Dagen som försvann

Igår kom jag hem till Kopparberg igen som sagt :P
de första jag gjorde var att åka till syster en snabbis med filmer till torbjörn. Sen upp till hallen och träffa martina som kolla när några st lira lite innebandy, efter de drog jag ner till johanna, vi hade mycket att prata om och vi åt julmat och allt (: var jätte mysigt.
Efter de hämta jag Daniel och vi åkte ner till torbjörn prata lite sen spelade vi guitar hero.
Senare ändå var jag ute med Fritte och Erik ett tag innan vi hämta gabrielle så åkte vi rätt ut i skogen. kom hem sent och var piss trött, drömde att jag vaknade efter 5 på kvällen, men de gjorde jag inte :P

slöade rätt länge idag innan jag åkte ner med filip till syster och släppte ut besten (: åkte och hämtade martina så färgade vi håret hon svart och jag utväxten och ja hela håret :P  åt lite mat gjorde vi också innan vi åkte till brorsan och sen syrran och var sociala innan vi spelade guitar hero (:
Nu sitter jag och väntar på att hon och cissi ska höra av sig så vi kan gå och basta med några fler, det kommer bli supermysigt (:

myskväll

myskväll igår med filmer och vin, en sväng till Stället med Frida och Joakim vart det också (: men typ bara 30 minuter eller något (:

snart ska jag åka hem till kopparberg, träffa Martina idag ska jag göra, sen ska jag även spela lite Guitar Hero med Torbjörn och Dine tror jag :D

Örebro och mellandagsrea

yesyes, mellandags rea idag med Frida baby (:
Handlade iaf lite saker trots att jag är lite pank, två tröjor två bhsar och en nyårsklänning (A)

Igår kom kusinerna hem till mig i vanlig ordning på annandagen vi käkade gick ut med hunden och lite så, senare på kvällen var jag hem till Kim och umgicks med han jeje bornis och fritte, precis som back in the days.
de va kul vi körde Guitar Hero och Lips. Bornis vart super  sur på mig när jag slog hans rekord på låten no one, ville inte va med och spela på hur länge som helst :P haha smällar man får ta när kungen är med.

gick hem relativt tidigt iaf, imorn ska jag hem till byn igen (:

Stoooooooopet



Ooooh yes, det vart stopet igår (:
Drack och gjorde mig iordning med sötis Frida, sen var vi hos flip en sväng innan Fredrik linda och Camulla kom och hämta oss. senare kom även Martina och Malin upp dit :D de va skojjsigt
träffade massa kul folk och hade en hel trevlig kväll (: Tack för att ni gjorde den speciell sötisar.
Mindre kul var att stå ute i 5-7 minusgrader i mer än en timme och vänta på skjuts, men kunde fan inte låta martina stå kvar där själv.
Även om polisen ville skjutsa oss till lasarettet i ludvika för att kolla om martina hade fått hjärnskakning, men det är en helt annan sak.

Nu är kusinerna här vi har käkat och nu fikar vi, dom ser på film de gör iofs jag med men jag har datorn i knät också (:

Jul klapparna

Tack för julklapparna familjen <3
En vattentät kamera av pappsen, man kan alltså på riktigt fota undervatten ner till tre meter, de är ju galet :S men sjukt bra kan de väl va?
Av allasyskona fick jag säsong 2-7 i simpsons :D och så fick jag björn borg parfym poch deo :D de är grejjor är det.
Synd att man har blivit gammal och bara önskar sig dyra saker. då får man så lite julklappar hahaha

TOMTEN ÄR FAR TILL ALLA BARN NÄSTA <3


Gooooood Juuuuuul

Ååh, va gott det var med julmat :D
Godaste janssonen jag ätit må jag säga. har myst massa och käkat massa och fått en julklapp av martina, en aladin ask.
Och alla som träffat mig på ica senaste tiden vet att jag önskat mig det tihi.



Ville mest bara önska er en god jul (: hoppas ni får en superdag imorn, och att ni varit snälla så tomten ger er vad ni vill ha :D

Dan före dopparedan

Imorn är de julafton, hihi inte längtat så här mycket på flera år :D tihihihihi.

Igår var jag till en kiropraktor i Ludvika och knäcktes och fick masssage. Pappa följde med, och sen åkte jag vidare till örebro själv. plockade med mina kläder diskade och plockade lite. Så kom Frida förbi också, sen åkte vi till Max och käka minimål sen vare bara att försöka ta sig ut därifrån med all jävla trafik, lyckades väl tillslut iaf.

