Grattis på födelsedagen

Var nyss upp till graven med pappa, ville egentligen dit själv. Men jag orkade inte köra bil idag, har sovit från lite över 2 till fem, var hur pigg som helst när jag vaknade vid kvart i tre. Men jag valde att sova vidare.
Köpte iaf en jättefin bucket, de var tre lime färgade roser och en rosa jätte fin blomma och lite krimskrams, en en orange fjäril på det. Blev jätte fint har kort på telefonen men hittar inte sladden just nu.

Jobbet idag var lite små segt i början, men dagen for iväg. Som vanligt hade vi fredags fika, idag var de Elin som hade tagit med sig en jordgubbspaj. Huuuur gott som helst. Dock så kom dom från tvåan ner och då visade det sig att vi blev bjudna på tårta hos mek, usch och fy vad mätt jag blev! Det var inte okej, haha!
Fick sluta vid halv två idag, Awesome. Men bara för att Oscar skulle med ett tåg så Molle tyckte att alla skulle sluta tidigare.

Nej nu ska jag läsa ut boken så jag kan fortsätta på nya ikväll!

känner mig hemsk

Hela dagen har en sak gnagt i mitt bakhuvud, och de är mammas födelsedag. Jag har, sedan jag varit liten blandat ihop datumen, är de den 30 eller 31? Idag har den frågan varit i mitt huvud hela tiden, har jag glömt mammas födelsedag? Eller är den imorgon?
Jag är i stort sätt aldrig vid graven, fråga mig inte varför. Jag är för feg, jag har ju knappt börja sörja, knappt börjat att förstå. De enda jag vet är att något saknas i mitt liv, varje dag varje minut, varje andetag.
Jag känner mig som en dålig människa för att jag inte sörjer, för att jag inte hälsar på graven. Imorgon tänker jag skita i allt som har med socialt liv att göra och ligga hemma! Vill inte ut, orkar inte. Fan att man måste jobba.

En vän till mig förlorade sin mamma förra veckan, och då känner jag ångest. För jag vet vad han går igenom och ingen vill gå igenom det. Jag håller på och kommer föralltid att känna sorg saknad och ångest m.m Vad kunde jag gjort för att hindra det? Hur hindrar man cancer? Varför tog man inte vara på tiden? .
Han skrev till mig häromdagen "Nu vet jag hur det kändes när din mamma gick bort Linn" ( och något mer, minns inte vad) Usch, vill inte att någon annan ska behöva gå igenom samma sak, men vill han, så småning om prata om det. Om vi ses på en fest eller vad som helst så finns jag där för att prata. Det kan vara riktigt skönt att få prata av sig med någon som förstår och har varit med om samma sak. Det är konstigt hur sorgen kan vara så lika.

Som drömmar jag har om mamma, när man inte kan komma nära. Det känns som man blir bortstött av sin egna mamma - det finns inget värre. Pratade med en tjej som också förlorade sin mamma i cancer, och hon har haft likadana drömmar.

Jag hatar att se när folk behandlar sina morser illa, man vet aldrig när dom försvinner.

Jag önskar du kunde se mig nu mamma, jag önskar du höll om mig nu!

dålig dag eller bra dag?

Min dag har varit både och, dålig och bra. Hur kommer det sig nu då? Jag har ingen aning.
Var på bra humör imorse, även om jag sov hur dåligt som helst inatt. Men lagom till lunch skiftade humöret ner tusen km. Vart bra efter 1½ timme, men de höll kanske 30 minuter, sen klämde jag mig mellan två järn/plåt saker, klämde pekfingret, hela handen började skaka kunde inte röra fingret och när jag kom till toa började jag gråta. haha, usch! Men nu känns det bättre är bara riktigt öm, men det blir förhoppningsvis ingen blånagel, om jag har turen på min sida.

Nu har jag väl suttit hemma en stund, blir alltid gladare av idol, eftersom jag inte kollat något annat år än 2008 är det ju perfekt att de går repris på tidigare åren när jag kommer hem, och efter de börjar beverly hills, hur perfekt som helst.

Idag ska det spelas innebandy, hoppas alla har lika dålig kondis som jag. För jag känner att jag väger bly just nu.
Flipsyde strömmar ur högtalarna och jag försöker få upp humöret igen, det ska nog bli bättre. Måste nästan bli det efter träningen, för efterträningskänslan är den bästa som finns nästan.


Gammal bild sen jag och Mikaela var på skum party, varför plattade jag ens håret den kvällen?
Bilden är från 07

kenny starfighter

Jobbet gick väl sådär segt idag, dagarna är så himla långa. Men har haft en ganska lugn och skön dag iaf. 2 timmar med högtvätt och massa huvudvärk.
Strömavbrott idag igen så blev en del poker uppe på tvåan med dom andra, alltid lika roligt!
Och så fick jag Molle - som är typ våran chef under sommaren- att skratta hur mycket som helst idag, jag råkade spruta bort ett lock i en tank, ska inte förklara med för då blire bara komplicerat. Men när jag ringde och sa de så sa jag "Jag råkade spruta bort ett hål" hon skratta hur mycket som helst och fortsatte skratta när hon skulle laga de och när jag gick iväg hade hon berättat för jeje vad jag hade sagt, haha!

När jag kom hem idag, orkade jag verkligen inte hålla mig vaken, jag somna och sov till halv fem. Då var det bara att ta sig i kragen (satt kvar vid datorn i 30 minuter) och ta en dusch, skulle möta Oscar vid ica 20 i sex. När jag väl var påväg dit så kör daniel förbi, blev lite grinig för att han inte plocka upp mig, men de gjorde däremot lucy som kom bakom på sin moppe, hatar dock att åka moped. Men hade lite bråttom till ica, och lucy kör ju som en galning. Hon är helt crajsi.
Kom dit hittade oscar vid brödet sen hittade vi kim och jeje där inne också.
Vi köpte oss lite gott och sen gick vi hem till Kim, spelade spel innan Bornis Elin och Fanny kom. Då kollade vi på kenny starfighter, var helt okej. Skratta en massa. "Jätte gärna" hahaha.

