Känner en STOR gnutta lycka i min förövrigt depiga kväll

Här satt jag och lyssnade på en himla depp musik. Sen får jag en riktigt glad överaskning som gör att jag direkt måste sätta på glad och uppått musik.
Åh, gud vad jag är glad. Förklaring kommer komma senare i veckan, men jäklar!

Ja, nej ser fram emot min helg nu. Kommer bli AWESOME!

Äntligen testat kameran under vattnet

herregud, vilken underbart skön dag. Började med frukost hos syster, sen hämtade jag martina och lisa. Så åkte vi ut till djäkens där de var en hel del männskor. Har legat där hela dagen, kom hem vid halv 5.
Vi har badat och solat och spelat kort och haft en helt underbar dag i solen. Men jag kan lova att det blir framsidan som får sol på sig imorgon, fast så sa jag iofs om dagen också. Men ryggen den är fortfarande lika röd.

Blir ingen innebandy idag, e är för varmt för att träna inomhus. Just nu står termometern på 31 grader och 32 utomhus, tror inte riktigt på den utomhus, men kan inte vara så himla mycket kallare.


Undervatten

Älskar bilden på Lisa

Volleyboll


hungrig som ett as

Behövde aldrig hämta pojkarna igår, så skjutsade hem Daniel och sen blev det hem och sova.

Vaknade vid tio idag, väckte Herkules och släppte ut honom, käkade frukost och sen la vi oss på gräsmattan en liten stund bara.
Väntade på Sagan i tusen år eftersom hon skulle med ut till djäkens, men hon kom aldrig. Skulle ju vara tråkigt att åka själv men jag hade turen på min sida så Henrik och Daniel ringde och undrade om jag skulle ut, sen hade Martina och Cicci kommit hem från peace och ville med dom också.
Hur skönt som helst idag, de var varmt men inte för varmt och de var skönt i vattnet, kan dock få bli lite varmare i vattnet.

Nu sitter jag hemma och väntar på att maten ska bli klar. Potatis gratängen ska in i ugnen och köttet ska på grillen.

Måste komma ihåg att ladda min kamera och ta med den ut till sjön någon dag, måste ju testa använda den under vatten.

fotboll sol hundvakt chaffis och film

Började med fotboll idag. Kollade a-lags matchen med Emely och Micke.
det vart tyvärr oavgjort 2-2 synd, eftersom dom hade ledningen med 2-0 efter första.

sen gick jag hem med pappa, kollade på lite av en film och sen lagade jag pastasallad till mig och Pappio.
Efter det åkte vi till brushaaaaan och fikade så hade jag vattenkrig med Melvin. Han fick leka lite med slangen och det var ju inte så smart eftersom han riktade den rakt mot mig.

Sen åkte jag ner till Sis och tog ut Herkules, sen åkte han och jag iväg till stora sand och kollade hur det gick för sis och compani när dom campa. Så åkte vi hem och sen blev det jag som fick bli chaffis för kvällen.

Så hämtade några och hade med mig Daniel som sällskap på vägen hem fick även med oss Robin. Länge sen man träffa han. Nu har jag och Daniel suttit hos syrran hela kvällen och väntat på att Henrik ska ringa och vill komma hem.
Han ringde nys och ville ha skjuts, sen ringde han igen och ångra sig. Men skulle ringa om tio minuter ifall han ändå ville ha skjuts. Så vi får väl sitta här och häcka en tag till innan vi får sova.

Sol sol sol sol sol sol sol sol sol

Jaha, Sverige vann inte. otroligt spännande match dock. ligger under med 0-3 och fixar oavgjort. Tuff förläggning utan mål och jävlar, straffar. Tänk om Marcus Berg inte hade missat, då kanske vi hade vunnit igår.

Vaknade vid 10 och käkade frukost ute. Nu ska jag väl ta och göra mig iordning för att gå och kolla på match.

Jag måste handla nya kläder. Nästa mulna där åker jag till örebro DIRR!


Skönare dag får man leta efter

Är jätte stolt över lilla Melvin och lilla Saga som var så duktiga och lyssnade på allt jag sa till dem att göra idag ute vid djäkens.
Sagas kompis Selma var med där ute så vi fyra gick och letade grålera och åt mackor och sådär. Sen när jag ville sätta mig och snacka lite skit med Lina och Emely fick dom leka själva, som tur var hjälpte selmas stora syster till och letade grålera. vid halv 1 kom sis och hämta sagan, sen efter en stund kom Annsofi ut med pasta sallad till mig melvin och henne. Vi käkade sen åkte melvin hem han också. Men jag stannade kvar. Var kvar till ungefär halv 5, hur skönt som helst. Blev till och med ett dopp för mig och Lina mot slutet av dagen.

Nu har jag såklart lyckats bli röd som en kräfta på ryggen, men inte där fram. Så blir väl steka framsida imorn hemma vid sis. Men så svårt att göra när man vill läsa. Ska vara hundvakt imorn så jag och herkules ska vara ute heeela dagen, gå på promenader och steka.

Nu ska jag snart upp till pizzan och kolla fotboll med Sabina och Emma, Sverige kommer ju såklart att vinna!


king of pop - död

Igår på kvällen så träffade jag Filip, var sjukt länge sen vi umgicks. Jag skjutsade upp honom så han fick handla, så såg vi kräftor och då var det ju kört. Så vi köpte hem kräftor åkte hem till han och satt och snacka, tillslut hade kräftorna tinat någorlunda i de ljumna vattnet. Så vi satte på en film "My bloody Valentine" tror jag den hette. Och för ovanlighetens skull var det inte en bfilm. När jag kom hem och kollade fb såg jag att Michael Jackson hade dött, det är ju sjukt? Var det såhär det var när Elvis dog, eller var de ännu större? Det måste ju ha varit större.

