10.02.17

Yeaaaah, 2 dagar kvar.

Var på bio igårkväll, The wolfman. Var den bra? Nej. Den var verkligen inte bio värd. Önskar vi hade gått på shutter island istället, vill ju se edge of darkness också, men va fan. Alla säger att den också suger. Men blir bio i Mars igen, men med Frida denna gång. Alice i underlandet blir nog bra, Tim Burton och Johnny Depp slår ju aldrig fel tillsammans. Får hoppas att de blir en mer värd bio. Men det var roligt att gå på bio ändå, älskar att gå på bio.

Åkte in till skolan vid elvatiden idag, satte mig vid "snoppen" i bilbergska med Mallan och JenJen. Pluggade lite smått, men mest skitsnack, men vi kom ändå fram till riktigt mycket saker. Vet inte, de går verkligen bra att plugga med dom två. Vi kan diskutera väsentliga saker när de måstes, svårt att förklara. Men det klickar.

Kan förresten visa er en bild på "snoppen" någondag. Haha någon tomte tycker tydligen de är konst att ta kort på en fet naken hårig man och sätta upp de på väggen, sjukt skum och äcklig bild. Ena tavlan är framsidan på mannen och andra tavlan är baksidan. Så man får titta på alla håriga delar. Sinnessjukt! 

Meeen så roligt jag JenJen och Mallanpallan kommer ha på freeeedag (:  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0