När filmen var slut satt vi och snacka en dryg timme. Hade hur kul som helst och vi skratta oss till tårar.

Nu är det dags för sängen, vill läsa ut min bok så jag kan börja på nästa nu, men orkar bara med 10-20 sidor varje kväll så hinner ju inte så långt.


Gammal bild från kopparbergsmarken 07
Nördis, jag och Bornis

slutkörd hela tiden

jag är supertrött heeela tiden, det är asjobbigt. Och tillråga på allt så fick jag huvvevärk i dag på jobbet och den har smygit sig kvar hela kvällen.
När jag kom hem idag la jag mig på soffan, helt slut! Sov såklart litegrann, sen åkte jag ner till sis. Hade turen på min sida så bror var där samtidigt.
Blev även en snabbis till gabrielle också innan innebandy möte, kunde tyvärr inte träna pågrund av huvvevärken, men på torsdag då jävlar!

När det var klart tog jag mig i kragen och åkte ner till gärdet och tittade hur de blir i alex olgas och lilla izabellas nya lägenhet. Kommer bli superbra.

Men usch nu måste jag springa upp och slänga mig i sängen, klockan kommer bli mycket snart. Men jag fastnade i någon töntig film på tv, typiskt!

I wish I could dance like michael jackson

Idag var en riktigt seg dag på jobbet, fy fy! Det tycker jag inte om, så nu känns det som det är Tisdag, haha!
Och det tokigaste hände på jobbet idag, ni kanske vet att det är sjusovardagen idag? Ja va nu det är, jag tyckte iaf att det lät bra och tog för givet att man ska sova mycket idag. Så idag när vi höll på högtryckstvätten la jag mig ner på plåten blundade och somnade, vaknade dock väldigt snabbt igen, men superskönt att sova 5 minuter. Orkade mycket mer då, men det får inte bli någon vana. Tänk om någon hittar mig sovandes uppe vid maskinen, hur skulle det se ut? haha

Jag tror även att min katt är påväg att bli en liten kändis, berättade för en kompis som känner ägaren till min favoritkrog Satin att min katt heter just de, Satin. Idag smsade han och bad om att få en bild på lilla tin. Inte mig emot haha! Tokigt!

Nu blev det lite konstigt, skulle leta reda på en bild på satin på bilddagboken, men hittade en hel del, fortsätter jag kolla kommer det gå utför (:



och såklart så strular det efter två bilder, nu kanske får se mer sen (:

gårdagen

Igår blev de som sagt Örebro med Elin hennes kompis Michaela och Bornis. Vi var ut till Elgiganten först, där lämnade jag in min telefon och sen köpte jag en ny extern hårddisk.
Sen blev det lager 157, där köte jag en sån där hög midjekjol, inte alls min stil, men vafan. Skadar aldrig att ha, köpte även en lite kofta till Melvin där.

På stan blev det kina med bornis sen köte jag en lila t-shirt till kjolen en klänning, likadan som den gula och svarta som jag har fast ljusblå. Blev även lite nytt smink, och två till presenter till Melvin. Tror inte det var något mer? mhm, man vet aldrig. Sen åkte jag och bornis på en liten tripp i örebro, träffade Brorsan annsofi och melvin utanför eurostop, konstigt var det. När jag står och pratar med dem ser jag att bornis har träffat sebbi bebbi och en till kopparbergare. Mycket skumt.

Tillsist var vi in på netonnet lager shop. Elin köpte sig sin telefon och jag köpte mig min plattång.

Kom hem sminkade om mig fräshade till mig satte på mig min höga kjol och blev snabbt 40+are.
Åkte hem till Cicci, satt där ett tag, drack en cider och sen kom tjoffen och körde oss till Linde.
Kom hem till Gabbie mitt i ölspelet, perfekt säger jag bara! Satt där någon timme innan taxin kom och hämta oss. Kom just på varför det gick åt femhundra kronor igår, tyckte det var konstigt när jag bara betalade inträde en smirnoff och bensin hem, men vafan betalade ju en slant på taxin också.

Hade en super rolig kväll verkligen, det var hur mycket folk som helst och jag träffade mikaela och evelina och spenderade mest hela kvällen med dom på dansgolvet.

Idag har jag varit hur seg som helst, trott att jag fått svininfluensa och allt. Vart på barnkalas för melvin som fyller tre idag och sen varit med Lucinda.



Hahaha, roar mig på en fredagkväll

 
Jag döööööör
 
Haha, jag döööör


haha, älskar denna

Humöret har blivit lite bättre

Humöret går uppått, men de är på tanken att jag ska få bränna flera tusen kr imorn och för att jag ska dricka imorn, och inte i kopparberg utan i lindesberg.
Ska lämna in min telefon idag, hoppas på det bästa. Att det kan lagas eller att jag får någon slags garanti på den, det är bara att hoppas på att Niklas eller Alexander jobbar imorgon så jag kan få lite extra hjälp av dom om de strular.
Ska även hämta min telefon i lägenheten, den som är bara lite cepig, går inte att gå bakåt när man gått in på något och går inte att sudda i sms, då skickas smset iväg, haha!

Jaja, nu ska jag kanske ta och duscha? har inte gjort det än. Och jag orkar inte gå ut idag, ville hyra film men ingen vill titta med mig.


Telefonen jag lånat tills imorgon

hatar mitt liv

Nej okej, det gör jag inte. Men jag hatar mina telefoner.
hade ju min lilla silvriga sony ericsson, som jag glömde på tåget (som dock kom tillbaka efter 3 månader).
Men när den hade kommit tillbaka hade jag redan hunnit köpa en ny, en svart sony ericsson vad nu den hette. Wnågonting. Den var ut och in tre gånger på lagning, men tillslut gick de inte längre, då vart de en till sony ericsson efter den, den höll och var superbra, tills jag spillde ett glas vatten över den. TYPISKT!