Så när jag kom hem så la jag mig framför tvn sen gick jag och martina upp och hyrde två filmer, men orkade bara se ena som förresten inet va nå bra (: Sen drog vi hem till cissi där Johan va så åkte vi ut till djäkens och sa hej till alla bastande karlar.
sen hem igen.
Idag ska jag försökta städa lite, sen ikväll är jag bjuden på julmat hos Martinas mamma.
Myspys perfekt start på jul (:


en jävla lång natt

Markus och Frode ringde igår och ville ha skjuts ner till tages, fast jag visste att dom inte kom in där. Men dom ville inte tro mig.
Så gick upp till Dennis och körde ner dem i Frodes bil, den va INTE kul att köra.
Eftersom dom inte kom in på tages fick jag skjutsa ner dem till Kaj, så gick jag in och sa hej sen drog jag och parkera bilen vid Dennis sen hem till Filip och Fridah får man väl lägga till nu (:
Sen efter en liten stund kom Erik Fritte och Martina och hämta mig, sen åkte vi runt lite i byn innan vi drog till Ludvika.
Var halt som fan på vägarna så fick åka sakta, men åh så gott med donken. Så käkade sen åkte vi runt lite i Ludvika innan vi drog hem igen, var lite chaffisar och jag fick åka saab.
Kom hem vid fem imorse och vakna halv tolv.

Nu äre så att jag hade skrivit en jäkla massa mer, men de vart så klart inte sparat för att jag hade blivit utloggad, men iaf, det jag ville komma framt ill är att annsofie är lite virrig och glömmer säga att dem har larm på huset så jag har fått prata telefon massa med securitas idag och dom tänkte skicka dit en bil och annsofie kunde såklart inte koden men de löste sig..

Tre dagar kvar till julafton, och jag har inte längtat så här mycket på jätte länge.
Imorn blir de ludvika sen örebro, orka åka själv :(


Dreams

vaknade vid kvart i tolv idag, men är ändå pisstrött nu.
Har iaf fått lite gjort idag, handlat och vart hos syster.
Sen till kusinerna, Anna fyllde 17 i torsdags. Så var där spelade Plump, jag vann, sen käka vi sen spelade i Supreme (:
Jag var rätt awesome på det med. Tills jag var tvungen att åka hem men då låg jag iaf på delad förstaplats, men där hade jag legat i stort sett hela kvällen ;D

Kom hem runt åtta åkte och hämta martina och sen daniel sen släppte jag av dem vid Cissi. Jag känner mig oerhört osocial idag och vet inte vad det är med mig. Tråkigt är det, kommer säkert vara en crazy fest och jag komemr missa årets röjj. Men jag orkar helt enkelt inte idag.

Nej nu ska jag fortstätta kolla Brottskodförsvunnen, det är en superbra serie faktiskt. kanske inte superbra men den är helt okej, eller ja den är BRA (:


Craaaaazy!

Igår var jag i skolan fick frukost och så i lärar rummet (: efter de kollade min klass och bytingen på sunes jul innan vi drog till folkets hus och kollade på avslutningnen (: fet najs, skönt me lov också ;D

Tåg hem med jeje vid 2 slå in julklappar i en timme, och sen laga jag godaste maten.
sen var jag hos syster innan jag skjutsa pappa till ställdalen och sen gjorde jag och martina oss iordning och drog ner till Kaj (: massa trevlans folk och sådär.
Gick runt och minglade i flera timmar lekte lekar och hade oss, sen så vart det kaos och kallabalik.
Åkte hem men ångrade mig och åkte tillbaka, träffade Malin och Sebbi bebbi.
Åkte därifrån efter ett tag, åkte taxi med malin och compani. sen så gick vi in till thyffsi fast vi inte fick. åsen va jag där ett tag.
Rätt skönt att komma hem vare vill jag lova, dock prata jag telefon 30-45 min när jag kom hem. men det var mys (:

Puss<3

Ingen Kommer Undan

Skulle gjort matte provet från förra veckan idag, kollade på provet sen upp på min lärare.
" Jag klarar inte det här, jag minns ingenting. får jag göra det på torsdagen efter lovet?"
Tur har jag iaf att min praktik börjar på fredagen den veckan, önskar jag skulle varit på dagis alla 10 veckor istället. Men gjort är gjort.