Nej nuska jag väl börja göra lite mackor och sådär, hämta saga och sen melvin. Sen blir det djäkens. Synd att jag känner mig tjockast i världen idag, kommer inte bli kul att ligga på stranden. Men efter klockan två någongång skulle iaf Sabina och Emma komma, slipper jag vara heeeelt själv.

Jaha, vart tog alla vägen?

Idag när jag vaknade duschade jag och sen gjorde mit iordning satt inne till halv 10 sen gick jag ut, låg ute i en och en halv timme innan jag drog iväg till Sis och hämta saga så hon fick bada lite idag också. Satt där ute i en och en halv timme lite drygt sen åkte jag hem med henne sen till Tandläkarn. Missade inte tiden idag iaf.

När jag åkte från tandläkarn tänkte jag att jag kunde ju hitta på något med någon. Kanske kan ringa Vera, nej justja  hon är på peace and love. Johanna, ne justja hon också. Cicci och Martina också. Jahopp, Titti också va? Camilla? jag tror alla är där. Alla utom Lucinda, hon är någon annanstans!

Imorn ska iaf jag och saga hämta melvin på dagis och åka ut till djäkens och ligga där hela dagen, superskönt!


Hur ofta träffar man Björn på statoil i hällefors?

Idag när jag vaknade gjorde jag mig iordning och sen åkte jag ner till Sis, lekte lite med ungarna och sådär. Runt tolv åkte jag och Saga mot Djäkens, skulle bara in en snabbis på banken. Vart en halvtimme där iaf, skulle skriva på lite papper och sådär om polisanmälan jag gjort, alltså när mitt kort blev stulet och någon använde det.

Sen bar det äntligen ut mot Djäkens. Saga var hur taggad som helst på att bada.
Så vi böt om och sen fick hon gå ut, hon träffade direkt två killar från dagis som hon började prata med, jag satt på bryggan med Jansson och snacka litegrann innan jag gick upp och satte mig på handduken och spelade lite kort för mig själv. Efter ett tag kom Gunilla ut med Liv och Freja, så satt och pratade med henne i sanden och tittade när flickorna badade. Vid tre var det dags för mig och saga att dra oss iväg hem, men först en glass till sötnosen. Plockade upp Martina innan jag skjutsade hem saga.

Sen var det snabba bud, hem och byta om och sen hem till Martina sen upp till hennes pappio och låna bilen och bege oss iväg mot Karlskoga. Det är så att igår vid 21.33 (eller 32) vart Martina och Gabriella Fastrar. Lilla Izabella (Izzie, Iza) var huuuuuur söt som helst, vem vill inte ha en sån liten goding liksom? Man såg verkligen på Alex och Olga hur stolta, glada och allt vad de kan heta var. Så himla mysigt. Man blev ju lite små sugen, såklart! Bara 4-6 år kvar nu, tihi.
Ja, och när vi stannade och tankade lite i Hällefors är Björn där, har inte träffat han sen jag var på stopet i december, vilket jäkla sammanträffande, men alltid lika roligt att träffa Björna.

Efter besöket begav vi oss iväg till mcdonalds, där va de en hel del folk. Sjukt många typ 10 åringar som gick runt och var värsta gangshta!

Nu sitter jag här och funderar på att sova tidigt idag, blev tydligen lite bränd idag, tokigt! jag som inte trodde solen tog någonting, men ack så fel jag hade.

har kommit på vart jag vill åka nu.

Jag vill till Grekland, satt hemma hos Martina idag. Hon hade köpt en limpa färskt bröd och jag köpte tzatziki till mig själv. Det smakade så gott i munnen att jag visste direkt vart jag ville, ska försöka ladda upp lite bilder från min senaste utlandsresa som var till just Grekland, Zankynthos. Men vart vill jag nu? Finns det någon ö jag inte varit på? Har faktiskt inte varit så mycket på fastlandet, men känns inte som samma grejj.

Nej, usch! Någon som vill med till Grekland? Minst 2 veckor, orkar inte med bara en vecka.
(sitter och lyssnar på grekisk musik just nu faktiskt, tihihihi)

Mitt humör är på topp

Jag har ingen aning om vart mitt humör har kommit från, men jag är otroligt glad över att det är här. Kunde inte komma mer lägligt. Sommaren är här och jag är så övertaggad på golf, innebandy och gym.
Varför har ingen sagt tidigare att innebandy är en så rolig sport? Tänk vad mycket man har missat.
Är även grymt sugen på fotboll, synd att laget flyttat till guldsmedshyttan, dit orkar jag inte ta mig!
Har väl små planer på att bli fotbollstränare för nå knatte lag när mina barn ska tvångsspela fotboll om dom inte själva vill det, haha! Stackarna kommer få spela fotboll innebandy och golf, även snowboard och ishockey. Perfekt 5 sporter 5 barn, precis som jag planerat.

Tänkte egentligen att jag skulle ta mig en promenad nu efter träningen, runt finnhyttan. Men nu har jag satt mig ner och klockan har blivit mycket. Ska lägga mig i någorlunda tid, blir en golfrunda med Veronica imorn. Klockan nio på morgonen, vi båda ska iväg till Lindesberg sen. Hon ska till arbetsförmedlingen och jag ska troligtvis till lasarettet med Melvin och Annsofi, hon har gjort illa ryggen så behöver bärhjälp. Melvin ska dit och kolla lungorna, han kan ha förkylningsastma, och det är ju inge kul.