Då fick de bli en ny, igen. Och ännu en gång en sony ericsson, var riktigt nöjd över min nya tonkis som jag älskade så mycket. Men den började nästan med en gång, stängde av sig och började leva igen, några gånger i veckan sådär. Efter kanske 7 månader började skärmen strula, sen la den av helt. Ska jag lämna in den på lagning eller köpa en ny? Jag fattar ingenting. Vill inte gå mobillös i tre månader för att den "kanske" inte går att laga.

Justja, jag har även en sony ericsson fest telefon, den är också trasig. Fick den av en kompis.
Innan dessa telefoner använde jag inte sony ericsson.

Fan fan fan, hatar telefoner!


Mina telefon dom senaste 3 åren

EN DAG SEN HELG

Oooh, en dag sen helg. Och sen är det bara två veckor kvaaar. Jihooo! Snart tre veckor klara.

Idag på jobbet satt jag i ugnarna precis som dagarna innan. Gick bra, på förmiddagen hade jag sällskap av Oscar. Sen fick jag sitta där inne själv, sen var det dags för dammsugning av packningen, efter en timme av stånkadandes hit och dit tröttnade jag och böt med Elin så fick hon lite finjobb och jag tröck på mig min gummidräkt (som jag förövrigt är allergisk mot, därav utslagen på ansiktet och hals.) och handskar och började rota nere i kanalen. Det har blivit ett stopp i den vilket är väldigt drygt. Och det kan inte lösas imorn för dom kommer stänga av vattnet. JOBBIGT! Blir sopning och dammsugning hela dagen imorgon.

Efter jobbet skulle jag egentligen tagit hand om Ida plutt, men hon sov så jag behövde inte. La mig på soffan och sov en sväng, 10 minuter max. Sen bakade jag kladdkaka, Hoppas jag kommer ihåg att ta med den imorn också, och att jag räknade rätt, annars blir det pinsamt, tihi!
Men det blev faktiskt lite barnvakt idag, åt Idaplutt. Sis och torbjörn skulle jobba lite så jag åkte ner till plutten och lekte med henne i en och en halv timme, lite mer kanske. Så han jag träffa Martina och Izabella en sväng också innan jag åkte hem och gjorde iordning matlådan till imorn. Vegetariska chicken bits, ris, ärtrör och sweet chilisås. Thumbs up.

Imorgon ska jag försöka kolla igenom all post jag fått i veckan, akassa, facket, universitet och såvidare. Det ligger en hel hög, går inte en dag utan att jag får post nu. Har jag blivit vuxen nu?

(Måste köpa en almenacka, glömmer bort hälften av allt jag ska göra och har ingen som helst ordning på min vardag längre)


Halva kvar

Nu är de bara 2 och en halv vecka kvar av jobbet, känns dock som jag jobbat i kanske fem veckor, så det blir väl att kännas som fem veckor till. Men jag tackar inte nej till pengar!
Har så mycket jag ska köpa på Lördag, platttång, locktång, extern hårddisk och två klänningar, lika som jag redan har i gul och svart! 
Efter jobbet tänkte ja lägga mig och sova frivilligt, men de gick inte. Sov kanske 5 minuter max.
Sen har jag varit till Annsofi och hjälpt till med Melvin, hon känner av magen jätte mycket nu. Vi åt mjukglass på grillen sen åkte vi ner till sis och compani.

Nu sitter jag här och ska snart lägga mig i sängen!

Inget händer

jag är trött på att jobba. För att göra allt lättare har jag och bornis (okej mest jag) låtit fantasin flöda och vi låtsas att vi gör rent en val inuti, hahaha barnsligt! Men ska man bli dagisfröken så måste man ha fantasi, eller hur?

Efter jobbet åkte jag hem en sväng sen åkte jag till Elin och klippte mig. Blev superbra, är verkligen nöjd.

har nog inget mer intressant att säga, sitter och kollar på en film nu och sen blir det innebandymöte.

Taggad på helgen förresten, ska till örebro på lördag dag med Bornströms och sen blir det parkfest i linde på kvällen. TOPPEN!

sjuuukt trött

Var tungt att gå upp i morse kan jag lova, var hur trött som helst. Men pallra mig upp och åkte och hämta allihoppa.
Men jobbdagen gick hur snabbt som helst, det var super skönt! Kom hem och hann bara läsa igenom mina student papper jag fått, har fått mitt nollningsschema, jäklar vad dom vill att jag ska supa. 15 dagar totalt på en månad, de är ju galet.
Första fyra dagarna ska de tydligen vara fest varje kväll. Mhm, undra om malin t är i samma grejj som jag är ?

Sen efter det blev det golf tillsammans med Tom Veronica och Bornis. Gick verkligen inge bra idag, usch! Visst är jag dålig men det där var ju inte ens kul.

Uppropningen för universitet är 26 Augusti, det är ju tur att jag jobbar så jag har råd att supa i tusen år.. Men får väl ta de lungt och bara smådricka eller så.

Nej, nu ska jag chilla sen blir de dusch och säng, imorn blir det klippning och möte med Innebandyn!

Bilder från helgen








Är supernöjd med helgen

Gårdagskvällen började med grillning med lafamilja, var mysigt och roligt. Som alltid.
Runt halv 8 -8 tiden drog jag mig iväg till Martina, satt där en stund och sen åkte vi upp till mårtenstorp där vi spenderade hela kvällen natten och dagen idag. Var riktigt lyckad kväll, satt 6 personer igår och snackade och drack och skrattade en massa. Vid tvåtiden fick alla för sig att dom skulle ner till Sunshine på efterfest, men man visste ju hur det skulle sluta, att gå upp till torpet. Jag och Tommy sa ifrån och stannade kvar däruppe istället, vi pratade med Thyffsi i högtalartelefon i någon timme innan vi somnade och sedan vaknade av en väldigt full och överglad Mike.

