onsdag ska jag befinna mig där klockan tio för ett att träffas litegrann så vi lärkänna varann litegrann. Hoppas jag gör ett lika bra intryck som jag gjorde på Linåkern. Men, konstigt nog även fast jag kan vara lite blyg så verkar jag göra ett rätt bra intryck när jag träffar nytt folk. Hoppas på de även denna gång.
Om jag var nervös när jag bara skulle se vilken plats jag hade blivit tilldelad, när jag ringde och när dom ringde upp. Tänk då vad nervös jag kommer vara när jag ska gå dit?
Men är det något man känner att man vill göra resten av livet så går nog allt bra!


Jag och Malin på studenten, fick två bilder av henne igår (:

Visar stolt upp mina lökar! haha.


09.09.15

Idag fyller min bror år, så grattis på honom. Hoppas dom äter lite tårta åt mig med. Har hört att det vankas smörgåstårta hos Torbjörn på lördag när han fyller år, jummi!

Idag har jag varit så jävla duktig, och mer duktig ska jag vara. Har läst en text, ja jag vet, ute i sista tid som vanligt. Men sen så har jag även ringt till min VFU plats ( VerksamhetsFörlagd Utbildning ) och pratat lite. Förskolan/förskolorna jag vart tilldelad bestod av sju förskoler och jag fick välja fritt mellan dem ( var nog den första som ringde ), valde en som ligger i Rosta. Nära och bra så jag behöver inte åka buss eller någonting.
Och, jag fick mitt förstahandsval, jiho!

Nej, nu ska jag återgå till läsandet. Det blev en lång paus när jag var tvungen att samla mod för att våga ringa!

09.09.14 - kantarellstuvning

Na, kantarellstuvning var inte riktigt min grej. Var nog lite för snabb, skulle nog ha blivit mer stekta.
Så hade jag ju inge rostbröd, de va ju itne så gott och äta utan brödet faktiskt.



Och ja, jag har tråkigt. Därför jag uppdaterar så mycket. Vet inte vad jag ska ta mig till? inte ens färjan får mig att lugna ner mig? Jag vet dock varför jag inte blir lugn. Har så himla mycket att läsa. Blir till att köttläsa imorn innan vi ska ut på strömpis. Kul att gå ut när man ska till skolan till 08.15 på torsdag.

MEEN veckan kanske går snabbt så de kan bli fredag snart? FÖR PÅ FREDAG då ska jag till Leksand och kolla på första hemma matchen med Gabbie Micke och Tommy! NAJSIGT BLIR DET!

09.09.14 - föreläsning

Eftersom det bara var en föreläsning idag så var det ganska chill, och dessutom så var det en bra föreläsning. Hängde med nästan hela. Dock babbla han en massa i slutet, och alla var dötrötta.

Meen, kändes helt skumt att komma hem runt fem. Så här sent går man väl inte i skolan? haha nej, men man gör tydligen de på universitetet.
Men iaf, har en massa att läsa tills på onsdag men fattar inte varför jag inte tar tag i det? och är klockan verkligen halv sju? haha hela den här dagen blev ju fakktap!!

Justja, hade tänkt lägga in bilderna från min kamera nu, men tydligen så orkar jag inte det! har bilder från min och Josans myskväll i fredags och från Ansans i lördags när Malin fick mata en mycket full Emma, haha!

09.09.14

Blöö. hatar folk!
Idag mellan 7-16 håller två gubbar på med något fiberhöjja från telia. tänkte väl att eftersom jag bor på andra våningen så borde jag väl ha lite tur, dom kanske iaf kommer till nio? de är ju faktiskt några lägenheter där nere.
Men vad händer? 20 över sju vaknar jag av att gubbarna ringer och bankar på grannarnas dörr. Var väl lika bra att kliva upp tänkte jag. Så vid 20 över åtta typ var dom hos mig, och d tog väl en halvtimme kanske. Hatar folk! äntligen fick jag sova en hel natt men näe. Inte fick jag sova ut iaf.