Nej, nu ska jag kolla runt lite. Läste just Stina-Lee, vetat om henne länge men inte läst. Nu är hon dock gravid och det är ju hur intressant som helst att läsa om.


2 av mina 3 (snart 4 ) älsklingar!

Haft en asbra dag, men nu känns det jobbigt

Åh, fy vad jag hatar mitt minne just nu!!! Sista året jag får gå gratis och jag glömmer bort min tandläkar tid. Jag är så besviken på mig själv så jag vill nästan börja gråta.

I alla fall ...

Dagen började vid sex, konstigt nog så var jag supertrött även fast jag gick och la mig i tid igår. Hämtade upp Bornis och vi åkte iväg till jobbet, gick relativt snabbt. Var klara vid tolv. Då var det bara att åka hem och göra sig iordning för att åka ut till stjärnfors. Var in och bad om att få betala mitt medlemskap och sen slog vi lite bollar innan vi gick ut. Blev bara 6 hål, skapligt ont i fötterna hade jag. Men det gick relativt bra för att vara fyra år sen jag spelade golf på riktigt senast.

Kom hem vid fyra tiden och då käkade jag och sen somnade jag, och glömde bort tandläkarntiden.

Nu ska jag göra mig iordning för innebandy träning, höra med pappa hur det blev med gymkortet och snacka med vera om att kanske ta oss en vända på golfbanan imorgon! Kanske blir dormy på onsdag, skulel behöva kolla på nytt golfset, skor och kläder. Nu jäklar drar vi igång med golfen på riktigt.

Förresten har det varit riktigt skönt att solen tittat fram hela dagen, är det sol imorgon blir det stek. Det kan jag löööva.

Och här är nya superhitten från kopparberg haha xD
http://www.myspace.com/DYNGSMALL


Jag är trött, trött och lite sliten

Igår var mycket mer lyckad än fredagen. Satt hemma hos Cicci först, johan jonas och victor skrev en låt. Riktigt roligt att lyssna på dom, tokiga karlar.
Efter ett tag kom Martina, hon fick sluta tidigare, så vi drack lite mer innan vi drog upp till mårtenstorp. Jäklar vad roligt det var där, massa dans blev. Tills några tyckte att klockan var för mycket musiken var för hög osv, då fick vi sluta dansa och åka hem.

Jansson kom och hämta oss, han skulle till jonas så han körde hem mig sist. när vi kommer åkande över byn, utanför kopparbergsskolan ser vi att polisen kommer i zaras korsningen, dom stannar och låter oss åka förbi. Sen åker dom efter och när vi stannar stannar dom och då får jansson blåsa. dock hade han plånboken uppe vid jonas så han fick springa upp och hämta den. då börjar polisen prata med mig, frågade om vi bodde här och sådär. så säger jag att jansson bor vid jonas haha och sen pekar jag på mitt hus, då säger dom "jaha, så passande" hehe mm. Ja sen gick jag med upp till jonas, för jag vart rädd för polisen. Där höll dom på att spela in låten, det kommer bli en dunderhitt i kopparberg det kan jag lova er.

Idag vaknade jag vid elva, gick upp och käkade sen drog jag iväg till fotbollen. Där hade jag tänkt ta det lungt och titta på matchen, men nehe jag fick stå i kiosken med Lucy och Sabina. Men det var trevligt det med!
Dock slutade matchen 0-0.

Nej om jag ska ta och sova lite kanske.


RÖJJ

Jag och Gabbie, dansa dansa!

DJ, Gabbie och Märta :D

Märta och Cicci, snyggingar!

Daniel kör hårt på nya inne frillan xD


Snart dags att dra igång igen

Japp, snart bär det av till Cicci för en till kväll och skojigheter. Undra vad som står på listan idag. Alkohol står iaf med.
Lite sugen är jag på att dra upp till Gabbie och compani uppe i mårtenstorp. Skjutsade upp Martina dit för ett tag sen, och gud så mysigt det är. Vill verkligen bo sådär när jag blir stor, ute i skogen men ändå inte långt till närmsta by/stad. Där ska jag och min super stora familj bo och skaffa ett eget torp med massa släkt och vänner, kommer bli hur bra som helst.

Nu orkar jag inte skriva mer, tänkte lyssna på dekadansen och chilla lite innan jag drar mig upp till Cicci. Men några bilder hinner jag allt lägga upp.


Vart kanske lite stökigt när vi gjorde kransarna

Fritjof, alltid på topp (:

Malin och jag, min krans vart ganska stor. haha

Cicci med sin fina krans (:

Hamnade visst bakom en bamsekram

Midsommar, regn och åska?

kvällen började hos cicci, vi skulle fixa ihop våra kransar. Synd att blommorna inte räckte till bara, nästa år får vi ha tränat lite och fixa supersnygga då istället. Vid femtiden begav vi oss mot mina grannar, Jaenette och compani. Käkade lite sill och potäter, sen drog vi upp och kollade på fotboll. Hade trevligt, pratade och skrattade en massa. Sen var de en hel hög som drog iväg mot löa, sen skulle jag också iväg dit. Men jag hoppade av på byn och drog upp till Kajsa. Hög musik och inte så jätte roligt. Fick ont i huvet av musiken, drog upp till pizzan en sväng. Var inte så kul där heller. Drog till kajsa igen, kände mig febrig och gick hem.

Kvällen började ju bra, men slutade ju dåligt. Och då minns jag den tyvärr bara som dålig. Bilder kommer sen (:


Idag ska jag ta det lugnt ett tag innan jag drar mig upp till Cicci får se om de blir dricka idag. Har iaf redan hunnit fika en massa med familjen, myyyyysigt!

