09.10.31 - irritation

Innan jag berättar om min irritation så kan jag berätta om min dag än så länge. Att klockan redan är tre är ju helt sjukt faktiskt. Jag vaknade vid åtta, låg kvar i sängen och kollade på tv innan frukosten. När frukosten låg i magen var de bara att ge sig på pluggandet, men vid elva redan tog jag en paus. Gick iväg och tog ut pengar och sen gjorde jag något jag borde gjort för länge sen och flera gånger om, SOLAT! Skönt och välbehövt var det iaf.

Efter att ha fått lite frisk luft och fejkbränna tog jag tag i pluggandet igen. Och nu har jag snart läst klart den sista texten, får se om jag orkar läsa klart det. Har även ätit mat, flingor och mjölk. Har en ickehungrig vecka. Kommer dock bli jobbigt när jag får i mig lite alkhol. För då blir jag alltid hungrig.

Och nu till de jag är irriterad över. Människor i allmänhet som är osportsliga. 
Precis som i en kommentar jag hittade på en artikel om förlusten efter straffar igår. Folk är avundsjuka för att leksand är ett folkkärt lag som just nu ligger i Allsvenskan. Vad spelar det för roll vilket ens lag ligger? Jag kommer alltid vara Leksing. Är väl inget jag slutar vara bara för att det går dåligt? Lika som att jag inte tänker sluta vara förskollärare om ett barn säger att den inte tycker om mig? Var är det för skillnad, de finns två olika supportrar, dom som ställer upp och lever för sitt lag, som är glada när de går bra och ledsna när det går dåligt. Sen finns det dom, som lätt kan byta lag för att de vill hålla på "de bästa" laget. Vet ni vad? Jag är hellre stolt leksing resten av livet, hur de än går för dom vart dom än spelar än att vara som människor som alltid vara "på topp" och såvidare.

Decrypter, 40 år, Igår 23:34 erianders har inte föstått hur långt ett tåg kan bli. Skulle LIF bara lägga sig ner och dö, sluta tro på en framtid när man åker ur elitserien? En massa avundsjuka för att Leksand är ett av Sveriges populäraste hockylag. De skall inte ligga i topp nu. I början av februari börjar det, allt inna dess är bara trams för en del lag


09.10.31

Fan fan fan fan fan fan, vad jag saknar dig mamma. fan fan fan fan fan fan fan fan, jag önskar att du var här, satt brevid mig och kollade på Rosa bandet galan med mig. Och att vi tillsammans kunde vara glada för att du överlevde. Jag fattar ingenting, varför? Det kommer aldrig bli lättare, om något så blir det bara svårare.
Svårare att förstå, svårare att vara stark. Det blir bara lättare att vara svag.

Jag vill bara förstå, men det kommer aldrig gå, aldrig någonsin.

I'd find a million ways to say I love you

Sing a million songs to make you smile

But I can't turn back time


09.10.30

Det är fredag idag, visste ni det? Klart ni gör, de är ju idol ikväll.

Idag har jag hunnit läsa pyttelite kurslitteratur, varför är jag så dålig? Vid halv elva tiden mötte jag upp Emma, Lina och Michaela på stan och vi gick till LaBaguette där dom åt frukost och jag tog mig en varmoboy. Satt där rätt länge och pratade innan vi började ta en runda på stan. Jag köpte present till min storasyster som fyller år nu i November, men tror de får bli något mer sen också. Något som verkligen är henne, tror jag har hittat de också.
Älskade storasyster förtjänar de bästa.

När jag kände att min rygg inte orkade med stan mer cyklade jag hem till Frida och Bilbo. Dock skulle Frida till jobbet redan till tre, gärna lite tidigare så vi snackade mest bara lite och jag busade och gosade en massa med lilla lurven Bilbo. Sen trampa jag hemått, nu har jag varit hemma ett tag och ska snart dra iväg till Norr igen. Jag älskar mig cykel, varför har jag inte använt den jämt?

Ikväll blir de The Shining och Idol med flickorna, och imorn blir det utgång.


Mina fina skooooooor

Är helnöjd och känner mig supersnygg i dem.

och sen får ni den där också...


09.10.29 - mysteriet på greveholm



Sååå braa, helt fast. Vill diskutera heeela serien och se den igen. Men fyra timmar och lite mer en gång till? får nog vänta ett tag innan jag ser det igen, trooor jag ? (:

09.10.29

Någon som läst aftonbladet idag? På första sidan står det om Leksand, att dom fått gå före riskgruppen för att få sveinflueh vaccin. Men vänta nu? tror ni inte att dom flesta elitserie lagen och de i allsvenskan som har råd har gjort samma sak? Det tror jag! Men bor dom i lika små stader/byar som Leksand?
Det märks såklart inte på samma sätt som de gör i småstädet, de är väl ganska självklart?
Blir så irriterad, jag lovar er att alla lag i Elitserien har tagit sprutorna, och även ett fåtal i allsvenskan. Irriterande journalister som försöker klanka ner på ett lag...

I alla fall, idag har jag haft seminarie. Det gick bra och de va kul att träffa klassen. Som alltid. Längtar som fan tills nästa vecka när vi ska festa ihop, tror det kommer bli riktigt roligt faktiskt. Fick en lapp idag under seminariet "Linn du vill inte bjuda svennis till festen?". haha gammalt internskämt som fortfarande fungerar.

Efter skolan gick jag och handla, mmmm spaghetti och bacon. sen sov jag. i två och en halv timme. Ops, de var inte meningen. Nu har jag läst lite ur lpf98 men funderar på att läsa de som ska läsas till nästa seminarie istället så jag kan inrikta mig på tentan efter det..

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på tv. Kanske blir en film idag också?

09.10.28

HAHA, de roligaste hände mig för några minuter sen.

Men först tänkte jag berätta lite om min dag. Vid nio skulle min seminariegrupp träffas i Forumhuset och de gjorde vi. Såklart tog uppgiften vi skulle göra 2 timmar när den egentligen kunde tagit mindre än en halvtimme. Men de är så lätt att man börjar prata om massa annat, speciellt för mig. HAHA!