Skolan börjar ju inte förens 15 idag, eftersom den första föreläsningen blev inställd.
Har iaf hunnit med att gå och handla och laga mat, nu ska jag väl chilla eller försöka läsa lite, vilket är cpesvårt när jag är utan nikotin. kan inte koncentrera blicken någonstans.

Nej hoppsi, nu ska jag göra mig iordning!


09.09.13

Träffat min underbara familj en massa denna dag. Hur bra som helst. Mindre pluggande dock, har ingen självdiseplin. Jag är så jävla dålig när det gäller sånt.

träningslägret igår var roligt. Synd att man inte var frisk, hade varit mycket roligare. Var med kanske fem minuter på matchen och då kände jag mig mest som en yr höna. Längtar iaf till seriespel.

Hostan har börjat försvinna lite mer, bra de iaf. Kanske kan sova hela natten inatt? Skulle behövas.
Men jäklar vad jag hatar mina hjärtklappningar, känns obehagligt. När jag tar alvedon slår de ännu hårdare.

Nej, nu ska jag återgå till Notting hill.

09.09.12

Tror inte jag kan sova mer? Jo klart jag kan de. om jag kan börja andas snart. Tror jag har luftvägsinfektion?

"Med ”nedre luftvägarna” menas luftstrupen nedanför struphuvudet samt luftrören i lungorna. Nedre luftvägsinfektion (NLI) är en akut sjukdom med hosta, feber, andnöd, väsande andning eller bröstsmärta."

Ta bort febern så har jag allt annat. men bröstsmärtan är ju från att jag hostat? eller?

Jag känner mig helt borta de började precis rinna blod från näsan utan anledning och jag är så himla trött.
Hjärtklappning har jag haft i 2 veckor också, jobbigt som fan. Ska jag verkligen vara med på träningslägret imorn? känner mig som en idiot om jag inte är de...


09.09.11

Jag hade skrivit en massa igår om allt jag gjorde i förrgår, typ att jag och Jennie kollade på fotboll på Kungen, kollade även på idol där. sen drog vi vidare till strömpis och festade vidare med massa studenter och hade hur kul som helst. Men drog hem tidigt, Jennie hade Seminarie 08.15 dagen efter och jag skull träffa Patrik för att fixa ihop de va hade till idag.

Tyvärr var jag helt själv från min förseminariegrupp idag, Timpa har hoppat av Patrik tror jag är sjuk och den tredje killen tror jag också hoppat av, så där satt jag helt alone och skulle säga de jag och Patrik skrivit. Men som tur var gick det bra.

Nu har jag lite brott, ska upp till sis och säga hej sen ska jag träffa JOSAN IDAG, HON HAR VARIT BORTA HELA SOMMAREN . SKA BLI SÅ JÄVLA NAJSBAJS!

09.09.09

Åh, vet ni vad? Jag mår bättre idag. Nu är de bara näsan och halsen, hatar verkligen att ha ont i öronen så det är jätte skönt att det har släppt. Har fått världens fobi av öronvärk sen jag var i spanien för några år sen, fick öroninflammation 40 graders feber och mina käkar svullna ihop och mina öron blev inte bra på hur länge som helst. Som tur va kom de på slutet av semestern och en till sak som var riktigt bra var att det var sommar os och vi hade svenska kanaler i våran lägenheten.

Snart ska jag kila iväg till bussen och åka upp till skolan och träffa Jennie, ska kopiera massa texter som jag måste läsa till imorn. Och ikväll är de pubrunda med nollningsgänget, men skiter jag i de? Aa jag tror det. Jag vill inte missa när Sverige spelar match för att gå runt och lala.

Sen var det en tjej som undra vart jag köpt min underbart sköna beverly hillsdress, den finns på Bik Bok och kostar 299 kr vardera, alltså 299 för byxorna och lika mycket för tröjan. Min är ju grå, men har för mig att det fanns i mörkblått också.


09.09.08 atcho atcho, prosit

Inte alls kul att vakna sjukare imorse. men slet väl upp mig iaf, har väl spenderat nästan hela dagen hemma hos frida i sängen. Till och med så jag har sovit en sväng också och har gosat hur mycket som helst med Bilbo.
Nu ligger jag här hemma och funderar på att plocka upp min rena tvätt eftersom jag tvätta den igår.