Glad midsommar, men var är det superfina vädret?

Nu är midsommar här, gud vad tiden går snabbt. Kommer snart börja skolan igen. Usch det vill jag inte tänka på idag.

Igår var gick jag upp till Cicci på kvällen, hon jag och martina gick ut och plockade blommor, ska göra kransar idag.Kommer bli så fint så.

Pappa ringde och väckte mig idag, suck! jag som iaf ville sova till nio, men åtte får väl duga det också. Klev upp käkade frukost, duschade och sen åkte jag ner till min syster och mös med ida och saga. Nu sitter jag här och snart ska jag väl ta och börja med maten, tänkte att den ska vara klar till ett halv två när pappa kommer hem. Det blir det vanliga till midsommar, sill färskpotatis lax och såntdärnt. Mums mums!

Är riktigt taggad på kvällen, lite ledsen är jag dock att jag inte har kvar alla mina nummer på telefon. Eftersom den "nya" gick sönder häromdagen så använder jag min gamla. jag vill ha mina nummer tillbaka, tur att dom flesta har hört av sig iaf.

Midsommar, men vad ska jag ha på mig?

Har fått lite småttpanik, jag har inget att ha på mig imorgon. Jag har för lite kläder sommarkläder. Kommer väl ändåså vara kallt imorn, men skulle ju vara kul att ha en fin klänning ändå. Måste ta mig iväg till ett h&m snart, har presentkort på 200 kr där. Måste ha något, måste måste! Får jag lönen från igår idag och nästa måndag på torsdag kanske jag kan ta mig iväg redan på fredag? hoppas! Har ju faktiskt skatte pengarna kvar också.

Idag har jag träffat Veronica, vi har chillat. Eller, jag kollade på sex and the city som jag totalt fastnat för sen jag började kolla på det, lite smått efter. Medans jag glodde tv bakade hon bullar, men rykten säger att dom vart svarta. Jag missade tyvärr de eftersom jag åkte hem till min bror, han kom inte ihåg så mycket från gårdagen, och han åkte hem vid elva från jobbet hörde även att dom andra gubbarna mått dåligt dom med.

Lyssnar på skönaste låten nu. Promoe - Dekadansen, tack Philip för att du spelade den för mig för några veckor sen, kommer bli min sommarplåga helt klart!

Hoppas på en kul kväll imorgon, men det tror jag absolut det blir. Alkohol och trevliga människor sitter aldrig fel.


jobb och en fika på fagers, och idioter

Igår fick jag hämta brorsan och compani vid tolv, usch va sent det blev. Dom var ju iaf fulla och glada, kul för dom. Mindre kul idag kan jag tänka mig, gubbarna lär ju må rätt dåligt idag.

Blev tidig dag idag också, dock hade jag svårt att komma upp. Hämtade Bornis och vi satte igång på en gång, tog ingen rast eller så idag, hade inte så mycket kvar och vi ville bli klara. Tog sin lilla tid men var klara lite efter 10, då åkte vi iväg till kopparberg och tog en fika på fagers. jag åt macka och drack apelsin juice och Bornis käka bakelse och drack kaffe latte. När vi precis hade satt oss och tittade ut började det regna, då hade vi en jäkla tur. Hade inte varit kul att jobba i regnet.

När vi skulle åka från parkeringen så står jag brevid en bil som har ställt sig snett, och andra bilen bravid har ställt sig halvt ute på vägen och så nära mig det bara gick kändes det som, den där idioten fick onda ögat, det kan jag lova! Och det är inte bara hon som är dum i huvet i den här jävla byn, folk kan ju inte köra bil för fem öre. Kan ju vara bra om dom lär sig blinka för det första, sen nej usch. Blir oxtokig när jag tänker på det här, alla i kopparberg borde få ta om sina körkort. Skulle slippa en hel del idioter, det kan jag lova...


Jag tror det är dags för träning i sommar

Oj oj oj, hade glömt hur skönt det känns efter träning. Det känns i kroppen att man rört på sig och imorn kommer det kännas ännu mer det kan jag lova, inte bara från innebandy träningen men också från jobbet hela dagen. Är inte van att bära runt saker hit och dit.
Så länge det är folk som fortsätter träna så fortsätter jag, kommer bli himla skönt. Pappa ska även fixa gymkort åt mig i ställdalen, hoppas på att någon vill träna med mig där också, kanske en viss Jennifer!

Nej, nu ska jag äta lite fil kolla på film tills jag ska hämta bror min!

mmm, så sugen på macka. Bornis, fagers imorn?

en solig dag på jobbet

Gud vad skönt att fick jobba ute när det var sol. Vid kvart i sju var jag och hämtade bornis, åkte ner och fick veta vart vi skulle hämta allt och såvidare. Sen började vi hålla på, vi torkade av stol och bordar alltså. Var jobbigare än det låter, ska göra en hel del stolar och bord.
Blev inte klara idag så ska fortsätta en liten stund imorgon. Men blir nog inte så lång stund. Och jag får ju köra bil när jag får betalt så jag klagar inte.