När jag kom hem lite innan tolv slappade jag några minuter innan jag drog mig iväg till Emma på norr där Lina också var. Hon är och hälsar på i veckan. Vi pratade en massa innan vi gick till Ica för att handla ingredienser till tacopajen vi lagade iordning. När vi åt mat snackade vi hur mycket som helst, så länge sen vi sågs alla tre så de är helt sjukt. När vi hade pratat kanske en timme efter maten satte vi oss ner och kollade på en av Emmas fyra nya dvder. Gissa vad vi kollade på? esch ni skulle aldrig kunna gissa rätt. Vi kollade på Mysteriet på Greveholm, alla avsnitt blev lite mer än fyra timmar, men vad gör det? Så otroligt rolig serie som man minns sen barndommen. Såklart pratade vi en hel del under den tiden också. Vid halv åtta var mysteriet löst och jag bestämde mig för att cykla hemått för att titta på Scrubs.

Här kommer det roliga, men jag och återberätta saker funkar ju inte så bra tyvärr, men jag gör ett försök.
Jag började cykla hemått, men det var rött vid övergångsstället vid polishuset så jag cyklade snabbt som attan fram för så slippa se de bli grönt och sen rött igen. Men jag cyklar iaf över till mitten av gatan för på den lilla snevägen kom de inga bilar. Där står de en kille, han ser lite uppgiven ut och tittar på mig.
"Ehm, du? Mitt skosnöre har fastnat i trampan eller något"
"Ska jag hjälpa dig?"
"Jaa, jag kommer inte av cykeln och är inte så himla vig"
Så jag parkerar cykeln och sätter mig på huk för att börja kolla på snöret. Får loss lite men säger
"Du måste vinkla foten lite hitåt"
Då börjar han vinkla foten åt helt fel håll, huuuuur mycket som helst.
"Såååhär?"
"Neej, åt andra hållet"
Och då fick jag lös skosnöret, tillslut! När vi väl är klara så har det såklart blivit rött igen. Och han skulle såklart prata och tacka. Börjar även cykla iväg brevid varandra, och han småpratar lite. Tillslut säger han
"Jag har lite bråttom faktiskt, men tack igen"
Och så cyklar han iväg. Att tänka på är att jag under hela tiden jag hjälper honom och tvingas småprata med hon så försöker jag hålla mig för skratt, de gick bra ibland. Men hur kunde man inte skratta åt honom? Satt fast i sin egna cykel. Att tillägga är att när jag satt där på huk och han skulle ändra vinkel på foten så fick jag hans rumpa i huvet, hahaha det var så himla roligt! Ja, min dag har helt enkelt varit bra sen första sekund jag vakna idag.

I helgen blir det krogen med Emma Lina Vera Michaela och Tobias, ska bli kul! Nästa helg blir det Kååååååååren med seminariegänget, kommer bli awesoooooooome!

09.10.27 - förbannad

Hade jag inte varit så arg nu så hade jag pluggat, hade jag inte varit så arg nu hade jag gått till ica för att köpa bröd så jag kan äta. Men tänker inte göra något av de. Och vi kan skylla allt på nån som heter Ewa.

När jag kom hem från stan idag ( nej jag gick inte på föreläsningarna för jag pallade inte, hörde att dom var kassa ändåså ) så skrev jag upp en tvättid, och till min stora överraskning fanns det en tid idag. Perfekt tänkte jag, eftersom jag glömde kolla i söndags när jag kom hit. Eftersom jag städade igår så låg all tvätt i ikea påsen där den ska vara, och de enda som saknades var tvättmedel och sköljmedel. Trött men ändå lite glad smyger lunkar jag ner till källarn och öppnar dörren till tvättstugan.
Min första tanke när jag öppnar dörren är, mhm där står de en ikea påse, undra om någon har lite tvätt i torktumlarn. MEN neeeeeej, Ewas tvätt ligger fortfarande i tvättmaskinen, blöt och äcklig. jag väntar några minuter, fortfarande lite småglad över att jag haft en bra dag med Jennie. Men ingen dyker upp, inga ljud i trappuppgången ingenting.
Då tröttnar jag, jag ser att septembers lapp fortfarande hänger kvar längst bak iraden med lappar där man skriver upp sig. Jag river ner den tar pennan och skriver med stora bokstäver TACK! på lappen.

Men var ska jag lägga den? mhm, på tvättmaskinen? på golvet? Nej, jag lägger den i hennes Ikea påse och tar mitt pick och pack och går därifrån. Kom just på att jag skulle gömt den i torktumlarn så hennes kläder hade fått massa pappersludd på sig, men sen när är jag så elak? Finns ju en massa elaka saker jag kunde ha gjort, slängt hennes tvätt på golvet osv. Min första tanke var dock att plocka ur allting och lägga de i hennes ikea påse, men jag vill inte ta i hennes äckliga kläder.

Nu ska jag fan inte göra någonting, tänker dricka varmoboy och önska att jag hade mackor att äta.

09.10.27

Solen skiner i örebro, undra hur varmt de är ute? Ska jag dra på mig vinterjackan och cykla till skolan eller ta risken att frysa ikväll om jag tar vindjackan? Va svårt de blev, åh. Kanske får skippa vinterjackan idag?

Igår gjorde jag absolut ingenting, förutom att jag städade. Okej, de är något. Skönt att vakna upp till renare miljö, hatar att mina kläder alltid hamnar på golvet, vem är de som lägger dom där? blir så irriterad, hehe.
Har inte hunnit men något idag iaf, ätit min frukost som alltid. På  tal om frukost så var jag nära att köpa tre kastruller igår. Hur skulle de se ut om jag har 7 kastruller och har typ ingen plats för de och endast har två plattor? Ja iaf, anledningen till att jag tänkte köpa dessa kastruller var för att det var teflon i dom. Men egentligen behöver jag bara en liten med teflon i, skulle vara skönare att ha en telfonkastrull på morgonen när jag gör min gröt, den bränner fast som bara den eftersom jag inte orkar stå och röra i den hela tiden.
Vilka problem jag verkar ha idag?

Vid elva tiden tänkte jag ta min cykel och cykla ut mot uni, jag tror jag kommer dö halvvägs dit men skadar ju aldrig att veta hur lång tid det tar att cykla dit. Och idag är de ju som sagt sol, så då får man ju ha solbrillor.