Åkte hem med tolv tåget, träffa Veronica, alldeles för längesen. sen hem och laga mat innan jobbet, hann lägga mig ner på soffan tio minuter också, innan jag fick för mig att slå in ett paket. Ett av Melvins fick det bli.
Jobbade mellan 14-18 sista jobbskiftet tills i Mars typ, när praktiken slutar, och om affären ens finns kvar då.

Efter jobbat kom pappsen och hämta mig, åkte hem och vände i stort sett. Sen ner till Syster Saga och Ida. Stackars perkules har blivit av med bollarna, och dom glömde ge han smärtstillande så han bara ligger med en tratt runt halsen. Lilla busen som brukar vara så igång. Var där runt en timme och fikade och så.
Och eftersom brorsan Annso och Melvin flyttat upp till huset nu var jag ju tvungen att åka upp dit också, jag och Melvin busade runt lite innan jag åkte upp till födelsedags barnet Camulla, som förövrigt gjort en SUPERsnygg tatto på armen.
Så blev lite fika där också och var där någon timme. Sen skjutsa jag hem Linda och nu sitter jag här, ska ta en snabbdusch sen lägger jag mig för dagen och säger hej och tack för kaffet.

Behöver sömn, ska åka in till skolan imorn för att gå på julavslutningen, suck!
Men på kvällen blir det CRAZY times hos Kaj, och när han är full så svarar han alltid rätt när jag säger Heeeej Kaaaaj!
Hoppas på en superkul kväll med superbra männskor (:

Höger, GÅ ÅT HÖGER

Jag och Mikaela diskuterade högerregeln häromdagen i skolan, och visst är det väl så att högelregeln räknas även för gående. Blir så irriterad när människor som jag möter tar åt vänster, alltså mitt höger. Man krockar då, de är ju simpelt, lär er gå åt höger. Blev att tänka på det idag igen, eftersom jag mötte en tjej som svängde åt samma håll som mig, alltså mitt höger. och inte fan flytta hon på sig, ja hon kanske var från England för dom kör väl felvänt där?

Åhh, idag har jag faktiskt jobbat igen, blev klar med Historia uppgiften jag kämpat med i flera veckor (18 frågor, jag klarar knappt att jobba på lektionstid :S) och sen har jag Mikaela och Linn fortsatt med våran reklam kampanj, ska skriva sammanfattning och lite budget när som helst. började just på sammanfattningen men det krävs mer (:
Sen blri det plugga matte och måste städa och diska för inatt är typ sista natten här på 7 veckor. annars får jag åka ner på lovet och städa (A)

Neee ska väl fortsätta plugga.

uselt

idag har jag haft en usel dag. Lite bra på naturkunskapen dock, när jag fick hjälp av it killarna att påbörja en uppgift och de var precis den knuffen jag behöde för att göra klart den.
Så en uppgift mindre iaf, sen så har jag varit till Marieberg med pappsen och så. ville köpa min fina nyårklänning men jag vart och känna mig tjock, så köpte den inte. fast pappa tyckte jag skulle och sa att jag kunde få den i julklapp :(

jaja, sovit en stund nu på kvällen, nu blir det feta med godsaker och kolla titanic <3 en av dom bästa filmerna

otur

Är det jag som har otur med tåg eller?
JA DET ÄR DET. igår körde tåget på en älg och idag på morgonen var de inställt för ett tåg hade gått sönder mellan kopparberg och storå.
Så fick åka buss till storå och sen tåg därifrån, kom fram till örebro 40 minuter senare än vad vi skulle kommit fram.
Haha jaja, nu är det religion, judendomen idag.
inte så pepp, men idag blir det marieberg med pappsen (:

whawhi

Joni, idag har de hänt något vill jag lova.
Står och väntar på tåget så ser jag kajsa sitta längst fram. så sätter mig vid henne och två till, i lindesberg kliver Sigge och Johan på tåget.
Så sitter vi och pratar och sådär sen skumpar det till, alla blir livrädda. sitter och stirrar på varandra i några sekunder. sen hör man tåggodissäljarkillen " Stackars älg" .
Japp, vi hade kört på en älg. Såklart var vi tvugna att gå ut och kika på detta när tåget kommer fram i kopparberg,
Men man såg bara lite päls sitta fast där framme, hade förväntat mig vääärsta likdelarna. Iaf så såg man bloddroppar i snön efter tåget.