Jag och Melvin hämtade alldeles nyss annsofi vid tåget, har varit barnvakt åt melvin en timme. Brorsan och Pierre spelar golf, sen ska dom dricka några öl, så vid elva tiden ska jag hämta dom. och om 45 minuter ungefår hade jag tänkt träna lite innebandy, blir första träningen på flera veckor. Men alltid skönt att röra på fläsket.¨


Vill ha mer varma dagar med sol och bad (:

Är väldigt väldigt trött

Blev ingen mykväll hos Lucy igår, blev dock en myskväll hos Kajsa. Hon och jag tittade på Kill bill 2 medans Dennis sov, han skulle jobba natt så vi fick smyga och tissla och tassla. Kajsa skulle även vara hundvakt åt lilla Zacho, så när han kom förbi gick vi ut på en liten kvällpromenad.

Imorse gick jag upp och fixade med tvätten och sådär. Sen skulle jag ge mig iväg mot kajsa, då hade min telefon dött. Displayen är trasig. Som tur är fungerar min gamla vattenskadade telefon nu. Jag Kajsa och Zacho tog oss en tur runt finnhyttan innan vi gick hem till henne och Dennis igen. Nattskiftet hade visst slutat och Zacho väckte glatt både Robin och Dennis.
Kajsa var superpepp på minigolf så det var väl bara att åka iväg och spela de i Lindesberg, när vi kom dit lät de helt annorlunda från kajsas sida " jag vill inte spela tråkig minigolf, de är inte lika kul som i spanien" haha tokfia!
Men faktiskt så var det riktigt kul att spela minigolf, inte gjort de sen jag var på Zakyntos, sen blev det lite mjukglass också.

Lär sova tidigt som fan idag, imorn ska jag gå upp klockan 6, jobba 7 - 15, barnvakt 16 - 18, innebandy 19 - 20?20.30? och sen hämta brorsan vid typ elva ute vid golfbanan. Jag kommer helt ärligt att dö!

Vart är min sol?

Dagen började tidigt, som vanligt. Var bara en engångsföreteelse att jag vaknade efter tolv igår. Vädret var som det varit sen min studentvecka, mulet och ruggigt.
Gjorde inte så mycket på förmiddagen, men sen kom både Frida och Lucinda förbi. Satt och prata en massa och hade allmänt roligt.
Sen var jag upp och handla med Lucy, sen åkte hon hem och jag gjorde mat. Sen har jag hunnit hem till Martina en sväng också.

Ska iväg till hallen sen och hämta min jacka som jag glömde hos Malena i fredags när vi förfestade. Sen blir det en myskväll hos Lucy, förhoppningsvis ska frida med också.

Juste, på Onsdag blir det jobb, kanske också lite på torsdag. Och sen måndag. Det är gött!

När något stort och viktigt händer, det är då man tänker!

Nu runt studenten har jag verkligen tänkt en massa på dig, jag önskar du hade varit med.
Sen, att samma sak händer i ens närhet gör det så jävla mycket svårare, jag får skuldkänslor för jag vet exakt hur dom känner. Såklart så känner alla olika och hanterar sina känslor på olika sätt. Mest av allt får jag skuldkänslor när jag hör att andra sörjer mer än jag gjorde och gör. Jag förstår inte hur jag kan vara så jävla känslokall, stänga av känslor och ha det så. Jag skulle så gärna vilja prata om det, men jag är inte den som pratar. Jag hatar mig själv för att jag inte ens nu, när jag bara tänker på dig tusen gånger om dagen kan få fram en endaste tår. Du betyder så mycket för mig, mer än allt annat. Sen försvinner du, och jag lever vidare?

Jag önskar du hade fått se mig växa till en starkare och mognare person. Se hur mycket jag älskar och bryr mig om våran familj, höra mina framtidsplaner, se att jag väljer den väg i livet som jag anser vara rätt. Jag önskar så mycket, men mest av allt önskar jag att du var här. Att imorgon när jag vaknar sitter du vid matbordet och läser tidningen, dricker ditt kaffe med en skvätt mjölk i och äter din macka med ost och gurka. Så som det ska vara, så som det borde vara.

Jag kan inte och vill inte förstå. Och jag "missade" morsdag, jag prioriterade andra saker för att slippa tänka, slippa se stenen med ditt namn inristat på.

Men samtidigt har jag så många minnen att vara glad över. Det jag är mest glad över är att veta att du var så stolt över mig så du grät, när jag slutade nian och fick kamratstipendie. Det är så mycket du missar, men även så mycket som jag missar. Jag hoppas du ser mig som den jag är och inte de misstagen jag gör hela tiden.

Jag hoppas du är stolt över mig mamma, även om jag inte alltid är den perfekta dottern!

Ställdalsparken

Igår var det parken på kvällen, det var en riktigt rolig kväll som började hos Cicci. Det var riktigt mycket folk i parken och det var mycket dans som stod på listan.
Igår på dagen så var jag också i ställdalen, men då för att sminka min kusin och fixa lite med hennes hår. Maria var riktigt fin igår, hoppas hon hade en riktigt bra kväll.

Det blev förresten utgång i fredags, var till både folkan och hotellet och hade en riktigt rolig kväll.


Marcus och Martina på karnivalen

Snygga brudar (:

Gabbie ser ut som ett lik.

Sofie och Frida på karnivalen

Lucinda - Lucy - innan hennes Tages kväll

Elin och Lucinda slutar nian

Saga njuter, hon är smyg kär i Henka - och Daniel. hahaha

Gabriella Michaela och Martina när dom sprang ut!

Martina och Gabriella med deras farmor.

Kusin Maria på studenten

Min snygga kusin på väg till sin bal (:

Hoppsan, blev en till lång dag.