JAAA, och vet ni vad? Vet ni vem som kommer till UNI IDAG? ALEX SCHULMAN. Det är helt sick. Hoppas man kan få se en glimt av honom. Orkar inte gå på en föreläsning om nätverk i nån timme, haha. Bornis tyckte jag skulle stå utanför salen där han har föreläsning och sen när jag ser han ska jag skrika "Bajen åker ur bajen åker ur" eller något liknande, för stackars Alex är ju aik.are!

09.10.26

Jag är så förvånad över hur skönt det var att komma tillbaka till universitetet idag, få lite ordning på de hela. Bli klar med pedagogiken snart så det roliga kan börja. Men, som sagt så har jag en underbart skön klass. Från början var vi kanske 20 pers? vi är nu tolv, en sista person hoppade av nu innan VFUn. Tolv personer som är olika som bara den men samtidigt klickar? Förhoppningsvis har vi en fest nästa fredag efter Tentan.
Tentan? visst låter det sjukt. Nästa fredag har jag min första Tenta, som nog kommer bli en omtenta.

Men, inte tänka på den idag. Jag har cirka 70 sidor som ska läsas tills på onsdag, och imorgon har jag två föreläsningar, dom är dessutom sena. så slutar inte förens vid femtiden. Frågan är ju om jag ska cykla till Uni imorgon? Får se hur vädret är och hur jag känner mig, men låter intressant. Men jag undrar hur lång tid det tar?

Efter skolan så kom syster och Ida och hämta mig, vi åkte iväg mot Jula Ikea och Elgiganten. Har varit om hämtat min telefon för tredje gången på typ två månader? Hoppas den håller nu iaf.
Var mysigt att umgås lite ensamt med syster, och aldrig fel att gosa med min lilla Ida. Dock spydde hon inne på Ikea, lite jobbigt att det var när vi åt men det gick bra det med. Jag får ju inte vara känsligt för sådant känns det som.

Nu ska jag chilla lite, som sagt börjar jag sent imorgon så jag kan ju sova ut inatt. Men vad är sova ut egentligen? Jag sover ju nästan jämt 8 timmar per natt, förutom på helgerna. Då blir det runt 6-7 timmar, haha.


Min lilla snutta och två av hennes fyra tänder syns

Älskar den här bilden

Alltid med handen i nacken (:

Halva syster och en mycket trött Ida nästan mitt i natten

09.10.25

Asch va dålig jag blivit på att uppdatera, men jag har tröttnat litegrann.

I fredags kollade jag iaf på Idol med mig själv, Eddie åkte nästan ut. Läskigt!

Igår var jag lite barnvakt åt min lilla systerdotter Ida, som även är mitt gudbarn. Sen kom Sis hit och fika.
Vid tre spelade herrarna innebandymatch mot serieledarna Hovsta. Hovsta fick smisk, 10-6 blev det. Gooooodie.
Var en spännande match, men sista 7-5 minutrarna var jobbiga, Hovsta pressa på som satan och spelet var allt annat än lugnt, ingen höll i bollen mer än två sek. Men det blev ju som sagt vinst och det är asbra.
När jag skulle åka hem därifrån ringde Camilla, hon och tre till ville ha skjuts. Så jag skjutsade iväg dom till Vedevåg vid sextiden. När jag kom tillbaka till kopparberg och hade lämnat bilen vid lilla vägen gick jag och mötte Josan. Vi gick till Ica där jag köpte en risifrutti och tuggemi, så gick vi hem till henne och mös. Hade hur kul som helst som alltid med henne.

Fritjof kom och hämta mig vid halv elva tiden nångång och vi åkte upp till Lanet som dom hade uppe i Kopparbergsskolan. Umgicks med mitt spelgäng och vi spelade första Alias och sen Maffia. För er som inte har spelar maffia så är de ett kort - rollspel. Man får kort, på kortet står det antingen Maffia, Bybo, Läkare eller Sheriff. En är spelledare och när alla fått ett kort, som endast dom får veta, så säger spelledaren. Hela staden somnar, alla blundar då. Maffian vaknar, maffian tittar, pekar på en person som dom vill ska dö och sen blundar igen. Läkaren vaknar, läkaren pekar på en person som dom vill läka (den dom tror dör undernatten)  sen somnar läkaren. Sheriffen vaknar då, pekar på en person och får veta från spelledaren om den är god eller ond, vilken man visar med tummen upp eller tummen ner. och sen vaknar hela staden, och har inte läkaren pekat på rätt person så dör någon i spelet. Ja och så håller det på tills antingen maffian vinner eller maffian blir dödad.

En jätte kul kväll iaf, och när jag skulle gå hem så var byn full av folk, helt seriöst men det satt och gick folk överallt, var helt sjukt. Så träffade jag Daniel och Henrik också så jag slapp gå själv hem.

Nu ska jag plugga, vid två kommer familjen och sen tänte jag ta med mig Daniel och kanske Henrik ner till syster och fika senare ikväll.

09.10.23

fy blä och usch, hade feber igår. gick hem en timme tidigare från praktiken igår och när jag kom hem blv de bara värre, hade ont överallt och tyckte synd om mig själv. Fick tillslut min choklad och min coca cola, men på ica var de tufft, mina ben orkade nästan inte bära mig och jag ville bara lägga mig på backen.
Men jag kom hem iaf, min natt var asdryg. Vaknade typ hela tiden av att jag antingen svettades eller höll på att frysa ihjäl. Men jag hade typ den bästa drömmen, varför händer inte sånt på riktigt? Önskar jag hade ett askul liv, med bara massa äventyr och att jag inte var så jäkla feg.

Och förresten, i onsdags var jag hem till Emma och Michaela och käkade ben and jerrys, hur gott var inte det? Var supermysigt. Nästa vecka ska jag umgås med the twins Emma och Lina.

Usch vad trött jag är, ska lägga mig och sova lite på soffan, åkte hem till kopparberg vid tio, hatar att vara i en skitig lägenhet när jag är sjuk! Måste städa nästa vecka.


Kan ni förstå att jag både är gudmor och moster till denna sötsak?