Somnade väl igen runt 7-tiden imorse och vaknade av att pappa ringde och väckte mig fem över halv elva, jahopp. Då vare ju kört, kunde inte sova mer. Så jag smög in till huset från lagret och tvättade ansiktet och väntade på att Gabbie skulle vakna, så gjorde hon de sen vaknade allihoppa, förutom Mike då som sov fram till tre tiden.
Dagen spenderade vi framför tvspel, hur kul som helst hade vi. haha!

Kom hem från torpet vid femtiden tror jag, då blev det dusch sen knallade jag över till grannen och kollade på film.
Nu kan jag lova er att jag är trött och ska sova, ORKAR INTE JOBBA! bara tre veckor kvar...


Blir bara en bild nu, fler får ni se imorgon.

Båt på sjön

Igår fick vi sluta två från jobbet, skönt och välbehövt! Kom hem sov i två timmar och sen var jag hos brorsan och hjälpte annsofie med saga ida och melvin. När jag kom hem gjorde jag mig iordning och drog upp till ansans med Martina. Blev en rolig kväll, skrattat som aldrig förr. Och stackars lilla mattias som vart lite rädd för mig och märta.

Kom hem vid halv två kanske, då käkade jag mjölk och flingor. Sen ringde Martina och väckte mig 20 över nio, då var det bara att gå upp käka mjölk och flingor göra sig iordning och åka till Mårtenstorp. Fick en trevlig överraskning och såg att Gabbie var där. vi satt och snacka ett tag drog och kolla på micke och tommy när dom spelade tennis innan vi begav oss ner mot sjön. Åkte en massa massa båt och det var hul kul som helst, jag fick köra. Men bara lite, för det var läskigt!
Sen solade vi lite innan vi gick upp till Olga och bebis Izabella, hur söt som helst är hon, och stor har hon blivit. Jag höll i henne idag, hon är såååå liten om man jämför med Ida!

Sen gick vi ner till Lådan, och därifrån fick vi skjuts av Rickard hem.
Nu har jag duschat och ska snart börja med Salladen. Klockan fem kommer familjen hit och vi ska grilla.

Och det blir nog inte parken idag, som jag har taggat till heeeela helgen. Är lite småtrött på kopparbergare och har ingen lust att träffa folk, så det kanske blir upp till mårtenstorp.


Gold, i regn och solsken

Börjar tröttna på att jobba, men efter imorgon är det bara tre veckor kvar och lönen går det inte att klaga på!

Idag på jobbet bestämde vi oss för att spela golf, Jag tom och bornis. Hade dock glömt att jag skulle vara barnvakt, så fick springa upp till tavelmannen ett tag och sitta och hålla i Ida medans syster jobbade. Sen ringde Tompa och sa att bornis var klar med städningen och skulle snart bege sig till byn. Så det var bara att knata hemått, skynda mig och sätta mig i soffan. Och så tänkte jag, esch. Jag sover lite. Så jag sov i 20 minuter typ innan dom ringde. Hur skönt som helst, haha! Vad tokig jag är.

Själva golfen gick väl sådär, lite till och från hela tiden. På tredje hålet började det spöregna men när vi hade gått halva fyran så slutade det och solen kom fram.
Hoppas på golf en eller flera ggr i veckan från och med nu!

Nej nu måste jag hoppa in i duschen så jag kommer i säng snart. Boken jag läser heter människohamn förresten!

Universitet ny lägenhet och så vidare

Det gick bra på jobbet idag, dock gick det inte att göra så mycket för de springer runt mekaniker och inhyrda snubbar överallt.

Skönt var det iaf att komma hem, jag sov. Med flit idag faktiskt. Var faktiskt helt slut, men sov inte alls länge eller gjorde jag? Lina ringde iaf och gjorde mig vaken så jag slapp ligga och slö sova. För några veckor sen pratade hon och jag om att vi skulle flytta ihop om vi båda kom in i örebro. Och det ser ut att bli just så till hösten, eller ja till hösten? Nästa månad! Hoppas bara att vi hittar något, tänkte snacka med Cicci hennes kompis skulle läga upp någon lägenhet har jag för mig? Kollat lite på blocket idag, finns inte så jätte mycket. Får väl lägga ut en annons om att vi vill ha.

När jag pratat klart med Lina åkte jag och pappsen ner till Sis och sen till ica. Jag lagade maten idag, köttfärssås och spaghetti. När jag hade ätit lite av de drog jag ut på en promenad, blev en timmes slö promenad med mig själv min telefon och i andra änden Frida. Var skönt att gå lite, för försöka göra det till en vana!

Nu ska jag hoppa in i duschen och en lägga mig i sängen och läsa. Nya boken är helt okej, just nu har jag hjärnstopp och kan inte komma på vad den heter.


utslagen försvinner eller blir torrare?

Kan inte riktigt säga om mina utslag blir fler eller om dom blir torrare.
Om jag inte har sagt de så har jag fått utslag i ansiktet, vet inte om de är samma som för några år sedan. När jag fick värmeutslag, eller om det är något på jobbet jag är allergisk mot? Bindemedel kanske?
Iaf, ska snart duscha sen tvätta ansiktet med Latacyd Lactacyl? vad heter de? och sen med något jag köpte på apoteket här om dagen, blir det inte bättre drar jag till vårdcentralen snarast. Kliar hur mycket som helst.

Var himla segt idag på jobbet, även fast vi gjorde något rätt så roligt. Kom hem från jobbet, och jag sov INTE idag. Hur duktig är inte jag?
Sen kom Sis och flickorna över, så åkte vi till ica och sen till bruuuurshan. Satt ute hos brorsan och fikade och snackade. Sen kommer Melvin springande och säger att saga har ramlat och slagit sig, så vi springer iväg bort på gatan. Så ligger hon där ner mot marken och rör sig inte, usch va hemskt det var. Tre barn stog runtom och såg livrädda ut. Men så rörde sagan på sig och visade sin hand med lite blond samt knäna. De gick bra även om det kom några tårar.