Gick upp sju imorse, duschade gjorde mig iordning och åkte iväg till kyrkan. Länge sen man var där och tittade.
Lucinda var iaf jätte jätte fin, när allt var klart i kyrkan åkte vi iväg hem till henne. Smörgåstårta och massa skratt innan jag fick stressa vidare upp till Cicci, väntade en stund på Lotta sen bar det av mot linde, kom dit i bra tid och klämde oss fram längst fram, fick en massa bra bilder tror jag.
Gick runt lite och sa hej till studenterna innan min kamera dog och det var dags för oss att kolla när dom åkte flak.

Blev lite 37.an och sen bar det av hemått. Sitter här och tar det lite lungt, ska snart iväg till Ställdalen för att gratta kusinen min, sen blir det fan utgång idag alltså. På med studentmössan igen och gå in gratis.

Bilder kommer imorgon eller på söndag.

en otroligt lång dag

Vaknade innan klockan imorse, kollade klockan 06.22? ååååh de va just snyggt, låg och försökte somna om ett tag. Sen titta jag igen 08.27. Mycket skönare må jag säga.
Gjorde mig iordning och sådär, sen vid tio stod jag utanför banken. Aktiverade mitt nya kort och pratade om vad jag skulle göra med uttagen som inte jag gjorde, polisanmälan inskickad!
Efter banken gick jag iväg till blomster affärn och beställde 4 roser tills imorn, Märta Gabbie Maria och Lucy är det som ska få. Sen kom jag på att jag glömt mitt busskort hemma så gick hem och hämta den och även märtas plattång innan jag och Cicci begav oss till linde.

När vi kom dit gick vi ner till lindeskolan en sväng, sen drog vi iväg och käka. Sen var det äntligen dags för karnival -karneval?- ja i vilket fall. Alla var så fina så, men martina och gabriella var nog snyggast iaf.
Det gick snabbare än jag trodde att de skulle göra så vi fick även sitta och vänta på tåget.

När jag kom hem plockade jag ihop lite saker och drog ner till Lucy. Fixade hennes hår innan hennes tageskväll, gud va liten hon är. Jag minns knappt min tageskväll, knappt ja jo jag minns en hel del konstigt nog. Men det känns verkligen att det var länge sen. Tog lite kort på henne och elin innan jag körde ner dem.

Nu ska jag snart duscha sen ska jag lägga mig tidigt, ska upp 7 imorn. Lång dag imorgon också, och har inte bestämt mig om jag ska med ut i linde imorgon eller om jag ska skita i de. Fan vad svårt allt är, haha.
Imorn blir det skolavslutning i kyrkan fika hos lucy studenten i lindesberg och studentmottagning hos min kusin och kanske uttgång.

NÖJD


Marcus Allbäck VS Marcus Berg



När en Marcus försvinner, kommer det alltid en ny. Det måste ju vara så?

Sitter och kollat Sverige - Malta i min ensamhet. Kändes lite småtungt att kolla efter helgens hemskheter, pinsamheter osv. Meen, Sverige gör ett mål i första, ja och inte vem som helst utan Källström, hur mycket gjorde in han bort sig förra matchen? Ja efter hans mål har jag förlåtit honom lite, men ja frisparken han sparka idag var ingen höjdare. Men något plus fick han iaf. Och vad händer i andra? Pang pang pang, han biffen Mais(någonting) kan inte stava hans namn, men han är grym så han förtjänar det, sen får Zlatan äntligen göra ett efterlängtat mål. Åsen den nya Marcus. ujujuj, nu tycker jag dock att dom börjat spela som i första igen, mer målchanser har dom såklart men jag vet inte. Sverige håller inte riktigt måttet. Men ett mål till skadar inte, absolut inte. Tycker att Rasmus elm förtjänar att göra ett mål.

Nej nu ska jag återgå till matchen, missar så mycket när jag skriver!

En av dom bästa jag vet flyttar till London

Idag vaknade jag vid nio gjorde mig iordning och chillade lite sen åkte jag iväg till örebro vid tiotiden. Städade lite smått i lägenheten gjorde det redo för Fritte att flytta in i den. sen åkte jag till Frida och sa hej också, det var trevligt att träffa henne en sväng. Sen bar det av till Nora så jag fick träffa Mikaela innan hon åker iväg till London. Vi åkte först och hämtade Evelina, sen iväg och käka.
Innan jag åkte hem hann vi in och köpa blommor till Mikaelas arbetsplats och så köpte jag även en present till Lucy, hon slutar ju nian nu på fredag, då tar även Martina Gabriella och Maria studenten. ska bli kul att kolla när dem springer ut.

Nej, nu blir det snart Beverly Hills 90210 kanske sova middag också (A)

Har precis kommit på hur tråkigt det är att vara ledig

Att jag aldrig lär mig, jag har jämt pisstråkigt när jag är ledig.
Jag går upp tidigt, äter frukost. tittar på tv, vill äta igen. gör mat äter den. vill äte igen. Jag blir helt cpe när jag har tråkigt. Småäter hela tiden. Idag har det dock gått ganska bra. Har spelat en hel del GH, eller inte en heeeel del. Men jag har iaf kommit en bit på vägen med att slå alla rekord. haha, hur kul låter det här liksom?

Veronica kom över en stund och lånade fotbollsskor och benskydd, dom har fotbollsturnering imorn. När hon kom över höll jag på med maten, det blev torsk i ugn med kryddad cream fresh med wook grönsaker på burk till det ris och ärtor, medans jag åt bjöd jag veronica på smörgåstårta.

Sen har jag varit iväg en sväng och träffat Martina, ska träffa henne senare också.