09.10.20

Orkade inte blogga igår, kände verkligen inte för det. Men de gick bra att vara med och öppna på dagis. Visst var de lite jobbigt att gå upp vid fem, men de funka! Var verkligen skönt att sluta vid halv två. Men fick jag något att göra för de? Nej.
Jag gick och handla, sen sov jag. Jag älskar att sova, får sova om 3 timmar. LÄNGTAR. Men har också lust att gå på en promenad.
Jag gjorde iaf något igårkväll, jag gick på promenad med Emma och Michaela, en lång sådan blev det. Sen gick jag förbi hemma vid Frida Joakim och Bilbo, så fint dom hade det.
När jag kom hem duschade jag och sen sov jag många sköna timmarssömn blev det.

Idag vaknade jag otroligt glad, vet dock inte varför.
VFUn gick bra, eftersom min handledare gått ner til halvtid så är de en tjej som jobbar för henne halva dagarna. Gick och irriterade mig på typ hela dagen för jag tyckte jag kände igen henne, tillslut visade de sig att hon gick på JB samtidigt som mig. Hon gick i trean när jag gick i ettan, tyckte jag sett henne förut.
Nu har jag varit hemma ett tag, så har jag lagat mat.

Jag borde göra något, typ städa eller något annat bra, men gör jag de? Naj. jag är bara lat och tycker synd om mig själv.

09.10.18

Förfesten igår var jätta rolig, vi sjöng gjorde oss iordning och sjöng singstar. Hade hur trevligt som helst, sen bestämde vi oss för att dra iväg till Folkan en studn efter tio. Inte riktigt vad jag hade väntat mig, men det var kul att träffa folket som var där en stund. Vi pallade inte att vara kvar så länge, så vi drog upp till Ansans istället. Inte heller så jäkla roligt. Men alltid kul att umgås med vänner.

Idag vaknade jag så jäkla tidigt. typ halv nio. Och när somnade jag? ja runt 6 iaf. Så jag är jäkligt trött just nu.
Jag och pappio åkte till Örebro runt två tiden. Ut till Marieberg och sprang nästan iväg till DNA och köpte mina skor, ååh vad dom är söta. Vill gå till VFU.n NU, bara för att ha dom på mig.
Sen gick jag med pappio i några affärer, han köpte brallor och skjortor. Sen käkade vi på Pacos och sen köpte jag en cardigan? heter de så? Den var supermysig iaf. Ska nog ha den imorgon med mina nya dojjer.
Asch så trött jag är nu. ska nog lägga mig vid åtta, ska upp redan vid fem imorn. Ska vara med och öppna på dagis imorn, blir spännande. Och skönt för jag får sluta vid halv 2 redan, bättre än halv fem!


Jag som fotbollsspelare och Martina som ja, vad ser de ut som?

Cicci aka Indian (nej Pokahontas men jag kan inte stava)

Jenny aka Pink

Haha jag måste bjuda på den här bilden.


09.10.17

Vaknade tidigt idag, även fast jag la mig vid halv två igår. Var uppe vid nio käkade frukost och glodde på tv ett tag. Efter nån timme drog jag och Martina ut på promenad, var hem till hennes moster och sen till Gunilla och Valdemar och hämta lite småsaker till maskeraden idag. Sen gick vi hem till Cicci med grejjorna och sen åkte vi ner till Bångbro och gick ut med Herkules, som jag visst skulle släppt ut igen, måste nog göra det nu.

Var iaf på Innebandy också. Stör mig som fan på domare, varför finns dom? Kopparberg förlorade tyvärr.

Och nu är jag utklädd, till vad får ni se en annan gång, för nu har jag dåligt samvete för herkules.
Åker ner nu på en gång.

09.10.16

Åhnej, jag har gått och blitt sjuk. Som jag nästan förstod att jag skulle bli. Har skallebank och ont i halsen. Hoppas det blir bättre eftersom de är maskeradfest imorgon. Men känner verkligen inte för att festa om jag mår dåligt, känner inte för att festa så mycket över huvetaget. Vill vara frisk till sista veckan på VFU:n. På Måndag ska jag till och med få vara med och öppna. halv 7 på morgonen, låter inte de roligt? Måste gå upp typ klockan fem. Tur att pappsen skjutsar mig till örebro på söndag, så jag får köpa mina nya dojjer också, hihi!

Var ju som sagt ute på stan igår, gissa vem jag såg som jobbar på en affär på stan? Joooo, hon som spydde på mig sista tisdagen på förra satin. Usch och fy! Hon är säkert en jätte snäll person (som jag märkte i början på kvällen) men ack va en spya kan ändra uppfattningen på folk.

Nu ska jag lyssna på lite musik, ligga i min säng och slöa innan jag diskar och går till tåget som går kvart i tolv.


09.10.15

Oj jises va trött jag är. Hoppa nyss ur duschen och måste fått mer än bara schampoo i ögat (fick de idag, första gången på flera år) jag tror jag fick lite ansiktsgrej i ögat. svider lite i ögat och jag är väldigt sömnig.
Efter praktiken gick jag upp på stan och träffade Jennie, vi strosade runt lite, tog oss en fika och pratade en massa massa. Praktiken gick förövrigt jättebra idag, lite segt på eftermiddagen eftersom vi gick ut och käkade mellis ute.

Najj, nu är jag sjukt trött, men man kan väl inte sova nu? försöker vänta till tio varje kväll innan jag slocknar.


Imorgon får jag åka hem, känner mig dock sjuk. Blir nog det snart, typ förskyld igen, kul!

09.10.14 - sverige

Eftersom det inte finns någon som helst chans ( i stort sätt ) att Sverige kommer ta sig till VM så kan jag ju muntra upp er med en gammal dänga. Minns ni matchen mot Island 6 juni 2007 ? Det gör jag. Jag tror nästan jag minns hela dagen faktiskt. Men vem kan inte minnas den matchen? 2 mål av Sveriges mest älskade fotbollsspelare Marcus "Mackan" Allbäck.

Pallar knappt att kolla på landslaget, u21 spelar så himla mycket bättre och matcherna är mer intressanta. Känns även som det är dags att byta ut några fler spelare än bara mackan henke och fredrik? Jo precis, in me nya Mackan och Ola. Dom spelar bra ihop. (heter han Ola?)((toivonen?))


Älskar detta mål, dom som klagar är bara avis!