Kommer hem åker ner till syster och firar saga en gång till. Sen upp till mårtenstorp och käka med Martinas family, mums i magen. Favoritmaten två gånger på en dag är inte illa (: me likey.
Sen åkre vi och flummar på ica, och sen går vi ut på promenad med Titti och Johan. Och det var mysigt, vi planerade masssa och hade oss (:

Så nu ska jag sova, ha en bra kväll puss och kram


kuljul

Kul att jag får ig i psykologi bara för att jag inte klarar ett prov jävel. jag har varit på alla lektioner och lämnat in alla uppgifter. suck..

jaja, life goes on. Längtar till i helgen när de är galen fest hos kaj med massa pluttisar (:  
tror jag åker hem till koppis idag för att träffa min plutt saga som fyller 4 år idag (: sötnos, grattis<3

bajbi

Dagen började tidigt, skulle baka sockerkakor eftersom jag glömde det igår. så kommer jag ner och jaha, då står pappa och lagar mina sockerkakor.
Så det blev chill framför tvn till elva när jag gjorde mig iordning och vid tolv var jag vid syster och började fixa inför kalaset (: Vid ett kom alla söta barn.
Jag hade passande klädsel för barnen också, en hello kitty tröja, perfekt eller hur? haha
Så käkade barnen och jag fixade och donade runt omrking dem, sen lekte vi på sagas rum kollade film fiskade i fiskdammen och mös. jag fick två nya kompisar också, två supersöta tjejer som heter Selma och Kajsa (: hiii.
Sen vid tre åkte alla barnen hem så då kom de några vuxna så då vart det lite fika.
sen kom frida och hämta mig så åkte jag hem och packa sen åkte vi till örebro. så nu sitter jag här, har hunnit plugga lite psykologi och alldeles nyss kastade jag in kläder i två maskiner. skönt att bli av med lite tvätt.

nej tillbaka till pluggandet :/


Aaa men durå

Vill bara säga att jag hade en skit bra början på min kväll, fick träffa min idol Klotjohan <3 och massa annat underbart folk. Så jävla skönt att träffa folk man gillar.
som sagt, bakis som ett as imorse och sen leka snö.
Och sen nu på kvällen har jag jobbat i folkan med Titti. kollat/lyssnat på Klotis/tondöv? och Degreed.
Massa folk som handla godis av mig och titti, och massa fest efter det med massa kul folk och massa sköna männskor och bara så bra stämning. Ångrar aset att jag och min älskling åkte upp till byn efter några timmar festligheter,dock en trött linn som försökte vara social.

Och vad fan händer? sämsta, men samtidigt "bästa" helgen på länge. Det sämsta är mycket men de bästa är mycket annat.  så jäääävla trött börjar jag bli på vissa människor, som är så jävla schizo, eller hur fan det nu stavas, bryr mig inte riktigt för ni fattar vad jag menar. Orkar inte bry mig ett smack längre och tänker inte göra det heller. Blir bara så jävla frustrerad och hatar att se mina nära ledsna. Jag bara önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och göra fel till rätt och få börja om. Helst spolar jag tillbaka till lekis. fan i helvete vad annorlunda jag skulle gjort saker. Allt jag vill är att ha en ny början. men jag kommer nog aldrig få det, och speciellt inte eftersom jag har planer på att gå behandlingsassistens linjen. Vill fan bara köpa ett hus med martina i en helt ny stad där man inte känner en jävel och börja om på nytt.
Och jag har en lösning på mina jävla problem, och den lösningen är simpel och enkel men orkar fan knappt med det själv. ska fan gå i kloster.
Önskar att jag hade någon att prata med, och önskar att det var du mamma.

Tänk om jag kunde fly till örebro för att slippa mina problem, men jag har fan lika många problem där som här....

Speed of sound

Igår var jag med Martina och Titti, vi mös och titta på idol.
yeeey Kevin vann :D
Sen vart vi supsugna, så vi drog till två kockar och träffade halva kopparberg och alla söta campustjejer (:
Så satt vi där nån timme innan vi drog vidare till efter fest hos campustjejerna. var där till halv fem då gick jag hem.
jag var trött och blev full på att bli bjuden hela kvällen. de var supernajs. Tattar Linn och Martina <3
Och ja, jag kan ju inte dricka en droppe utan att bli bakis så jag fick träffa toan imorse som vanligt.
Men najs, det var inte så illa som det brukar vara.
Så vid halv 10 kom Melvin upp till mig och han och jag kollade på lilla sjöjungfrun sen vid tolv tiden eller något åkte vi ner till Sagaplutt och vi lekte lite kollade på tv och sen gick vi ut och lekte i snön.