Nu ska jag fortsätta kolla på världens bästa tv serie, Beverly Hills 90210 (:

En lång halvtråkig dag

Idag har jag varit i Örebro, Annsofie skulle fixa naglarna och melvin är småsjuk och kan inte vara på dagis. Så jag och Melvin tog oss en promenad på norr, först till statiol och svampen och käkade glass sen gick vi neråt mot rynninge och sen runt där och sen mot op kyrkan, där bakom hitta vi en lekpark som han fick leka lite i. Sen bar det av hemått.
Kom hem spelade GH träffade Frida sov i några timmar spelade GH och kollade på tv åkte ner till Sis. Nu kollar jag på tv igen.

Nu tänkte jag lägga upp bilder från studenten!


Mikaela och jag - gud vad jag kommer sakna dig, min bästa vän <3

Min lilla muppjävel och jag

Jag och Micke Berg - kommer sakna honom

Daniel och jag - första personen jag blev kompis med i klassen (:

Du och jag Mikaela du och jag

Jag och mina fina plakat (:

A, det var ju kul

Eller nej, det var inte så kul.

Kvällen var lycka, vatten melon och popcorn och sex and the city långfilmen.
Lucy är en mycket bra vän, alltid lika trevligt att umgås.




Varför ska man alltid inse sina fel när dem redan är gjorda, jag lyckas fan alltid! fanfanfan!
men esch, lika glad är jag för det (:

Student 09

Oj oj oj, trodde jag skulle hinna skriva tidigare, men det gjorde jag visst inte!
Fredagen var kanon, allt förutom vädret. kan berätta lite i korta drag hur det såg ut.
Champagnefrukosten var vid halv 7, så vi kom dit någorlunda i tid. Minglade och väntade på smörgåstårta. Vi skålade och lite annat. hade det trevligt helt enkelt, vid 9 åkte vi iväg på flaket med högsta volym med kurs mot slottet.

Kommer dit träffar de andra studenterna, tar kort minglar igen går tillsist in i en stooor sal och lyssnar på diversetal både från lärare studenter och rektorn. När det var klart var det dags att gå ner och ställa sig klass vis. Såklart så hade det börjat smådugga tills då men det hann försvinna innan vi sprang ut. Tro det eller ej men min klass var först ut. Hur kul var inte det ?


Dom första jag träffar på när jag kommer ut där förvirrad som jag vet inte vad är Martina Lucinda och Elin. Martina hänger två lökar runt min hals, kan vara det bästa. För er som inte vet det tycker folk att det är kul att kalla mig Linn med Lökarna! söta lucinda hade gjort ett plakat till mig, bild kommer längre ner i inlägget. Fick även ett halsband men ett C ett hjärta och ett L. Sen hittade jag min familj och fick rosor och så runt halsen. Tog lite kort och sen blev det till att åka flak, lite mer än en timme åkte vi runt och runt. Efter det mat med familjen på en grekisk restaurang. Efter det åkte jag hem till lägenheten, hann till och med sova lite. Sen kom Mikaela hem till mig och vi hann dricka lite grann innan vi drog till pitchers och sen vidare till strömpis. Hände massa kul saker på strömpis, en av dem var att Eye N'I bjöd mig på drink, det var fan coolt var det. Hann en sväng till stads parken innan jag och tjoffen blev hämtade och åkte hem till byn. Träffade även OLIVER en sväng, gud vad jag saknar han.
Dagen var alltså lyckad, mycket tack vare Mikaela.

Igår blev det mest chill och sen fotboll hos Cicci sen drog vi till ansans där martina och titti jobbar, var där rätt länge sen gick jag hem till Kajsa Dennis, var sjukt trött så gick hem typ på en gång.
Idag har släkten varit här. Fick guitar hero av syskonen, har varit så rädd för vad de ska vara för present eftersom det var torbjörns idé men han är fan smart. Av pappa fick jag en utlandsresa när det passar. Min pappa är bäst. sen fick jag lite små saker av dom andra, är mycket glad över dem med.

Nu är Lucy här, måste berätta om allt som hänt. Återkommer med bilder.

Hur kan man vara så dum?

Haha, jag har sån ångest. Jag tjatar och tjatar på Mikaela att hon inte ska ta med sig kortet. blablabla det är inte bra, men vad gör jag? jag tar med de slarvar bort det - antagligen blir det stulet - och så handlar någon för flera hundra på mitt kort. åååååh va jobbigt det är.


jaa, jag har ju iaf något som gör mig glad. eller ja ganska mycket. och hur fan kan tre shottar kosta 225 kr? haha nej usch! tror jag tar en relativt lugn student, känns bäst så! inte spåra ur. Det är tur att jag har mina vänner. Kajsa fick mig på bra humör när vi kom hem. Och jävlar va mycket spaghetti vi käkade inatt. och Mikaela vad skulle jag göra utan henne? hon ska till och med fixa ett såntär förklä till mig. Längtar så tills imorn, men mest till mitt på dagen när jag får vara med familjen (:

Nej nu kommer snart lilla linn hit. måste sluuuta!

Studenten imorn, helt sjuk!

Nu mår jag inte så jävla bra, usch usch. Som sagt så städade jag hela lägenheten igår typ, och det syns inte idag. Slog rekord igår iaf, 10 pers på 15 kvm, helt galet...
Strömpis var as najs, tills jag tappade bort mitt bankomatkort, inte så jävla kul kanske!
Men jäklar, ja haha Kajsa och jag gjorde spaghetti när vi kom hem, de va asnajs.

Orkar tyvärr inte skriva mera, är trött men kan inte sova, jobbigt jobbigt.

IMORGON TAR JAG STUDENTEN!!!