09.10.14

Tvättar tvättar tvättar. Idag har jag tvättid i 4 timmar. Ska tvätta en massa kläder och lakan och lite småhanddukar. Var just ner och plocka ur första maskinerna, mmm gud så gott mitt nya sköljmedel luktar.
Fick sluta tidigare idag, var bara 2 barn kvar på dagis vid fyra så fanns inte så mycket att göra. Så gick till Ica innan jag gick hem, köpte små mini baguetter, philadelphia, kalkon? och tomat. Usch va beroende jag blivit av sånna mackor.
Sen så måste jag ju berätta om att dom har varit här idag och stängt mitt fönster och lagat mitt element i "stora" rummet. Hade inte dragit upp rullgardin idag (när fönstret var öppet så blev de mindre kallt att ha den uppe) så märkte inte lappen i hallen när jag klev in i lägenheten. Märkte bara att klockradion som står på fönstret var borta. De blev helt fel, kollar jämt på klockan när jag kommer hem, men så gick inte de helt plötsligt. Så stog i hallen i mörkret säkert över en minut innan jag fatta vad som hade hänt.

Dagen har förövrigt gått bra och de har gått snabbt, vilket är tur. För snart är de helg och då får jag åka hem. Men längtar nästan mer tills jag får åka hem på söndag, för då ska de inhandlas skor. Åååh vad jag längtar hihi!


Mysmys

09.10.13

Efter praktiken idag gick jag hem och gjorde i stort sett ingenting till ungefär fem när Mikaela kom och hämtade mig. Vi åkte ut till Marieberg där vi gick runt och pratade och strosade runt lite. Sen skulle hon visa ett par skor som hon ville ha. Och vad händer? Jag blir dökär i skorna och vill ha likadana, fast vita. Så kommer det bli, på Fredag kommer pappa ner, eller så skjutsar han hit mig på Fredag och jag köper dom då.

När vi hade kollat igenom halva affären gick vi till Ikea, som Mikaela älskar och jag inte älskar lika mycket. Men ja, vad gör man inte? Jag kom iaf hem med en ny sån där man har påsar i, fast en rosa. Och sen typ 112 ljus, haha. Jag älskar ljus, ska tända några nu, har inte orkat än.

Sen jag har faktikt sökt till nästa kurs, känns skönt att slippa tänka på de iaf.


Kolla skorna, gud vad kär jag är!
Ser lite ut som barnskor (finns i barnstorlekar också, haha)
Verkligen bra vinterskor, som behövs. Och snygga också!

09.10.12

Idag efter VFU.n gick jag hem och var lite småhungrig, Emma ringde och vi pratade väl närmare en timme samtidigt som jag lagade mat och åt den. När vi sa hejdå så gjorde jag mig redo för solning. Hann gå halvvägs innan Frida sa att hon behövde hundvakt, och jag ville ju mysa med lille Bilbo. Så det var bara att vända på klacken (uggsen) och traska hem och invänta Bilbo.

Så jag spenderade min kväll med honom. Vi tittade på tv, busade en massa gick på en liten promenad och sen somna han i mitt knä. Så söt den lille doggisen.


Måste inspektera de nya stället!

Lilla Bilbo var så busig så, lite läskigt i början utan sin mamma bara (:

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på färjan. Sen sova tidigt, för imorgon blir en heldag utan att vara hemma.


09.10.11

Även när jag sitter ensam i min jätte kalla lägenhet (fönstret går inte att stänga helt och elementet funkar inte) och vet att det snöar i Kopparberg så är jag glad. Jag har inte haft sånt här humör på jätte länge, såklart går det upp och ner, men jag känner mig nöjd, men vad har jag att vara nöjd över egentligen? Det spelar egentligen ingen roll, för jag känner lycka.

Det som skulle göra mig riktigt lycklig och glad, de är om jag vaknar upp imorgon och får se snö. Om det så bara ligger på backen i två minuter gör inget för mig. Men snö är verkligen något som gör mig glad och alltid har gjort det!

Hann med att träffa hela familjen idag och umgås med Martina också. Åkt tåg med Jennie också.
Och på tisdag ska jag träffa Mikaela, vi ska åka ut till Marieberg och fika och sen kolla i lite affärer, kanske ska lämna in min tonkefån samtidigt? Den stänger av sig varje gång jag lägger ner den för hårt, kommer åt den lite för hårt och så vidare.

Nu ska jag försöka hitta något bra att titta på på tvn


09.10.11

Allt är i sin ordning. Igår var en typisk Kopparberg kväll, dock utan efterfest. Men vad gör det?
Jag önskar jag kunde berätta alla roliga och tokiga saker som hände igår, vid ett tillfälle sa jag. Åååh gud jag dör, vill lägga mig ner på backen och dö av skratt, och då säger Josan lägger du dig ner så lovar jag att jag lägger mig brevid, och de gör vi. Vi lägger oss ner på backen mitt i natten och skrattar, skrattar och skrattar. Josan som förövrigt fyller år idag, grattis min babe! Jag var först att säga Grattis, 00.00. Jag och Martina startade även "JA må ho leva" och sen fick hon en gratis cider.

Kvällen igår tog ju aldrig slut helelr kändes det som. Först var de ansans sen vart det två kockar, sen vart de byn, alltså utomhus. Och jag hade inga uggs på mig, jag hade converse. Det gör jag aldrig om, ALDRIG. Hur orkar folk frysa om fötterna?

Åååh, jag vill bara skratta. Har varit så glad i flera dagar, de gillar vi. Och så var ju jag ju faktiskt med både Martina och Gabriella igår, och då kan man inte ha tråkigt! Fotbollen var ju en annan truddelutt, men vad gör det med goda vänner och massa skratt? Nu ska jag fräsha till mig och åka ner till systeryster!


09.10.10

Hej sådär mitt inatten. Eddie är kvar i idol och allt är frid och fröjd, dock kunde ju Camilla ha åkt ut.
Kollade på idol med Martina som sagt, sen drog jag ner till Josan och var där med henne och Lucinda.
När jag skulle åka hem ringde jag till Martina och hon berättade att lilla Frode var på ansans så var ju tvungen att sno en björnkram, haha. Sen åkte jag och Märta ut till industri området där grabbarna va, men det var kallt så efter en kvart eller så beslöt vi oss för att åka hem.