Och fy vad jag längtar hem.


Hur söt är han inte, lille Bilbo (:

Längtar hem, Saga Melvin och sagas kompis Alva på bilden.
Ja, och jag är med också


09.09.07 het potatis

Shit vad det känns värdelöst att gå på föreläsningarna, allt jag hör är blablablabla.
Jag och Jennie, som faktiskt är sjuka drog därför till stan efter första. Visst dåligt av oss, men varför ska vi sitta där när vi bara hostar och nyser. Det är ju inte snällt mot någon. Får hoppas att andra föreläsningen ligger ute på blackboard. Har iaf fixat så jag kan fåtag i den där boken som vi ska använda hela tiden. Tänkte att jag ska beställa resten av böckerna i helgen med hjälp av pappa. Ska bli så skönt att få åka hem.

Så, va gjorde vi istället för att lyssna på något helt ointressant? Vi gick en sväng på stan, jag köpte mina dörrkrokssaker och sen gick vi till apoteket. Dom hade slut på handsprit, i hela sverige? Varför? Usch, känner mig äcklig hela tiden. Snart kommer den där jävla Sveinfluehn och tar mig med i fallet.
Ja, och vad gjorde vi mer? Vi traskade lite sen köpte Jennie en smoothie på rosa delis eller va det nu heter, fick smaka lite och det var jätte gott!
Vi gick förbi vid ica också, idag blev det pyttipanna, bjöd Jennie på mat också.

Nu ska jag chilla lite, om en liten stund kommer Tjoffen hit, inte träffat han på länge så ska bli kul. Sen mellan sju och nio ska jag tvätta, det behövs verkligen.


längtar hem faktiskt, ska bli skönt med en helg i kopparberg (:

09.09.06

Jag blir helt tokig på vädret idag, de har varit mulet och blåsigt regnat som bara den, och nu, nu är hilmen blå och solen skiner. Meen, man ska inte klaga allt för mycket på vädret, för idag är det ju faktiskt dags för utomhusbio.

Dagen till ära har jag diskat och städat. Varför? Jo pappa kom ju hit idag, men kläder. Tack så himla mycket för det, gick under här utan kläder. Nu saknar jag bara några av mina tröjor och t.shirtar och annat, tur att man ska hem till helgen.
Well well, Frida åkte hem mig och pappsen ut till Elgiganten och Jula, jag hämtade min telefon och hon skulle köpa en hårtrimmer till lille bildo. han har blivit hur hårig som helst nu, den lilla nakenhunden.
När vi släppte av Frida åkte vi till Max och käka, jag fick välja vart som helst jag ville. Men, har man åkte förbi vid max i två veckor när man varit skit hungrig så får man skylla sig själv, jag måste börja blunda när jag åker förbi där. Vem vill inte ha ett supreme mål liksom?

Efter maten åkte vi in mot stan, pappa skulle på clas olhson. Och jag hittade väl såklart en del grejjer där jag med, ska dit i veckan och köpa mer krokar som man hänger på dörrar. aa skit bra sak iaf.

Nu ska jag chilla lite, ska in till Universitetet och kolla på "låt den rätte komma in" och sen gå en spökvandring, hoppas det blir roligt!


09.09.05

Plöh, känns inte som jag sovit nog mycket på bra länge. Natten torsdag-fredag sov jag ingenting, blev inge sova förens kvart i ett på dagen och då fick jag sova till fem över halv fem.
När jag vakna var de bara att laga lite mackaroner och käka de och tonfisk och samtidigt försöka göra sig iordning för att ta bussen vid sex upp till grankotten? heter det så?
jaja, hem till Jennie iaf. Träffade Timpa på bussen och sen var det bara att börja dricka när man kom dit. Vi körde ett för mig helt nytt ölspel, alltid roligt att lära sig nya och lyssnade på Fronda och lite annat tungung, haha!