Nu kom jag nyss hem för en stund sen, ska väl ta mig en dusch om ett tag och sen sova, dock känns det som de är för fint sommarväder för att sova tidigt. Men annars orkar jag aldrig upp imorn. Oscar kommer redan kvart i sex.


Saga i våras

bara 3 veckor och fyra dagar kvar

Skönt att man kan räkna ner ibland. Tänkte börja på en ny karta minipiller idag, bara för att ha stenkoll på dessa fyra veckor. Men såklart så vart de jätte stressigt imorse, men hann både till Tom och Fanny i tid, och till jobbet såklart.

Gick rätt snabbt att jobba idag, skulle ha bytt fikarum. men vi blir kvar på ettan, men tvåan dissar oss. Eller nej VI dissar dom haha.

Efter jobbet somnade jag såklart, typiskt. Men sov jätte dåligt inatt, så det var jag värd. Åkte ner till syster vid sju tiden och var där en och en halv timme typ. Hade myspys med Ida och sen hämtade jag in lilla Saga och duschade henne och så mös vi alla tre framför tvn, ska vara barnvakt åt dom någon gång snart, en kväll! Hoppas det går bra.


Sötnosarna i kyrkan på Lucys skolavslutning!

Oj vilken slappar dag

Vaknade vid tio idag efter att ha sovit en skön natts sömn. Igår spenderade jag min dag i ställdalen hos sykonen bornström igen, kim och jeje var även där.
Tog med min dator för dom andra lanade. Så spelade jag fifa med Tjoffen också, men jag var inte så bra.
När Elin kom hem gjorde hon kladdkaka, och de började nästan brinna i ugnen. Sen skulle hon göra popcorn, men dom började glöda/brinna i micron så hon gav upp.
Så kollade vi på sommarkrysset också, vi löste alla grejjer. inte precis svårt.Så spelade ju Johan Palm och det betydde ju att lilla Mats var med på tv. Tycker alltid de är lika roligt att se någon man känner på tv.

Och idag så bestämde jag mig för att städa rummet, har lite planer på vad som ska bort och såvidare. Men fick huvudvärk så la mig i sängen istället. Dumt gjort av mig. Vaknade igen vid halv tre fortfarande trött men pallrade mig upp för jag kände lukten av lasagne. Gjorde iordning salladen till maten och när vi hade ätit upp åkte vi iväg till brorsan. Satt där i några timmar och pratade och så fick jag se mina bilder från min student. Ska åka dit och sno dem nu i veckan tror jag.

När jag kom hem satte jag mig bara i framsätet och åkte ner till Gabrielle, var där en stund och sen åkte jag till Sis. Gosade lite med Ida och Heckan sen åkte jag vidare till Martina, var där några minuter sen åkte vi till Cicci. Satt där en stund sen åkte vi och hämta Camilla och åkte upp till klot, var där en jätte kort stund och nu ligger jag i sängen, nyduschad och "redo" för en ny arbetsvecka. SUCK, orkar inte jobba. Så kommer jag säkert glömma hämta Fanny. Därför skriver jag upp de på handen, ska inte missa det! Fy, förresten så är fanny min första riktiga bästis, vi slutade dock umgås när vi var runt 10-11 när jag flyttade till det här huset.

Gonatt!

En bild från förfesten hemma hos mig den 3 juni!

Tuben har alltid rätt


Usch, varje gång jag ser den här så ryser jag och blir helt tårögd.
Det är inte för att han är borta, utan för känslan av att dom gör något så storslaget.
Vet inte hur jag ska beskriva det, det är ju nästan värre rysningar än när jag sitter i Ejendals Arena.

Gårdagen var lyckad

Blev en massa godsaker i ställdalen igår, pizza, choklad, dricka, och chips.
När vi hade käkat upp våra pizzor kom Tjoffen upp och han och bornis satte sig och spela Fifa medans Elin började slinga mitt hår, första gången vi tog ut blekningen hade hon tydligen blivit jätte rädd, för slingorna var oranga, jag får ju skylla mig själv eftersom de röda sitter där nere någonstans. Men vi satte i en till blekning och dom blev guldiga, jag gillar det jätte mycket och ska tvinga henne att göra fler om någon vecka. Eller tvinga och tvinga, jag betalar henne såklart.

När håret var klar så hade Jeje Kim Jessica och Emil dykt upp, så det var bara att dra igång med spelandet. Körde först de där som jag inte vet vad det heter, sen körde vi Alias. Som jag och bornis brukar vara kung på, men det gick visst inte så bra igår. Ja fast dom andra fuska ju såklart.

När Elin skulle köra hem mig så fick Jessi och Emil åka med som sällskap till henne på vägen hem. Men jag åkte inte hem, eller bara för en liten stund för att kissa och hämta jackan sen fick snälla Elin köra mig till gärdet där det var fest hos Stoffe, var en kul kväll där också. Gick väl hem runt 2 tror jag.

Idag ringde Bornis och väckte mig vid 11, vi skulle ju på rally. Missa typ alla först åk men såg andra och tredje. Alltid lika kul att kolla när bilar kör galet och ligger på tak och har sig.

Såklart glömde jag kameran igår, men jeje skulle lägga upp bilder på fejjan, så snor en bild på mitt hår där sen någon dag. Är riktigt riktigt nöjd som sagt.


Fick sluta tidigare idag.

Jobbet gick rätt så segt idag. Blev en massa slavgöra, tur att jag har folk att prata med iaf.
Men precis när jag satt på mig min snygga overall och står med högtryckstvätten så kommer Målle och säger att vi får sluta halv 2 idag, inga fel med det. Tror mest det var för att alla andra hade gått hem och tagit sin semester, så nu blir det folktomt på bruket och på måndag börjar Sebbi bebbi och Fanny också jobba.