När jag hade skjutsat hem Martina och var påväg hem ser jag att postbilen är i början på min gata, så åker hem och parkerar bilen sen stället jag mig vid ingången till vårat hus där även postlådan är. Står och stirrar på postbilen och hoppas på att den inte åker in på tvärgatan, och de gör den, men det kommer tillbaka för den såg ju mig. Så kommer posten till mig direkt i handen, tackar och tar emot gör jag. Så snällt av honom.
Så nu ligger tidningen på bordet så slipper pappsen gå ut och hämta den imorgonbitti, visst är jag snäll?
Brukar faktiskt ta in tidningen nästan alltid när jag kommer hem sent, slipper pappsen göra de på morgonen när de är kallt ute.

Nej nu ska jag försöka sova, var trött tidigare men nu har jag blivit övertrött. Känner dock att såfort jag kommer slå upp boken så kommer jag bli stentrött.

Imorgon är de kalas, kolla på innebandymatch och sverige match på ansans som gäller, de är najs!


09.10.09

Idag fick jag sluta tidigare, till och med 2 timmar tidigare så jag hann med ett tåg vid fyra redan. Det var riktigt skönt för jag kände mig mest trött när jag strosade runt på praktiken. Träffade Wanda på tåget, hon hoppade av i Frövi men hade ju någon att prata med ett tag iaf.

Idag blir det Idol med Martina sen ska jag träffa Lucinda och Josan, myyyyyys! Vi har inte setts alla tre sen våran hejdå middag till Josan i Maj. En helt galet rolig kväll var det, skrattade så vi grät. Hoppas på en lika lyckad kväll nu också, vet aldrig när vi kommer ses alla tre igen (:

Är på strålande humör idag, är nog för att jag skrattar åt mig själv typ hela tiden. Igårkväll när jag hade sovit i typ en halvtimme ringde Martina och väckte mig och jag började babla om att hon skulle börja jobba på dagis och att dom vänta på henne, och så sa jag typ NEJ I MITT HUS. Haha, gud vad jag önskar att någon hade spelat in de samtalet. Helt väck var jag.

Nu ska jag titta på Family guy, Märta ringer snart!

09.10.08

Åh vad jag är bra. Det blir bara finare och finare i lägenheten. Har sett ut som en svinstia lite för länge. Idag fick de bli städning på toa och i "köket" eller köksdelen? vad ska man kalla de lilla stället? Jag något iaf, de börjar ta sig lite iaf, att inte orken finns där varje dag? Och varför är jag inte hungrig? Jag vill ju äta.

Sitter och tittar på unga mödrar, jag vill ha en egen liten knoddis att ta hand om. Ja om 4-5 år har jag väl en egen, om mitt liv går enligt mina planer, haha. Och man blir ju inte mindre sugen på att skaffa barn när man ser hur glada barnen blir när dom blir hämtade på dagis, eller när min handledare visade ultraljudsbilder på hennes knoddis idag, aw.

Nu ska jag ta och fixa de sista i köksdelen.

(jag drömde förresten att jag var kille och hade snopp, haha. Det var tokigt.)


09.10.07 - tankar

Jag borde verkligen inte lämnas ensam med mina tankar, galet va tokiga saker jag kan tänka på. Typ som en grej jag kommit på, jag har ju blivit svin taggad på att skaffa en till katt, en liten syster till Satine. Men pappa vägrar, för hur mycket tar jag hand om min katt egentligen? Har hon tur är de jag som matar henne 1 gång i veckan, har pappa tur, betalar jag maten en gång i månaden.
Men så kom jag ju på, att om jag skaffar mig en karl och flyttar ihop med honom, då kan jag skaffa katt? Då kan han vara hemma med den när jag åker hem till pappa, men hur länge ska jag fortsätta åka hem till pappa varje helg? Jag fyller tjugo om några månader, ska man fortfarande bo hemma på helgerna då? Jag har lite svårt att släppa taget och kanske träffa min familj varannan vecka. Jag kommer aldrig kunna lämna Kopparberg, så känns det ungefär. Aa från början tänkte jag bara berätta det där med att jag måste skaffa karl för att kunna skaffa katt, det är ju konstigt.
Sen när jag börja tänka på att bo med en karl, alla karlar har fan inte jobb och inte fan söker dom jobb heller. Så då kom jag på att dom kunde få något för att dom söker jobb, haha! Typ sex, haha! Ja jag och mina tankar alltså. Men jo, så dom får alltså inget om dom inte söker jobb. Borde man inte kunna göra så? Någon gång borde dom ju få jobb tycker man.

Och så vill jag ha en bäbis, en som säger mamma till mig för att jag är dens mamma och inte för att de är de enda ordet dom kan. Nej jävlar, reklamen är snart slut och då äre dags för scrubs igen. Och måste ju bara tillägga att det är himla mysigt i min lägenhet, rent och fint. På golvet och i sängen iaf. Måste rensa... Igen! åååh, varför är jag så dålig och har massa saker? och vad ska jag göra med alla vinflaskor och spritflaskor? vart ska jag slänga det och när ska jag orka slänga det ? esch vafan. Gonatt snart!


09.10.07

Asch så trött jag är. Men mest i kroppen faktiskt. Kan det vara för att jag lekte lite "kooom nu alla mina kycklingar" och jag fick vara varg hela tiden? Eller är de för att jag lekte "bro bro breja stockar och stenar alla goda renar ingen kommer här fram här fram förrän han säger sin käreste man, vaaad heter han. har du tagit prästens sko prästens sko..."? Ingen aning, kan nog vara för att jag just dammsög hela lägenheten, okej jag bor litet. Men jag har världens sämsta damsugare, och sängen är fan inte lätt att flytta på heller. Asch då, är sånt man får leva med! Idag börjar säsong åtta av scrubs på sexan, bara sett halva den säsongen och bara sett varje avsnitt en gång, skandal! så jag sitter bänkad. Just därför jag städar idag, skulle ändåså bara sitta hemma och glo. Ska byta lakan nu, sen ska jag vänta lite innan jag gör iordning en kvällsmacka, har även köpt lite naturgodis till mig själv, bara för att jag är så duktig och städar. Måste ju få en present för det, hihi busig jag är.