Sen vare bara att bege sig mot COREn där de blev en rosa pantern och en jäkla massa dans. Var till och med upp på scen och dansa, usch och fy! En rolig kväll med två goda och nya vänner. Dock ser det ut som Timpa kommer lämna oss, vilket är riktigt tråkigt!

Nu ska jag fortsätta kolla på pulp fiction, kom nyss hem från frida där vi har myst med baguetter och sen kollat på fotboll, Zlatan jao!

09.09.03 allting går så snabbt

Känns som att allt bara springer förbi. Jag har varit i örebro sen i söndags men längtar hem mer än jag gjorde någongång under min gymnasieperiod, hur kommer det sig? Är det just för att allt är så nytt. Jag tror nästan det.
Bara att stå ut, visst det kommer vara hur mycket som helst nu fram till januari. Men tänk va skönt när jag får göra de jag vill resten av livet?

Esch då, dags att sluta fega.
Dags att börja ta för mig!


09.09.03

Ja, nu har jag lite tid över. Kanske ska berätta lite om vad som händer på Universitetet, iaf vad vi har gjort den här veckan.

Måndag då hade vi lite oviktig men samtidigt super viktig information i Aulan, där satt jag och Jennie som två fån och förstod väl knappt hälften av de hon babbla om. Efter skolan var vi iväg till Ikea och Marieberg och sådär.

Tisdag första seminariet. Vi är en grupp på 16 personer i min seminariegrupp, från helt olika städer och ska bli helt olika saker. Som tur va började jag prata med två st vilket underlättar en hel del. lunchade även med Victor och Cookie då, sen träffade jag Frida och bilbo. Stadsvandring för oss nollor på kvällen!

Onsdag två föreläsningar, jag och en kille från seminariegruppen skulle lyssna extra mycket på andra föreläsningen och sen prata lite om den på torsdagens seminarie. Eftermiddagen och kvällen spenderades med att läsa 50 sidor och skriva ner lite egna erfarenheter om sin skolgång.

Torsdag andra seminariet. berättade om våra erfarenheter, jag och linus (bara linus typ) prata om andra föreläsningen. Såklart var de två styckete som berättade om första föreläsningen också. Sen blev vi också indelade i för seminariegrupper. Eller indelade är väl att ta i, vi fick välja helt själva. Så jag Tim och Patrik var rätt snabba och säga att vi ville vara med varandra, man skulle vara fyra per grupp, så vi fick även med en kille som heter christofer.

Och imorgon är det dags att få lite information om VFU.n som är om ett tag (v.41-43)
Sen blir de ju även krogen, hoppas det blir najs!

Men jag kan inte säga mer än att jag trivs jätte bra och har haft turen som träffat så trevliga männskor (:

en mjukstart?

Undra om dom ger oss en mjukstart, den här veckan, eller ja tills imorn  ska vi läsa 50 sidor skriva ett afyra och så har jag och tre andra fått extra uppgift. Vilket är att imorgon när våran seminariegrupp träffas ska vi prata lite om hur vi tyckte en av dom två förläsningarna var idag. Min hjärna är blajj just nu. Men de blir väl bättre när man får vänja sig lite. Men vadå böcker? Ge mig en lista med böckerna jag behöver så jag slipper leta reda på dem själv. jag skulle behöva socker (GODIS) till idag. Men ska väl inte falla in i något dåligt mönster där jag vill ha godis varje gång jag pluggar. Nej, vad jag behöver är en skrivare.

På fredag blir de festa iaf, jag Jennie och Timpa ska dra till COREn, hoppas det blir najs.

har så mycket jag vill skriva om, men måste läsa. Och jag har ont i ena tummen så blir små sur varje gång jag använder den. haha!


Robbie

I lördags visade cicci en video för mig, vi såg den flera gånger. och inatt, haha drömde jag att han spelade någonstans och de var bara jag där och kolla. gosh, han är så crajsi sexy! man kan ju alltid hoppas på att han kommer till sverige, snart!



Nu måste jag snart springa iväg till bussen och jag vill komma någerlunda tid och få bra plats i aulan!

RSS 2.0