Kom hem och tänkte hoppa rakt in i duschen, men efter jag kollat alla bloggar så somnade jag på soffan och drömde konstiga drömmar. Nu har jag precis skickat iväg ett mail till min gamla mentor Biggan, usch vad jag saknar henne. Var ju tvungen att berätta att jag inte kom in i Göteborg eftersom det var hon som puschade mig till att ens söka.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen så jag är redo att bege mig till ställdalen sen när syskonen Bornström ringer. Vi ska först till ica och handla godsaker sen hem och då ska Elin färga mitt hår och sen ska vi spela spel. Kommer lite mer folk också. Får se om jag kanske ska ta med mig kameran så det blir lite bloggar i den här tomma bloggen.

Ha en kul fredagskväll allihoppa!

Minnen


Har så sjukt många barndomsminnen till den här låten, har nynnat på den idag på jobbet lite i smyg.
Jag blir att tänka på mamma, på dagis och på mina sagor jag fick höra från mamma när jag skulle sova.
Sagorna handlade alltid om samma personer, Patrik och Ronja.
Mina två nallar som jag fick när jag föddes hette så, och varje saga skulle handla om dom.
Mamma var alltså tvungen att hitta på nya sagor varje kväll, om inte ibland att jag krävde att
få höra samma som hon berättat någon annan kväll.
När jag hade växt upp från godnatt sagor läste pappa istället fantomen för mig.
Varje gång somnade jag och han läste vidare, så han fick alltid läsa om en massa kvällen efter.
Jag älskar min barndom och jag älskar mina föräldrar!

Blir Örebro i tre och ett halvt år till

Jahopp, kollade nyss på studera.nu. Vart reservi göteborg, reserv 227. Ingen idé att hoppas där alltså. så jag svarade ja till örebro där jag kom in. Så det blir till att kolla efter större lägenheter i Örebro, och höra om jag kan hyra ut min i andra hand. Eller något liknande.

Jobbet gick ganska segt idag. Sågt ljust ut imorse när vi hade fått saker att göra för att klara oss hela dagen. MEN, luften och vattnet slutade fungera. Så det gick inte att göra det vi skulle göra tyvärr. Så vi har suttit och skrapat massa lim idag. Och så har jag och Tom gått med i Facket, hur vuxet är inte det? Jag har fått mycket vuxenpoäng idag, intagen till universitet och gått med i facket, inte dåligt.

När vi höll på och jobbade och det inte var så lång tid kvar ropar denise att hon ser en groda. Jag är där på en sekund och vill se och försöka fånga grodan eller Grodi som jag döpte honom till. Han stutsade runt och ville absolut inte komma i närheten av mig. Runt om maskinen går det en kanal med vatten och skräp som går direkt till reningen där allt görs rent (ja, och jag lyckades tappa ner mina nycklar i kanalen på förmiddagen, tur att dom hade lite ljus på sig så man såg den), men det finns även en kanal precis under där vi hållit på och arbetat idag, samma kanal vatten och ner till den kanalen under oss var det som ett lock precis som ner till ett sånt där som vatten åker ner i ute på gatan. Esch fattar ni? ett lock med hål i iaf, ganska stora hål. I ALLA FALL Grodi hoppade runt och runt, jag trodde jag äntligen skulle få tag i honom och lägga ner i hinken då hoppar han två hopp, och på de andra hoppet hoppar han rakt ner i kanalen. Jaha, ne de gick inte att rädda honom. Stackar lilla grodi. Hoppas ni förstod hur jag menade, känner mig väldigt dålig på att förklara just nu.

Jaja, nu ska jag sluta tjata

saknar


usch, jag har börjat sakna min klass.
Saknar att umgås med dom och att prata med dom.

tårta gånger två

Usch, frös hela natten. Låg där med mitt tomma lakan, orkade inte ta på mig täcket.

Hämtade tom vid tio i som vanligt, sen blev det jobb. Högtryckstvätten idag, eller heter den så? Jaja, det var inte så jätte kul, men någongång efter elva så kom jag igång. Sen blev jag såklart trött igen efter lunchen, kan ju inte äta och sen inte blir trött liksom. Vi fick tårta idag också, Tack så mycket! Och så fick vi förfrågan om vi ville jobba en vecka extra, inga fel inga fel.

När jag kom hem från jobbet kollade jag mailen på en gång, men ne! Inge mail från studera.nu. GE MIG SVAR!
Sen duschade jag och så kom pappa hem, åkte upp till ica och bokhandeln. Köpte en blomma till Britta som fyller år idag, sen köpte jag mig en bok. Hoppas den är bra nu då, dom hade typ bara tråkiga böcker där. Måste nog ta mig till någon större bokhandel snart.
Sen åkte vi upp till herrhagen, träffade släkt jag inte hade en aning om fanns. Var ju lite smått pinsamt men intressant. För några år sen, så var mamma sugen på att gifta sig, pappa var såklart också sugen. Dom skulle då ha tagit namnet Adler, som är min pappas farmors födelsenamn. De hade jag velat heta faktiskt. Linn Adler, hur tufft som helst.
Fick även veta att pappas farmor var tvilling, intressant jag har alltså tvilllingar i släkten, gött då kanske jag kan få två på en gång.

Nu ska jag chilla, kolla om det går någon bra film på tv kanske.
(sslog just på min favorit kanal E! och ser att dom kör reprisen från Michaels minnesstund och jag missade den igen? Fan!)

Remembering Michael Jackson...

Jag somnade på soffan idag ändå, haha. Som vanligt när jag väcks av telefon när jag sover middag så får jag konstiga tankar i huvet. Idag vet jag inte riktigt vad det vart, drömde att någon ringde och skulle höra om vi hade något i kylskåpet. Så innan jag svarade i telefon så stapplade jag upp och kollade i kylskåpet. Konstigt nog så skulle pappa höra om jag ville ha något speciellt från ica.