Så nu sitter jag hemma och väntar på mat, idag blir det lugnt.
Orkar nog inte ens åka ner till Folkan och kolla på Degreed och Klotjohan, tvärr. Får bli en annan gång faktiskt. men känner för en hemma kväll idag.

haha och justja, måste ha varit törstig när jag sov. Drömde att jag fick ett mjölkpaket som jag gick och drack hur, otroligt gott var det :P

ooh yes

Igår var jag hem till Gabrielle och kollade på film med gabrielle, sen kom frida hem till mig och vi gick till ica.
Så vaknade jag idag duschade åt frukost packade gjorde mig iordning och åkte till skolan.
I skolan gjorde jag och Gabrielle ingenting, fast vi ville göra. haha

Tog tolv tåget hem, skönt att komma hem relativt tidigt så jag gjorde iordning lite mat och kollade på film sen somnade jag. så ringde Martina och väckte mig, blev inge Linde idag. Alltså inge Innebandy. men de gör inget, vi ska snart åka ner till syster och träffa saga (:

hihihihi, jag är som ett litet barn med all snö. Vill bara dra ihop ett gäng och ha värsta snöbollskriget. Jag Saga och melvin ska leka i snön imorn, hoppas de inte är för blött bara. eller att den försvinner inatt. hoppas hoppas hoppas.
vill att den ska ligga kvar tills april eller något (:

Nej, nu ska jag nog kolla på tv eller något.


Haha föresten, idag satt jag på tåget så rulla de in i linde. och vet ni vem som klev på då? IDOL KEVIN. vart helt paff och satte mig vid han och Tompa, men när jag kollade lite mer noggrant så visade det sig att det var Maciek. Vart lite besviken men ändå kul att träffa honom.
Hahahahaha


bara jag och veronica

 
HAHAHAHA kvällskul <3 (:








Torsdag

Matte prov ?
Nej linn försover sig såklart och kan därför inte göra matteprovet :/ suck
Legat kvar i sängen någontimme med rullgardinen nere. och vad hör jag ? det låter som en plog.
Kan de vara snö? Oja, det är massor med snö. längtar tills jag får komma hem och leka i snön med saga och melvin (:

Tänkte kanske åka in till örebro på lördag. vill köpa en klänningjag hittade på MQ igår, skulle vara perfekt till nyår.

nej nu ska jag försöka plugga lite saker jag ligger efter i, det blir superbra (:

mera julklappar

Nu har jag köpt mer julklappar (:
till pappsen, brorsan, torbjörn, ida och mer till melvin (:
Var i skolan hela dagen. sålt slut på nästan alla mina biljetter nu har en kvar.
Efter skolan kom frida och catrine och hämtade mig så åkte vi till marieberg.
sen nu på kvällen fick jag besök och vi kollade på exorcisten och wall-e.

Nu blir det nog snart sängen för jag har matteprov. Matte c TJOHO :/

Inge jobb denna vecka heller (: sköööönt som faaaan.

Tisdag

Oj oj oj vilken dag (: fått mycket bra saker gjort.

Började med att mikaela kom och hämtade mig och gabrielle och vi åkte till gustavsvik och kollade när hela skolan badade en stund. sen åkte vi upp till stan och jag köpte mig lite smink på face eftersom jag hade presentkort där.

Sen gick vi vidare till gina där köpte jag present till syster och sen fick jag ett par nya leggins också.
sen köpte jag present till saga som fyller år nästa måndag och sen lite mer julklapp till melvin, på åhlens handlade jag till annsofie (:

sen åkte vi till WUC och sålde lite biljetter till studentkryssningen.
sen till skolan och käkade lånade film av lärarjocke och sen skjutsa mikaela hem mig. så fixade jag lite med biljetterna sen upp på stan och träffade massa personer och sålde 8 hytter. satt där i typ mhm nästan två timmar.
Men iaf, har bara tre kvar och dom försvinner imorn, SKÖNT ! sålt runt 90-100 st biljetter nu (:

Nej nu är jag med Gabrielle och vi ska nog plugga litegranna, förhoppningsvis.

Nu ni...

Med Liniment plåster går dagen snabbare och bättre.
Haha hoho tjoho, tack för upplysningen om liniment plåster, nog det bästa som hänt världen faktiskt.

Så fort man har lite ont i ryggen, tar man på sig ett liniment plåster så ja, asså känslan. Det känns inte som häst liniment, men det känns fortfarande.


Föressten så pluggar jag matte, är man duktig så är man.