Åhej och hå

Nu har jag städat, det kan jag då lova er. Och fortrfarande finns det tusen mer saker att göra. Slänga halva lägenheten och såvidare . allt jag gjort är att dammsuga tvätta govl städa toan fixat bort kläderna och röjjt lite smått och dammat. men jag har inte diskat mina 5 glas än. innan eller efter sminkning? bra fråga. Mikaela dyker väl upp snart, efter de kommer nog Zijad, undra vilka han kommer ha med sig. Sen kommer Michelle.

Kommer nog bli en bra kväll, jag måste bara börja tagga snart, men sova middag, det hinner jag inte med idag. TRÅKIGT! haha
Förresten? någon som testat förfesta i en lägenhet på 15 kvm? det har jag, vi klämde ihop 7 pers och ja, det blev VÄLDIGT VÄLDIGT VARMT!

Imorgon när jag vaknar -med en kajsa brevid mig- är det bara en dag kvar till studenten, hur sjukt är inte det?

Alla vi som tar studenten klappar nu

Tänkte skriva lite innan jag drar igång med städningen, har pratat telefon hur länge som helst, först 50 minuter med Gabrielle sen ringde Lucy sen mitt i allt Mikaela. Det gillas, har man alltid något att göra. Tänkte dra igång med städningen snart, men vart ska jag göra av alla kläder ? Det är just nu det största problemet, det och vad jag ska äta idag? hum, svårt! Mikaela kommer hit om några timmar, då tänkte jag ha de mesta färdigstädat, så kan hon hjälpa mig med det sista, eller kan och kan hon kommer göra det. Städmani allahundra.
Tur att pappa kommer imorgon med klänningen och sådär, då ska han få ta hem en hel drös med kläder.
Sen nästa vecka tänkte jag att jag ska åka hit till lägenheten och plocka ur allting, undra om jag ska ta med allt förutom möblerna eller om jag ska ämna kvar lite? usch vad jobbigt det kommer bli att flytta ut härifrån, det är så litet men har så sjukt mycket saker ändå...

Att göra som jag och pappa gjorde förra året och städa ur allting dagen efter treornas student var absolut ingen hitt, jag låg i sängen hela tiden och såg hur pappa städade och vart mer och mer förbannad på mig. haha.

Nej tillbaka till städningen!

Vad ska man säga?

Jag har börja tänka allt för mycket när jag ska gå och lägga mig, kan inte somna. Mest av allt tänker jag på studenten, usch hur kommer de gå egentligen? Kanske inte borde oroa mig men det blir lätt så när man är jag! Tänker på massa annat också, som sedan hemsöker en hela natten för att de vare sista man tänkte på.
Ja nej, nu måste jag nog sluta älta allt jag kan, men det är så sjukt svårt. Och tänk om jag flyttar till Göteborg. Nej usch, jag ska inte ens gå in på mina tankar, det kommer ta flera timmar att skriva ner allting...

har iaf träffat både Frida och Kajsa idag (:


hööööj, 3 dagar kvar va? eller ska man säga 2?

Åh, han är tillbaka. Var lite jobbigt att vara utan varandra en vecka, men har inte saknat honom så jätte mycket. Men alltid skönt att ha min dator tillbaka!

Gårdagen helt okej, dock har mitt andra hem blivit  sålt, var ju där vi skulle ha förfest på studentkvällen. Så det sög ju, men vi har redan två andra alternativ. Antingen en pizzeria som stänger för oss eller hemma hos en i paralellklassen. Får se hur det blir, men det är inte lång tid kvar nu, inte lång tid kvar alls.

Igår var jag iaf på upp på pitchers med Michelle och hennes söta mamma, glömde dock mitt leg så jag fick dricka vatten. Följde med hem till dem senare, älskar deras lägenhet.
Idag har jag bara lyssnat på redovisningar blivit bjuden på korv i skolan. Sagt hejdå till lärarna, dom fick en fruktkorg av våran klass som Michelle satt ihop, gud vad den var fin. När vi var klara på media gick jag över till it huset och kollade på it battle. Jag och Tess fick ragga folk till pilkastningen, men tillslut vann JB hela grejjen i år igen. Kanske inte hände lika mycket roliga saker som förra året när vi elda upp en itg t.shirt och det blev slagsmål men iaf haha!

Var ut till Marieberg med Fritjof efter det och köpte bling bling till studenten och troser, hitta ingen kofta tyvärr. Sen har jag även fixat en platta med Hannas Peach Melda, GÖTT!


Har haft världens bästa helg i solen

Helgen har varit hur bra som helst, som sagt sådrack jagi fredags och låg ute i solen heeeeela lördagen och sen drack vi på lördagen och åkte till Löa parken. Var rätt najs, men ingen skjuts hem, så jag Märta och melinarna stog ute till typ halv 3 - 3 tills taxin kom. Sen var det bara hem och sova.

söndagen spenderades lite på min gård och sen drog jag och märta ut till hennes pappa vid mårtenstorp, låg och solade på luftmadrasser och rodde i en liten båt och badade en massa, en åkte vi hem till mig grillade och var en stund med grannarna och en var vi ute hela dagen igen.Cicci och Malin och alla andra kom över så satt vi och snacka och solade och badade, sen färgade jag håret utomhus sen satt vi ute till typ 10 eller nått.

Min lilla sötnos Lucy kom även hem igår och hon kom förbi och satt med ute vid vattnet.

Som sagt, har haft världens bästa helg, nu sitter jag hos malin och vi ska GÅ till skolan. Tänker inte missa mer än nödvändigt av solen. Längtar tills på fredag och sen har jag sommarlov och jag ska bara steka ute på gården :D kommer bli den bästa sommaren på länge !

RSS 2.0