När jag hade vaknat och pappa hade kommit hem drog jag ner till Sis på en fika. En snabb fika idag, skulle nämligen upp till Lucy efter det. Hon har ju varit borta i två veckor. När jag kom dit kom vi på att vi ville ha godis, så ringde Daniel och tyckte vi skulle umgås. Så vi åkte och köpte godis sen gick vi upp till Henrik och Daniel. Satt där en stund, sen åkte dom på träning, då feta jag och Lucy ut oss på soffan käkade sallad som vi fick av hennes mor och låg där och kollade på tv en timme.

Slår på tvn när jag kommer hem, varför? Det är minnesstund för Michael Jackson, kan knappt förstå att han är borta än. Herregud, det är så konstigt. Ja, får se hur länge jag tittar på det här. Sov ju faktiskt drygt en timme idag på eftermiddagen, så är inte så jätte trött. Men den tröttheten visar sig imorgon.
(förresten så hämtade vi ut regnkläder idag, jag och Borne tog overaller. haha skrik oranga. SNYGGT)


King of pop

Jag vill ha nya skor

Min plan med att gå upp 05.30 var inge lyckad, hörde inte ens klockan imorse. och fick stressa tusan när jag gick upp 05.35. Göra frukost att ta med klä på mig hitta alla grejjer osv. Skulle ju vara vid Tom 05.50, haha det gick bra iaf.
Jobbet var trökt idag, men det funkade.

Haha dock, när det var dags att käka så var jag ju tvungen att ha ketchup. Hade kollat i kylskåpet där vi käkar så att det fanns, men tyvärr så satt de någon vid en dator där så vågade inte sno ketchup. Så då var jag tvungen att dra upp till pappa och alla andra kontorsjobbare. Går upp för första trappan men sen får jag för mig att springa i den sista trappan, haha hoppsan. Slår till matlådan så en korvbit och massa makaroner far rakt ut på trappan. Tar upp korven och springer skrattandes upp till pappa. Får hjälp att ta bort de, men var en hel del männskor som hann se det tyvärr.

Undra vad jag ska hitta på nu? är riktigt trött men de är inge bra att sova nu, skulle vilja åka upp till bokhandeln och köpa nya böcker, är sjukt trött på att läsa twilight böckerna nu, sparar den tredje till någon annan gång istället.

Förresten så är jag med och tävlar om ett par skor på Stina-Lees blogg. Nämnde väl den bloggen för ett tag sen?

Första dagen på jobbet

Hade ju faktiskt sovmorgon, idag första dagen på jobbet. Vi började halv 8. Vi hade genomgång först sen gick vi igen om allt på bruket så vi vet hur man hittar vart allt är osv. Sen var det dags för mat/fika och efter det hade vi genomgångar om högtryckstvätten. Ska nog gå bra imorgon när vi börjar 06.15.
Usch så jobbigt. Men det är det värt i slutändan. Och att jobba med 7 roliga personer skadar inte mig. Kommer nog få fyra riktigt underhållande veckor. Bara idag har jag skrattat som bara den.

Noradagarna var hur kul som helst

Kom till Nora vid ett igår, hade köpt med en Orchidé till Mikaela Jimmy och Veronica (Mickililis mamma). Det var en välkommen hem till Mikaela och Jimmy och en grattis i efterskott till Veronica.

Vi började dagen med att gå på stan, först till backom där vi köpte varsina sol glasögon. Hur snygga som helst. Sen gick vi mest bara runt lite, tillslut köpte vi med mat hem och käkade på verandan, när vi satte oss och hade käkat i 5 minuter började det ösregna. Satt där ute och fikade sen och sådär, hade det mysigt.

Sen gjorde vi oss iordning och pratade en massa, och vid åtta kom Tommie han flickvän Emelie och hans kompisar Ludde och Frans. Satt ute på verandan och hade hur kul som helst sen kom Marcus förbi också. Tillslut vart de lite för kallt så vi satte oss inne. Vid halv tolv drog vi oss iväg mot stan. Gick först in på Hotellet, träffade massa JB männskor och Nora folk. Men sen gick jag och Mikaela iväg mot området istället. Gick in i öltältet och träffade lite kopparbergare och andra roliga männskor. Sen var det dags för The poodles, haha! Dom var rätt bra live, men synd att man inte kunde någon låt. Trodde jag kunde en av låtarna, men nehe!

Fritte och Bornis kom och hämta mig vid två. Den där kvällen måste upprepas väldigt snart, hur kul som helst.
Bästa kvällen på väldigt länge!

Imorn börjar jag jobba, lite småsegt. Men Lucinda kommer hem imorn så de är asbra.


Kvällens outfit. ÄLSKAR KLÄNNINGEN!

Veronica och Mikaela - båda skulle döda mig om dom såg den här bilden

Mikaela och Tommie :D

Frans Marcus och Mikaela

Jimmy och Emelie

Bästa Mikaela

The poodles

Nu åker jag snart


Snart bär det iväg till Mickilili.

ska ha en superbra kväll, det vill jag looooooooooooooooova!

Ett år sen idag

Idag är det ett år sen min mormor gick bort. Men jag vet att hon är där hon vill vara.
Jag sörjer inte på samma sätt som jag gör för Mamma och Morbror.
Du ville dit älskade mormor, man såg det på dig även om man inte ville tro det.
Du var stark in i det sista, du hade överlevt båda dina två barn.
Jag är säker på att du vet hur mycket jag älskar dig.

Du var den finaste och starkaste, när jag blir mormor, då ska jag bli precis som du var!

haft en riktigt seg dag, imorgon blir KANON!

Vaknade av att bornis ringde och väckte mig imorse. Vi hade ärenden att uträtta. Dock var det inte kul att röra på huvet och märka att jag hade en dunkande huvudvärk.
Han fick titta på när jag blev lite piggare och åt frukost.