Och nu smsade pappa, vad har hänt. han ringer aldrig längre :( bara smsar. Varför har han lärt sig smsa :(

Helgen

Vänta vänta, innan jag glömmer det, så hittade jag faktiskt en femhundralapp i Kopparberg när de var julmarknad. De var superbra och kul.
Och jag har köpt nya skor, Uggs faktiskt. Det är lätt det bästa vinterskorna jag haft sen jag var liten och inte fick välja själv :P

jaja, i alla fall. Som sagt var jag i borlänge i helgen hos Emma och Lina (:
I Fredags tog vi de lugnt, kollade på idol och så. hejdå robin b, nu är det som jag vill i idol tihi.
Sen på lördaen tog vi oss till falun och skulle shoppa lite på siba innan vi skulle till Kupolen.
Hittade hela tre julklappar på siba (A) hehe Saga och Melvin får 12 filmar var i en liten box. och Syster ska få en soda streamer smak (:
Kupolen hade inte en ända parkering, så vi sket i de och åkte hem istället. gick på stan en stund bara (:
På kvällen kom de til folk och vi drack lite och spelade spel :D Vilka vann om inte jag och Daniel ?
och sen hade vi snöbollskrig.
Söndagen spenderades på soffan framför tv, jag och emma kändes oss ensamma om att inte vara bakis eftersom vi inte var fulla på lördagen :P

Åkte hem vid 4 sen var jag vid sis en stund sen hämtade jag martina vid station och vi åkte runt lite, till johanna och sen till penkis. sen hem en stund sen upp till Camulla och va me henne och titti, trevlig kväll.

Nu ska jag väl kanske göra något vettigt? har iaf handlat idag. och justja jag har skaffat fem veckors praktik av tio veckor, ELGIGANTEN här kommer jag IGEN. kul kul kul kul kul kul, hoppas jag.


Fredag

Aa Work Work

Yes yes, jobbade igår och ska jobba idag med, men efter jobbet idag åker jag till Borlänge och träffar mina små plommon, Emma och Lina (:
Och jag måste ha en jävla praktikplats :/ Och det är snart. Får ringa elgiganten snart hehe, sen tänkte jag höra på något av dagisena här i byn (:

Igår var jag med Martina ner till syster och gick på promenad med Herkules. träffade Gabbs en sväng. Sen åkte vi vidare upp till martinas bror ssom köpt en ny bil, sen vidare till gärdet och träffa johanna, sen hämta vi lite saker till titti som vi åkte upp med till Camulla där titti var (:
Sen åkte vi hem för tiden bara rann iväg från oss, och Martina skulle packa för hon åker till sthlm idag (:


Onsdag

Lite trött idag.

Förfesten var som vanligt trevligast, var hem till Zijad och där var jag mikaela michelle hanna brandt strumpis holli och andreas. så sen åkte vi till MM, och efter de vidare till satin där mer från klassen var och massa paralell klassare.
Var inte alls för kul men helt okej. Saknade ju lite folk, dels min Frida...
Åkte tåg hem idag och i linde klev massa underabara männskor på, jag önskar jag gått på lindeskolan. Mitt liv hade sett helt annorlunda ut och jag tror jag skulle ha trivts mycket bättre där.
Dock skulle jag sakna kontakten med lärarna, och speciellt Biggan, vet inte hur skolan skulle gå utan dagligt prat med henne.
Iaf så har jag myst med min martina idag och kollat på skräckis och käkat naturgodis. hon är bäst

Känner mig just nu som att jag skulle vilja gräva ner mig i ett hål och sitta där med min musik i typ 100 år.

I helgen blir det nog borlänge för hela slanten tror jag, måste prata med flickorna först.

Ååh herregud, jag saknar dig så mycket, jag tror jag gjorde fel...Förlåt mig..


Måndag

Och imorn är de slut på skolan för den här veckan (: ledigt onsdag torsdag fredag. ap skönt

Tog tåget vid nio idag (: träffa Sigge vid station så fick sällskap till Linde (: och i frövi hoppa kalle på, så åkte inte tåg länge alls ensam. skönt de iaf.
sen kollade jag lite folm när jag kom till skolan sen har jag inte gjort något vettigt idag faktiskt. lite innan tre skjutsa mikaela hem mig, tack pumsi.
så har jag bara varit hemma. nu diskar och städar jag och snart kommer Frida hit, får se vad vi hittar på drar nog till norr (:

Puss på er

RSS 2.0