Två dagar kvar på denna vecka, men mig gör de inget. Även om jag inte trivs sådär jätte bra som jag gjorde när jag var på Linåkern så funkar det. Och vem vill inte höra roliga kommentarer från tokiga barn hela dagarna? Jag tackar inte nej iaf. Som idag när jag gick hem så ringde jag Sis och fick prata med Saga, så säger hon "Liiinnn, jag har telefonen upp och ner, är du upp och ner då?" "haha jaa Saga jag går på händerna" "VAAAH? göör du? får jag se". Haha så gulligt att hon jämt tror man ser henne genom telefonen eller att hon vill se. Men på fredag fyller lillflickan ett, lilla Ida blir stor flicka. Dags att börja på dagis kanske?

Najj, nu måste jag sätta igång med lakanbytandet.

09.10.06

Inte lika trött idag faktiskt. Kan det vara för att jag somna runt tio och vaknade 20 i åtta för att jag glömt ställa klockan? Ja, efter 9 timmar och 40 minuters sömn så var jag riktigt seg, kom dock bara 4 minuter sent, börjar klockan 8 alltså. Hade ont i huvet nästan hela dagen, blev lite bättre när jag fick vara ute och efter maten, och speciellt efter vilan. hihi! Somna dock inte med dom, men det var inte långt ifrån!

Efter "jobbet" gick jag hem och käkade lite sen drog jag upp på stan och träffa Jennie. Vi gick mest runt och fönster shoppade, jag köpte dock två leggins, behövs alltid. Sen hittade jag en hundralapp, tjoho. Blev att bjuda Jennie på fika, så hade Frida gjort oss sällis också. Var mysigt att inte bara sitta hemma idag.

Nu ligger jag och kollar på nya simpsons avsnitt<3 och ska snart gå och träffa Lucinda, som jag inte träffat på 2 månader eller så. Ska bli kul kul! Trodde faktiskt inte att jag skulle träffa henne på bra länge.


Lucinda baby, min lille tjej ;) tihi

09.10.05

Åååh gud så trött jag är, jag har velat sova ändasen jag kom hem. Men jag har varit duktig, kollat på tv och youtubat för att hålla mig vaken.

Idag gick det jätte bra, började ju som sagt på min VFU ( praktik ) idag. En förskola 10 minuter från min lägenhet. Trivs jätte bra, bra personal och goa ungar.

Men orkar inte skriva mer, ska vänta på att få se någonting bra på tv sen ska jag sova. sova sova sova!


09.10.04 - bullbak

Det är ju bara kanelbullensdag en gång om året. Så efter en långpromenad med martina (där vi även hann hälsa på min syster) så drog vi hem åt varsit håll, jag var tvungen att laga mat och packa, sen drog jag iväg till henne och vi åkte och handlade.
Var kul att baka bullar, inte gjort det på år och dar, och jises vad stora bullar vi gjorde. Var nästan så att det vart en bulle av alla bularna på plåten, men ack så goda dom var ( dom små iaf ).
Det var jätte mysigt att baka bullar och umgås med Martina som jag gör allt för sällan nu förtin.

Men men, nu sitter jag på tåget på väg till örebro, blev ett senare tåg för min del. Bullbaket tog sin lilla tid. Ångest kommer krypande ju närmare örebro jag kommer!

09.10.04

Jag hade en så mysig dag igår. På morgonen kolladej ag på film och sen var jag som sagt hemma vid Jenny och hälsade på. Gosade med lille William och hunden och katterna. När jag kom hem beställde jag och Pappio pizza, och tittade på fotboll. ÖIS - KFF och öis vann, alvaro santos är fööör grym.

Efter mitt pappa mys åkte jag iväg till Josan och umgicks med henne medans hon gjorde sig iordning. Jag gosade en massa med hennes katt och kattungar, och lille hund tequila. Jag vill också ha en massa kattungar.
När jag hade skjussat iväg Josan till Sara åkte jag hem till brush där sis och familj och hekko också va. Kollade på körslaget och skrattade en massa, blev lite sent för ungarna så när dom skulle åka hem så åkte jag ner till josan igen och vi kollade på film och var allmänt störda som vanligt.


Idag tänkte jag träffa Martina, hoppas hon vaknar snart så vi kan ta en promenad eller något liknande!


09.10.03

Vid ett idag tog jag mig en promenad upp till Jenny Jimmy och lille William. Första gången jag träffar honom "på riktigt" såg han på marken. Har velat åka upp dit länge, men jag var ju snuvig och hade hosta så länge efter att han föddes och helgerna springer iväg ibland. Men åh så mysigt det var att dricka te och sitta och skvallra med Jenny och få höra hur det går att ha en liten son och hur förlossningen var och sådär. Och lillkillen, vilken guldklimp. Hur söt som helst, även om han mest sov och var hungrig när jag var där, blev allt bra sugen på en egen liten bebis.

Snodde två bilder från Jennys facebook

Jenny och lille William 2 dagar gammal där.

Titta så söta dom är, och va liten han var där.


Vet inte alls vad som händer mer idag, jag och pappa ska käka pizza iaf, busigt! Sen ska jag träffa Josan tänkte jag, titta lite på hennes kattungar.


09.10.03

Usch vilken konstig dröm jag drömde inatt. Det var fest och alla var där, menar verkligen alla. Och alla rökte hash? till och med jag, fan va jag hata mig själv när jag vakna haha! ja snurrig blev jag iaf, ramla ner från ett tak osv. Tur var väl bara att det var en dröm.
Och sen fortsatte festen och de kom någon mördare och tjohej tjoho. Så skulle vi gömma oss, och så skvallrar alla vart jag är så jag nästan dör. Men iaf, den som ville mörda mig var inte mördaren han hade bara tagit yxan från mördarn och ville testa, skumt! sen läser jag fokis blogg idag och hon har lagt ut en trailer för en ny film.


En film för mig? verkligen typiskt mig de där. Hoppas den är bra!