När han hade åkt hem chillade jag och läste i någon timme, sen ringde jag Martina och så gick vi ut, satt ute en stund sen satt vi hemma vid mig. Vi bestämde oss för att kolla på film, men åkte till titti istället. Satt och snackade med henne och camilla. Blev en del skratt, och sen drog jag martina och camilla ner till stallet där Camulla har sin häst, guuuuu så go hennes häst var. Var hur mysigt som helst att vara bland massa hästar och hundar. Dit ska jag åka snart igen, de kan jag lova er!

Har varit hemma ett tag, är lite smålycklig över att det går att andas inomhus, termometern står på 28 inne, men jag lovar. de är typ 24-25 hur skönt som helst. Har legat och läst massa ur min bok, jag har fastnat. Det har äntligen börjat hända en massa MASSA grejjer i den. Nu sitter jag och kollar på filmen "Rock star", har nog aldrig sett hela den förut. Men den verkar asbra så ska kolla klart på den.

OCH IMORGON SKA JAG TRÄFFA MIKAELA. Fy fan va underbart. Ska åka till Nora hur tidigt som helst och vara med henne heeeela dagen. Och sen på kvällen ska vi dricka. Hon kom hem mycket tidigare än hon skulle från London, och de är jag glad över, för min skull. Var jäkligt glad för hennes skull att hon och Jimmy vågade sig iväg. Men ska bli jäkligt kul att träffa henne. Och veta vart man har henne, kändes så skumt när hon var så långt bort. När man knappt vågade ringa till henne. UNDERBART säger jag bara!!!

Mikaela och jag

Tommie och Mikaela

jag flagar och luktar rök


En bild på mig som full, ska ligga längst ner i inlägget men orkar inte


Ja, jag flagar. Vad händer? det var tråkigt iaf, såklart är det ryggen. Som alltid!

Låg på djäkens idag med Märta och några till. Var gött att ligga i solen istället för att tänka på att jobbet börjar på måndag. Usch! Allt som hör till sommaren föresvinner i fyra veckor. sena sommarkvällar och tidiga mornar på playan.
Kommer gå upp vid 5 (iaf dom första 3 dagarna,sen kommer jag ändra det till halv sex och stressa istället.)
sluta vid tre och vara helt slut. Förhoppningsvis kommer jag ha askul eftersom jag ska jobba med Bornis, och efter första veckan kommer jag ha fikaraster med Sebbi bebbi. Mina två favvis pojkar, plus tjoffen såklart.


Efter Djäkens blev det ansans, god mat och bra sällskap. GJorde massa planer för kvällen. Det blev djäkens men massa kvinnor pizza turkar och linde folk. Var trevligt som fan, varmt vid brasan, tills vi skulle åka hem, och jag trampade i lera med mina nya vita skor. Det är inte många som vet, men när jag köper nya skor är dom de bästa jag har, ¨specielltt vita, som mina nya är. Så Förlåt martina om jag var sur! Var absolut inte meningen, men skorna är rena. Nu när jag kom hem blev de Varmaste vattnet och en skrubb. DOM BLEV VITA IGEN, tror jag. HOPPAS JAG! haha jo men såklart dom blev .

Nej, om jag kanske ska sluta blogga. Puss

En heldag i örebro satt inte helt fel

Idag såg det målning ut, så jag Martina och Cicci satte oss i bilen och begav oss till Örebro istället för Djäkens.
Mötte upp både Frida och Mela vid marieberg. Sen vare bara att börja shoppa.
För mig blev det två klänningar en skjorta ett par skor och strumpor. Älskar den ena klänningen

Den där fast gul, köpte ju en likadan fast svart i maj som jag kunde ha på studentkryssningen. I LOVE IT!
Ska ha den klänningen på löööördag tänkte jag.

Den andra klänning har bara en axel grejj? Den kostade 49 kr på MQ, vilket kap. Dock var den lite lång så den ska nog få sys om lite. Sen skortan är blåvit randig från H&M, super skööön. Skorna hittade jag på Stadium, var dock riktigt sugen på flera andra skor jag hittade under dagen. Efter nästa lön blir det Converse!
Vi käkade på Pacos, käkade pasta chicken bombay, det var riktigt gott.
Var även in på Elgiganten och hälsade på Alex och Niclas, vill också jobba där. Har jag kommit på nu.

Nej om jag skulle ta och chilla lite innan jag ringer till Martoina

när ska jag bli brun?

Jag hatar att jag inte har en brun ton i mitt skinn, jag blir inte brun som andra. Mitt bruna är mer som, ja vad ska man säga? rödgulbrun? något liknande i alla fall.

Haft en skön dag idag också, som alla andra dagar med fint väder. Det blev först Mårtenstorp, götta sig i solen där ett tag med Martina och Thor. Efter ett tag drog vi iväg till djäkens och låg där istället. Badade gjorde jag också, även fast mina utslag kommer krypande. så inge mer bad den här veckan. Låg bara där tills typ tre idag.
Kom hem käkade kollade tv somnade kollade tv duschade och sen blev det en kvällspromenad med Kajsa och Sacho. När vi hade gått klart, och pratat en massa om den stora nyheten här i byn - LokaJanne, mannen med tusen liv har dött - aa iaf när vi var klara gick jag upp till Cicci en sväng, satt där 5 minuter kanske och sen gick jag och Martina ut, skulle gå åt varsitt håll men vi gick hem till henne hämtade bilen och åkte ut till djäkens och träffade Titti en sväng. Nu när hon gick med mig en bit hem på vägen träffade vi Robin Sundberg, galen männska som är ute och går helt själv så jag tvingade han att gå med mig, han skulle ju ändåså gå en sväng.

Nu hör jag hur min katt nyser, flera gånger dessutom. Lilla Satine kraken, hon får ju inte bli sjuker.

Ska sova och läsa min bok som är otroligt bra, kanske snart kan läsa ut den och börja på den tredje?

LÄNGTAR GRYMT MYCKET TILL HELGEN

RSS 2.0