09.10.02 - grattis pappio

Idag har varit en bra dag, idag har varit en mycket fnissig dag.
Började min dag vid åtta när klockan ringde, havregrynsgröt och mjölk. Sen gjorde jag mig iordning och vid 20 över nio satt jag på bussen påväg till Uni. Örebro har bytt ut alla stadsbussar dom är numera lila istället för blåa. Jag gillar dom, men aj aj aj vilka hårda säten de var.
Kom till Uni och träffade Patrik, vi jobbade lite. snackade mera. Sen vid kvart över ett började lektionen. Har så himla roligt med min seminariegrupp och trivs så himla bra. Lite sjuka var vi allt idag, haha går inte ens att beskriva. Men mycket av lektionen bestod av fniss, iaf från min och Annas sida iaf. Vi planerade även att vi ska ha en liten seminariegruppsfest, kan bli roligt de där, hoho!

När vi slutade så sprang jag iväg och träffade Bornis som var så snäll så han hämtade mig i Örebro. Så åkte vi hem. I guldsmedshyttan stanna vi och käka lite korv, var otroligt hungrig efter hela dagen i skolan.När jag kommer hem så har pappsen gjort iordning en massa, stog tårta och bullar på bordet. sen kom familjen, först kom Ida lalla och bo sen kom brooshan melvin lovisa och annsofi och sist men inte minst kom saga sis och torbjörn. Vi käkade en massa gott gott och skrattade.

Sen fastnade jag framför idol. Och Eddie kom såklart tillbaka. De visste jag väl, hihi! Han är charmig, men inte lika charmig som rabih, en stor nallebjörn är vad han är. Nu har jag precis börjat kolla på en film, just like heaven. Älskar den.


såhär såg det typ ut idag, minus lite folk. och lite mysigare med tända ljus och så!


09.10.01 - Ica

Har jag någongång berättat att jag tycker det är väldigt pirrigt och pinsamt att gå till Ica här i Örebro?
Varje gång jag ska dit tänker jag på hur jag ser ut, ja för de mesta iaf. Det är väl såhär att de jobbar en kille där, visst tänkte jag för två och ett halvt år sen när jag flytta hit, kul att det finns någon att titta på. Men att gå till ica och möta han och alltid få den där jobbiga ögonkontakten har blivit lite pinsamt. Eller det blev snarare pinsamt för ungefär ett år sen tror jag de var. Jag och Gabrielle var ute på en av våra flummiga promenader, en sån där promenad när man pratar högt och tjoar och tjimmar, och kanske inte riktigt tänker på hur högt man pratar.
Sen ser jag han "Ica Killen" på andra sidan gatan, och de måste jag såklart berätta för henne. Väldigt högt säger jag "Titta Gabbsan, där är ju min Ica Kille", och så tittar vi båda två åt han och hans kompis håll, och märker till vår förvåning att dom har stannat upp och tittar lika mycket dom. Vi börjar gå snabbt mot mig, killarna harklar sig men vi fnissar iväg. Några kvällar senare mötte jag honom på stan, och han titta nu mer än han brukade.

Och för bara någon vecka var jag in på Ica, möter honom precis när båda två ska gå in i en såndär liten gång, jag vänder snabbt klacken och går till nästa och låtsas att jag ska köpa schampoo, kommer till kassan och där står han. Som tur är sitter han aldrig i kassan, haha! Mötte honom idag också, utanför ica.

Ett helt onödigt inlägg, men jag var nyss till ica. dock jobba han inte.


09.10.01 - SUSHI

Åh gud så underbart, idag har jag fått min efterlängtade Sushi. Nu sitter jag här i sängen och har sjukt ont i magen, åt nog faktiskt för mycket.
Har haft en supermysig dag på stan med Frida och Bilbo idag. Hon skulle in på både arbetsförmedlingen och banken så jag fick gosa med lille bilbo under tiden. Var ju nästan pinsamt att sitta med en så söt hund på stan. "ååh va sööt" "såg du hunden, gud va gullig" "Nämen vilken söt hund, va är de förnån? jaa en kinesisk nakenhund var väl de jag tyckte".
Meeen, man vänjer sig väl med tiden kan jag förså. Och huga va jag skratta och skämdes idag. Mötte nämligen Olliver från min förra klass, först blev de dålig stämning för var som att båda ville stanna men ingen gjorde det, blev mest dålig stämning, så för att jag skulle sluta tänka på de skulle jag ropa på lilla bilbo, men vad ropar jag med bäbis röst istället? Joo juste, " oooolliiiiiver " haha. Usch både jag och Frida brast i skratt och blev röda i ansiktet. Hoppas att han inte hörde mig, haha!

Men när vi var klara med alla ärenden på stan så gick vi iväg mot Akane, stället där jag första gången testade sushi och så köpte jag mig elva bitar, jag vet sjukt mycket. Jag blir proppmätt på sexstycken. Och sagt och gjort, efter att jag suttit och kollat på that 70´s show och käkat min suschi så vart jag mätt och fem bitar låg kvar, men vad ska jag göra? Jag åt fyra till och nu får jag sota för de. Som sagt så har jag sjukt ont i magen.


Mina sötnosar Frida och Bilbo

mmmmm, sushi <3

09.10.01

Vet inte hur jag ska börja eller vart. Måste bara få skriva av mig lite. Jag kan inte prata med någon som jag kunde prata med dig. Jag saknar dig så otroligt mycket. Jag vill att du ska veta vad jag gör och hur jag känner. Jag orkar inte med Universitet utan ditt stöd, jag vill ha en sista kram av dig. Jag vill ha en sista kväll, du vet när jag smög in till dig när jag kom hem på kvällarna och berättade vad som hänt under kvällen.
Jag minns din sista nyårsdag. Du hade besök av en från jobbet och ni skulle fika, jag var nervös för hur kvällen skulle bli och vad jag skulle ha på mig. Men du hjälpte mig, för du fanns alltid där. I rummet brevid eller en trappa ner, om inte det så alltid ett samtal iväg.
Varför försvann du? Jag ville ju åldras med dig, jag ville visa dig allt jag kunde. Jag vill att mina barn ska ha en mormor, en underbar mormor. Jag såg ju hur mycket Saga såg upp till dig, hon pratar om dig ibland. Inte lika mycket nu som förut, men åh så jobbigt det är när hon väl säger saker som "Jag vill krama min mormor, men det går inte hon är i himlen".


jag älskar dig


RSS 2.0